Kovaa.com

Ball Buster, New family game from 1975

Ha.

[link]http://www.youtube.com/watch?v=H6drXB57d8g&eurl=http%3A%2F%2Fgizmodo%2Ecom%2F%3FrefId%3D245775[/link]

Projects area

In the Kovaa.com Projects area you can write stories about your own car, motorcycle or “lawn mower” project, whatever it is. You can also add links to pictures of your project, but they are not required.

You can also write your message in English on the corresponding English language discussion area. The English discussion areas are visible to all language groups.

You can ask another user to translate your message into English. You can, for example, offer 10 GOD points for a translation. Points are awarded in the user information window when you are logged in Kovaa.com. You can award 10 points once a day.
http://www.kovaa.com/?page=users&psub=view&sort=GOD&order=1&limit=100&id=1

the rip - hidden camera fun :-))

LMAO
quite short, but funny


[link]http://www.mojoflix.com/Video/The-Rip.html[/link]

F.ck you M3

just look
[link]http://www.kladblog.com/image/200511/m3.htm[/link]

Brutal Tornado Kick

[link]http://www.break.com/index/tornadokick.html[/link]

8200 rpm videos

I guess the most of you good people already know, but fore some of the less fortunenate ones:

[link]http://www.8200rpm.com/index.php?p=1&t=3&lang=nl[/link]

Mostly about the nordschleife and also a couple nice drifting vids
Check out the pics section!!! some really nice ring foto's there!!!

best vids ever

go to [link]http://www.tdi.fr.st[/link] and enjoy and tell me what you think

RIP My Old Car

The owner called me and told me he had an accident in my old car...at the latest drift event. He tinkered with the suspension and it was off. Apparently...waaaay off. It's totaled and is going to be parted out.

[img]http://img322.imageshack.us/img322/4430/alex16mt.jpg[/img]

[img]http://img96.imageshack.us/img96/1581/alex29xy.jpg[/img]

Read the whole history on my car:

[link]http://www.geocities.com/MotorCity/Downs/7128/PROJECTX.html[/link]

And please observe a moment of silence...

I never imagined 2200kg could be this fast

Impressive 0-400m time:

[link]http://es.youtube.com/watch?v=QrvRSwunCt0[/link]

Lancer Evolution 6 TME videos from the Philippines

A bit short but some may like it...

Lancer Evolution 6 TME:

10.76 quarter mile run

Veilside Teardrop Exhaust System

[link]http://www.turboawd.com.ph/videos.html[/link]

Uusi \"tappaja -auto\" elokuva

Mielenkiinnolla jään odottamaan ilmestymistä.

Uusi \"tappaja -auto\" elokuva

http://www.apple.com/trailers/disney/herbie_fully_loaded/large.html

...sillä erotuksella, että tämä auto ei tapa ketään :D

Turbo pakosarjan paineet ja lämmöt

Juu, harvemmin sitä tulee loppu peleissä vedettyä kaasupohjassa mitään älyttömiä matkoja liikenteessä.

Aina olen kuullut suosituksen laittaa lämpömittari ENNEN ahdinta. Turbiinikotelossa tapahtuu kuitenkin paisunta (kaasu virtaa korkeammasta paineesta matalampaan) jolloin termodynamiikan lakienkin mukaan kaasu jäähtyy. Voihan sen anturin reiän porata vaikka turbiinikoteloon tai laippaan.

Jotain osviittaa sallituista lämmöistä antanee BMW:n uusi turplaturbobensakone jossa oli spesiaalimallin turbiinipyörät jotka kestävät 1050C. Eräs rallimies taas kertoi pitävänsä maksimina 900C.

Pakopaineiden tulisi mieluusti jäädä alle ahtojen, tai korkeintaan samalle tasolle maksimikuormituksella. En tosin pitäisi pahana esim ahdot 1,5 ja pako 2,0 jos ei autolla ajeta jatkuvasti täysillä. PakoPUTKEN vastapaine (ahtimen jälkeen) ei sitten mielellään saa olla edes 0,1bar.

Harisen sepolta sai aikoinaan nuita samoja

[quote]Juu, harvemmin sitä tulee loppu peleissä vedettyä kaasupohjassa mitään älyttömiä matkoja liikenteessä. [/quote]

Niin, ainakin jos viritys on onnistunut eli tehoakin on. Tällöin sitä ei voi useinkaan käyttää pitkiä aikoja tieliikenteessä koska nopeudet nousevat kohtuuttomiksi.

Eli oletteko mitanneet pakosarjan vastapainetta?
Ja minkälaisia lukemia olette saaneet suraavissa tilanteissa?
tyhjäkäynnillä
normaalikuormituksella (ahdot 0 bar)
kun maksimi ahtopaine on saavutettu
maksimi kierrosluvulla + maks ahtopaineella ja kuormituksella. Ja minkälaisia lukemia on tullut? Ja milloin mennään siedettävällä tasolla?

silveRillähän oli ilmeisesti kovemmilla ahdoilla ruennut pakopuoli ahdistamaan? Muistatko minkälaisia lukemia mittailitte?

Ja minkäslaista luokkaa nuo pakolämmöt saisi olla? Ja missä kohtaa on paras paikka anturille? Ennen vai jälkeen ahtimen? Ja minkälaista anturia olette käyttäneet?

Joskus Munamallin Kadetissa jossa oli vakio 20ne kone eli kaksilitranen 115hv, yhdellä yläpuolisella nokka-akselilla ja kkk k03 ahtimella varustettu niin meillä oli pakolämmöt siinä 950-1000 astetta kun veätettiin vaihde päällä, anturi oli pillerin jälkeen. Pakopaineet olivat riittävät (ei mitattu) kun 5000 kierroksen jälkeen ei koneen ääni muuttunut ollenkaan.

Mutta Melitoksen väittämään ettei näe pahana jos pakopaineet on isommat kuin ahtopaineet, ottaisin huomioon ettei koneen täytös ole kauhean hyvä enään kun koneen läpi ei kulje enään ilmaa. Ja se nostaa pakolämpöjä aika rankasti + edes auttaa myös nakutusta.

Tuota yllä olevaa voi toki korjata, kun siitä on jo niin monta vuotta kun asiaa ollaan tutkiskeltu ja kuunneltu fiksumpia.

[quote]Lämmön mittauksessa saa kaikkien sylinterien keskiarvon sijoittamalla anturin ahtimen jälkeen[/quote]
Ok. Itsellä on juurikin näin.

[quote]Vaatii jo erikoislaatuiset anturitkin, koska monissa loppuu mittausalue jo kolminumeroisiin lukuihin ja silloin mittarilla ei ole mitään virkaa[/quote]
Itse ostin joskus aikoinaan seuraavanlaisen anturin ja siinä on mittausalue 1100c asti.
http://www.vpv-motorracing.com/temperaturefin.htm (ylin anturi)

Ihan järkevältähän tuo kuulostaa

Ei ollut pakopaineen mittausta, mutta jousi on säädetty avaamaan hukkis 0.9 bar nurkilla. Tämän jousen pakopaine puski auki takaapäin, kun ahtoja koneessa oli yli 1.5bar, siitä nyt ehkä vähän voi päätellä painetta. Ei sen tarvitse vielä ihan mahdoton olla, mutta jonkinmoinen. Kaksipuolisella hukkiksen ohjauksella olisi hyvin voinut nostaa ahtoja vielä.

Lämmön mittauksessa saa kaikkien sylinterien keskiarvon sijoittamalla anturin ahtimen jälkeen, muuten joka haaralla pitäisi minusta melkein olla oma anturi. Yhden sylinterin nakutus riittää... 1000 asteen jälkeen aletaan puhua kovista pakolämmöistä ahtovehkeissä. Vaatii jo erikoislaatuiset anturitkin, koska monissa loppuu mittausalue jo kolminumeroisiin lukuihin ja silloin mittarilla ei ole mitään virkaa.

Eipä tietenkään palotilan huuhtelu toimi enää oikein jos pakopaineet ovat yli ahtojen. Mutta tuossa esimerkissäni antamilla lukemilla luulisin että tilanne ei vielä ole kriittinen. Turbon valinta on aina kompromissi piikkitehon (=väljä pakopuoli ja matala vastapaine) ja heräämisen (=pienempi pakopuoli ja sitten huipputehoilla vastaavasti suurempi vastapaine) välillä. Eli jos pakopaineet ovat hiukan yli ahtojen niin paketti pelaa katukäytössä luultavasti ihan hyvin.

Carry-on baggage car

Carry-on baggage car

http://www.webpark.ru/comments.php?id=8866

Alain De Cadenet

[link]http://www.alexisparkinn.com/oh_my_god.htm[/link]

Vedellä kulkeva auto?

Juu ihan mielenkiintoisia artikkeleja, Jukan kennolla "deutoriinejä" :

[quote]Ihmetystä minussa on kauemman aikaa herättänyt se, että kuinka on mahdollista, että minun valmistamani kenno tuottaa enemmän energiaa ulos kuin mitä laitan sisään? Mittaukset on suoritettu useampaan eri otteeseen, ja valvomassa sekä kokeita tehdessä on ollut paikalla ammattifyysikko (kalorimetriset mittausmenetelmät).

Minulla ei ole muuta mahdollisuutta edellä mainittujen tosiseikkojen valossa kuin päätellä, että kennostossani muodostuva vety sisältää myös raskasta vetyä. Fuusioenergiasta en uskalla mainitakaan, sillä se aihe on niin kuuma peruna, että olettamukseni sen osuudesta tämän ylihyötysuhteen muodostumiseen..., no, on parempi että en sano siihen mitään. Se liekki, joka sytytetään polttimessa joka on kytketty valmistamani elektrolyysikennon perään, tuottaa kuumemman vetyhappiliekin, kuin mitä edes teoreettisesti olisi mahdollista.[/quote]

Törmäsin aiheeseen sattumalta Suomi24 keskustelupalstalla ja hain lisää tietoa googlesta, jota on saatavilla tosin aika niukasti. Olen kuullut vastaavasta ennenkin, mutten silloin osannut hakea oikeilla hakusanoilla, joten tälläisiä löysin.

Ollaan tekemässä tästä prototyyppi1:stä, jos se toimii tehdään peltoautoon toimiva sovellus.

[link]http://www.cyberspaceorbit.com/fuelcell.html[/link]

Sama asia

[link]http://www.hasslberger.com/tecno/hydrogen.html[/link]

Hieman monimutkaisempi ohjeet löytyy siitä zip-paketista
[link]http://www.spiritofmaat.com/archive/feb2/watercar.htm[/link]

Paljon erilaisia aihetta sivuavia projekteja

[link]http://oupower.com[/link]

Hyviä hakusanoja aiheeseen liittyen \"water, car, fuelless, engine, carl, cella, free, energy...\"

Olishan se kiva, jos nuo toimii varsinkin näillä bensan hinnoilla. Suuremmin ei kannata projektejaan julkistaa tulee kuulemma öljyfirmojen miehet tarjoamaan tukun rahaa, kun pitää pään kiinni. Tuolla oli huhu et näin oli käynyt ruotsalaiselle, jolla samalla periaatteella toimiva ruohonleikkuri.

Onkos kukaan muu törmäillyt vastaaviin? Sen tiedän, että nuo kyllä tuottaa vetyä, vaan tuottaako ne tarpeeksi. Kuulemma australissa on virallisesti rekisteröity samalla periaatteella toimivia autoja.

En tiedä, mutta rakenne on yksinkertainen... Tuo olisi sellainen 3kk homma rakentaa toimivaksi.. Kaikki on ihan hyllykamaa

Tässä lisää rakennekuvia siitä topiuckin aloittajan linkistä löytyvistä kuvista:

http://www.hasslberger.com/img/plan1.gif

http://www.hasslberger.com/img/plan2.gif

Vety palaa kivan puhtaasti, mutta vaatii melkein fuusioenergiaa onnistuakseen.

[quote]
Jos rakentelet elektrolysaattoria( ;)) niin tässä ohje miten valitset oikeanlaisen elektrolyytin erottamaan vedyn ja hapen eri säilöihin riippuen rakennelmastasi:
[/quote]
Sukeltajanlasit tiukkaan sitten... ;)

Tuossa on vielä yksi näyttää ajelevan uudemmalla autolla. Muutamia videoita aiheesta.

[link]http://www.watercar.tk/[/link]

Hyvä linkki lista poimin sieltä pari linkkiä.

[link]http://guns.connect.fi/innoplaza/energy/links.html[/link]

Jukka on rakennellut elektrolysaattorin

Tuolla on muuten mahdollinen selitys sille miten noi autot voi kulkea "vedellä"
[link]http://guns.connect.fi/innoplaza/energy/plasma/vetykenno/index.html[/link]

Danielin vesiauto


[link]http://www.wasserauto.de/html/daniel_dingel.html[/link]

Jaahas nyt löytyi valmiksi suunniteltu tälläinen: 2O_Model_1500_Electrolyysi_Kaasu_Generaattori

http://peswiki.com/energy/Directory:Hydrogen_Technology_Applications_Inc#The_H2O_Model_1500_Electrolyzer_Gas_Generator


Tässä toinen tehokkaampi, keksitty vuonna 2003:


[img]http://www.treadwellcorp.com/images/75PEMEC-1.jpg[/img]

No niin nyt alkaa nämäkin saamaan julkisuutta Iltalehden sivuilla lyhyt video

[link]http://www.iltalehti.fi/nettitv/?27989619[/link]

[link]http://www.genepax.co.jp/en/[/link]
[link]http://www.engadget.com/2008/06/13/genepax-shows-off-water-powered-fuel-cell-vehicle/[/link]

Käykääpä vilkaisemassa...

Tuollainen hydrobuusteri ois tuolla myynnissä testituloksetkin voi ilmeisesti tarkastaa muista lähteistä.

[link]http://www.hydrogen-boost.com/order.html[/link]

Mielenkiintoinen video ilmeisesti toimivasta vedellä kulkevasta autosta.

[link]http://www.muchosucko.com/video-watercar.html[/link]

Tässä olisi toinen:


[quote]Your Car can run on water using this device without pollution ! Costs: 400 miles = 1 $. ( One US dollar ).[/quote]

[img]http://www.keelynet.com/energy/cornish.jpe[/img]

[img]http://www.keelynet.com/energy/cornschematic.jpe[/img]

http://www.keelynet.com/energy/cornish.htm

Mulla aukiaa.

Juu tai ogelma on vaan siinä, että sitä oikeaa keinoa vedyn irroittamiseksi ei ole vielä keksitty

[quote] Alex Schiffer has produced a video, he called it 3 Stages, it consists of charging a cell from simple electrolysis to the seeding of a cell ... all » and through to a real live breeding cell. [/quote]

Tässä on hyvä video kolmen eri "stagen" (tason) kennosta, kuinka ne toimii ja kuinka rakennettu. Stage kolmosella auton saa esitelmän mukaan käymää vedellä. Kahdella aiemmalla tulee tuottamattomampia. Kaikissa noissa on yhteistä se että pidempi käyntiaika heikentää tulosta tai tiputtaa tasoa alaspäin.

http://video.google.com/videoplay?docid=933746304118058946&q=joe+cell


Täältä löytyy itse videon parempilaatuisena: :)

(copy peistaa ftp osoite selaimen hakukenttään)
ftp://ia300117.us.archive.org/2/items/joe_cell_-_3_stages_introduction

http://www.archive.org/download/joe_cell_-_3_stages_introduction/joe_cell_-_3stages_256kb.mp4


Tarkemmat rakennusohjeet:
http://www.joecell.info/

http://www.joecell.info/alexbook.html

Kuulostaa ihan järkevältä... Mitähän nuo Ranskan poikien vesilämmittimet sitten tekee? Mikäs juju noissä ITR:n postaamissa pakokaasu-vesi lämmittimissä sitten on?

Nyl alkoi löytymään kohtuu hintaista käytettyä elektrolysaattoria... Tälläinen Teledyne Energy Systemsin käytettynä olisi tarjolla Vietnamissa 25 0000 Dollariin, kun vastaava jenkkejen välittäjältä maksaa 150 000 dollaria

http://may5.en.ec21.com/2/CA00285347/USA_Hydrogen_Oxygen_Gas_Generator_System_.html

[img]http://may5.en.ec21.com/co/m/may5/img/oimg_2_CA00285347.jpg[/img]

[img]http://may5.en.ec21.com/co/m/may5/img/oimg_2.jpg[/img]


Tuotto tuossa ydinpommin näköisessä laitteessa on 200L vetyä minuutissa elektrolyysin kautta vedestä puhtaus asteella 99.9996%. Pystyy tuottamaan vetyä paineella 7 kg/cm2g (100 psig) ja happea 5 kg/cm2 (70 psig). Hapen tuotto on puolet vetykaasun kapasiteetista

Tuosta ei ainakaan tuotto loppuisi kesken... :)!

Tässä olisi toinen vaihtoehto vertailukohdaksi 325.000 dollaria
http://www.hydrogenappliances.com/hydrogengeneration.html
[img]http://www.hydrogenappliances.com/gmseries.jpg[/img]

Tässä on esitetty miten vety ja happi erotellaan toisistaan

http://www.stardrivedevice.com/electrolysis.html

[img]http://www.stardrivedevice.com/electrocell.gif[/img]

Tähän allaolevaan systeemi ilm. kaikki kulkupelit on aikaa myöten menossa:

http://www.altfuels.org/backgrnd/altdrive.html

[img]http://www.altfuels.org/backgrnd/graphics/adtrfcel.gif[/img]

Toinen mielenkiintoinen sovellus tästä elektrolysaattorista olisi laittaa se omakotitalo kotiin hoitamaan lämmityksen ja sähköntuotannon polttokennon kautta. Ajatuksena että jos asuntoon saa jostain vettä niin lämmitys ja sähköntuotanto hoitusi sillä, tuntuu mielenkiintoiselta vaihtoehdolta. Tietenkin jonkun toisen varavaihtoehdon rinnalle (esim suora sähkölämmityksen tmv)...

Saksalainen firma on kehitellyt edellä mainitulla periaatteella toimivaa laitteistoa:

http://www.fuelcon.com/en/news/news/news31012005.htm

[img]http://www.fuelcon.com/en/news/news/images/_GBZ_C050.jpg[/img]

...sama firma on suunnitellut laitteistoja myös auto- ja lentokone -teollisuudelle:
http://www.fuelcon.com/en/news/news/news16122004.htm

[img]http://www.fuelcon.com/images/GBZ462_00m1.jpg[/img]Tätä talo sovellusta ei haittaisi elektrolysaattorin paino, vaikka epäile ettei se haittaa kohta muitakaan sovelluksia jos tuo polttoaineen hinta vielä tuosta nousee. Silloin pakettiauto on yksi ilmeinen vaihtoehto

Elektrolyysi ei ole mikään eilisenpäivän keksintö:

Vuonna 1839 Sir William Robert Grove teki ensimmäisiä sovelluksia aiheen kanssa:

http://chem.ch.huji.ac.il/~eugeniik/history/grove.htm

[img]http://chem.ch.huji.ac.il/~eugeniik/history/grove_cell2.jpg[/img]

[quote]Grove\'s Device: Oxygen and hydrogen in the tubes over the lower resevoirs react in sulfuric acid solution to form water. That is the energy producing chemical reaction. The electrons produced electrolyze water to oxygen and hydrogen in the upper tube that was actually used as a voltmeter. This scheme was published by Grove in one of the first accounts of an operating fuel cell in Philos. Mag., Ser. 3, 1839, 14, 127. Grove proved that his fuel cells worked, but as he had no entrepreneurial inclinations, and there was no practical use for them at that time anyway, the invention slumbered for more than 130 years.[/quote]


Aika moista hintaa pyytävä, jos haluaa liittyä polttokennotutkijoiden ketjukirjeen jakelulistalle (275€ vuosi):

http://www.hfcletter.com/subscribe/index.html

Tässä mielenkiintoinen pdf dogumentti aiheesta:

http://www.homepower.com/files/h2debate101-88.pdf

Erittäin tuoreita hyvä linkkeä ja dogumentteja tähän aiheeseen liittyen, hyvillä havainnollisilla kuvilla:
http://www.homepower.com/magazine/downloads_hydrogen.cfm

Kuin rakentaa Vetyauto DVD sekä muita aiheeseen esim polttokennoihin liittyviä DVD leffoja. Dogumentti esittely MP3:sena:

http://www.ush2.com/hydrogen_car_dvd/knowledgepublications-dot-com-h2-geo-ride.mp3

Tässä ylläolevan MP3:sen tarjoajan sivuille josta saa mm. DVD:llä esittelyn vetyauton rakentamisesta

http://www.knowledgepublications.com/google_hydrogen_2.htm

Tästä linkistä tuoreita videoita elektrolysaattorista, joissa selostus suomeksi

Alla mainitut videopätkät linkistä:

http://www.jaahdyspohja.net/tiedostot/nop/

..jotain mitä ei jokapäivä näe! Selostus suomeksi, ja tuoreet, koska eilen on ne kuvattu!

Puhumattakaan linkistä löytyvistä lukemattomista pdf dogareista, joista voi lukea perusteet ja katsella kuvia muista patenteista ja suunnitelmista

Täältä voi ostaa osia polttokennoihin sekä ostaa kokonaisia polttokennoja
http://www.fuelcellstore.com/cgi-bin/fuelweb/view=SiteMap2/category_id=2

Nyt toimii mullakin, mutta miksi ihmeessä nuo skannaukset täytyy olla noi huono laatuisia? Sama homma aina kun jotain erikoisempaa kehitetty niin tekninen kuva on skannattu savulasin läpi

Enzo vs slk55 slr

Enzo vs slk55 slr
http://www.zippyvideos.com/8054032224841486/slk_55_vs_ferrari_enzo/

Over 2000 video's!!!!!!!!!!!!!

I'm not joking, just look.

[link]http://www.manicmotors.com/[/link]

I just hope this isn't a repost

Tom Green Rapper?

I had no idea he put out CDs in Canada. Here's a clip from his show...where he runs a little freestyle with Xzibit:

[link]http://www.youtube.com/watch?v=Ebi-_o_3dgs[/link]

Bugatti Veyron Taking off full throttle

Bugatti Veyron Taking off full throttle
http://www.dpccars.com/car-movies/05-23-06pageBugattiVeyrontakeoff.htm

Tehtävä hammastikuilla

Ei tuo nyt kovin pahaKorhonen ei pysty keskittymään töihinsä, sillä hänen lapsensa pyysivät häntä ratkaisemaan ongelman, joka on kuitenkin osoittautunut kiusallisen visaiseksi: kuutta hammastikkua käyttämällä on muodostettava kuusi samansuuruista kolmiota. Lapset sanovat tehtävää lapsellisen helpoksi ja ovat alkaneet epäillä isänsä älykkyyttä. Isä kehittelee jo tarinaa kiireellisistä ylitöistä, sillä hän ei kehtaa palata kotiin ennen kuin on ratkaissut tehtävän. Onko tehtävä sinun mielestäsi helppo?

Tekee ensin yhden kolmion ja jäljelle jääneet kolme tikkua laitetaan, siten että kulmasta vastakkaisen sivun keskelle, jolloin syntyy kuusi pientä kolmiota.

=)

Pistäkää vaan vastaus näkyviin, niin selkenee Tinpallekin =)

aika helppo jos saa laittaa tikut päällekkäin!!!

notuottaa.. ei ainakaan äkkiseltään onnistu.

Porsche 911 Turbo radalla

Porsche 911 Turbo radalla

http://www.autorevue.cz/video/Go.asp?NFIID=-260&NFIURL=http://www.autorevue.cz/files/video3/spy/Porsche_hq.avi

BMW Hamann (E60) M5 & AC Schnitzer Tension M6 !

Finally some quality stuff!!!!

Enjoy the coolest video in a long time!

[link]http://www.autoclips.net/playvideo.php?id_video=4553[/link]


superb cars!!! no words....

Nice Photos of an Audi S4 Estate

I think this is a very nice website, with a bunch of high quality pictures of a S4. These make perfect wallpapers especially the surroundings together with the car of course. I'm a huge Audi fan, no need to say that this car is into my top three list of dream cars. One of the things that I like the most on the S and/or RS series is that these are very inconspinuous in today's traffic. Ok, we people know most of characteristics but lots of people don't, they think that it is just the A4(1.9L TDI) estate of their neighbours'
A wolf in sheep's clothing

[link]http://www.mcburn4ever.com/[/link]

PS: Stunning wheels (RS6)!!!

Have Fun

Cheers

Audi B5 S4 incar camera Hill Climb videos

Audi B5 S4 incar camera Hill Climb videos:

http://www.audibmw.com/video/PAGODA_2005_1.wmv

http://www.audibmw.com/video/Duryea_2005.wmv

Venturi LM 600 incar - erittäin harvinainen video

real onella...ei oikein muut tahdo aukasta sitä

Venturi LM 600 incar - erittäin harvinainen video

......kuule raa -an turbo voiman ääni.... ja nauti
[link]http://www.pierly.com/venturi_hd.ram[/link]

koitas nyt, korjasin linkin

aika muree ääni

aika miehekäs suhhaus...mutta kyllä iteltä lähtee möreemmät suhahdukset (alapäästä) :)

voimmoo000

Hidashan toi oli ;)

Millä playerillä te soitatte noita RAM päätteisiä pätkiä?

hiljast on :(

näkys menevän real one playerilla

Anyone Want One of the Oreca Viper GTS-Rs?

[link]http://www.craigslist.org/eby/car/122097502.html[/link]

damn...

Levärunkoinen CL203

CL = S-sarjaan perustuva coupe (SEC:n jatkaja)
Tuohan on vain C Sportcoupe. Ei edes omaan makuun. Tulee mieleen lähinnä amistunattu E-Kadett.

Levärunkoinen CL203

http://www.gothamdreamboards.com/forum/viewtopic.php?p=61#61

Tulee mieleen lähinnä amistunattu E-Kadett. ??

Okei...

Me and my friends with Audi RS4 around a track

Me and my two friends on a trackmeeting. My two friends (two brothers) recently bought a Audi RS4 Biturbo. Modified by Dahlback Racing with about 430 hp.

Me in the backseat and filming and that wasnt easy so filming without shakings, not possible

Film:
[link]http://video.google.com/videoplay?docid=-7024564710746282291[/link]


The car:
[link]http://img83.imageshack.us/my.php?image=rs4nh1.jpg[/link][link]http://img112.imageshack.us/my.php?image=rs42zu1.jpg[/link]
[link]http://img98.imageshack.us/my.php?image=rs43jy4.jpg[/link][link]http://img221.imageshack.us/my.php?image=rs44dp6.jpg[/link]
[link]http://img98.imageshack.us/my.php?image=rs45me2.jpg[/link]

dolphin mini-sub-jetski-thingy

how cool is this!!


[img]http://www.innespace.com/Images/steepbreach.jpg[/img]

video:
[link]http://science.discovery.com/convergence/nextfest/videogallery/videogallery.html[/link]

Don Renfrow, the luckiest man in the world

Don Renfrow, the luckiest man in the world
http://www.hotroddersauctions.com/forum/don-renfrow-the-luckiest-man-in-the-world-vt30.html

Citron C4 robot

did a search, didnt find anything.

[link]http://uk.download.yahoo.com/ne/fu/oa/eurcncs185030.mpg[/link]

very fast car on mountain roads + E30 2 wheels slide videos!

[link]http://testudladry.free.fr/jcc_videos2005/2005_gemenos_castellana.wmv[/link]
  this thing is fast, very fast, and sounds nice to imo !

[link]http://www.atmotorsport.de/video/eich04tossing.mpg[/link]
BMW E30 M3 sliding trough corner with 2 wheels

Enjoy

Awesome sounding 700 whp Toyota Supra

Awesome sounding 700 whp Toyota Supra

[link]http://tunertrader.vidiac.com/hottestvideos/1/531f26fa-50b3-4f05-93e0-0f928215c310.htm[/link]

Priceless Pic

Pretty funny:

[link]http://prycless.orsm.net/php/showme.php?file=/prycless38/images/prycless757.jpg[/link]

Various TopGear Videos (Enzo, GT40, M3...)

I know some of these might be reposts so do not bother to say so, I am posting these for the guys that don't have them and want them, OK

TopGear Mc Laren F1:
[link]ftp://3siuser:3sivids@66.250.220.152/non3svids/mclaren%20top-gear%20on%20bbc.mpeg[/link]

TopGear Ford GT 40:
[link]ftp://3siuser:3sivids@66.250.220.152/non3svids/TopGear%20-%20Ford%20GT.wmv[/link]

TopGear Ferrari Enzo:
[link]ftp://3siuser:3sivids@66.250.220.152/non3svids/Ferrari_Enzo_Short.avi[/link]

TopGear BMW E46 M3:
[link]ftp://3siuser:3sivids@66.250.220.152/non3svids/top_gear_e46_m3.mpeg[/link]

TopGear Mercedes Mc Laren SLR:
[link]ftp://3siuser:3sivids@66.250.220.152/non3svids/TopGear_MercedesSLR.avi[/link]

TopGear Porsche Carrera GT:
[link]ftp://3siuser:3sivids@66.250.220.152/non3svids/Top_Gear_Porsche_Carrera_GT_hi.wmv[/link]

MOST DANGEROUS ROAD

RATED AS THE WORLD's MOST DANGEROUS ROAD


[quote]It consists of 43 miles (70 km) of dirt and rock heading north from La
Paz, the world's highest capitol (altitude 12,000 feet or 3,660 m), to
Coroico, a beautiful cloud forest town at the rim of the Amazon basin.
Its catchy nickname is due to the 26 vehicles that fall off the road per
year. About 200 people annually lose their lives here.

A fatal accident every fortnight is not uncommon on the Coroico road
(the July disaster brought the death toll during the previous eight
months to 55) and in 1995 the Inter-American Development Bank declared this, the world's most dangerous road.

The only road that exists to get to the Amazon from La Paz , it is
carved into the sides of a canyon. It can have vertical drops for 1,600
feet and has no guardrails. [/quote][link]http://img148.imageshack.us/my.php?image=1pg0.jpg[/link] [link]http://img148.imageshack.us/my.php?image=2pt3.jpg[/link] [link]http://img220.imageshack.us/my.php?image=3ge6.jpg[/link] [link]http://img219.imageshack.us/my.php?image=6uq8.jpg[/link] [link]http://img228.imageshack.us/my.php?image=7qj9.jpg[/link] [link]http://img148.imageshack.us/my.php?image=11vw4.jpg[/link] [link]http://img148.imageshack.us/my.php?image=5en9.jpg[/link]

F1 2004 German GP - Highlights

When you enter to the website right click on the picture and save target as..!
[link]http://www.cason.co.uk/[/link]

My latest: Rally Monte Carlo 05 highlights

At first I wasn't too sure where to post this . general, motorsport...but I think this is the right place.

All you JW's might not know, but I've done WRC highligts videos before and the lates have been quite good. So recently I gathered up all the spare time I had and went for another round, this time doing the classic Rally of Monte Carlo.

I don't know if you'll aprove/like the music, but I chose it for the musical changes in it. The end result seems quite good, but I'd love to hear what you think.

So please do comment!

martin brundle driving a hsv clubsport r

[link]http://www.youtube.com/watch?v=Ivm2iy6INo4[/link]

Ferrari Enzo, Murcielago, 360 Modena and F40!!

Ferrari Enzo, Murcielago, 360 Modena and F40!!

it\'s from those people in Holland who drive the Ferrari Enzo and the Murcielago on the road..

[link]http://www.supercar-world.com/preview.wmv[/link]

Ferrari F430, Lamborghini Gallardo und Porsche 911 Turbo on track

http://www.kabeleins.de/php-bin/scripts/cvideo/cvideo.php?Ferrari+F430%2C+Lamborghini+Gallardo+und+Porsche+911+Turbo,,3,,335,,NULL,,redirect.streaming.szm.de/redirect/redirect.php?type=vod&codec=wm&stream=K1/auto/aa030905/f430_lambo_911_mid.wmv,,3,,1

Stupid Street Racer/Show-off Nearly Kills Two People

Dumbass...

[link]http://www.erborrico.com/206raba.wmv[/link]

Kimi Raikkonen

Kimi Raikkonen

http://www.youtube.com/watch?v=unFEx4zih7c

Best motoring: CSL-Gallardo-360....

Cars and drivers:
Lamborghini Gallardo - Takuya Kurosawa
Lamborghini Murciélago - "Professor" Nakaya
Ferrari 360 Modena - ?
Porsche 911 Turbo X50 - ?
Honda NSX Type R - "Gan San" Kurosawa
BMW M3 CSL - Takashi Ohi

[link]http://joaoparaiso2.home.sapo.pt/bm04ex1.avi[/link]
[link]http://joaoparaiso3.home.sapo.pt/bm04ex2.avi[/link]
[link]http://joaoparaiso4.home.sapo.pt/bm04ex3.avi[/link]
[link]http://joaoparaiso5.home.sapo.pt/bm04ex4.avi[/link]
[link]http://joaoparaiso6.home.sapo.pt/bm04ex5.avi[/link]

Bjorks supra movie 2006

Bjorks supra movie 2006
Very cool movie with allot of action
http://www.p-bjorck.se/Bjorcksbusbil2006_Supra.avi

Awesome supra movie

http://www.youtube.com/watch?v=_9-1jiF96X4

Renkaan räjähtäminen kovasta nopeudesta

Renkaan räjähtäminen kovasta nopeudesta
http://www.prewitt.net/Images/DaytonaTireBlowGT3RSweblarge.wmv

Kuljettajasta tuli hetkessä matkustaja. Ei kerenny mitään tekeen.

Tire Blow at High Speed

Tire Blow Out at High Speed

http://www.prewitt.net/Images/DaytonaTireBlowGT3RSweblarge.wmv

SupercarFreak's Latest & Greatest

[link]http://supercarfreak.net/gallery/view_album.php?set_albumName=Sport-Auto-10[/link]

Aikas iso Saksalainen autosaitti

Aikas iso Saksalainen autosaitti! Vilkaiskaa paljonko siellä on online porukkaa kaikenaikaa

http://www.motor-talk.de/

Raketmannen

En finsk uppfinnare flygande med raketmotorer fästa på skorna:

[link]http://www.bird-man.com/index.cgi?n=skydivers[/link]

Denna text är översatt tillsammans med de bästa urvalen från Kovaa.com:s finskspråkiga sidor.

HARD crash with bike

[link]http://www.manxautosport.co.uk/Downloads/Videos/milkshake_a.wmv[/link]
damn !!

Aston Martin DBR9 Sebring Footage

hope it's not a repost, come from the official website(very nice with lots of pics!)

right-clik to save file, works with mozilla firefox...

[link]http://www.astonmartinracing.com/images/footage/DBR9%20Sebring%20-%20PreRace.wmv[/link]

enjoy!

Hattrick

Aika laaja peli, siis lyhykäisyydessään miten toi toimii? Seuraako peli miten oikea fudis liiga elää ja tekee sen mukaan \"siirron\" pelaajien valmistamilla joukkueilla?

hil-tun Anna lyhyt priiffaus

[quote]Hattrick on online-jalkapallopeli. Pelissä myyt pelaajia ja valmennat joukkuettasi. Sadat tuhannet henkilöt pelaavat Hattrickiä ympäri maailman.


Näin Hattrick toimii
Hattrick on maksuton. Johdat joukkuettasi käyttämällä web-selainta. Pelejä pelataan muutaman kerran viikossa. Voit kirjautua sisään milloin tahansa ja tutkia joukkueesi tilanteen. Voit antaa käskyjä harjoittelua varten, käydä kauppaa pelaajilla - tai voit jutella muiden Hattrick pelaajien kanssa.

Hattrick ei lopu koskaan. Kun voitat liigasi voit karsia noususta ylempään sarjaan seuraavalle kaudelle (16 viikkoa).[/quote]

tuossa se lyhykäisyydessään on. ei ole riippuvainen oikeistä liigoista millään tavalla. joukkueet ja pelaajat ovat mielikuvitteellisia. eli kun saat joukkueen niin ei muuta kuin ostelemaan pelaajia ja kasvattamaan stadionia ja treenaamaan pelaajia. ja sitä mukaa (toivottavasti) kun pelaajien taidot karttuvat niin eikun mies myyntilistalle ja uusia treenattavia kehiin!
eli tämä on loputon oravanpyörä. treenaat --> myyt --> ostat --> treenaat --> myyt --> ostat jne jne jne niin kauan kuin jaksat vain pelailla.
tietysti on olemassa sekin mahdollisuus että joukkueesi tekee konkurssin jolloin menetät joukkueesi ja joudut aloittamaan alusta, kunhan olet saanut uuden joukkueen. siihen saattaa pahimmassa tapauksessa mennä aika kauan, on nimittäin aika suosittu peli, jopa suomessa. ja jos et loggaudu sisään 6 viikkoon menetät joukkueen, ja uusia halukkaita tosiaan riittää.
nytkin tätä kirjoitellessa on meneillään suomen liigapelit (ja tietysti monien muisenkin maiden) ja samaan aikaan sisälle on kirjautunut reilusti yli 30 000 kävijää. ja servereitä on monia kymmeniä, eli todellinen yhtäaikainen kävijämäärä on aika huikea...jopa suurempi kuin täällä kovaa.com forumilla ;)

http://www.hattrick.org

itse olen jo jäänyt kyseiseen peliin koukkuun, mutta moniko muu on tällä forumilla kirjoittelevista jäänyt hattrickiin koukkuun? omasta mielestä aika jees peli. oikeastaan ainoita pelejä mitä tulee pelailtua.

Car: Greatest performance cars of 2007

First impressions of the cars:

[link]http://www.youtube.com/watch?v=r_1B1dK7RRM[/link]

Audi R8 chasing 911 GT3 RS:

[link]http://www.youtube.com/watch?v=ju5uSOM3bZc[/link]

911 GT3 RS onboard lap around Cadwell driven by Matt Neal:

[link]http://www.youtube.com/watch?v=rLAVJwQLtoQ[/link]

How to solve the Rubick's cube

part 1 [link]http://www.metacafe.com/watch/742167/rubicks_cube_solved_part_2/[/link]
part 2 [link]http://www.metacafe.com/watch/742162/rubicks_cube_solved_part_1/[/link]

Looks quite easy now... although I'm pretty sure I wouldn't be able to solve it myself

Here it's solved in 6.45 seconds...

[link]http://www.metacafe.com/watch/548176/amazage_solve_rubicks_cube_in_6_45_sec/[/link]

Booted

I guess when you're booted, your car really isn't going anywhere.

[img]http://www.doctorshobbies.com/images/porsche.jpg[/img]

or go here:

[link]http://www.doctorshobbies.com/images/porsche.jpg[/link]

So, there is someone who hates CGTs sound!

What a maroon..

[link]http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=angry_at_carrera_gt.wmv[/link]

Nice PH meet - EB110, TVRs, Fcars, Zagato, Ultimas....

Very nearly went to this, i missed out bad

[link]http://www.chrisgod.pwp.blueyonder.co.uk/phvw.wmv[/link]

Subaru STI does some spins & the guy gets arrested!!

Size: 18,5mb
[link]http://www3.telus.net/duarpa/Beyond/DoubleJdonuts.mpg[/link]

Busted making a burnout

[link]http://www.steakandcheese.com/downloads/Fairweather_Cronies.wmv[/link]

Seems like the guys in the "camera car" knew...

old and news videos

[link]http://www.need4speed.host.sk/videos.html[/link]

New S-Class Brake Assistent Video

In German:

[link]http://media.putfile.com/S-Klasse-Bremsassistent[/link]

Oh my! X5

After watching it made me think how much weight shifting matters.

[link]http://fun.diadiktyo.net/stream29/video/bmwRally.wmv[/link]

I searched and couldnt find a previous post.

Todellista suorituskykyä (154 MB)

Todellista suorituskykyä (154 MB)

http://westsideracing.tronder.net/Movies/serious-performance@shakedown.avi


Autoja videossa S15, S2000, MR2, Cosworth, 200 sx,...
13 min\' : aika hyvä laatu

All F1 cars 1950-2004 picture

All F1 cars 1950-2004 picture

http://www.outrunner.net/poster/AllF1_A0.jpg

Good quality WRC-Rallyvideos

Worst co-driver I\'ve ever seen :D!

http://rapidshare.de/files/8563879/Italian_Crazy_Co-Driver.wmv.html

WRC 2005 swe video

http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zh_en&trurl=http%3a%2f%2fwww.rally4u.net%2fvidarch%2fwrc05%2fwmv%2fmon_swe_mex_05_rally4U_net.wmv

Good quality WRC-Rallyvideos

2004

WRC Turkey - DiVX - 761mb
http://www.coolcarvids.com/videos/WRC%20-%202004%20-%2007%20-%20Turkey.avi

WRC Argentina - DiVX - 761mb
http://www.coolcarvids.com/videos/WRC%20-%202004%20-%2008%20-%20Argentina.avi
WRC Finland - DiVX - 761mb
http://www.coolcarvids.com/videos/WRC%20-%202004%20-%2009%20-%20Findland.avi

2005

WRC Mexico Day 1 - DiVX - 230mb
http://www.coolcarvids.com/videos/WRC.2005.Mexico.Day1.Eng.RoadKiller.avi

WRC Mexico Day 2 - DiVX - 128mb
http://www.coolcarvids.com/videos/WRC.2005.Mexico.Day2.Eng.RoadKiller.avi

WRC Mexico Day 3 - DiVX - 23mb
http://www.coolcarvids.com/videos/WRC.2005.Mexico.Day3.Eng.aviWRC Sweden Day 1 - DiVX - 390mb
http://www.coolcarvids.com/videos/WRC_Sweden_2005_Day1.avi

WRC Sweden Day 2 - DiVX - 391mb
http://www.coolcarvids.com/videos/WRC_Sweden_2005_Day2.avi

WRC Sweden Day 3 - DiVX - 392mb
http://www.coolcarvids.com/videos/WRC_Sweden_2005_Day3.avi
WRC Monte Carlo - DiVX - 490mb
http://www.coolcarvids.com/videos/FIAWorldRallyMonteCarlo2005.avi

High qulitiy all car wallparers

high qulitiy all car wallparers

example

http://www.streetdream.de/cars/koenigsegg/ccx/ccx_1280_02.jpg

Luontokuvia suomesta

Kovaa.com- kun ei enää riitä hömötiainen lintulaudallasi. =)

Siinä on pikkusen siivissä liikettä. 8)

...eikun "When too Much is NOT enough", lintulaudalla


[img]http://homepage.mac.com/lsippu/.Pictures/Photo%20Album%20Pictures/2004-02-17%2005.21.31%20-0800/Image-4ADDD547614B11D8.jpg[/img]

Parhaita luontokuvia iso setti mitä olen nähnyt suomessa otettuja

http://web.mac.com/lsippu/iWeb/Photo%20Gallery/My%20Profile.html

Kuvaaja: Lauri Sippu


Lyrebird video!, Lintu matkii kaikkea kameran laukaisijasta moottorisahaan. Kannattaa katsoa jos ei ole aikaisemmin nähnyt:

http://video.google.com/videoplay?docid=-4680269528301603439&q=Lyrebird+video

Pentecost at Spa Francorchamps revisited

Warning for those who do not enjoy the comfort of a broadband Internet connection: 17Mb+ pictures to be downloaded

Car wallpapers

[link]http://carwallpapers.webz.cz/Wallpaper/wallpaper_1.htm[/link]

Mitsu Evo 8 Commercial

Mitsu Evo 8 Commercial

Size:5,3mb

[link]http://video.racing.hu/files/1023/sti_vs_m5_video.racing.hu.avi[/link]

BMW M3.

[link]http://www.autoshow.permaisuri.com/Content/Autoshow.asp?AutoID=20040623123057[/link]

[img]http://www.autoshow.permaisuri.com/Content/viewimage.asp?AutoID=20040623123057&Filename=45192.jpg[/img]

[img]http://www.autoshow.permaisuri.com/Content/viewimage.asp?AutoID=20040623123057&Filename=45195.jpg[/img]

Hyvät ajosimulaatiot tietokoneelle

[quote]
No mulla on samanlainen pultattuna pöytään =) On muuten loistava ratti. Toi on ollu mulla kohta kolme vuotta, eikä vieläkään minkäänlaisia väsymisen merkkejä. Polkimet ei vaan oo IMO mitkään järin hyvät, vaihdoin tilalle Microsoftin polkimet...
[/quote]

Hyvä ruori tuo on kyllä, laadukkaamman oloinen mitä edelliset logitechit ja joku iänkaikkisen vanha thrustmaster olivat. Kyllä ne polkimetkin menettelee, jotenkin kun askartelis H-kaavioisen vaihdekepin ja kytkimen niin alkais olla meininkiä!

toca 1 ja 2 on aika hyviä rata-ajo pelejä

[quote]GT4 PC:lle vai jollekkin konsolille? Työkaverilta lainasin Richard Burns rallya PC:lle niin täytyy kyllä myöntää, että siinä on vaikea ja hyvin tehty rallipeli. Ei oikeen meinaa onnistua ajaminen enää näppiksellä. [/quote]
Eipä noita Gran Turismoja ole muille koneille kuin Pleikkareille varmaan koskaan tulossakaan, sen verran kivasti edistävät Sonyn konsolimyyntiä.
RBR on kyllä rallipeleistä todella realistinen tapaus, näppikseltä ei suju sitten millään!

Ei kyllä hajuakaan tollaisesta lentopelistä. Varmaan ainoa keino saadakin ympäri maailmaa tarkasti mallinnettua paikkoja...

Autopeleistä on tässä pakko mainita Grand Prix Legends vaikka onkin iänkaikkisen vanha. Varmaan ensimmäinen peli mitä itse olen pelannut, missä pelkästään kierroksesta hengissä selviämisen eteen pitää tehdä hommia =) Vanha Nürburgring ja \'67 Ferrarin tai Lotuksen F1, huiput yli 300 mutta downforcesta ei tietoakaan...

En tiedä miten kukaan jaksaa pelata jotain arcade-kaahailuja missä ei ole mitään todenmukaisuutta. Oma mielenkiinto ainakin sen tyylisiin peleihin loppuu alta aikayksikön.

[quote]Noista olen kokeillut liveforspeediä ja se on todella hyvin mallinnettu simulaattori[/quote]
S2:ta odotellessa! =) Ykkönenkin on todella edistyksellinen ajomallinuksessa, mutta kakkosen pitäisi tuoda huomattava parannus edeltäjäänsä nähden. Alkuvuodesta pitäisi kakkosen ilmestymän.

Olen kanssa kuullut tosta pelistä mutten vielä kokeillut... Merirosvoustahan ei tueta =)

Gran Turismo 4! Tänään kävin hakemassa kaupasta omani ja on kyllä vähintään upea peli!

Ei simuja pelata näppiksellä :)

Microsoftin ratteja saa muutamalla kympillä (ovat hinta/laatu -suhteeltaan parhaita), suosittelen lämpimästi jos autopelit kiinnostaa. Logitechilla on hieman parempia ratteja, mutta hintaakin on sitten tuplasti enemmän.

Parhaita \"konsolisimuja\" lienee just toi GT-sarja (pleikkarit) ja Forza Motorsport (Xbox). Xboxille ei vaan ole saatavilla yhtään kunnon rattia...

Grand Prix Legends on edelleen voimissaan. Kovin montaa parempaa kilpa-ajosimua ei ole kaupoissa näkynyt. Tällä hetkellä Suomessakin ajetaan ainakin kolmea online-sarjaa GPL:llä:

- [link]http://trellet.net[/link]
- [link]http://kjgpls.porotal.org/[/link]
- [link]http://fgplc.figc.net/[/link]

Pelin grafiikat saa päivitettyä lähes nykypelejä vastaaviksi, ja lisäratoja löytyy satoja:

- [link]http://www.kotr.de/GPL/[/link]
- [link]http://trackdb.d2g.com/[/link]

Jos vuoden -67 autot tuntuu turhan ärhäköiltä, niin GPL:ään on tehty vuoden -65 autot sisältävä modi. Pitoa on vielä vähemmän kuin -67, mutta vastaavasti tehoakin on huomattavasti vähemmän; 1.5-litraisista koneista saatiin tuolloin irti n.200hv.

- [link]http://55and65.speedgeezers.com/gpl65/[/link]

Itse pelin löytäminen voikin olla vaikeampaa, jostain alelaarista sen saattaa vielä löytää. Tai sitten käytettynä.

Saman firman viimeisin tekele, eli Nascar Racing 2003, sisältää GPL:stä kehitetyn fysiikkamoottorin. Tätäkin ajetaan online-sarjana kotimaisin voimin:

- [link]http://www.ruutulippu.net[/link]

Ja onpa tähänkin tehty modeja, parhaimpana hiukan ketterämpiä autoja sisältävä GTP-modi:

- [link]http://www.redlinedevelopments.com/gtp2/gtphome.php[/link]

GT4 PC:lle vai jollekkin konsolille? Työkaverilta lainasin Richard Burns rallya PC:lle niin täytyy kyllä myöntää, että siinä on vaikea ja hyvin tehty rallipeli. Ei oikeen meinaa onnistua ajaminen enää näppiksellä.

Jos tuoreemmat formulat kiinnostaa, niin F1 Challenge 99-02 on oiva valinta. Tähän saa päivitettyä vuoden 2004 autot ja radat, ja pian varmaan löytyy päivitys kaudelle 2005. Modejakin löytyy vähän joka lähtöön, mm. ETCC-sarja, Porsche Cup, M3 Cup, Prototype C...

- [link]http://www.m4driving.it/files/16,1.html[/link]

Geoff Crammondin GP4:ää olen kuullut kehuttavan myös, mutta omia kokemuksia tuosta ei ole.

Uusin, ja IMO paras, tulokas kilpa-ajosimujen rintamalla on GTR. Tulee myyntiin Suomessa tässä kuussa, muistaakseni 11. päivä. Itse en malttanut odottaa, vaan tilasin pelin Saksasta jo viime marraskuussa... en ole katunut :) GTR:ssä mallinnetaan FIA GT -luokan kisailua (Viper, Murcielago, F550, 993GT2...). Ajomallinnus ja tunnelma on viimeisen päälle kohdallaan.

- [link]http://www.gtr-game.com[/link]

[quote]Kotona maalla on sitten Logitechin Momo Force[/quote]

No mulla on samanlainen pultattuna pöytään =) On muuten loistava ratti. Toi on ollu mulla kohta kolme vuotta, eikä vieläkään minkäänlaisia väsymisen merkkejä. Polkimet ei vaan oo IMO mitkään järin hyvät, vaihdoin tilalle Microsoftin polkimet...

LFS:ää muuten pystyy ajelemaan hiiri-ohjauksellakin... en tosin tiedä kuinka toimiva ratkaisu toi on, mutta kuulemma parempi kuin pelkkä näppis.


[quote]Merirosvoustahan ei tueta =)[/quote]

eihän se ole rosvousta. vaan vähäosaisten auttamista ;)

Noista olen kokeillut liveforspeediä ja se on todella hyvin mallinnettu simulaattori

on se vaan niin loistava :) Jos ratilla pääsee ajamaan niin se on aivan mahtavaa viihdettä.

S2 verrattuna demoon, lisää autoja ja lisää ratoja. Ja mulle tärkeimpänä, auto jolla saa pidempää luisua aikaiseksi :)

Formulat on vielä hakusessa tuossa pelissä, mutta pikkuhiljaa...

Mitäs mieltä olette GT Legendsistä jos joku sitä on pelannut. Itselläni kyseinen peli on mutta ratti sano työsopimuksen irti ja nyt onki menty jo melkei vuos näppiksellä ja hyvi sujuu.

Tässä ainakin itselleni suht. uusi tuttavuus: rFactor
[link]http://www.rfactor.net/[/link]

Toimii melko samalla periaatteella kuin LFS, mutta tähän on ladattavissa esim. uusia autoja ja ratoja. Löytyy muuten KeMoRa ja Motopark myös... ;) Ja Ahvenistokin on tekeillä.
Pariin kertaan kokeillut ko. peliä ja voi olla, että tämä poika vaihtaa LFS:n rFactoriin. Suosittelen! :)

JTG: Annas kommenttia "Live for Speed" S2:sta. Mitä sillä sai uudella lisenssillä sai aikaan?

Tuli kokeiltua tuota demo versiota ja se tuntui yllättävän aidon tuntuiselta.

Tusossa aikaisemmin oli puhetta autopelistä, joka simuloi rata-autoilua. Tässä on linkki demo versioon kyseisestä pelistä.

[link]ftp://ftp.download-center.com/international/GTR/GTR_Demov2.exe[/link]

Täällä on tarkempaa infoa pelistä...

http://www.10tacle.com/gtr-game/en/index.php?Homepage

Koko peli löytyy kaupanhyllyltä, ja varmaankin myös \"Warez\":n tavaratalosta

Muistatko sen lentosimulaattorin nimeä missä on vapaa lähdekoodi ja siinä on mallinnettu tarkalleen kaikki maapallon osat tuolla periaatteella.

Eli tuollaista vapaa lähdekoodista ohjelmaa saa kaikki kynnelle kykenevät olla mukana kehittelemässä.

Esimerkkinä käyttöjärjestelmästä tässäkohtaa mainitaan Linux jonka koodit Suomalainen kehittelijä laittoi alulle ja tällä hetkellä se uhkaa käyttöjärjestelmänä jopa Windowsia

Hi Res Racing Wallpapers

[link]http://www.racingdesktops.com/[/link]

CFT's Civic vs Supra (1min 50 long)

[link]http://host49.ipowerweb.com/~tunedbyc/videos/civicvssupra.wmv[/link]
No, it ain't cheesefrog

BMW 318iS / 2.5 turbo

päristelyä:
[link]http://www.ticco.com/film/Ticco_BMW_Turbo.mpg[/link]
varttimailivetoja: [link]http://www.ticco.com/film/NTR_BMW_Blackrace_040515.wmv[/link]

[img]http://www.ticco.com/cars/318tic_2004/075.jpg[/img]

[img]http://www.ticco.com/cars/318tic_2004/079.jpg[/img]

[img]http://www.ticco.com/cars/318tic_2004/081.jpg[/img]

tekevälle sattuu:

[img]http://www.ticco.com/cars/318tic_2004/106.jpg[/img]

[img]http://www.ticco.com/cars/318tic_2004/108.jpg[/img]

[img]http://www.ticco.com/cars/318tic_2004/109.jpg[/img]

[img]http://www.ticco.com/cars/318tic_2004/110.jpg[/img]

[img]http://www.ticco.com/cars/318tic_2004/111.jpg[/img]

infoa:
[quote]BIL:
BMW 318iS 16v -90 (2.5 Turbo).

MOTOR:
M20B25.

TOPP:
M20B20 med M20B25 kam, insug och spjällhus. Matchportad mot 325 isuget.

BLOCK:
Nybyggt 2005.
M20B25, Honat, Planat och O-ringat, Nya ram och vevlager. M42B18 kolvar och ringar, Kompression 7,0:1.

BRÄNSLESYSTEM/TÄNDNING:
Haltech E6M motorstyrning med M&W tändslutsteg och 3st Sagem dubbel-spolar.
465cc@3.8 bar spridare (grundtryck 4.5 bar), Malpassi 1:1.4 btr.

ÖVERLADDNING:
Grenrör byggt av \"Grottköping Racing\", Turbo Garett GT37, PPF 50mm wastegate,
PPF intercooler, 60mm dumpventil.

AVGASSYSTEM:
3,5\" downpipe, 3\" avgassystem.

EFFEKT:
Ej bromsad, men ca: 500+ hk vid 1,7 bar (98 oktan).

TRANSMISSION:
e36 M3/328 ZF växellåda, e36 328 kardan, e28 M535 lamelldiff med 3,07 utväxling,
Sachs 4-puckad sinter och (...618) tryckplatta, Bakvagn ombyggd för rakare camber vinklar.

CHASSI/FJÄDRING:
Gasdämpare och sänkningssats -30mm, bakvagnsbussningar och motorkuddar i delrin.

BROMSAR:
Fram: 4-kolvs Brembo med 330x32mm skivor, Adaptersats tillverkad av \"Grottköping Racing\", 750i Huvudbromscylinder.
Bak: Original.

FÄLGAR/DÄCK:
Advanti Racing \"Furious\" 7.5x18\" lackade med vit pulverlack, 225/40-18\" runt om.

KAROSS:
Alpina front och bak spoiler, vita blinkers fram, svarta baklampor och sidoblinkers,
ögonlock, cupspeglar.

LACK:
BMW Diamantschwarz-metallic.

INREDNING:
Momo stolar. Skyddsbåge byggd efter dragracingreglementet.
I stora drag original förutom diverse mätare.

PÅ VÅGEN:
1200kg.

PÅ STRIPPEN:
1/8 (201m) 7,86 @ 159,72 km/h. (opreppad bana)
1/4 (402m) 11,66 @ 202,24 km/h. (opreppad bana)

SPONSORER:
\"Special Fälgar\", min plånbok.[/quote]

lähde: [link]http://www.ticco.com/[/link]

A-luokan leikkele- ja grillimakkaroiden kuori

A-luokan leikkele- ja grillimakkaroiden pakkausmerkintöihin. Miksi niissä ei lue mistä makkaran kuori on valmistettu? Onko kaikki oletuksena muovikuorisia makkaroita? Tuskin ainakaan luonnon suolta

No jo on aiheet... Tuskinpa niistä nyt henki lähtee kuitenkaan. :) Eipä tule muutenkaan makkarapakettien tuoteselosteita enemmälti tavailtua.

ja miksi lauantaimakkaraan on laitettu toi \"makkara\"liite kinkku siinä tilalla olis sopivampi ,on meinaan sen verran lihaisa

Boxer Speed Day 11.8.2007,Alastaro


[img]http://www.suomenvolkkariyhdistys.fi/keskustelu/files/boxerspeedday_jule_146.jpg[/img]

How to solve the Rubick's cube

part 1 [link]http://www.metacafe.com/watch/742167/rubicks_cube_solved_part_2/[/link]
part 2 [link]http://www.metacafe.com/watch/742162/rubicks_cube_solved_part_1/[/link]

Looks quite easy now... although I'm pretty sure I wouldn't be able to solve it myself

Here it's solved in 6.45 seconds...

[link]http://www.metacafe.com/watch/548176/amazage_solve_rubicks_cube_in_6_45_sec/[/link]

Monaco Sightings during GP 93 to 95

Hi there,

That would be cool if i can get some feedback about this:

[link]http://www.supercarfrance.com/Retro-01.htm[/link]

for the guy who did those pictures...

Monaco's GP during 90's, what a dream !

Thanks !

2886 HP from Pontiac

[link]http://www.highperformancepontiac.com/tech/0410pon_butler/[/link]

McLaren F1 Documentary

I have a video , its basically a documentary of the McLaren F1 with behind the scenes video of the manufacturing process,design,testing,etc. It also has clips from the LeMans version of the car and features the drivers discussing theri opinions on the car,etc. THe video has german subtitles and the video quality is ok,nowhere near dvd quality. Depending on the response I get to this post, I'll gladly share the vid, so let me know how many of you are interested. Cheers.

När tar ni era motorcyklar i bruk?

Vårhälsningar till alla!

Tänkte så här inför väntan på sommaren göra en gallup: När tänker ni ta i bruk era motorcyklar?

Smart with Hayabusa Engine!

Even though this thing looks extremely dangerous, think how much fun you'd be having when you died...

[link]http://www.pandachute.com/videos/smart_car_with_hayabusa_engine[/link]

I especially love seeing the box doing donuts

8 sec 3rd gen camaro TT

Bad ass twin turbo 3 gen camaro!!

[link]http://www.bmrfabrication.com/FeatureCars/street%20radial%20wars10.mpg[/link]

Really great Murcielago and Esprit videos !!! !!! !!!

[link]http://www.mural.de/lotusesprit/murcie-videos.htm[/link] = Murcielago vids

[link]http://www.mural.de/lotusesprit/lotus-videos.htm[/link] = Some Esprit vids

I've posted the Murcielago videos are posted here cause it's from the same site, some impressif videos of the Murcie that does 300 Km/h at the speedometer, Enjoy fellas

Lamborghini Murcielago LP640 on Motor Vision (DSF)

Pretty nice review!

[link]http://www.megaupload.com/?d=K1LQLK3V[/link]

DVD and movie reviews

I thought that we could collect here reviews of preferably car and motorcycle movies. Different opinions and discussion about movies is most welcome =)
As a model member, I’ll start:

JDM Option Vol9:
Drifting D1 GP from the Ebisu track + extra material, my verdict: 9½. Very nice footage!

Getaway in Stockholm 5:
The yearly outlaw movie from the Swedish lunatics, my verdict: 8. Still falls short of the legendary part 2, although the cameras work this time.

Kamala auto-onnettomuus (headcrush)

[link]http://www.ownagevideos.com/page.php?id=653[/link]

Cool Site with Mountain road photos

Alpine Roads

[link]http://www.alpineroads.com/toproads.php[/link] - Favorite roads/Top of the ...
+ there is useful forum with topics like that [link]http://www.alpineroads.com/forum/viewtopic.php?t=443&postdays=0&postorder=asc&start=0[/link]

[img]http://www.alpineroads.com/images/photos/dachstein/postalm/postalm0001.jpg[/img]
[img]http://www.alpineroads.com/images/photos/maritimes/bonette/bonette9.jpg[/img]
[img]http://myweb.tiscali.co.uk/bournetoride/stella2006/images/bar%20ceniso_jpg.jpg[/img]

high qulitiy ALL CAR WALLPAPERS

[link]http://www.streetdream.de[/link]


example

[link]http://www.streetdream.de/cars/koenigsegg/ccx/ccx_1280_02.jpg[/link]

Spiderman 3 trailer

Spiderman 3 trailer

http://www.ifilm.com/presents/spiderman3

miten tehdään kotisivut?

Perus HTML ohje:

http://www.uta.fi/laitokset/tkk/ohjeet/unix/htmlopas.shtml

Lisää niitä:
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=kuinka+teen+kotisivut&btnG=Hae&meta=


Kotisivujen teko-ohjelma:

http://chat.yle.fi/ylex/ubbthreads/showthreaded.php?Cat=&Number=241283&page=&view=&sb=5&o=&vc=1


HTML-kotisivujen pohjia, josta on sitten helppo muutella valmiiksi tehtyä pohjaa mieleisekseen, useita linkkejä:

http://www.google.fi/search?hl=fi&q=free+html+templates&btnG=Hae&meta=

kiitos!

en oo löytäny mistää sellasii ohjeita joita mäki ymmärtäisin. toivottavasti täältä löytys neuvoja kotisivujen teosta ja linkkien, kuvien yms liittämisestä kyseisille sivuille.

VW Open 2009 Kiikala

ja tänä vuotena en lähe nolaa itteeni....

noh? mites viimevuonna sitte kävi?


[img]http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/files/vw_open08_a4_web_281.jpg[/img]

Boxer Design - The Site

[link]http://www.boxer-design.com[/link]

Bortkoppling av bakbromsarna

Jag skulle vilja koppla bort bakbromsarna på min El Camino för att möjliggöra burnout. Är det möjligt att installera en enkel kran på bakbromsarnas bromsrör eller är man tvungen att konstruera systemet på något annat sätt. Behöver man ett dyrt line-lock system? Är det möjligt att få bilen igenom den årliga besiktigningen med de här förändringarna?

Om du har ytterligare information eller andra intressanta länkar på Internet relaterade till den här artikeln, så kan du sprida den via den engelskspråkiga versionen även till andra språkgrupper.


[link]http://www.kovaa.com/?page=search&query=rearbrakedisablingtopic§ion=forum[/link]

Denna text är översatt tillsammans med de bästa urvalen från Kovaa.com:s finskspråkiga sidor

Optical Illusion. Must seen!

OMG... maybe its a stan, but i believe this is fucking crazy.....you have to see it 2 or 3 times to believe it!!! AWESOME!!!

[link]http://www.metacafe.com/watch/266709/color_illusion/[/link]

Ninja Training Camp

Ninja Training Camp

http://video.google.com/videoplay?docid=-8947518926298275439&q=ninja

Sport Auto-Audi R8 Nordschleife lap onboard

The Audi has done a time of 8:04. Not too fast considering it was equipped with ceramic brakes and P-Zero Corsas semislicks. But apparently H. von Saurma liked the car a lot.

[link]http://www.sportauto-online.de/multimedia/videos/sport-auto-tests/mpsvid_video_732_14612.hbs?picfile=http%3A%2F%2Fimages.sportauto-online.de%2Fhps%2Fimg%2Fhxmedia%2Fmpsspa%2F2007%2F06%2F0ehaNvgDJF33HU_145x109.jpg&topic=grfgivqrbf&headline=Audi+R8+-+Nordschleife&url=http%3A%2F%2Fimages.sportauto-online.de%2Fhps%2Fimg%2Fmpsvid%2Fmpsspa%2F&info=Der+Audi+R8+auf+der+Einf%C3%BChrungsrunde+zum+sport+auto-Supertest.&credit=&duration=493&bigMovie=20070620_spa_Audi_R8_Nordschleife_600.flv&mediaId=732_1&uniqueId=732&themaname=Audi+R8+-+Nordschleife&video_time_frame=0[/link]

Thanks to tforth for the direct link

Video Link - Lambo Gallardo GTR @ Ring losing tyre

Video Link - Lambo Gallardo GTR @ Ring losing tyre
http://www.frankuhlig.de/index.php?name=News&file=article&sid=52
[img]http://users.pandora.be/jokke1/Photography/B.Cars/VLN%202006/VLN%2010-04-06/DSC_8179%20Nr%2082%20Lambo_1lr.jpg[/img]

Mini Cooper

Just saw this vid of a Mini dodging cones.
Sorry if it's a repost. I didn't bother checking.

[link]http://tom.kat.free.fr/mini.wmv[/link]

Pleksikeskiöllä varustettuja vanteita Jenkkilästä.

Oho, aika erikoinen!
Kestääköhän rakenne reittämistä (jäähdytys) ja eri lämpöjä (tulikuumat jarrut/pakkasia)?

Tuossa lisää:

http://blog.cardomain.com/blog/2006/10/clear_wheels.html

Pari tuumaahan tuolla pleksillä oli paksuutta. Mietityttää silti esim pakkasen kesto. Tosin olihan nuille saatu hyväksyntä tieliikennekäyttöön ameriikassa. Luulisi että valmistaja on pohtinut turvallisuusjutut kuntoon tietäen sikäläisen tuotevastuulainsäädännön. En kuitenkaan itse pidä nuita kauniina.

Videota aiheesta:
http://www.cartv.com/content/research/channels/index.cfm/channel/cartv_video/action/showvideo/vid/e_0300/vscat/SEMA/vcat/Event/


[img]http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2006/10/clear_wheels.jpg[/img]

toi kuva on kyllä siisti.

Jarrujen jäähdytys saattaa olla lievästi ongelmallinen...

saako suomessa auton alle jos nyt saa suomeenkaan?

Noilla vanteilla pitää jarrulevyillä olla kokoa, että kehtaa esitellä

B-ryhmän autoja

http://need4speedx.free.fr/presentation.html
Nämäkin tosin ulkomaan murteella, joka ei taivu millään ainakaan allekirjoittaneella. Mutta kyllä sieltä kaikki oleellinen tulee ilmi. Eli pirun hienoja ja nopeita ne on/oli.

Rice ON baybe!

All you need is this and the N/A BOV that they used to have and you can roll around louder than me in my S4:

[link]http://www.andale.com/stores/sf_home.jsp?mode=1&sfUrl=turbosoundfxstore[/link]

3 3ast 3 3urious traileri

Uuden hurjapäiden traileri http://www.newgrounds.com/portal/view/222150 ;)

alempi on kyllä mun mielestä hitusen parempi kumminkin...

aerodynamiikka osat ovat kyllä mallikelpoisia tässä trailerissa :)

Tuossa on vähän toisenlainen traileri
[link]http://movies.yahoo.com/feature/thefastandthefurioustokyodrift.html[/link]

Tässä se \"oikea\" traileri suoraan elokuvan sivuilta http://www.thefastandthefurious.com/main.html

listojen poisto..

[quote]riippuu varmaan kolon suuruudesta, (listan leveydestä/syvyydestä) jotkuthan hitsaavat kolot umpeen ja sitten vasta kittiä jne, kannattaa paikallisen maalarin kanssa käydä juttelemassa, ammattilaiset tietää neuvoa parhaiten, paljaalle pellille vai pohjamaali alle, kummankin kannattajia varmasti löytyy, itse laittaisin varmaan pohjamaalin kuitenkin ensin.[/quote]

no se on joku 4cm levee ja kauhee syvä se ei oo..

eli mikäs olis helpoin ja varmin tapa tasottaa kylkilistojen "urat" vai mikkä ne ny on...???

Pakkeli, koritina... muitakin vaihtoehtoja voi olla.

[quote]Eräs maalaus projekti tuli toteutettua sinkki sprayllä peltipinnalle, ennen pakkelia. Tiedä sitten kuinka väärin tein, mutta ei vielä 7 vuoden jälkeen näy vikoja. [/quote]

nii no se sinkki olis kyl iha hyvä... tuskinpa kauhee vääri sitä teit:D

joo no tossa ei reikiä ookka ku listat oli iha liimal kiinni... mistähä tota Sikkenssin kitti saa??

Jotkut on laittanu pienten reikien päälle alumiini teipin ja sitten kitti, pohjamaali, pintaväri, jne.... Jos ruostetta jää, niin ruosteensyöjä tai
joku sellainen (saa esim. biltemalta n. 8€ purkki) joka reagoi ruosteen kanssa ja tekee siitä kiinteän. Itse olen käyttänyt Sikkenssin kittiä joskus, joka oli helppo hioa ja aika edullista.

riippuu varmaan kolon suuruudesta, (listan leveydestä/syvyydestä) jotkuthan hitsaavat kolot umpeen ja sitten vasta kittiä jne, kannattaa paikallisen maalarin kanssa käydä juttelemassa, ammattilaiset tietää neuvoa parhaiten, paljaalle pellille vai pohjamaali alle, kummankin kannattajia varmasti löytyy, itse laittaisin varmaan pohjamaalin kuitenkin ensin.

Eräs maalaus projekti tuli toteutettua sinkki sprayllä peltipinnalle, ennen pakkelia. Tiedä sitten kuinka väärin tein, mutta ei vielä 7 vuoden jälkeen näy vikoja.

kuis helposti esim pakkeli lähtee halkeilee? ei oikei kiinnostais ruveta tinailee mut onha seki vaihtoehto...

nii ja minkäs merkkistä pakkelia ne ammatti maalarit käyttää? ja kummoselle pohjalle mun kannattaa se pakkeli levittää? siis hionko iha pelti puhtaaks vai vedänkö jonku pohjamaalin alle????

Girls Love that, I HATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[link]http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/portugues.php[/link]

Omakotitaloja merellä myynnissä

[img]http://www.undergroundkent.co.uk/Maunsell%20Army%20Sea%20Forts0005.jpg[/img]


Nämä on ilmatorjuntayksikön valvontatorneja vuodelta 1943 jotka voitiin hinata merelle ja pystyttää vielä 30m syvään veteen. Katolle voitiin pytyttää tykki. yleensä nämä olivat merellä tai themes joella ryppäissä niin että keskimmäinen oli tulenjohdon torni

Listää tietoa linkistä:
http://www.undergroundkent.co.uk/maunsell_towers.htm


Which is faster?

Which do you think would be faster on a curvy racetrack: A turbocharged street car or a corresponding ultimately tuned motorcycle? I guess turbo bikes are rather difficult to ride because of the changing torque. I would think that the bike would be faster at least on a quarter mile because of its lower weight.

F1 G-force experience anyone?

[link]http://www.rcdevelopments.com/movies/F1G-force.mpg[/link]

Amazing yo-yo'ing...

[link]http://www.break.com/index/the-world-greatest-yo-yo-guy.html[/link]

EVO lehden ottamia valokuvia

EVO lehden ottamia valokuvia

[link]http://photobucket.com/albums/y5/clio182/[/link]

Car video collection

Car video collection

http://www.welshcosworth.co.uk/video_collection.htm

Audi Shooting Brake [Video]

[img]http://img208.imageshack.us/img208/2442/audishootingbrake6uy.jpg[/img]

[link]http://rapidshare.de/files/14794428/AudiShootingBrake.avi.html[/link]

(50,32 MB 2:57 Min)

Oops list

[link]http://www.oopslist.com[/link]

great site

preview

[img]http://www.micom.net/oops/F-117crunch.jpg[/img]
[img]http://www.micom.net/oops/amphib%20oops.jpg[/img]
[img]http://www.micom.net/oops/Sign02.jpg[/img]

Bimmer power[link]http://www.vsmotor.no/avi/vsmotor-m5-rudskogen-september.avi[/link] 62,7Mb

[link]http://www.vsmotor.no/avi/vsmotor-m5-dyno.avi[/link] 6,1Mb

Bmw m5 vs Bmw m3 vs Porche 911 turbo

m5 vs m3 vs 911 turbo video

[link]http://www.av104.tv/movie_img/top_speed_01.wmv
[/link]

so here's a curious question....

why do people keep posting just links here that often die? why not instead upload to jabbas video vault? im i missing something here? is there something wrong with uploading to the vv? if not... ill be upping some stuff shortly ;]

New Fastest Škoda Ever - video

as a Czech I'm still waiting, if Škoda will finally make some serious wheels, but being under VW wings I think they have no permition so here's test of another little bit sporty sedan, Škoda Octavia RS (2nd gen.)
Turbo charged 2.0 FSI, 200bhp, 280 Nm, 240km/h, 0-100 - 7,3s

[link]http://www.autorevue.cz/video/Go.asp?NFIID=-328&NFIURL=http://www.autorevue.cz/Files/video6/ORStest_hq.avi[/link]

Antilagged Ver. 4 sti

[link]http://1.canned-air.net/V4_Sti_powerslide_3.WMV[/link]
this is the link..enjoy, and I hope it isn't a repost.
take it easy, micah

Audi R-Zero Concept

Audi R-Zero Concept

http://www.seriouswheels.com/top-2006-Audi-R-Zero-Concept.htm

[img]http://img70.imageshack.us/my.php?image=2006audirzeroconceptredsa1920x.jpg[/img]

"The Bush"

It's a hilarious video about President Bush, it gave me a good laugh and I bet you'll enjoy it too.

[link]http://video.google.com/videoplay?docid=-3934788900154749704&q=we+love[/link] +fire&time=5000

Falken Nissan Skyline GTR - Kierros Roland Asch 24 h kisassa!

Falken Nissan Skyline GTR - Kierros Roland Asch 24 h kisassa!

..hyvää pätkää skyline gtr 24 h kisassa nordschleifen radalla!

http://www.falken-europe.de/common/php/../movies/nur_24h_03/incar-final-start.wmv


Lisää ajovideoita heidän web sivuillaan.

esimerkiksi... incar kierros yöllä

http://www.falken-europe.de/common/movies/nur_24h_03/incar-final-12h.wmv

Walter Rohrl drives the Audi Quattro

Did a search, didn\'t find anything? So here it goes:

[link]http://www.touringgas.com/Videos/Supercars3parte.zip[/link]

Walter Rohrl drives the Audi Quattro Rally car.

Bnw M Coupe Pics !

Challe /

[img]http://www.sportscarforums.com/gallery/data/500/medium/Bmw_z6.jpg[/img]
[img]http://www.sportscarforums.com/gallery/data/500/medium/Bmw_z33.jpg[/img]
[img]http://www.sportscarforums.com/gallery/data/500/medium/Bmw_z5.jpg[/img]
[img]http://www.sportscarforums.com/gallery/data/500/medium/Bmw_z2.jpg[/img]

Ex Vi Termini Record Pass and HKS Evo

These shouldn't be repost cause they just added them to their website.

GTR-700: 8.273 @ 167.76 mph, 3rd quickest 4WD in the world
[link]http://www.exvitermini.com/movies1104/GTR700-DragCombatFinal.avi[/link]
In car video
[link]http://www.exvitermini.com/movies1104/GTR700-Incar.avi[/link]

HKS TRB-02 EVO-8 lap record
Quickest ever lap at Tsukuba in a road car at 0:55.000
[link]http://www.exvitermini.com/movies1104/HKSTRB02.avi[/link]

They redid their site, take a look at it.
[link]http://www.exvitermini.com/[/link]

Mitä tarkoittaa kirjainyhdistelmä BMW?

heh..... :D

Baijerilainen Moottori Werstas

Brutal Money Waster

BMW = Bikes Made Well
BMW = Bite My Wallet
BMW = Break My Wallet
BMW = Bring More Wampum
BMW = Bavarian Motorcycles for Wimps
BMW = Basic Marin Wheels
BMW = Big Manly Willy
BMW = Big Moronic Woman
BMW = Badly Made Wobbler
BMW = Big Middleclass Wagon
BMW = Bugger My Wallet
BMW = Brilliant Marvellous Wonderful
BMW = Bavarian Motorcycling Wonder
BMW = Bulging Monoshock Wanderer
BMW = Big Money Waste
BMW = Brick Motor Wheezer
BMW = Beats Me, Wilhelm
BMW = Bite My Weenie!
BMW = Biggest Moron in the World
BMW = Bash My Windshield
BMW = Bayerische Mist Wagen = Bavarian Dung Heap Car
BMW = Bring More Wrenches!
BMW = But Mine Works (best said around Harley riders)
BMW = Bumse Mich Wieder (Screw Me Again)
BMW = Borrow Money Weekly
BMW = Bitch, Moan and Whine
BMW = Beste Motorrad der Welt = Best Motorcycle in the World
BMW = Be My Wings
BMW = Bavarian Murder Weapon
BMW = Born Moderately Wealthy
BMW = Burning, Melting Wreck (which leads to BMW = Bring More Water)
BMW = Bagel Munching Weenies
BMW = Bring Money With you
BMW = Bei Mercedes Weggeworfen = Discarded By Mercedes
BMW = Bad Mother Wheels
BMW = Bigger Meaner Wheelies
BMW = Bring Meat Wagon!
BMW = Bavarian Money Waster
BMW = Better\'n My Wife
BMW = Bezahl Mal Wieder (pay yet again)
BMW = Bastel Mal Wieder (wrench yet again)
BMW = Bike Might Wheelie
BMW = Bikes Made Weird
BMW = Bitchers, Moaners and Whiners
BMW = Bend More Wheels (for the 3-spoke crowd)
BMW = Blau Mit Weiþ
BMW = Bitte macht Weg (get out of the way, please)
BMW = Baijerilainen Mutteri Wiritys
BMW = Be My Woman
BMW = Blow Mw Wanker
BMW = Bob Marley Wagon

jos jollekulle tulee lisää mieleen, nin eikun anna palaa

eikös Break My Windows ollu kans aika yleinen??

löysin vähän muistakin merkeistä:

AUDI
Accelerates Under Demonic Influence

BMW
Bought My Wife

BUICK
Big Ugly Indestructible Car Killer

CHEVROLET
Can Hear Every Valve Rap On Long Extended Trips

DODGE
Drips Oil, Drops Grease Everywhere

FIAT
Fix It All the Time

FIAT
Fix It Again Tony

FORD
Found On Road Dead
Fixed Or Repaired Daily

FORD
Fast Only Rolling Downhill

GM
General Maintenance

GMC
Gotta Mechanic Coming?

HONDA
Had One Never Did Again

HYUNDAI
Hope You Understand Nothing\'s Driveable And Inexpensive...

MAZDA
Most Always Zipping Dangerously Along

OLDSMOBILE
Overpriced, Leisurely Driven Sedan Made Of Buick\'s Irregular Leftover Equipment

PONTIAC
Poor Old Nigger Thinks Its A Cadillac

SAAB
Swedish Automobiles Always Breakdown

TOYOTA
Too Often Yankees Overprice This Auto

VOLVO
Very Odd Looking Vehicular Object

VW
Virtually Worthless

äänivallin ylitys

[link]http://people.cc.jyu.fi/~katasarv/files/mpg/sboom.mpeg[/link]

Balloon Phobia...?

Now this is just getting to be ridiculous, the pickles one was bad but I think this one is worse. This lady actually believes that balloons will ultimately be the cause of her death;

[link]http://collegedowntime.com/media/movies.php?title=afraid-of-balloons-video[/link]

funny AUDI commercial with dog - wintertime

LMAO

[link]http://www.mojoflix.com/Video/Audi-Quatro.html[/link]

Super BMW drift


[link]http://www.funpedia.net/clips/drift/drift024.zip[/link]

You dont like see:

Dream Cars [link]http://www.4men.cz/index.php4?page=zajimavosti[/link]

One of the best comedy sketches ever

[link]http://www.youtube.com/watch?v=vQyMqsNvRLw[/link]

and it's about 50 years old

Best Motoring Skyline GTR video special (google) *repost*

Skyline GTR video special (ok, it was a repost )
It's in Japanese, but still should be a good watch. Just over 59 minutes

[link]http://video.google.com/videoplay?docid=1971073009473255092&q=Best+Motoring[/link]

F1's Lance Bass driving the Mercedes-McLaren SLR

The co-driver is impressed with F1's Lance Bass's skills:

[link]http://youtube.com/watch?v=fh90Vu4bdzI[/link]

monte carlo 06

Millä nettisivulla on tuo liveseuranta?

EK 2/18:
1. Loeb..............Citroen
2. Panizzi...........Skoda........+30,9s
3. Grönholm.......Ford...........+34,0s
4. Galli...............Mitsubishi...+39,4s
5. Atkinson.........Subaru.......+1min 12,7s
6. Gardemeister..Peugeot.....+1min 46,3s

Hyvin on eri merkkisiä autoja sekaisin, niin tehtaan kuin privaattiteamienkin toimesta. Ekan pätkän pohjat Loeb 25s marginaalilla, tokalla Grönholmille niukat parin sekunnin pohjat.

Saattaa loeb ottaa Hirvosen kiinni

WRC-Live-seurannan mukaan olis Loeb vetässyt vikalla reilusti ohi Gardemeisterista... Mutta Bosse sentään ykkösenä maalissa!

Vähän tökkii ajatuksena että nykyisin vaikka ajat ulos ja keskeytät, niin silti voit saada pisteitä. N-ryhmässä tuo oli vielä huvittavampaa kun oli mahdollista saada pisteitä jo ajamalla vain ekan siirtymän.

Omaa vauhtiaan ojaan... ;) Grönholm johtaa.

EK 6/18:
1. Grönholm.......Ford
2. Atkinson.........Subaru.......+1min 23,7s
3. Gardemeister..Peugeot.....+1min 27,1s
4. Panizzi...........Skoda........+1min 34,6s
5. Stohl..............Peugeot.....+1min 39,1s
6. Duval.............Skoda........+2min 5,5s

Sijat 2-5 täysin auki vielä ilman ajovirheitä tai teknisiä ongelmiakin, Hirvonen yhdeksäntenä melkein 4min kärjestä. Pääseehän se Loebkin jatkamaan kisaa ja mahdollisuuksia pisteillekin saattaa olla, viitisen minuuttia teksti-tv:n mukaan aikasakkoa tulee.

garde jäi vikalla pätkällä puoli minuuttia loebille
tulosseurantaa esim. wrc.com,bfgoodrich sivuilla.
Tässä virolaisten nappaama wrc.comin ralliradion osote [link]www.zone.ee/wrcmasters/netradio.html[/link]

1. Loeb
2. Solberg
3. Grönholm

Voittaja veikkauksia?
Itse veikkaisin 1.grönholm 2.loeb 3.hirvonen

Ai niin perhana tuo Solbergi, mutta pysyn edelleen kannassa veikkaan että Solbergiltä menee kakkosen ja nelosen kipinät sekaisin tai jotain muuta miksi ei pääsisi maaliin saakka.

1.Loeb 2. Panizzi 3. Gröholm

Loeb
Grönholm
Gardemeister

Loeb on jo kolmantena, enää yksi EK ajamatta. Eroa toisena olevaan Gardemeisteriin vain 6,2s. Grönholmilla selvä johtoasema 1min 38,8s erolla Gardeen. Hirvonenkin on paria pistettä tuomassa...[quote]Omaa vauhtiaan ojaan... ;)[/quote]
xD

Ei tunnu että citikka olisi pois mm-sarjasta. Menee loeb taas omaa vauhtiaan

Olihan mulla oikeat nimet, mutta väärä järjestys.

Virolaisten saitilta kuuntelin radiota ja seurailin tuloksia. Vähän radio pätkäisi silloin tällöin, eikä ne juontajatkaan niin kovin loistavia olleet, mutta vikan pätkän tulokset sieltä näppärästi tuli.

Toi on kyllä totta. Jatkaa pitäisi saada, mutta palkintopallisijoitusta tai edes pisteitä ei minustakaan ansaitse, jollei pysty ajamaan virheettä lähdöstä maaliin.

Drifting Movie from Norway

[link]http://www.gunstig.no/Drifting-revebanen-fsr.wmv[/link]

(25Mb)

Evo Drive F40 Vs Veyron

[link]http://www.youtube.com/watch?v=sx5NlVq24ME[/link]


Nice, which one would you take?

The sound of the F40 [img]images/smiles/drool.gif[/img]

Skoda vs. Lamborghini Diablo

Skoda vs. Lamborghini Diablo (Picture)

http://fishki.net/pics5/obgon.jpg

F1 Dallas 1984

Pätkäs mullakin latauksen poikki, pitää koittaa uudelleen. Pitäis olla parin ekan about 300Mb ja viimeisen luokkaa 100Mb, jos on vähemmän niin on pätkäissyt kesken.

EDIT: Kellään mitään konstia saada tällaisten upload-sivustojen kautta ladattavaa tiedostoa latausapuohjelman (GetRight, DownThemAll, etc) ladattavaksi? Missäänhän ei ole tiedoston polkua, vain joku get.php-tyylinen tiedosto joka aloittaa latauksen.

kiitos kuuluu silverille :).. Hienoa matskua

..Laitoin lataukseen

42 astetta lämmintä, rata sulaa (!!) ja Keke voittaa :) Tällaisen aarteen löysin, pakko laittaa lataukseen.

Kolmessa osassa lähetys:
http://www.uploading.com/files/NZLLTX78/1984_09_Dallas__CBS_.part1.rar.html
http://www.uploading.com/files/5U4G4DR9/1984_09_Dallas__CBS_.part2.rar.html
http://www.uploading.com/files/VJBUKKWX/1984_09_Dallas__CBS_.part3.rar.html

[quote] Ja suurkiitos muuten jkorvelle, joka oli bongannut ko. matskun ja laittanut tänne linkin. :)[/quote]

Krhm. KRRHMM. ;)

Turbot takaisin!

Onpahan ilmeettömän näköistä tämä nykytouhu verrattuna noihin aikoihin, Kekekin vetelee kokoajan pienessä sladissa kun moottorin luonne on mitä on.. Hurjan näköistä kamppailua Mansellin kanssa kisan alkupuoliskolla. Lopuksi vielä Mansellilta loppuu bensa viimeiseen mutkaan ja mies työntää autoaan täyden katsomon hurratessa, pyörtyen kuitenkin pari sataa metriä ennen maaliviivaa tajuttomassa helteessä. Kannattaa ehdottomasti taistella noi lataukset loppuun, todella mainiota F1-viihdettä.

[quote]kiitos kuuluu silverille :).. Hienoa matskua[/quote]

xD tätä se teettää kun näkee hyvää matskua... menee pasmat sekaisin ihan täysin. ;) EDIT : siis kiitokset silveRille... :D


[quote]Dear Nigel,
OK, it may be a little early to condemn this years Jordan as being a complete dog, but it got me thinking. What in your opinion is the worst car ever to have won a GP?
Yours sincerely
Daniel Smith

Dear Daniel,

Boy, what a question! If I sat and thought about it for a day or two, I could probably come up with a list of bad cars which have won Grands Prix, but one which comes quickly to mind - sorry, Frank and Patrick - is the Williams-Honda FW09, with which Keke Rosberg won the one and only Dallas Grand Prix, back in 1984.

Summer in Texas meant crippling humidity, and the track was unusually quick for one through the streets. In fact, it wasn't through the streets at all, at least not in the 'downtown' sense. Situated a little way south of the city, it wound through a park, and a pretty tatty one at that.

Everyone arrived on the Wednesday, took a look at the 2.42-mile circuit, and immediately it was clear there would be problems; the drivers weren't taken with it. Bumpy, they said, and dangerous. Where were the cranes to shift damaged cars? The track was quite quick, but the run-off areas were scarcely in the Texan tradition of 'biggest and best'. On Thursday afternoon there was an explanatory one-hour session, in which Derek Warwick's Renault set the best time. Already, though, there were concerns about the track surface.

The FIA rule book stipulated that no circuit new to F1 may stage a Grand Prix without first holding a race of lesser consequences - a trial run, if you wish. But street tracks were exempt from this rule, and in Dallas the folly of that was clear to all. By Friday afternoon the temperature was 107, and the surface was breaking up, badly.

Late on Saturday afternoon, after F1 qualifying, a 50-lap Can-Am race was scheduled, and in the circumstances the organisers' best plan would have been to cancel it, for it chewed up what little remained of the racing surface. Heavy five-litre cars are unkind to tarmac at the best of times; by the time they'd finished with Dallas Fair Park, it looked like a dirt track.

"It's unbelievable," commented Renault team manager Jean Sage, after a tour of inspection. "There are places where you can lift the asphalt with your fingers..." An over-night bodge job with epoxy concrete compound proved ineffective: in the furnace heat it needed too long to cure properly. There arose rumours that the race would be postponed by a day - maybe even cancelled altogether. This last option had the support of Messrs Lauda, Prost and Piquet.

Most of the drivers stood around and moaned, bucking up only when the TV stars toured the pits. But just as Stirling Moss used to rub his hands at the onset of rain before a race, so Rosberg was in the Dallas heat. While the rest sought water and ice and umbrellas, he sat there on the pit wall, apparently soaking up the sun, chuckling at the politics and ranting around him.

Was there a feeling among the drivers, asked a local journalist with a keen grasp of the situation, that they didn't want to race? "We don't want to break bones," replied Rosberg, always to the point. "Everyone worries about pain. It's crazy to race, but what are you going to do? There's a huge crowd out there, and a lot of countries waiting for TV. There's no point in blaming anyone here in Dallas – this is the FIA's fault - and where are the FIA people? Not here, because it's too bloody hot for them.

"This sort of situation degrades Grand Prix racing, right? But we'll just have to bite the bullet. In the end, we're all whores - if the money's right, we'll do our stuff for anyone. Of course there'll be a race."

And there was. Once the decision had been taken, the drivers asked for 10 laps' acclimatisation, in lieu of the cancelled warm-up, but were told that TV schedules were too tight for more than three. Thus, they ran those, then came to the grid, and gave us far and away the most exciting race of the 1984 season.

"Look at them," grinned a spectating John Watson, as Mansell, de Angelis, Warwick, Senna and the rest stampeded by. "Show them a green light, and they can't help themselves."

Mansell led for a long way, his main opposition initially coming from Warwick, who spun into the wall while trying to take the lead, and Rosberg. After 36 laps Mansell went in for new tyres, having clobbered a wall. So Rosberg now led, in atrocious conditions, and in the most unwieldy car in the place.

The Williams FWO9 was perhaps Patrick Head's least distinguished creation, and the last Williams not to have a carbon fibre monocoque. Lacking stiffness, it was also powered by Honda's early F2-based turbo V6, whose power delivery, Keke said, was like a light switch: on or off. If ever a car were destined for the wall, it was this one.

Rosberg, though, was the great improvisor, the man who adapted perhaps better than anyone. He made no mistakes worth the name, but he couldn't long resist the advances of Prost's McLaren-TAG. Alain went by on lap 49, and began to pull away until, incredibly, he stuck it in the fence.

Five minutes later Lauda, running third, also crashed. So did 11 others. Cool in the wranglings of the morning, cool when it mattered, in the race, Rosberg put in what was probably the greatest drive of his life. In such treacherous conditions, that car really should not have won that day.[/quote]

Toden totta; F1-viihdettä parhaimmillaan! :D En muistanutkaan, että touhu oli noinkin hurjaa vielä vuonna -84... Tosin sitä meikäläinenkin oli vielä ihan kloppi, joten siinäkin yksi syy, miksei muisti oikein pelaa... ;)
Huhhuh... Menoa ja meininkiä oli kyllä koko latausajan edestä. Suosittelen lataamista kaikille, jotka eivät ole vielä ko. videota nähneet! Ja suurkiitos muuten jkorvelle, joka oli bongannut ko. matskun ja laittanut tänne linkin. :)
Lisää tämän tapaista vaan, kiitos! ;)

Mulla valitti, että file on korruptioitunut tai jotain...
jäi siis katsomatta =(

Short movie: Pictures from Finland

Short movie: Pictures from Finland

http://www.plugi.fi/paasivu/perkele11.avi

Race mk1 golffi video

Race mk1 golffi video

[link]http://golfoo.lhnet.org/16vturbo/videoturckheim-3-epis.wmv[/link]
[img]http://img44.exs.cx/img44/8069/golfav6ih.jpg[/img]

mukavalta kuulosti ja näytti volskun meno.. : )

Kisarassi

hahahaha omg

[link]http://media.skoopy.com/vids/vid_00994.wmv[/link]

i was in the office at work and i as i was watching that video, my manager walks in with the GM and some guys from the back of the kitchen they catch me laughing histerical, so i showed them the video...and not a single one made even a crack of a smile, just looked at me as if i were on drugs. oh man oh man please tell me you guys also find this funny. i e-mailed this to everyone i know, hopefully you normal people will enjoy it.

Video of an Integra Type R and 106 Rally

277 MB video of an Integra Type R and 106 Rally - Spain 2005

http://mediaplan.ovh.net/~clashpro/videos/SPA.wmv

Race with a Integra Type R and 106 Rally (multiple camera positions)

18 min\' 46 long . Enjoy

A cool BMW e92 M3 spyvideo from Arisona

[link]http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=13097[/link]

The german accent is just a killer. As is the V8 sound!

ams video 996 C2 - M3 - original RS4

[link]http://www.dpccars.com/car-videos/03-21-07page-BMW-M3-Audi-RS4-Porsche-996.htm[/link]

Audi R8 and Gallardo Pics

[link]http://www.rs6.com/forum/showthread.php?t=10826[/link]

Klassinen Volvo mainos 80-luvulta

Ei löydy. Tollasta pukkaa

Not Found
The requested URL /temp/snowrace.mpeg was not found on this server.

Klassinen Volvo mainos 80-luvulta

http://www.hobbe.se/temp/snowrace.mpeg

(54Mb)

The basque Tiff Needell in rallying

If any doubt or so, here we go a video about Txus Jaio (a double spanish champion on gravel) in his current activity; to compete in the Basque Rallying Championship in a BMW 325i in order to have some great fun on tarmac, once he doesnt have any budget to compete in the spanish championship

[link]http://video.google.es/videoplay?docid=4845023023141508298[/link]

Too Much Downforce

Too Much Downforce


[link]http://videos.streetfire.net/hottestvideos/2/F4517542-EE59-4C7E-893A-0 9948329A895.htm[/link]

A must see! F355 Driven like he stole it!

its amazing that no one gets hurt in this video!
and its not strange that he doesnt have a front bumper when you see how he drives it!
poor ferrari!

it has so be a poor arab who has just won the lottery hey?

/Sydbom

Bad build quality

[link]http://www.eastcoaststang.com/Media/Frank_Mirror_Pass.wmv[/link]

American cars are poorly built, no doubt about it

BMW Hamann (E60) M5 & AC Schnitzer Tension M6

BMW Hamann (E60) M5 & AC Schnitzer Tension M6

Enjoy the coolest video in a long time!

http://www.autoclips.net/playvideo.php?id_video=4553

Hard track- crash with a Subaru Impreza (incar)

Hard track- crash with a Subaru Impreza (incar)

http://www.impreza.nu/ssi2/expo/albums/En-liten-incident/TraffAMCO.mpg

Luulis venakkoa ottavan kaaliin!

[link]http://www.casta.ru/index.asp?art=design/articles/2005-2/18/2.htm[/link]

Hirmuvoima lumella kun sitä tippuu kasapäin korkeuksista, ettei olisi venäläiseen tapaan järjestetty kuvaustilanne? :)

On nimittäin 1 mahdollisuus triljoonasta, että pääsisi vahingossa näkemään saatisika sitten kuvaamaan tuollaisen tilanteen ja vieläpä noin hyvästä kuvakulmasta kunnon objektiivilla. Avittamisella voi tarkoittaa vaikka sitä ettei kuvaaja itse avita lumen tippumista ampumalla ilmakiväärillä katolla olevaan nietokseen tai jotain muuta vakuutus petosta vastaavaa

Promo video of the Escort RS Cosworth

[link]http://www.youtube.com/watch?v=fiQrGFFqQIw&mode=related&search=[/link]

Nice video - Miki Biasion driving the official gr. A and the street version of this rallye icon!

Rellu saa kyytiä.

Näyttäisi myös aika lämpöiseltä touhulta...

[link]http://video.google.com/videoplay?docid=-7393939630149644203&q=f1+engine[/link]

Siinä myös herkutellaan hieman kierrosherkällä koneella.
[link]http://video.google.com/videoplay?docid=-236345357158387520&q=f1+engine[/link]

..olleet aikaisemminkin täällä, joista toinen 8kk sitten ja ensimmäinen 2 viikkoa sitten

Jay leno tribute to crocodile hunter

Jay leno tribute to crocodile hunter

http://flixya.com/jay-leno-tribute-to-crocodile-hunter

New Norelco Shaver

This is hilarious...watch the intro, then surf the Main Menu options...you know we can all use it since we're so into cars, we must all be hairy/small p_nis men...hahaha

[link]http://www.shaveeverywhere.com/index.html[/link]

Nissan skyline r34 gtr driting at formula d in seattle

Amazing drifting from the singal auto r34 gtr.
[link]http://www.youtube.com/watch?v=IcugcQfNNo0[/link]

Bugatti Veyron Taking off full throttle !

[link]http://www.dpccars.com/car-movies/05-23-06pageBugattiVeyrontakeoff.htm[/link]
OMFG that IS a rocket

Its a Robocop?

[link]http://rapidshare.de/files/6135536/tetra_vaal.wmv.html[/link]
Not Realy, but....

fast hands

you have got to be kidding me? give that bitch a hammer and some nails and tell her to make me a new house:

[link]http://www.break.com/index/girl_with_very_fast_hands.html[/link]

50th Macau Grand Prix

Video Highlights
[link]http://gp.macau.grandprix.gov.mo/mgpc/public_html/en/main.php?cat=review&item=miscel&file=video.php[/link]

Photo Gallery
[link]http://gp.macau.grandprix.gov.mo/mgpc/public_html/en/main.php?cat=review&item=miscel&file=photo.php&year=2003&cid=62[/link]

Mitsubishi Lancer Evolution X

[img]http://www.carview.co.jp/tms/2005/just/mitsubishi_c_x/images/01_l.jpg[/img]
[img]http://www.carview.co.jp/tms/2005/just/mitsubishi_c_x/images/02_l.jpg[/img]
[img]http://www.carview.co.jp/tms/2005/just/mitsubishi_c_x/images/03_l.jpg[/img]
[img]http://www.carview.co.jp/tms/2005/just/mitsubishi_c_x/images/04_l.jpg[/img]
[img]http://www.carview.co.jp/tms/2005/just/mitsubishi_c_x/images/05_l.jpg[/img]
[img]http://www.carview.co.jp/tms/2005/just/mitsubishi_c_x/images/06_l.jpg[/img]
[img]http://www.carview.co.jp/tms/2005/just/mitsubishi_c_x/images/07_l.jpg[/img]
[img]http://www.carview.co.jp/tms/2005/just/mitsubishi_c_x/images/09_l.jpg[/img]
[img]http://www.carview.co.jp/tms/2005/just/mitsubishi_c_x/images/10_l.jpg[/img]
[img]http://www.carview.co.jp/tms/2005/just/mitsubishi_c_x/images/11_l.jpg[/img]

S-Awd New System
[img]http://img528.imageshack.us/img528/3262/mitsusawc23jd.jpg[/img]

GT3 RS Tire blowout

This is what happens when a tire blows at 150 mph.

[link]http://www.youtube.com/watch?v=y7-SDVkmga4[/link]

WS6 vs CL65 amg

WS6 vs CL65 amg

Two races from a roll on the highway of a Trans Am WS6 and a CL65. pretty decent quality. btw in the second race check out the black cobra in the background

[link]http://www.need2speed.com/Home/cgi-bin/ib/ikonboard.cgi?;act=ST;f=11;t=194[/link]

Ford GT, Saksan tv:stä kaapattu video

Ford GT, Saksan tv:stä kaapattu video. Lyhyt mutta ytimekäs video

http://rapidshare.de/files/12158059/Ford_GT.asf.html

Sierra evolution-projekt

En sådan här maskin försedd med förgasare har redan under några somrar rullat på vägarna.

De senaste förändringarna som gjorts var turbon, samt underredet. Tyvärr så är hemsidorna endast på finska, men ett bra bildgalleri finns att tillgå.


Evo Modification:
[link]http://www.kolumbus.fi/huuhka.racing/evo.html[/link]

Turbo Engine:
[link]http://www.kolumbus.fi/huuhka.racing/turbo.html[/link]

Outdoor pictures:
[link]http://www.kolumbus.fi/huuhka.racing/ulko.html[/link]

Misc Pictures:
[link]http://www.kolumbus.fi/huuhka.racing/sekalaisia.html[/link]

Konstruktören använder sig av alias namnet ”evolution” på den finskspråkiga sidan.

Detta är en översatt text

nurburgring and nordschleife

What is the difference between the nurburgring and nordschleife?

Kiva promo video VKDesigngiltä

Kiva promo video VKDesigngiltä
http://www.vkdesign.nl/portfolio/port3beier/vkd_promo_debeier1.wmv

Koko 200MB, mutta nopean linkin takana.

Tracktest of a classic Porsche 911S -slightly tuned(3.55min)

comments are in german...

[link]http://www.elferhelfer.com/download/24Stracktest.mpg[/link]


.....enjoy

Used parts for Porsche


http://www.911pcar.com/Porsche_Parts/porsche_parts_engines_996.htm

Hot Rod & Rock Show 2005, Finland

Hot Rod & Rock Show 2005, Finland

[img]http://www.fhra-tre.net/hotrod-rockshow/show2004/digipics2004/22.jpg[/img]

Event:
23.-24.4.2005

Homepage:
[link]http://www.fhra-tre.net/english/index.shtml[/link]
[link]http://www.hotrod-rockshow.com/[/link]

Location:
Pirkkahalli - Tampere/Finland
Finnish Map (Helps you to locate event in Finland):
[link]http://www.keltaisetsivut.fi/gSks/html/indexframe_map.html[/link]

M3 CSL in the streets

It's a descent video, but would be better without the music.
[link]http://www.bmw-drivers.de/msm/video/csl2.mpg[/link]

This is of a CSL doing fly-bys, this one is good and small. Great Sound!!
[link]http://www.bmw-drivers.de/msm/video/CSL2.mpg[/link]

making of a bmw e46

quite interesting hopefully it hasn´t been posted yet

From: [link]http://www.mldownloader.de/Making_of_an_E46.wmv[/link]
Size: 48.9 MB (51.249.685 bytes)

language german :]

Danish site with carmovies (definetely worth a check)

[link]http://www.thhe.dk[/link] (click videos)

A site with many videos, some pretty good. The ones with Thorkild Thyrring are definitely worth the download

Drift Challenge Slovenia

Drift Challenge Slovenia

http://www.autoclips.net/detail.php?id_video=1521

Ferrari 360 crashes on track !!! !!!

[link]http://www.wurthmotorsports.com/videos/SP-3-2002-360_Crash.mpg[/link]
Crashing 360, hope it is'nt so bad.

...Much more vids will follow tomorrow, my limit of downloading is back ok !

kesää odotellessa

tästä hiukan rakentelu intoa keskeneräisiin kilpuri projekteihin ,pientä fiilistelyä kesää odotellessa [link]http://www.youtube.com/watch?v=dhDurepZRRQ[/link]

kyllä polttelee!!

Viper and Lamborghini off roading redneck style

Who does this??

[link]http://www.car-vette.com/video/viperdirt.wmv[/link]
[link]http://www.car-vette.com/video/lambo.wmv[/link]

Carlton Draughtin beer advert

http://www.bigad.com.au/

Test: X5 vs. Cayenne S

Test: X5 vs. Cayenne S

http://www.autoclips.net/video/play/6061

M6 vs Z06

[link]http://www.dpccars.com/car-videos/09-21-07page-Modified-BMW-M6-vs-Stock-Corvette-C6-ZO6.htm[/link]

911 racing crash...inside car

[link]http://www.20832.com/renn.tv/VLN8_Bilstein_Land.wmv[/link]
from I have been told it is a 996 GT3 RSR driven by Marc Basseng
I hope it isn't a repost over here.
-Micah

Yleisavaimet autoon kuin autoon

Vaatii jonkun lisenssin, että noita saa tilailtua tuolta. Riittääköhän ajokortti?

fordin omistajana alkoi huolestuttaa noi \"avaimet\"

Leka on paras

[quote]Eikö foordiin muutenki mennä avaimilla ku avaimilla? =)[/quote]

talven kuluessa pois alan pikku hiljaa toivoa että joku tekisi sen ...

No toisaalta noi on sellaista väkivalta kalustoa, että varmasti niiden käyttö herättää huomiota ja jää murtojäljet. On muuten rautalangalla hintaa, kun katsoo noita ovenavaus sarjoja.

Eikö foordiin muutenki mennä avaimilla ku avaimilla? =)

Eli lähes ajoneuvosta riippumatta:

[link]http://secure.kaizensolutions.com/techtrain/category.asp?SID=26&Category_ID=54[/link]

3D Paper models

this site it\'s got some good quality paper models

http://3dpapermodel.w-web.com/3dpms/

BMW Z4 near crash (23 mb mpg)

BMW Z4 near crash (23 mb mpg)

http://www.jokin.de/z4/most-ausritt.mpg

New video of the kamaz 4x4 rallytruck

Here is video of the kamaz 4x4 that has won the dakar rally several times.
[link]http://www.youtube.com/watch?v=UCQEdq1QJX0[/link]

Bajama racers 4

:)!

Matrix edition:

Grazzy Arabs

Quite sure sure is this has been here before. This has to be some of the baddest driving ever seen.

[link]http://www.heavy.com/collegiate/pajamaricers.php[/link]

Car bowling...

Gene Kelly's Golf GTi commercial

[link]http://image.guardian.co.uk/sys-video/Media/video/2005/01/27/golfgti.mov[/link]

Crumbs... why cant people label subjects properly.

Lock or delete at your leasure.

Neuroottiset naapurit flash -animaatio

[link]http://www.bozzetto.com/neuro.htm[/link]

Tervetuloa kerrostaloon asumaan :)

noh itse asustelen kerrostalossa ja ja ja. no onneksi ei nyt ihan noin kauheata ole ainakaan täällä savon sydämmessä...toistaiseksi? tiedä sitten mitä naapurin mummelit ovat mieltä asiasta?

Ohjeet kuinka rakennat naisen

Ohjeet kuinka rakennat naisen

http://fcmx.net/vec/v.php?i=003702

french SLR video

[link]http://turbo.m6.fr/html/magazine/essais/auto/307/arret.php[/link]
click on "videos" (top right), i also upload it to JW but I am not sure it will be added in the video Vault.

10 sec' Honda NSX at dragstip

[link]http://genekrause.smugmug.com/photos/14581907-O.mpg[/link]
10.6 sec' at 136 mph. not the fastest but very fast...
And it looks very beautiful to, imo.

Amen Brother

Interesting story and facts about the "amen break"
[link]http://www.youtube.com/watch?v=sj0vfU0vFSs[/link]

Honda Integra Type R video site !!!

[link]http://djr.wamoz.com/Honda/Integra.asp[/link]
Enjoy !!!

McLaren F1 Super -car pictures

Droooool....:)

McLaren F1 Super -car pictures

[link]http://community.webshots.com/album/257941958fhmVok[/link]

Forumeiden kuvat

Otetaan myydään alueella olisi tuolle kuvan resizeämis ominaisuudelle myös käyttöä.. Itseasiassa se taitaa toimia, mutta jokatoisella kerralla

No ei nuo minusta kovin miehisiltäkään näytä

[quote]tosin hyvä olisi myös, jos niiden uplaoudausten laatu olisi mahdollisiman hyvä sekä videoissa ne aina kyseisestä videosta oleva, hyvin kuvaava thumb naili paikoillaan..
[/quote]

Mutta kun toi teidän max videon koko ei oikein mahdollista kovin hyvällä kuvanlaadulla olevia videoita, siis jos aikoo että ei tartte tikkuaskin kokoisesta ruudusta katsella. Kuten noi minun burnis videotkin, niin jouduin jakamaan ne 5 osaan että sain ne kohtuullisella kuvanlaadulla tänne ja ne thumbnailit nyt temppuili vähän minulla (mutta tulipahan noita god leveleitä...)

joo, mä oon elävä legenda, myyttinen mediaolento... joka ei saa edes lopputyötään millään tehtyä. :)

mutta ei kukaan ilman kunnon yöunia duunia tee. öitä.

joo mäkin sain ton kuvan pysymään isona. IE\'ssä. pitää vielä tarkistaa että toi javascript toimii täysin IE\'n kanssa, vaikuttaa vähän siltä että jos kuva tulee cachesta IE ei vaivaudu ajamaan tota mun skriptiä.

kato kato, kunhan sen ratkaisun kekkas niin ei siinä kestäny ku 20 minsaa niin sain ton tehtyä. toimii hyvin paitsi että pitää venata että kuva on ladattu enneku sen kokoa voi tarkistaa. muuten jees. kiitoksia palautteesta hill-tun.
[img]http://www.usarc.army.mil/91div/3bde/images/Bush%20thumbs%20up%20copy.gif[/img]

(ilmoitelkaa jos bugeja löytyy, vaikka tämä on testattu IE + firefox 1.0 niin voi kuitenkin olla että ooppera tai netscape tekee outouksia)

[quote]mutta meikä onkin mediakulttuurikoulutettu nörtti. :) [/quote]

No onneksi kaikkiin ei ole iskenyt sama tauti

jep, nyt näyttäs toimivan jopa minulla

[quote]Hei, semmoinen virhe et mä en nää noita uusimpia viestejä englannin ja suomen tilala on vain virheilmoitukset?

Viimeisimmät 10 viestiä:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/int2000/12503/html/forum/index.php on line 169


Last 10 posts:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/int2000/12503/html/forum/index.php on line 233Samaa on käsitelty erillisessä viestiketjussa[/quote]

Hienoa se toimii!.. Nopea toimintaa (ei siis tule enää noita virheilmoituksia)

Thumbit pitäsi videoista pystyä poimimaan ennen videoiden lisäämistä galleriaan. Jossain vaiheessa meillä oli suunnitelama laittaa automaattinen kuvankaappaus videoita galleriaan, mutta se ei ollut kovinkaan helposti järkevästi mahdollista.. Esim automaatinen kaappaus ei olisi tiennyt, että onko videossa meneillään \"mustakohta\" vai \"tärähtänyt\" freimi.

Ei kaikkea viitsi paljastaa. Siis esimerksi sinun admin oikeudet kasvaa tälle sivustolle, kun sun leveli nousee. Pystyt lopulta sulkemaan siirtämään jne. muiden keskusteluista. Kovimmat paukut chätissä, kickaus, bännäys, toimiin jne.. jne..

Aina hyvä jos tulee uusia kuvia ja videoita alueille tosin hyvä olisi myös, jos niiden uplaoudausten laatu olisi mahdollisiman hyvä sekä videoissa ne aina kyseisestä videosta oleva, hyvin kuvaava thumb naili paikoillaan..

Jeps näin on meyer

Hil-tun taitaa johtaa pisteissä

käytin sitä kesällä eräässä asiakas-projektissa, lopputulos oli 14 minsan esitys-DVD jossa omat graffat, musat ym ym., ja premier sopii nimenomaan lyhytelokuvien työstämiseen, suuremmat projektit on parempi tehdä pro-koneella (jossa Avid tai vastaava). itse luokittelisin premierin \"pro-sumer\"-kategoriaan, eli puoliksi pro ja puoliksi tavis consumer. uskoisin että monet pienet studiot käyttää premiä.

melko helppokäyttöinen, mutta meikä onkin mediakulttuurikoulutettu nörtti. :)

Joo, nyt tuntuu toimivan.. Foorumien 10 uusinta viestiä tulee niinkuin pitää tuohon.. Aino mikä ei joka latauskerralla toimi on se galleriaan liitetyn kuvan pienentäminen, mutta silloin se kun toimii niin on hyvin toteutettu

No prkl. Onkohan vika minussa vai missä, mutta mutta mutta. Kun kirjaudun sisään niin toi kuva ei pienenekkään vaan pysyy liian isona, mutta kun kirjaudun ulos niin samantien pienenee kuva ja sama on siinä forumin 10 viimeisintä viestiä toiminnossa. Onko muilla ollut sama propleema

se on kyllä totta ettei kahdesta megasta lauluja tehdä. Pakko oli asettaa rajaksi sellainen jonka olisi edes jotenkin mahdollista hallita ja käytännössä toteuttaa sivustolle (se kaksi megaa on myös palvelun tarjoajan asettama raja kaikkille hostaamilleen palveluille). Jos upload latauksia tulee huomattava määrä niin ongelmaksi tulisi enenpitkää serverin kovalevyt ja toisinpäin niin, kuin meyer sanoi niin monen hermo ei kestä odotella 10 megan pätkää. Mahdollista on että tulevaisuudessa joskus tuo suurempien pätkien uppaus on mahdollista, mutte ei vähään aikaan. Oletko kokeillut pakkaamiseen ja editointiin Adobe Premier ohejelmaa? Se on todella hyvä kummassakin, myös ammattilaisten käyttämä ohjelma

oikeassa oot, en ole vain vielä saannut kelattua jotain fiksua tapaa tarkistaa linkitettyjen kuvien kokoa, kun ne ei tule sivustolle samaa kauttaa kuin esim. gallerian kuvat. jos esim. laittais aina max. koon niin että se täyttää foorumin leveyden (about 600 px) niin ainakin suuremmat kuvat sopis paremmin, mutta tämä myös tarkoittaa että pienemmät kuvat ovat alkuperäistä kokoa suurempia, mikä ei ehkä ole ihan jees.

mä katon jos saan javascriptillä tehtyä jotain sopivaa, en ole aikoihin skriptannu mitään mutta eiköhän se hoidu.

joo, mutta toisaalta toi 2 megan raja on sopiva jos kelaa paljon aikaa muut käyttäjät on valmiina käyttämään nähdääkseen video, mitä suurempi koko sitä korkeampi kynnys että joku alkaa imuttamaan sitä. toi sama 2 megan raja on yleensä käytössä myös palvelimen puolella ja siihen ei voi paljoa vaikuttaa.

Ja tuolla varikkotytöt osiossa näyttäs toimivan niin kuin pitääkin.

Joo ja tosiaan muissa selaimissa näyttäs toimivan paitsi ie:ssä. (se on tämä microsoft)

Jaa! Tätäkö ne yllätykset on mitä tuolla infossa luki. Pystytkö vihjaamaan mitä kaikkea kivaa on tulossa jatkossa, jos vaikka rupeaisi oikein urakalla noita videoita ja kuvia lisäilemään tänne...

Hyvä pojat! Nopeaa toimintaa. Niin sen pitääkin olla. Paitsi tällä hetkellä joutuu aina freshhaamaan ennenkuin se pienenee.

Suzuki DR 750 Turbo -89

upea ja varmasti myös liikkuu rivakasti. onko sun pyörä?

Aihio Suzuki DR 750 -89. Nyt lievästi modifioituna megasquirt2 ruiskulla & sytkällä ja turbolla.
[img]http://njaa.pp.fi/uus_setti_06/heinakuu_06/darra_kayntikondis.jpg[/img]


Tästä lisää juttua härvelistä:

http://www.matkaendurot.net/forum/viewtopic.php?t=4126

Slave kitten

[img]http://a85.no-ip.biz/kuvia/slavekitten.jpg[/img]

Hand Made Gnome Rotary Engine

Hand Made Gnome Rotary Engine

http://www.youtube.com/watch?v=P_-HhEfH1XQ

Best Motoring: 0-400m championship (Updated)

Edited: All the races:

First rounds:

[link]http://www.youtube.com/watch?v=U6sID8wUfO8[/link]

Finals:

[link]http://www.youtube.com/watch?v=qZU-_4De3WY[/link]

A truck doing 0-400 m in 5 seconds !!

[link]http://www.draglist.com/Movies/Clips/Bob%20Motz%20Run.mpg[/link]
That must be a dragster truck or something, look at those flames... reminds me of hydro thunder

Madonna on Letterman beeing a c*nt

interview from 1994 probably her last interview there
[link]http://www.youtube.com/watch?v=cRSP5ZUmxP8[/link]

pretty funny thou poor Letterman dont know how to kill the time

EDIT: oh yea and Madonna had same problem as we had here some time ago about peeing in the shower

Ressurection of a smashed Ferrari F40

Have you seen this bevore? It is amazing to see how much work went into this F40 to get it back on the road. The text is in german, if you have any question i can translate

[link]http://www.ferrarif40.de/slideshow.htm[/link]

Best Motoring - M3 CSL vs Elise 111S vs SL55 AMG..

[link]http://joaoparaiso.home.sapo.pt/csl_1.avi[/link]
[link]http://joaoparaiso2.home.sapo.pt/csl_2.avi[/link]
[link]http://joaoparaiso3.home.sapo.pt/csl_3.avi[/link]
[link]http://joaoparaiso4.home.sapo.pt/csl_4.avi[/link]

Kokiksenjuonti enkat?

Jätkästä on tehty jo biisikin :D

http://www.mikseri.net/music/play.php?id=242916&type=hi

..suppilolla ja letkulla menis paremmin"

"ei onnistu, kotona pullo auki pöydällä." kyllähä se hapoton kokis mullaki menee mutta ei hapokas tolleesa nopeasti. ;) Vähä eri asia jos o pelkkä maku tai että myös ne hapot.

Heh, tehokas konsti nolata itsensä laajan yleisön edessä:)

Olihan se vetäny suppilolla ja paksulla letkulla 45 sekkaan kotona. =)

[link]http://img381.imageshack.us/img381/1364/ollivm1.jpg[/link]


[link]http://www.adressit.com/kokis_vahemman_hapokkaaksi[/link]

Kola-Ollista tuli kulttihahmo:
[link]http://www.iltalehti.fi/uutiset/200612275511543_uu.shtml[/link]

Toimi vielä päivällä, mutta mites tämä
[link]http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1294746&ref=rss[/link]

[quote]Onnistuiko se juomaan sen litran?[/quote]
1½ litraa 1½ minuutissa

Ihmetyttää hieman se, mikä on alunperin saannut jannun alkamaan juomaan kilpaa "kokakolaa". Onhan sitä vaarallisempia ja huonompia juttuja missä kilpailla jne. mutta kuitenkin. Enää ei riitä, että sillä saisi vain janon sammutettua. Juoma pitääkin nauttia minuutin sisällä, hapon aiheuttama tuskanhiki ohimoilla.

Ollilla täytyy olla taustajoukoissa porukkaa, jotka ihailevat suoritusta kerta toisensa jälkeen. Esim pikkusisko tmv.

Hmm pitäisiköhän itekkin ilmoittautua tuonne ;) Voisi kehuskella että juon korillisen olutta 4 tunnissa. Alottas kittaamisen ja 4 tunnin kohdalla sanoo että ei taida onnistua ja juo loput sitten omaan rauhalliseen tahtiin ;)

Nyt se Olli sitten onnistui ;)
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1294746

Hokkanen sai hiukan enemmän mainetta mitä oli luulluu saavasa, pitäsköhä ite mennä yrittään juuva 2l putkeen?!

Sehän oli vallan menevä veisu

Iltalehdestä lainattua:

Hokkanen pohtii, että jos hän olisi onnistunut ennätyskokeessaan julkisuutta olisi saattanut tulla vielä enemmän.

- Sittenhän minä olisin pysyvä tähti!

On toki myös mahdollista, että Hokkasen nettisuosio kumpuaa juuri epäonnistumisesta...

:) ehkäpä..

Mahtaa Ollia ottaa pannuun ku tuli mentyä telkkariin :D No saihan 3lasillista ilmasta colaa xD

En tiedä kauanko jaksaa nauraa tolle, voi tosiaan ollia ottaa pannuun. =)

Linkki ei toimi? Onnistuiko se juomaan sen litran?

Kävis vetään ilmaset kännit töllössä ja lähtis jatkoille.=)


[img]http://kolaa.eipysty.net/ollihokkanen.gif[/img]

Bentley Arnage Sideways

Short clip of clarkson sliding the Arnage.

[link]http://www.idreampictures.com/misc/BentleyArnage.wmv[/link]

BTW, you can do that with a Merc!

Pikku kemisti

[link]http://www.ahjteam.com/epeli/index.php?peli=chem[/link]

Sisarrakkautta

Sisarrakkautta:

5- vuotiaalle pikkupojalle oli jo 2 kuukauden ajan kerrottu pian
syntyvästä pikkuveljestä. 5-vuotiaan tapaan hän oli tullut perin mustasukkaiseksi tulevalle vauvalle. Kun äiti sitten saapui kotiin uuden vauvan kanssa, oli vauvalle unohtunut käteen synnytyssairaalassa käytetettävä ranneke.Kun isoveli sitten ensimmäisen kerran kurkkasi vauvan koppaan ja huomasi rannekkeen, hän suuttuneena tokaisi: -No voi vi##u, ne on vieny sen jo Särkänniemeenkin.

Hehee, aika hyvä=)

Highway Roll: M3 vs RS4 / S2 vs RS4 / Quattro vs RS4

Highway Roll: M3 vs RS4 / S2 vs RS4 / Quattro vs RS4

RS4 vs M3, amazing turbo sound !

http://turbo-power.dk/Undersider/Bilfilm/Audi%20RS4.wmv

http://skeal.free.fr/stockage/videos/dahlback-racing/DAHLBACK_UrQuattro_bloop_vs_RS4.wmv

Quattro vs RS4

http://skeal.free.fr/stockage/videos/dahlback-racing/DBR%20RS4_vs_S2_race.wmv

S2 vs RS4
EnJoY

Ariel Atom for Sale

This doesn't seem too expensive for these things?

[link]http://www.caterham.co.uk/showroom/preowned/index.htm[/link]

mark skaife abusing a clubsport R8

[link]http://www.youtube.com/watch?v=06-ie-xilMY[/link]

Mazda RX 01 Prototype Video! (5min29 sec)

Mazda RX 01 Prototype Video! (5min29 sec)

a video for mazda fans

[link]http://www.mymazdarotary.com/mazda_rotary_general/bbc_videos/mazda_rx-01.avi[/link]


if you don\'t know that car....infos can be found here

http://www.monito.com/wankel/rx-01.html

who knew that car?

...enjoy

Incredible sounding Audi S4

Incredible sounding Audi S4

http://homepage.mac.com/WebObjects/FileSharing.woa/wa/Raven_IS300_vs_S4.wmv.wmv-link.wmv?a=downloadFile&user=tsopranomb&path=.Movies/Raven_IS300_vs_S4.wmv

http://homepage.mac.com/WebObjects/FileSharing.woa/wa/Raven_IS300_vs_S42.wmv.wmv-link.wmv?a=downloadFile&user=tsopranomb&path=.Movies/Raven_IS300_vs_S42.wmv

http://homepage.mac.com/WebObjects/FileSharing.woa/wa/Raven_IS300_vs_S43.wmv.wmv-link.wmv?a=downloadFile&user=tsopranomb&path=.Movies/Raven_IS300_vs_S43.wmv

http://home.comcast.net/~marcb70123/IS300_vs_Evo_S42.wmv

http://homepage.mac.com/WebObjects/FileSharing.woa/wa/RAVENvs11SECS4.mov.mov-link.mov?a=downloadFile&user=tsopranomb&path=.Movies/RAVENvs11SECS4.mov

Even though the IS300 is a bit faster, the S4 just sounds sick

Pimp My Ride car on sale

[link]http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2482965800&category=6400&sspagename=WDVW[/link]
[link]http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2483417605&category=6443&sspagename=WDVW[/link]

Audi Quattro Driving Experience 2006, edit: vid up

I just got back from "Golsfjellet" where Audi have their Quattro driving experience every year. They set up different courses on a big frozen lake. We came up on thursday evening and after check-in at the hotel we had some people from Audi tell us about all the new models and engines and prices... bla,bla,bla. But after we had a Swedish instructor giving us a lecture on weight distribution, understeer, oversteer and Quattro. The next morning we started by dividing all the people in two groups. Two people in every car, 5 1.8T Quattro Avant and 5 2.0T Quattro Avant.

The next day we started out on a small oval track, learning the ESP and trying to provoke it in turns at 50km/h. Then it was the same procedure without ESP,downshifting and braking, trying to shift the weight forward to get front grip. Then we drive on a "hourglass-shape" track, trying to get the tail out i S-shape turns, and flooring it to drift all the way through. Then we moved on to a brake-exercise. We started driving up to 75 km/h and into a lane of cones, then flooring the brakes and driving past an obstacle. As you may know, Audis are equipped with "brake-assist" and you really have to use your weight and punch the brakes to get it to work 100%.

Then we moved on to slalom. It was a 4 turn slalom, then a drift-hairpin and back 4 turns again. You really had to time the throttle and steering to get the slide effect you need to catch next turn. After this we moved on tho the open course. It was a 3km long course of straights and turns. It was a really entertaining course with no worries to run off. We managed to stay on the track at all time, but about 50% of the cars and drivers ran off and needed to get pulled out by tractor.

In the end as always there was a surprise. This year it was the new RS4 with rally-spikes. As we entered, the Audi factory driver got ready to floor it around the ice corse. And oh my god, that was intense. I have never seen such driving, he was just incredible. But the car was also incredible. The sound especially was intense.


I will upload the videos when I get back to Bergen, so for now, all I have is some pictures.


video: [link]http://home.online.no/~g-skaala/quattroexperience06.mpg[/link]

[link]http://img125.imageshack.us/my.php?image=dsc009281no.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009383iv.jpg[/link][link]http://img125.imageshack.us/my.php?image=dsc009416ds.jpg[/link][link]http://img125.imageshack.us/my.php?image=dsc009416xx.jpg[/link]

[link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009470sj.jpg[/link][link]http://img125.imageshack.us/my.php?image=dsc009488vh.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009500qn.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009527tk.jpg[/link]

[link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009533ic.jpg[/link][link]http://img164.imageshack.us/my.php?image=dsc009549ta.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009601nw.jpg[/link]

[link]http://img164.imageshack.us/my.php?image=dsc009627ie.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009642bq.jpg[/link][link]http://img164.imageshack.us/my.php?image=dsc009656sa.jpg[/link][link]http://img164.imageshack.us/my.php?image=dsc009662rx.jpg[/link]

[link]http://img164.imageshack.us/my.php?image=dsc009674mp.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009690mi.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009706zd.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009688me.jpg[/link]

[link]http://img238.imageshack.us/my.php?image=dsc009740mc.jpg[/link][link]http://img238.imageshack.us/my.php?image=dsc009793ti.jpg[/link][link]http://img238.imageshack.us/my.php?image=dsc009808oc.jpg[/link]

[link]http://img102.imageshack.us/my.php?image=dsc009833jf.jpg[/link][link]http://img102.imageshack.us/my.php?image=dsc009873cv.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009912fs.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009926mb.jpg[/link]

[link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009933qr.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009962uk.jpg[/link][link]http://img154.imageshack.us/my.php?image=dsc009982yd.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009998sr.jpg[/link]

[link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc009991kj.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc010005ia.jpg[/link][link]http://img154.imageshack.us/my.php?image=dsc010013te.jpg[/link][link]http://img92.imageshack.us/my.php?image=dsc010031jo.jpg[/link]

4wd Twin engined Hyundai...

Was this Tiberon ever posted here?

[link]http://www.gti18t.com/files/turbo_twin_engine_tiburon.wmv[/link]

Uk time attack championship by motors tv update trailer r2

All the action from the uk time attack championship 2007 round 1 at donington park.
[link]http://www.dailymotion.com/widget/jukebox?list[]=/timeattacktv&skin=glossyblack[/link]

porsche video

on this link there are plenty of porsche vids
[link]http://www.forocoches.com/foro/showthread/t-625.html[/link]

Good Wood Festival of Speed (70 MB)

Bunch of old cars that mostly I don't recognize and then some exotics.
[link]http://www.sleepy-fish.com/Goodwood2005.htm[/link]
Here you will find pics of the event and the link to the vid.

I mainly posted this just to know what is the fist car that appears on the vid?... is it a Gairaya (or something like that)??

For Mercedes Fans!

I just found this site...its great!

[link]http://www.fan-gallerie.de/[/link]

Recommend to all of you!

Enjoy!

Mitä musiikkia kuuntelet ajaessasi?

Nappula radio ;)

No eikai vähän huono kuunnella radiota, kun ei ole antenni kytketty käyttiksessä eli cd levyjä tulee kuunneltua. Vähän laidasta laitaa, joskus kunnon trancea, joskus heviä, joskus suomalaista.

Radiosta usein kuuntelen: clubfm, klf, suomipop, nova, nrj ym...

Eli, minkälaista musiikkia kuuntelet ajaessasi jos nyt ylipäänsä kuuntelet. Ja valitsetko musiikin kyytiläisiä ajatellen vai vaan itseäsi. Itselläni soi millon sattuu vehkeet pelittämään 70-80 -luvun rokki tai radio. kiittäen kaikista vastauksista ja palautteista.
Rokista vielä sen verran: The Who, Status quo, Nazareth Rampant, Kiss, Bryan Adams sekä monia muita mainitsemattomia yhtyeitä.

Radiota kuuntelen, esimerkikisi aamuisin SuomiPoP kanavaa ja sieltä Jaajo Linnonmaan juontoja..Musiikki maku aikalailla kaikkiruokainen. Poppikseta hevimetalliin (Matallica, Megadeath, King Diamond, jne).. Hyvin vähän tulee kuunneltua mitää osto -CD:itä :)

Radioo tulee kuunneltua.

Normaalisti radio päällä, mutta jos sieltä ei löydy mitään miellyttävää niin cd boksista lähdetään etsimään jotain mikä miellyttää. Musiikkimaku on aika laaja suomipopista rankempaan heviin.

Joo, radio päällä ja mitä sieltä nyt sattuu tulemaan, käyttöautossa siis..

harrastevehkeissä jos sellaisesta herkusta pääsee välillä nauttimaan , on kasa erinäisiä levyjä tietty laidasta laitaan. Unelmissa olisi hankkia joskus soitin mikä tukee mp3sia, ei tarviisi levyjen kanssa niin kovasti plärätä.

Muistipeli (NWS)

[quote]No sehän hoituu, kun käyt kaupasta ostamassa silliä! Ja pistät siihen tietokoneen eteen. Niin johan haisee \"sille\"! [/quote]

Teilläpäs päin on ollut siistejä juttuja... :) Sitten voi liottaa vasemman käden sormia siinä samasessa silli -kulhossa ja vettynein sormin brassailla kavilassa kavereille. \"Ai ette usko vai?, Haistakaa vaikka\" ja sitten \"Voi juma, kaverilla on käynnyt flaksi, haisee ihan sille, kuka se oli? Kerro nyt. Oliko naapurin Kerttu? Heei älä oo tommonen..Kerro?... Ainakin tuoksuu ihan Kertulle..? \"

Just joo :)

Paras muistipeli, jota olen pelannut. :)

Kandee olla tarkkana, ettei osta esim. sinappisilliä.

[quote]vain tuoksu puuttuu[/quote]


No sehän hoituu, kun käyt kaupasta ostamassa silliä! Ja pistät siihen tietokoneen eteen. Niin johan haisee \"sille\"!

Niin ja ei siis turvallinen töistä pelattavaksi :)

[link]http://www.mangl.at/p.html[/link]

Hakkaa Monopolit mennen tullen :)

Ottaa wunterbaumin niin se riittää tuoksus ;)

vain tuoksu puuttuu

Jep. Kyllä aika kuluu kuin siivillä, kun pelaa tuota muistipeliä!

Aika jees!

MR2 hill climb crash video

[link]http://www.cpdserver.com/conecam/video/misc//mr2roll.mpeg[/link]

15.Mt

tältä sivulta lähtee lataamaan ainakin [link]http://forums.beyond.ca/showthread/t-101229.html[/link]

Kyllä toi ylempi linkki toimii minullakin

korjailin vähän jälkikäteen sitä alkuperäistä linkkiä. Alunperin siinä oli jotain puutteita

Ei löydy...

Not Found

That sucks

aaahhhhhhh FOK-UHH!

[link]http://www.autoclips.net/video/play/5342[/link]

Forumeiden kuvat

toimiiko paremmin nyt?

[quote]mutta meikä onkin mediakulttuurikoulutettu nörtti. :) [/quote]

No onneksi kaikkiin ei ole iskenyt sama tauti

Thumbit pitäsi videoista pystyä poimimaan ennen videoiden lisäämistä galleriaan. Jossain vaiheessa meillä oli suunnitelama laittaa automaattinen kuvankaappaus videoita galleriaan, mutta se ei ollut kovinkaan helposti järkevästi mahdollista.. Esim automaatinen kaappaus ei olisi tiennyt, että onko videossa meneillään \"mustakohta\" vai \"tärähtänyt\" freimi.

oikeassa oot, en ole vain vielä saannut kelattua jotain fiksua tapaa tarkistaa linkitettyjen kuvien kokoa, kun ne ei tule sivustolle samaa kauttaa kuin esim. gallerian kuvat. jos esim. laittais aina max. koon niin että se täyttää foorumin leveyden (about 600 px) niin ainakin suuremmat kuvat sopis paremmin, mutta tämä myös tarkoittaa että pienemmät kuvat ovat alkuperäistä kokoa suurempia, mikä ei ehkä ole ihan jees.

mä katon jos saan javascriptillä tehtyä jotain sopivaa, en ole aikoihin skriptannu mitään mutta eiköhän se hoidu.

on ne ohjelmointikielet ihania. tällä sivustolla about 15000 riviä \"käsin tehtyä\" koodia ja sitten bugailee siks että käytin yhessä paikassa `-merkkiä \'-merkin sijaan. ok, syntaxi on tärkeätä mutta hei...

hyvä että toimii joka tapauksessa.

Hei, nyt se tuli minullakin ekan kerran... Ootas koitan katsoa miten se tapahtui..

Nyt ongelma on paikallistettu. Eli jos klikkaa suoraan uusimmat viestit niin kuva tulee oikean kokoisena (pienennettynä). Sitten jos meneen Yleinen keskustelu alueen kautta niin kuva tulee Isona. Re freshaamalla korjaantuu, mutta tekee tuon kuvan lähes jokakerta suuremmaksi versioksi(satunnaisesti joka on aika mielenkiintoinen ominaisuus)...

joo mäkin sain ton kuvan pysymään isona. IE\'ssä. pitää vielä tarkistaa että toi javascript toimii täysin IE\'n kanssa, vaikuttaa vähän siltä että jos kuva tulee cachesta IE ei vaivaudu ajamaan tota mun skriptiä.

Samal viisiin kuin ennen, että lataa ensteeks isona ja sitten pienenee kun on saanut ladattua kokonaa.

Firefox 0.10.1

[quote]Ja tuolla varikkotytöt osiossa näyttäs toimivan niin kuin pitääkin.[/quote]

hysst ei täällä mitään tyttöalueita ole... 8)

[quote]Hei, semmoinen virhe et mä en nää noita uusimpia viestejä englannin ja suomen tilala on vain virheilmoitukset?

Viimeisimmät 10 viestiä:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/int2000/12503/html/forum/index.php on line 169


Last 10 posts:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/int2000/12503/html/forum/index.php on line 233
[/quote]


Samaa on käsitelty erillisessä viestiketjussa

No prkl. Onkohan vika minussa vai missä, mutta mutta mutta. Kun kirjaudun sisään niin toi kuva ei pienenekkään vaan pysyy liian isona, mutta kun kirjaudun ulos niin samantien pienenee kuva ja sama on siinä forumin 10 viimeisintä viestiä toiminnossa. Onko muilla ollut sama propleema

se on kyllä totta ettei kahdesta megasta lauluja tehdä. Pakko oli asettaa rajaksi sellainen jonka olisi edes jotenkin mahdollista hallita ja käytännössä toteuttaa sivustolle (se kaksi megaa on myös palvelun tarjoajan asettama raja kaikkille hostaamilleen palveluille). Jos upload latauksia tulee huomattava määrä niin ongelmaksi tulisi enenpitkää serverin kovalevyt ja toisinpäin niin, kuin meyer sanoi niin monen hermo ei kestä odotella 10 megan pätkää. Mahdollista on että tulevaisuudessa joskus tuo suurempien pätkien uppaus on mahdollista, mutte ei vähään aikaan. Oletko kokeillut pakkaamiseen ja editointiin Adobe Premier ohejelmaa? Se on todella hyvä kummassakin, myös ammattilaisten käyttämä ohjelma

jep, nyt näyttäs toimivan jopa minulla

Hei, semmoinen virhe et mä en nää noita uusimpia viestejä englannin ja suomen tilala on vain virheilmoitukset?

Viimeisimmät 10 viestiä:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/int2000/12503/html/forum/index.php on line 169


Last 10 posts:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/int2000/12503/html/forum/index.php on line 233

Jaa! Tätäkö ne yllätykset on mitä tuolla infossa luki. Pystytkö vihjaamaan mitä kaikkea kivaa on tulossa jatkossa, jos vaikka rupeaisi oikein urakalla noita videoita ja kuvia lisäilemään tänne...

[quote]joo, mutta toisaalta toi 2 megan raja on sopiva jos kelaa paljon aikaa muut käyttäjät on valmiina käyttämään nähdääkseen video, mitä suurempi koko sitä korkeampi kynnys että joku alkaa imuttamaan sitä. toi sama 2 megan raja on yleensä käytössä myös palvelimen puolella ja siihen ei voi paljoa vaikuttaa.[/quote]


No mutta siihen 2megaan kun ei vaan mahdu fiksulla kuvanlaadulla kuin muutaman sekunnin pätkä. Ei ainakaan minun laitteilla saa mahtumaan pienempään kokoon enempää. (käytän pinnacle studio 9:ä)

No, ei niin. Sulla vaan sattuu olemaan tarpeeksi korkea God-leveli sille alueelle pääsemiseksi. Monella ei ole..

Ja tuolla varikkotytöt osiossa näyttäs toimivan niin kuin pitääkin.

Joo ja tosiaan muissa selaimissa näyttäs toimivan paitsi ie:ssä. (se on tämä microsoft)

joo, mutta toisaalta toi 2 megan raja on sopiva jos kelaa paljon aikaa muut käyttäjät on valmiina käyttämään nähdääkseen video, mitä suurempi koko sitä korkeampi kynnys että joku alkaa imuttamaan sitä. toi sama 2 megan raja on yleensä käytössä myös palvelimen puolella ja siihen ei voi paljoa vaikuttaa.

[quote]tosin hyvä olisi myös, jos niiden uplaoudausten laatu olisi mahdollisiman hyvä sekä videoissa ne aina kyseisestä videosta oleva, hyvin kuvaava thumb naili paikoillaan..
[/quote]

Mutta kun toi teidän max videon koko ei oikein mahdollista kovin hyvällä kuvanlaadulla olevia videoita, siis jos aikoo että ei tartte tikkuaskin kokoisesta ruudusta katsella. Kuten noi minun burnis videotkin, niin jouduin jakamaan ne 5 osaan että sain ne kohtuullisella kuvanlaadulla tänne ja ne thumbnailit nyt temppuili vähän minulla (mutta tulipahan noita god leveleitä...)

Testaa nettiyhteytesi nopeus

Pitihän se kotonakin koittaa:

10/2 Laajakaista Plus

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.05 sekuntia, nopeuden ollessa 20577 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.24 sekuntia, nopeuden ollessa 8697 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.51 sekuntia, nopeuden ollessa 8108 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 0.94 sekuntia, nopeuden ollessa 8717 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 1.92 sekuntia, nopeuden ollessa 8548 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 1.92 sekuntia, nopeuden ollessa 8555 kbit/s
Testi 7: 2048 KB ladattiin ajassa 1.91 sekuntia, nopeuden ollessa 8558 kbit/s
Testi 8: 2048 KB ladattiin ajassa 1.92 sekuntia, nopeuden ollessa 8549 kbit/s
Testi 9: 2048 KB ladattiin ajassa 1.95 sekuntia, nopeuden ollessa 8410 kbit/s

Keskiarvo: 12160 KB ladattiin ajassa 11.34 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 8578 kbit/s

Kivasti kulkee pitäs olla 2meganen

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.10 sekuntia, nopeuden ollessa 10019 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.28 sekuntia, nopeuden ollessa 7199 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.56 sekuntia, nopeuden ollessa 7253 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 1.39 sekuntia, nopeuden ollessa 5903 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 2.37 sekuntia, nopeuden ollessa 6901 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 2.38 sekuntia, nopeuden ollessa 6876 kbit/s
Testi 7: 2048 KB ladattiin ajassa 2.37 sekuntia, nopeuden ollessa 6899 kbit/s
Testi 8: 2048 KB ladattiin ajassa 2.38 sekuntia, nopeuden ollessa 6892 kbit/s

Keskiarvo: 10112 KB ladattiin ajassa 11.85 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 6828 kbit/s

752Kbit/s (tuli taas kokeiltua)

738,84 kbit/s näyttäis olevan nimellisnopeudeltaan puolen megan yhteydellä. Saas nähdä mitä tuolla epsoon kämpällä näyttää kun sinne joskus eksyn...

6459.31 kbit/s

ja

Siirtonopeustesti

Tällä sivulla voit testata modeemisi siirtonopeuden Welhon sisäisessä verkossa.

Testataan...
Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.08 sekuntia, nopeuden ollessa 12748 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.32 sekuntia, nopeuden ollessa 6358 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.61 sekuntia, nopeuden ollessa 6680 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 1.19 sekuntia, nopeuden ollessa 6888 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 2.38 sekuntia, nopeuden ollessa 6898 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 2.61 sekuntia, nopeuden ollessa 6273 kbit/s
Testi 7: 2048 KB ladattiin ajassa 2.49 sekuntia, nopeuden ollessa 6574 kbit/s
Testi 8: 2048 KB ladattiin ajassa 2.53 sekuntia, nopeuden ollessa 6481 kbit/s

Keskiarvo: 10112 KB ladattiin ajassa 12.21 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 6624 kbit/s
Wed Sep 19, 2007 20:38:25

Koululla kulkee ihan hyvin :)
Keskiarvo: 32640 KB ladattiin ajassa 10.38, siirtonopeuden ollessa 25164 kbit/s.

htvssa suht sama .Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.58 sekuntia, nopeuden ollessa 1777 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 1.18 sekuntia, nopeuden ollessa 1742 kbit/s

851,85 kbit/s

Ekasta testistä: 8235,46 kbit/s

Ja toisen tulos:
Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.14 sekuntia, nopeuden ollessa 7343 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.31 sekuntia, nopeuden ollessa 6641 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.45 sekuntia, nopeuden ollessa 9135 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 1.11 sekuntia, nopeuden ollessa 7401 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 2.38 sekuntia, nopeuden ollessa 6881 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 2.34 sekuntia, nopeuden ollessa 6992 kbit/s
Testi 7: 2048 KB ladattiin ajassa 2.28 sekuntia, nopeuden ollessa 7193 kbit/s
Testi 8: 2048 KB ladattiin ajassa 2.36 sekuntia, nopeuden ollessa 6955 kbit/s

Keskiarvo: 10112 KB ladattiin ajassa 11.36 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 7121 kbit/s

Koululla piuha on paksua =)

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.09 sekuntia, nopeuden ollessa 11039 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.23 sekuntia, nopeuden ollessa 9005 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.63 sekuntia, nopeuden ollessa 6525 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 2.17 sekuntia, nopeuden ollessa 3771 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 2.45 sekuntia, nopeuden ollessa 6700 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 8.03 sekuntia, nopeuden ollessa 2040 kbit/s

Keskiarvo: 6016 KB ladattiin ajassa 13.60 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 3540 kbit/s

Sivuhuomautuksena mainittakoon että yhtäaikaa samassa luokassa oli 30 konetta netissä... Koko koulussa koneita lienee noin 500 tms

Aihe siirretty englanninkieliseltä puolelta

Tässä keino millä testata nettiyhteyden nopeus:

http://www.msoynet.fi/speed.htm


itse sain tulokseksi 548.81 kbit/s

tht
1762,21


Rymstiger
774.22 kbit/s

Himassa repäsin

Siirtonopeustesti

Tällä sivulla voit testata modeemisi siirtonopeuden Welhon sisäisessä verkossa.

Testataan...
Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.20 sekuntia, nopeuden ollessa 5174 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.51 sekuntia, nopeuden ollessa 4000 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 1.22 sekuntia, nopeuden ollessa 3367 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 2.31 sekuntia, nopeuden ollessa 3544 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 4.76 sekuntia, nopeuden ollessa 3442 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 4.76 sekuntia, nopeuden ollessa 3442 kbit/s

Keskiarvo: 6016 KB ladattiin ajassa 13.76 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 3498 kbit/s
Mon Jun 18, 2007 20:23:13

874.31 kbit/s

tuolla toinen testi. antaa erilaisia tuloksia.
http://kuivuri.pp.htv.fi/speed/

itse sain:
Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 1.04 sekuntia, nopeuden ollessa 982 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 2.27 sekuntia, nopeuden ollessa 904 kbit/s

mitäs ton pitäs vastata. ainakin minulta laskutetaan megasesta liittymästä. esim kovaa.comista imettäessä noita videopätkiä niin näyttäs tulevan n100-130kb/s luokkaa.

Tollasta tarjottiin.. vissiin ihan ok jos olen aikoinani ostanut megasen yhteyden.

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.14 sekuntia, nopeuden ollessa 7230 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.52 sekuntia, nopeuden ollessa 3940 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 1.03 sekuntia, nopeuden ollessa 3993 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 2.13 sekuntia, nopeuden ollessa 3848 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 4.32 sekuntia, nopeuden ollessa 3792 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 4.35 sekuntia, nopeuden ollessa 3767 kbit/s

Keskiarvo: 6016 KB ladattiin ajassa 12.49 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 3854 kbit/s

Koululla tuntuu kulkevan. Ilmeisesti testiservu aika lähellä...

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.47 sekuntia, nopeuden ollessa 2198 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.02 sekuntia, nopeuden ollessa 118436 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.04 sekuntia, nopeuden ollessa 92972 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 0.11 sekuntia, nopeuden ollessa 72951 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 0.18 sekuntia, nopeuden ollessa 93181 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 0.18 sekuntia, nopeuden ollessa 91682 kbit/s


Keskiarvo: 96128 KB ladattiin ajassa 9.03 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 85185 kbit/s

Aikalailla samat tulokset molemmista.

koululla:
Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.06 sekuntia, nopeuden ollessa 17661 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.05 sekuntia, nopeuden ollessa 39481 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.11 sekuntia, nopeuden ollessa 38434 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 0.30 sekuntia, nopeuden ollessa 27218 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 0.86 sekuntia, nopeuden ollessa 19137 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 0.88 sekuntia, nopeuden ollessa 18711 kbit/s
Testi 7: 2048 KB ladattiin ajassa 1.29 sekuntia, nopeuden ollessa 12731 kbit/s
Testi 8: 2048 KB ladattiin ajassa 1.86 sekuntia, nopeuden ollessa 8830 kbit/s
Testi 9: 2048 KB ladattiin ajassa 1.80 sekuntia, nopeuden ollessa 9083 kbit/s
Testi 10: 2048 KB ladattiin ajassa 1.88 sekuntia, nopeuden ollessa 8733 kbit/s
Testi 11: 2048 KB ladattiin ajassa 2.88 sekuntia, nopeuden ollessa 5681 kbit/s

Keskiarvo: 16256 KB ladattiin ajassa 11.96 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 10878 kbit/s

Ihan kivasti liikahtaa....

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.60 sekuntia, nopeuden ollessa 1715 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 1.07 sekuntia, nopeuden ollessa 1915 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 2.14 sekuntia, nopeuden ollessa 1911 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 4.41 sekuntia, nopeuden ollessa 1858 kbit/s
Testi 5: 1024 KB ladattiin ajassa 4.59 sekuntia, nopeuden ollessa 1784 kbit/s

Keskiarvo: 2944 KB ladattiin ajassa 12.81 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 1839 kbit/s

Finnish Roadsport 2006 finals (video)

Finnish Roadsport 2006 finals. Lot´s of our local race cars etc.
http://www.kovaa.com/temp/Roadsport_2006_Kauden_paatoskilpailu_kovaa_com.wmv

size: 191Mb

The Dukes Of Hazard live on.....

[link]http://www.hotrodsandclassics.com/FunnyVideos/Videos/GeneralLee.mpeg[/link]

Pretty stupid thing to attempt in heavy traffic but nicely done

High Altitude is Prohibited Now!!!

[link]http://rapidshare.de/files/7631112/proibido_voar_alto_mirages.wmv.html[/link]

lada wtcc sarjaan ?

[link]http://www.lada.nu/wtcc.htm[/link] kyllä nyt vaihtu valtikka sielläki !

Michael Angelo Batio, Guitar vid

This guy is pretty Bad at the guitar, Still No yngwie But watch Bad ass.

[link]http://www.angelo.com/speed_lives_mab.wmv[/link]

Onko enää varttimailin testipäiviä tälle kesälle?

Tuota asiaa voi kysellä Taivalkosken moottorikerholta. Tänä kesänä ovat kerran käyneet kerhon sisäisesti testaamassa, muuta en tiedä.

Ainakin rataajoa:

30.09. RADALLE.com AHVENISTO, MOOTTORIRATA Hämeenlinna

Niin otsikostahan asia selviää. Viime vuonnahan Pudasjärvellä kai oli myöhään vielä testipäivät, onko tietoa jatkuuko perinne tänävuonna. Myös muita mahdollisuuksia rikkoa auto radalle tälle kesälle voi ilmotella. Lähinnä siis pohjois-pohjanmaan alue kiinnostaa.

Auto Esporte -> Genebra 2006

[link]http://rapidshare.de/files/15896839/Sal_o_de_Genebra_2006.wmv.html[/link]

Italdesign Alfa Romeo Visconti, Toyota Volta video...

Its a nicely edited video. Check it out here: [link]http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=584992[/link]

Another E46 M3 exhaust comparison

Pretty nice site with mp3's of E46 M3's revving a bit.
All kinds of exhausts.
I think the Motec and Illumina are the absolute winners. Suprisingly the Kreissieg doesn't sound too good here...

[link]http://www5f.biglobe.ne.jp/~ide/car/m3_mufflers.html[/link]

Enjoy!

Rare - Maserati Ghibli II video

Rare - Maserati Ghibli II video

http://dl.totalcar.hu/tc232_4.wmv

These Tables are Freaking

These Tables are Freaking


http://www.freeset.ca/hldemo_nightclub/

Best Motoring Best Time Cars @ Tsukuba Track

Link

[link]http://www.tuningpt.com/store/tsukuba4.htm[/link]

Blue Renault Clio V6 on a circuit !!!

[link]http://www.passion-gt.com/cedric/issoire_cliov6.wmv[/link]
And here you go, last video of the day ! enjoy !

monte carlo 06

Loeb on jo kolmantena, enää yksi EK ajamatta. Eroa toisena olevaan Gardemeisteriin vain 6,2s. Grönholmilla selvä johtoasema 1min 38,8s erolla Gardeen. Hirvonenkin on paria pistettä tuomassa...

1. Loeb
2. Solberg
3. Grönholm

Vähän tökkii ajatuksena että nykyisin vaikka ajat ulos ja keskeytät, niin silti voit saada pisteitä. N-ryhmässä tuo oli vielä huvittavampaa kun oli mahdollista saada pisteitä jo ajamalla vain ekan siirtymän.

1.Loeb 2. Panizzi 3. Gröholm

Toi on kyllä totta. Jatkaa pitäisi saada, mutta palkintopallisijoitusta tai edes pisteitä ei minustakaan ansaitse, jollei pysty ajamaan virheettä lähdöstä maaliin.[quote]Omaa vauhtiaan ojaan... ;)[/quote]
xD

Ei tunnu että citikka olisi pois mm-sarjasta. Menee loeb taas omaa vauhtiaan

EK 6/18:
1. Grönholm.......Ford
2. Atkinson.........Subaru.......+1min 23,7s
3. Gardemeister..Peugeot.....+1min 27,1s
4. Panizzi...........Skoda........+1min 34,6s
5. Stohl..............Peugeot.....+1min 39,1s
6. Duval.............Skoda........+2min 5,5s

Sijat 2-5 täysin auki vielä ilman ajovirheitä tai teknisiä ongelmiakin, Hirvonen yhdeksäntenä melkein 4min kärjestä. Pääseehän se Loebkin jatkamaan kisaa ja mahdollisuuksia pisteillekin saattaa olla, viitisen minuuttia teksti-tv:n mukaan aikasakkoa tulee.

Virolaisten saitilta kuuntelin radiota ja seurailin tuloksia. Vähän radio pätkäisi silloin tällöin, eikä ne juontajatkaan niin kovin loistavia olleet, mutta vikan pätkän tulokset sieltä näppärästi tuli.

Omaa vauhtiaan ojaan... ;) Grönholm johtaa.

WRC-Live-seurannan mukaan olis Loeb vetässyt vikalla reilusti ohi Gardemeisterista... Mutta Bosse sentään ykkösenä maalissa!

Loeb
Grönholm
Gardemeister

Millä nettisivulla on tuo liveseuranta?

garde jäi vikalla pätkällä puoli minuuttia loebille
tulosseurantaa esim. wrc.com,bfgoodrich sivuilla.
Tässä virolaisten nappaama wrc.comin ralliradion osote [link]www.zone.ee/wrcmasters/netradio.html[/link]

Olihan mulla oikeat nimet, mutta väärä järjestys.

EK 2/18:
1. Loeb..............Citroen
2. Panizzi...........Skoda........+30,9s
3. Grönholm.......Ford...........+34,0s
4. Galli...............Mitsubishi...+39,4s
5. Atkinson.........Subaru.......+1min 12,7s
6. Gardemeister..Peugeot.....+1min 46,3s

Hyvin on eri merkkisiä autoja sekaisin, niin tehtaan kuin privaattiteamienkin toimesta. Ekan pätkän pohjat Loeb 25s marginaalilla, tokalla Grönholmille niukat parin sekunnin pohjat.

Saattaa loeb ottaa Hirvosen kiinni

Voittaja veikkauksia?
Itse veikkaisin 1.grönholm 2.loeb 3.hirvonen

Ai niin perhana tuo Solbergi, mutta pysyn edelleen kannassa veikkaan että Solbergiltä menee kakkosen ja nelosen kipinät sekaisin tai jotain muuta miksi ei pääsisi maaliin saakka.

Hemi

[link]http://www.chello.nl/~c.vandetillaart/videos/jimmywhitevideo.wmv[/link]

Ihan mukavasti liikkuu...

Kooste 2002 WRC kaudesta

Kooste 2002 WRC kaudesta

http://www.celica.net/videos/Rally/WRC.wmv

52.7mb

[Offer] Ferrari pictures

A site with many Ferrari pictures:
[link]http://www.autosportdesigns.com/ferrari_galleryii.htm[/link]

A good site with information and pictures about Ferrari's
[link]http://www.geocities.com/fgto288/index.html[/link]

Jetcar (not what you think)

[link]http://www.jetcar.de/english/down.htm[/link]
the future is ugly

Drifting

Tuo on totta kyllä. Kaikille ei ole aina mahdollista järjestää turvallista harjoittelupaikkaa

Onhan se drifting todella kaunista ja viihdyttävää katseltavaa kun on ammattilaiset asialla! Toivottavasti vaan rantautuu meillekin oikeen kunnolla ja saataisiin vaikka epäviralliset SM-kisat ens kesälle... Varmasti olisin katsomassa. Jos joskus tulee Japanissa käytyä niin on kyllä pakko nähdä D1-luokan kapinat! Siellä ajolinjat on kyllä millilleen ja vauhdit ihan mielettömät!

periaatteessa drifterin pyörän kulmia ei tartte muuttaa kunhan alusta vain tehdään riittävän kovaksi/jäykäksi.
ja kyseinen lajihan ei tartte mitään mahdottomia kone tehoja, tosi kuskithan saa hanskalla sen auton sladiin.

eikös se japanin drift king aja 170 heppasella ae86 truenolla

Uudessa High Octane Overboostissahan noi japsipojut vetää kapealla vuoritiellä pikkopimeässä (etuautolla palaa vain toinen valo) driftingiä ja vieläpä aika vauhti on pojilla päällänsä. En ihan ensimmäisenä lähtisi omalla rakennellulla autolla tuommoiseen paikkaan driftaamaan

Jos tätä driftingiä aletaan vertaamaan pilluralliin, niin ei todellakaan ole uusi asia. Ensimmäiset luikkaat kun koittaa, niin on joka toinen Korolla kahva edellä menossa!

Eli pidetään se drifting siellä radalla vaan, eikä sekoteta sitä kylän kovimpiin luisuihin. Joohan?

[quote]siksipä on viisasta valita harjoittelu ajaksi yö ja tiepätkä jossa ei ole paljoa liikennettä.


Viisasta? Täytyypä pysytellä öiseen aikaan vilkkaasti liikennöidyillä teillä...[/quote]
Niin no.. Näkyyhän nuo vastaantulevien autojen valot yöllä aika kauas.. Enkä usko että kukaan kuitenkaan yleisillä teillä 110% painaa..
Pakko sitä jossain on harjoitella


[img]http://www.riddhi.org/images/applause.jpg[/img]

hyvä-hyvä-hyvä-hyvä. fiksu kuski kun oli pakko vetää rallia yleisellä tiellä.

ai niinkuin tämä Tommi Mäkinen kakkonen vai? http://www.erborrico.com/206raba.wmvSiinä oli driftingiä.. ja scootteri kuskilla hyvä tuuri.

[quote]siksipä on viisasta valita harjoittelu ajaksi yö ja tiepätkä jossa ei ole paljoa liikennettä.
[/quote]

Viisasta? Täytyypä pysytellä öiseen aikaan vilkkaasti liikennöidyillä teillä...

[quote] Pelimiehet tulee kuivalla asfaltilla liipissä mutkaan. [/quote]

Ei suositella heikkohermoisille... =)

Itse lajia harrastavana suosittelen! ja jostainhan se on aloitettava, eli aina ei radalle pääse kun ajohalut yllättää, siksipä on viisasta valita harjoittelu ajaksi yö ja tiepätkä jossa ei ole paljoa liikennettä. Mutta radalla kannattaa ensimmäiset nopeat luisut tehdä kun tuppaa olemaan pikkasen turvallisempaa. Joo ja ja drift king Tsuchiya Keichi ajaa AE86:lla jonka TRD sille rakensi.


[quote]Keichi \"Drift King\" Tsuchiya In \'84 Tsuchiya wins the Fuji Freshman racing series 6 races in a row. His tail slide corning style earned him the \"Drift King\" name. The once notorious touge street racer who had his racing license suspended at one time eventually expands his career internationally and wins the GT-2 class in \'85 at Le Mans 24 hrs. Since 2000 Tsuchiya has competed in the JGTC 500 series with the ARTA NSX. He is one of the founders and also a judge for the D-1 Grand Prix drifting competition. [/quote]

Että semmosta :)

[quote]Siinä oli driftingiä.. ja scootteri kuskilla hyvä tuuri. [/quote]
Tai sitten auto kuskilla ettei skootteri äijällä ollut pesäpallo mailaa just sinä hetkenä mukana.

3.11 ilmestyneessä Vauhdin Maailma -lehdessä on todella laaja ja hyvä artikkeli driftingistä lajina ja Suomen tilanteesta. Kalustoesittelyssä Kimmo Viherkosken Supra ja Juha "Muumi" Vehviläisen 200SX S13. Muutamaa hassua moottorin mallimerkintää lukuunottamatta erittäin rautaista asiaa, myös järjestäjien suuntaan osoitettuna. Kannattaa käväistä hakemassa lehtipisteestä jollei ole tilaus päällä.

Palan painikkeena vielä oiva tekniikkapläjäys Ackermann-kulman vaikutuksesta luiston hallintaan, kiinnostaa vähintään kaikkia drifting-kuskeja. :)

Toi 206-videopätkä on kyllä kaukana driftingistä... siis jos driftingillä tarkoitetaan tuota jaappanilaisten lanseeraamaa tuomaroitavaa näytöslajia.

Jos taas haetaan driftingin sanakirjamerkitystä, niin kyllähän toi 206 nelipyörädriftaa, joskin vahingossa. Taisi lift-off oversteer vähän yllättää ton wannabee-rallikuskin. Kuulemma tolla tienpätkällä sattuu vastaavia onnettomuuksia vähän väliä kun idiootit kerääntyy katsomaan kun asennevammaiset ajaa kovaa... :/

Jossain Drift King videossa se kaveri kertoi, että drifting auton tärkeimmät ominaisuudet löytyvät jäykästä mutta toimivasta alustasta, kunnon jarruista ja LSD pitää olla kunnossa. Tosi driftingissä jarrut näyttelevät aivan helvetin suurta osaa koko hallinnasta. Pelkällä power slidella ei pisteitä heru vaan auton pitää olla kahvassa jo mutkaan tullessa.

Kuka tahansa osaa tuuppaa perän vierelle kun lättää hanan tiskiin keskellä mutkaa. Pelimiehet tulee kuivalla asfaltilla liipissä mutkaan.

Asiaankuuluvasti driftaustahan harjoitetaan sille varatulla suljetulla alueella, jossa vastaan ei nimenomaan tule ketään. Tietty liikenteestäkin löytyy naulapäitä, mutta ne sitten kerätäänkin yleensä lyhtypylväiden ympäriltä pussiin.

joo jossain näin oikeen sellasen tekemällä tehdyn pätkän missä ne sladitteli tossa samassa(vissiinkin) paikassa, aika hullua yleisellä tiellä

Jaahas, taas oppi uuden termin, drifting, piti oikein käydä kooklettamassa, sieltähän se selvisi. Enpä ainakaan itse haluaisi olla se, jota vastaan tullaan kylki edellä mutkassa...

Onhan niitä... Tähän mennessä olen kuullut että \"pelkästään\" Driftaukseen tarkoitettuja autoja on valmistumassa suomessa ainakin kolmen auton verran. Olisi kiva kuulla alan tietäjiltä, että mitä kaikkia muutoksia tuollaiseen härveliin täytyy tehdä...Olen kuullut aika rajuista pyörien kulmien muutoksista, mutta faktaa ei ole tiedeossa

[quote]joo jossain näin oikeen sellasen tekemällä tehdyn pätkän missä ne sladitteli tossa samassa(vissiinkin) paikassa, aika hullua yleisellä tiellä[/quote]

Hulluus on myös läsnä noiden arabi poikien sladittelu pätkässä joka löytyy linkit alueelta..

Tg2motori vids lexus rx400h infinity fx45..where is my post?

ive posted a thread some hr agoo but cant find it now...
about tg2motori 02-10-2005

Mopopojat temppuilee

[link]http://swearbear.pp.fi/files/trikit2.wmv[/link]

Mustang gt with no muffler

Mustang gt with no muffler

http://www.youtube.com/watch?v=rdxxuGE4elw

248kmh in a hillclimb - Lionel Regal and his F3000!!

[link]http://www.youtube.com/watch?v=DWtjy68lvFc[/link]

Doing 248kmh in a mountain road - no matter how wide or smooth it is - is plan crazy! lots of respect for these hillclimb top drivers!

E30 bmw 318is at austrian hillclimb

Awesome driving at hillclimb in austria in a bmw 318is.
[link]http://www.livevideo.com/video/94624D81D8244B12A077FD5AD3B01A15/bmw-absenger-318is.aspx[/link]

Burn baby burn !

A brand new Renault Clio 2 V6 with 4000 km on the clock.. The owner was about to do its first laps with it but when he was leaving the carpark, there was a strange smoke coming out the back of the car. And then...

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991749_31_20juillet_20035_20web_20buznnet.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991765_31_20juillet_20038_20webb.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991777_31_20juillet_20041_20webb.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991792_31_20juillet_20042_20webb.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991806_31_20juillet_20046_20webb.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991821_31_20juillet_20059_20web_20buznet.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991836_31_20juillet_20076_20webb.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991962_31_20juillet_20083_20web_20buznet.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991867_31_20juillet_20094_20web.jpg[/img]

Porsche 993 RS - Supercup Sound - exhaust modifications

See and HEAR the difference of different Porsche 993 exhaust systems!

.....enjoy

993 Supercup muffler video
[link]http://www.fabspeed.com/993%20Supercup%20&%20Turndowns.wmv[/link]

993 RS Clubsport 3.8L with Catbypass pipes, Maxflo Mufflers & Carrera Cup airbox Video

[link]http://www.fabspeed.com/993%20RS%20clubsport%20tuner%20car%20with%20CB%20&%20Maxflo.wmv[/link]

993 Cup Performance Airbox
[link]http://www.fabspeed.com/993%20Cup%20Airbox.wmv[/link]

Kuinka rakentaa omaa rata-autoa

Tässä esimerkkiä kuinka rakentaa oma rata-auto:

[img]http://www.billzilla.org/mallocknew.jpg[/img]
[img]http://www.billzilla.org/newrcarhub2.jpg[/img]
[img]http://www.billzilla.org/newrcarfront.jpg[/img]
[img]http://www.billzilla.org/newrcarhub.jpg[/img]
[img]http://www.billzilla.org/mallockhewland2.jpg[/img]
[img]http://www.billzilla.org/sr16vvlhead.jpg[/img]
[img]http://www.billzilla.org/sr16vvl.jpg[/img]Lopuksi linkki sivuille mistä löytyy tarinaa kys. autosta:
[link]http://www.billzilla.org/newrcar.htm[/link]

Hieno Fiat Punto Abarth

Hieno Fiat Punto Abarth

[img]http://img97.imageshack.us/img97/4193/puntorallyeabarth042ps.jpg[/img]

http://www.bourne.altervista.org/videogpuntoabarth.avi

Hashiriya Underground Racing Vol 1

Hashiriya Underground Racing Vol 1 - Video
skyline,200sx,ae86,supra..the video is devided to 3 parts


[img]http://img210.imageshack.us/img210/7438/hashiriya1tk.jpg[/img]

video:

http://www17.megaupload.com/files/15ce5889d66d442468d12672da40f965/Hashiriya.Underground.Racing.Vol.1%5Bskyline.200sx.ae86.supra.drift.tengoku.best.motoring%5D%5Bcool-moe.part1.rar
http://www10.megaupload.com/files/3d0477d5b1e1a6e0eb90d3d85bb3d439/Hashiriya.Underground.Racing.Vol.1%5Bskyline.200sx.ae86.supra.drift.tengoku.best.motoring%5D%5Bcool-moe.part2.rar
http://www06.megaupload.com/files/a9038ce81ddc991c6e84c0fb7857c369/Hashiriya.Underground.Racing.Vol.1%5Bskyline.200sx.ae86.supra.drift.tengoku.best.motoring%5D%5Bcool-moe.part3.rar

8200rpm

Looks like 8200rpm has some new stuff up:

[link]http://www.8200rpm.com/index.php?p=1&t=3&lang=en[/link]

Fage pictures

Fage pictures. Pictures with big mount of illusion

http://bigpicture.typepad.com/writing/art_design/

Stunt hyppy mottoripyörällä menee vikaan

Stunt hyppy mottoripyörällä menee pieleen. (Kuski jää henkiin)


http://funnysv2a.free.fr/Gamelles/back%20loupe.wmv

ei tainnut olla kovin pro stuntti kyseessä!

M3 törmää seinään

Juurikin näin...

M3 törmää seinään

http://media.putfile.com/m388

Joo, mitään en oo ottanu...

Oliko sillä jokku laput silmillä vai oliko vaan niin kädetön?

Shelby GT350 '65 video

I know somebody who has also a Shelby GT350. Nice car, good sounding engine...and startproblems
[link]http://www.cobraautomotive.com/wg_movies/wg_lap_200x150_a.mov[/link]
(if you click on the link it needs a long time to upload! the site says a few minuts )

German chick in Bikini smashes Mac Laptop w/ Hammer

This should be the new M$ ad campaign against all those Mac vs. PC commercials

[link]http://www.youtube.com/watch?v=jpe6kR_2CjU[/link]

Dry ice bombs can be fun....

Just came across this vid. Could be dangerous, but most really fun things are:

[link]http://www.metacafe.com/watch/106412/dry_ice/[/link]

enjoy!

Tribute to Michael \"Beef\" Park (ITV)

Tribute to Michael \"Beef\" Park (ITV)

http://chipmunk.pri.ee/videod/ITV_Beef_Tribute.avi


14.9Mb

Ex Firges Corsa Dynovideo

Käytiin jarruttamassa Opeli kuukausi sitten. Tässä on video

Opel Corsa 1986 Turbocharged 600hp 600kg 380km/h Dyno video

Tein HiDefinition (720p) version dynotuksesta. , siksi video on kookas. Toimii myös normaalissa 16:9 tv:ssä ja tietokoneessa. Lataamaan pääset täältä:

Videon koko: 759,5Mb

Demonoidin download linkki:

http://www.demonoid.com/files/details/1202824/13507576/

Piratebayn download linkki:

http://thepiratebay.org/tor/3710854


Torrentien latausohjelman löydät täältä, jos ei sinulla satu sellaista olemaan (Win, MAC, Linux):

http://www.bittorrent.com/download

Tässä pari kuva kaappausta videolta:
[img]http://www.kovaa.com/temp/CorsaLieskaa.JPG[/img]
[img]http://www.kovaa.com/temp/CorsaLieskaa2.JPG[/img]

Autoja, Veneitä ja Moottoripyöriä kaupan

Tässä linkki hyville yksityisien myyjien auto-, vene- ja mp -välitys sivulle. Paljon käviöitä

http://www.automarket.fi/

[link]http://www.venemarket.fi/[/link]

awesome japanese move trailer!!

if you guys like sci fi this looks awesome

[link]http://www.apple.co.jp/quicktime/trailers/casshern_large.html[/link]

Fiat 126 vs Porsche 911... who will win???

Fiat 126 vs Porsche 911... who will win???

http://www.gasmes.net/videos/golfes/F126.mpg

Evo: M5 Touring vs RS4

Evo: M5 Touring vs RS4

[link]http://www.evo.co.uk/videos/planetevovideos/208922/battle_of_the_super estates.html[/link]

7 Seconds of the 'Ring

7 Seconds of the 'Ring

Bad ass lap of the 'Ring!

http://www.youtube.com/watch?v=cuMTcrZpMFI&NR

BMW Z4 läheltäpiti tilanne (23 mb mpg)

BMW Z4 läheltäpiti tilanne (23 mb mpg)

http://www.jokin.de/z4/most-ausritt.mpg

VW Engine rebuild kit

[link]http://img19.imageshack.us/my.php?image=vwrebuildkitjl9.jpg[/link]

Engine room pictures, BMW M3 Turbo

If you have sometihing like this, you can link pictures here

Engine room pictures, BMW M3 Turbo
http://www.korjaamolle.fi/Engines/PIC8.jpg
[img]http://www.korjaamolle.fi/Engines/PIC8.jpg[/img]

Engine picture from Finnish Super Saloon class engine BMW M3 Turbo
http://www.korjaamolle.fi/Engines/Aut31011.jpg
[img]http://www.korjaamolle.fi/Engines/Aut31011.jpg[/img]

Kun puhelinmyyjä soittaa...

Vakuuttavasti esitetty :)

Kaikkea sitä. =)

Tuosta pitääkin katella vähän oppia ;)

http://howtoprankatelemarketer.ytmnd.com/

Yksi parhaista... :)

Ei paha ;-)

GT3 track video

This is a video of a GT3 racing on a track against other 911's.

[link]http://www.benphotos.net/videos/MC_GT3_1.WMV[/link]

Tuareg 2 in Bourne Ultimatum

I wonder how much VW paid for them to thrash this Tuareg around in the movie. In the last "Bourne" film they deestroyed 6 Mercedes G-wagens while making the car chase.


[link]http://vw.com/touareg/films/en/us/#/Bourne/high/[/link]

Turbo RSX vs M3 on the highway

[link]http://home.comcast.net/~damwutadaym3/rsxvsm3.wmv[/link]
Next 10 days i won't be able to post any videos cause i'm over my downloading limit
But when it's over, there is a whole loading of Ferrari's videos waiting for you...

Turbo Kits for sale

Complete turbo kits for sale:

Definition:

Add horsepower with a complete turbo kit to your Acura, BMW, Ford, Honda, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Toyota, Lexus & VW.

Further information:
[link]http://www.turbo-kits.com[/link]

Är det någon skillnad på laddluftkylarens färg?

Är det någon skillnad på laddluftkylarens färg ur värmeavgivnings perspektiv? Jag har hört att el-oxiderad svart färg skulle vara den bästa, men definitivt inte snyggast.

crash just in front of camera at Spa (good quality vid)

[link]http://herbalizer.free.fr/euser.wmv-link.wmv[/link]
Mmm, nice quality video, car just crashed infront of the camera at Spa / Francorchamps

Concorso Italiano 2005 - Lamborghinis, Ferraris and More

[link]http://rapidshare.de/files/7390172/a007apl.jabbasworld.com-Concorso_Italiano_2005.rar.html[/link]

paljonko voimaa voi saada hiaceen?

Joo elikkäs sitä tossa poikain kanssa ruvettiin pohtimaan että kuinkahan paljon kehtais kiusata -92 vuosimallin hiacea. Siis jospa laittais kunnon coolerin,puhaltimen ja kattos et mihin asti piisaa syöttö pumpussa.

Eli siis vakio 2,4 litranen diesel moottori.....sen jos ahtais ni meniskö 200 voimayksikköä rikki??

Ei taida vakio pumpulla päästä 200 hevoseen vaikka kuinka vääntäisi syöttöä. Vaatii isomman nestepään eli nestettä pumppaavan männän sinne pumpun sisään.

Älyttömän paljon asiaa tojotien ja muidenkin dieseleiden piristämisestä löytyy:

[link]http://turbodiesel.no-ip.com/mercuryboard/index.php[/link]

ja

[link]http://www.holysmoke.fi/forum/[/link]

[link]http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1633753&show=inline&id_vehicle_type=18&id_make=79&id_model=903&id_car_type=&id_fuel_type=&id_gear_type=&pfrom=&pto=&yfrom=&yto=&engineFrom=&engineTo=&mileageFrom=&mileageTo=&id_domicile=&search=Hae+%3E%3E&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?show=inline@id_vehicle_type=18@id_make=79@id_model=903@id_car_type=@id_fuel_type=@id_gear_type=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@engineFrom=@engineTo=@mileageFrom=@mileageTo=@id_domicile=@search=Hae+%3E%3E[/link]
[link]http://http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1601580&page=2&sortCol=&ord=&id_vehicle_type=18&id_make=79&id_model=903&id_car_type=&id_fuel_type=&id_gear_type=&id_drive_type=&pfrom=&pto=&yfrom=&yto=&engine_size=&show=inline&id_four_wheel=&engineFrom=&engineTo=&mileageFrom=&mileageTo=&id_acc_air=&id_acc_leather=&id_acc_traction=&id_domicile=&id_town=&posted_by=&new=&update=&PN%5B0%5D=simp_search&PL%5B0%5D=simpleSearch.php%3Fshow%3Dinline%40id_vehicle_type%3D18%40id_make%3D79%40id_model%3D903%40id_car_type%3D%40id_fuel_type%3D%40id_gear_type%3D%40pfrom%3D%40pto%3D%40yfrom%3D%40yto%3D%40engineFrom%3D%40engineTo%3D%40mileageFrom%3D%40mileageTo%3D%40id_domicile%3D%40search%3DHae%2B%253E%253E&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?page=2@sortCol=@ord=@id_vehicle_type=18@id_make=79@id_model=903@id_car_type=@id_fuel_type=@id_gear_type=@id_drive_type=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@engine_size=@show=inline@id_four_wheel=@engineFrom=@engineTo=@mileageFrom=@mileageTo=@id_acc_air=@id_acc_leather=@id_acc_traction=@id_domicile=@id_town=@posted_by=@new=@update=[/link]

Elikkä tuskin saa 200 rikki tai sitten saa myös koneen rikki näin ainakin itse uskoisin.

15-year-old out runs LT1 powered Police in E30 M3..

until the BMW "breaks down"..

probably a repost

[link]http://www.4driversonly.com/50226711/15_year_old_outruns_cops_in_bmw_m3_until.php[/link]

White men can't jump?

White men can't jump?

http://www.thatvideosite.com/video/842

Cannonball Run - 2

Still one of the best opening sequences ever:

[link]http://www.youtube.com/watch?v=f0-n_cR9Hig[/link]

Michael Schumaher @ Magny Cours in his FXX

With Zidane in the passengers seat!

[link]http://www.youtube.com/watch?v=tOsaOWotTd4[/link]

Impressive driving with a Mini!

[link]http://www.gasmes.net/videos/golfes/mini.wmv[/link]

The last braking is just hilarious!!!

997 Turbo vs Gallardo?

A new GT3000 vid of 997 and a gallardo, "red october", theres another older one of the 997on the same page aswell.

[link]http://www.gt3000.com/home/index.php?id=103[/link]

Zonda F - AMS Review

nice review- it's in german but nice engine sounds and great driving shots!

[link]http://www.autoclips.net/detail.php?id_video=2619[/link]

+ 4 min' vid of Civic Type R racing on track (incar)

[link]http://www.bhp-tuning.com/stuff/kiesacivic.mpeg[/link]
mmm, nice sound, in the vid you can also see on track a Supra and two Skylines !
---
4.38 min' long
46 MB = 47.193 kb's big
For Windows Media Player
---

Mg metro 6r4 evo

Mg metro 6r4 whit jaguar v6 engine and some other updates.
[link]http://www.youtube.com/watch?v=FkYhWWdl2Tw[/link]
[link]http://www.youtube.com/watch?v=llXoRt5We5A[/link]

Some *new* drifting videos on this site..

I had a bunch of these videos a while ago.. they post new stuff every once in a while..

check it out

[link]http://www.neo-force.net/movie/[/link]

Very fast mk3 supra turbo 7m-gte powered

Very fast mk3 supra turbo 7m-gte powered

Very nice clean supra and also very fast whit 535 whp this supra was featured in japanese performance magazine.

http://videos.suprapics.com/videos/playing.wmv

Ural ConceRt CDD, Nyt shokkitarjouksena!

Uden maahantuojan lahjana: tämän erikoisen soittimen saa erittäin edulliseen hintaan. Ennen 790€.

http://www.ice-fi.fi/concert.html

Esittelyvideot:

http://www.uralcdd.com/cdd_640_2.mpg

http://www.uralcdd.com/UralCDD.mpg

Varastossa on molempia värejä. Tarjous voimassa niin pitkään kunnes soittimet loppuvat varastosa. Lähetykset matkahuollolla tai nouto paikan päältä toimistostamme. Tervetuloa tutustumaan läheisemmin CDD:hen!

Functionality Englanniksi: [link]http://www.uralcdd.com/CDD-URAL-ConceRt_functionality.pdf[/link]

Speksit Englanniksi:
Delivery set:
1. CDD
2. Microphone
3. disks (ON, Cd -a/mp3, presentation)
4. Metallic case
2. 2 remote controls

Sound
- 24- BIT TSAP, 24- BIT ATSP
- Linear entrance + entrance for the microphone (stereo)
- 6 independently controlled linear outputs (5V) + output to subwoofer
- 6 channels of power gain
- 6 independent channels DSP
- 6 independent high-precision channels of delay
- Built-in crossover (cutoff attenuation rate 12/24 dB/octave)
- Built-in crossover (cutoff attenuation rate 12/24 dB/octave)
- Built-in graphic one-third-octave (30 strips) eq.
- Independent control of stereo-base for 3x pairs of stereos-ch.
- Built-in generator of test and measuring signals

CD-section
- Carriers: WithD-DA, CD(-R,RW)
- File systems: Multisession ISO9660/joliet, UDFS
- Sizes of the compression: (AD)PCM, WAV, MP3 and much more
- WithD-Text (CD-DA), Tags (for the compressed sizes)
- Electronic anti-shock (in such cases for CD-DA)

FM of the radio
- Digital firmware processing of radio signal
- FM(stereo) and VHF (stereo) ranges
- Support of system RDS
- Possibility of the selection of stations \\\"blindly\\\"

Interface of the user
- Graphic VFD-display
- Intuitive control of \\\"one button\\\" (enkoder)
- Multimediynoye menu with the animation
- Multilingual support (UNICODE-16) it is type and codings
- Vocal informant
- Panel DU (support of the extended panels)

Interfaces of the expansion
- Built-in diagnostic interface of automobile (ESUD)
- High-speed interface MegaBUS (5mbps):
- ATAPI BOX: the support of the external ATA- accumulators (HDD, ATAPI-CD/DVD)
- Cband with the computer;
- the connection of sensors.

Additional service possibilities
- Work in the regime \\\"on-board computer\\\"
- Energy-independent memory of all tuning
- Built-in hours of real time
- Calendar, timer/sekundometer
- Alarm clock.

Safety
- Time outs of energy-economy
- Support to function \\\"Hands Free\\\"
- Multilevel system for protection from stealing
- Monitoring the parameters of motion.

Support and renovation PO
- Lifetime Upgradable Functionality
- Renovation of that build it ON by user
- Reprogrammable menu, function, animation
- Feedback with the developer (site of developer in the Internet)


http://www.ice-fi.fi/concert.html

BMW N54Turbo Engine

Tässä vielä yksi kuva tohon sekventiaali turbojen toiminnan kuvaamiseen, Subarun bokserikoneessa...
[img]http://us1.webpublications.com.au/static/images/articles/i22/2218_9mg.jpg[/img]
[quote]
The Subaru B4 employs a sequential twin-turbo arrangement where a relatively small primary turbocharger is used to deliver boost in the low-to-mid rev range. At around 4500 rpm, the sequential control system then begins to feed a proportion of exhaust gas to a secondary turbocharger. Once the secondary turbocharger is spinning fast enough, it provides additional charge-air. In other words, the primary and secondary turbochargers work in parallel at high rpm and load.[/quote]


edit: Laitoin lainauksen quote tägien sisään

Alkaa näyttämään siltä, että olin väärässä, ennekkotiedot eivät pitäneetkään paikkaansa. Tuo ilmeisesti tosiaan on perinteinen bi-turbo. Lisää juttua ja hyviä kuvia:
[link]http://www.worldcarfans.com/news.cfm/country/gcf/newsID/2060220.012/bmw/bmw-unveils-new-biturbo-petrol-straight-six-engine[/link] [img]http://www.germancarfans.com/news/2060220.012/2060220.012.1M.jpg[/img]

[quote]According to the automaker, the 3.0-liter engine has little or no turbo lag, thanks to two small turbos instead of one large one.[/quote]

Vähän tuntuu olevan toimittajalla tosiaan jutussa huomio poissa olennaisesta, mikäli sekventiaalinen ahdinjärjestelmä tuossa nimenomaisessa koneessa on.

Tuossa bemarin systeemissä vissiin ahtimet ovat ikäänkuin sarjassa? Sekventiaaliturboistahan on puhuttu jo Mazdan 13B-wankelin yhteydessä, mutta käsittääkseni siinä oli rinnan kaksi erikokoista ahdinta ja sekventiaalisuus toteutettu hukkaporttien ohjauksella.


[quote]Peräkkäinen ja vaiheittain/järjestyksessä etenevä ovat varmaan lähempänä \"suomennosta\". Tuo Borg-Warnerin sekveentiaalinen systeemi toimii siten, että on kaksi turboa (isompi ja pienempi) joita käytetään eri tavalla eri kierrosalueilla. Perusajatuksena on se, että pieni toimii matalilla kierroksilla ja iso korkeilla, mutta välillä molemmat ja joskus toinen ahtaa toista sarjassa. Tuo on mahdollista monimutkaisella putki- ja venttiilihässäkällä.
[/quote]

Ok, kiitoksia selvennyksestä. Miksi ja miten tuossa uudessa kuvassa johdetaan osa pakokaasuista kompressorin painepuolelle ilman mitään venttiiliä? Jos on hukkaportit kiinni niin ei kai tuo kuvan turbosysteemi tuota koskaan ahtopainetta??

Varmaan ihan normaalista pakokaasujen kierrätyksestä kyse. Todennäköisesti siellä joku EGR-venttiili on, mutta sitä ei tähän ahtojärjestelmää selventävään kuvaan ole haluttu laittaa.

[link]http://www.leftlanenews.com/2006/02/17/bmw-officially-announces-new-n54-turbo-engine/[/link]
Tuon kyllä pitäisi olla sekventiaalinen turbo, toisin kuin tuossa jutussa annetaan ymmärtää.

Peräkkäinen ja vaiheittain/järjestyksessä etenevä ovat varmaan lähempänä \"suomennosta\". Tuo Borg-Warnerin sekveentiaalinen systeemi toimii siten, että on kaksi turboa (isompi ja pienempi) joita käytetään eri tavalla eri kierrosalueilla. Perusajatuksena on se, että pieni toimii matalilla kierroksilla ja iso korkeilla, mutta välillä molemmat ja joskus toinen ahtaa toista sarjassa. Tuo on mahdollista monimutkaisella putki- ja venttiilihässäkällä.

Mitä sana sekventiaalinen (Suoraviivainen?) tarkoittaa turboista puhuttaessa?

Eikös tuossa ollut juuri tuo Bi turbo mitä siinä mainostettiinkin, ainakin mielestäni ahtoputket menivät välijäähdyttäjässä samaan helmeen?

Alla lisää:
[link]http://www.3k-warner.de/en/products/r2s.asp[/link]

[img]http://www.3k-warner.de/en/products/images/img_r2s_schema_g.jpg[/img]

Bra Program att modde bilar i

Hejsan ! undrar om nån vet ett betre program än Photoshop att lacka om tex bilder o mc i!

Hej, värker lite lungt i den här svensk sidan av forumet... Från vad jag har provat, Photoshop är den bästa program att modda bilar i eftersom det har blivit ett standard i hela världen. Därför finns det många tutorial och tips på Internet för det. Dom kan du inte ha för någon annat program.

if this makes be the biggest geek, oh well

this is the coolest thing. i so want to make thing with a better speaker then the one he has so you can get better wave qaulity.

[link]http://www.thatvideosite.com/video/3401[/link]

Good In-Car Drag Runs

In-Car cams are really amazing:
[link]http://oregonstate.edu/~yeem/GZ%20Import%20Challenge%202002.mpg[/link]

Some random dyno runs, not as interesting:
[link]http://cs.widener.edu/~epanek/Nov%2022%20dyno%20day.mpg[/link]

Augusto Farfus' curb attack

Quite spectacular

[link]http://www.youtube.com/watch?v=YEBCH4FIrso[/link]

[Extreme4x4]Rainforest Challenge Malasya

[Extreme4x4]Rainforest Challenge Malasya

Rainforest Challenge Malasya, the event format is to test the drivers and co-drivers skills and ability to overcome various obstacles to the maximum along the nearly 800 kms of logging tracks during the rainy season, the North East Monsoon. It will mean overcoming muddy stretches, slippery uphill ascents and equally tough downhill descents, crossing rain swollen and fast flowing rivers, landslides and deep ruts etc...

These are clips of the RFC 2003, ive selected the good ones.
Hope you like it !!

http://www.landserwis.pl/avi/podjazd_koleina.avi

http://www.landserwis.pl/avi/angole_rzeka.avi

http://www.landserwis.pl/avi/torture_hill.avi

http://www.landserwis.pl/avi/jana_dach.avi

http://www.landserwis.pl/avi/wjazd_malezja.avi

http://www.landserwis.pl/avi/wyjazd_malezja.avi

http://www.landserwis.pl/avi/dach_toyota_malezja.avi

http://www.landserwis.pl/avi/maurice_&_maurice.avi

http://www.landserwis.pl/avi/winching_australia.avi

Bling bling peugeot.

[link]http://83.226.171.32/gallery/strange_cars/00017153_G[/link]

pari videota..

ekaa kertaa 1/4 maililla?? 0.72mb [link]http://rapidshare.de/files/7006224/dumbass.wmv[/link]
kovaa tutkaan 0.94mb [link]http://rapidshare.de/files/7006326/foggy_zuji.wmv[/link]
Lada 3.0 v6:lla 30.45mb [link]http://rapidshare.de/files/7008182/lada.mpeg[/link]

Varmaan, joku sellainen halpa kikka. Tai sitten saman natin alta tulee samalla ipllä joku toinen joka latailee ohjelmistoja myöskin (pikkuveli tai sisko?). Tuo systeemi voi pitää kirjaa pelkästään ip osoitteista (näi minä tekisin sen) mac ositteiden sijaan ja silloin kaikki koneet, jotka näkyvät saman palomuurin natatun osoitteistuksen, kautta samalla ipllä, otetaan \"laskuihin mukaan\".


You have downloaded 30284 KB in one hour. Want to download more?
Get your PREMIUM-Account now! Many advantages! Instant access!

Jostain syystä valittelee tätä usein, vaikka en olis käyny mitään latailemassa useaan päivään. Oisko sitten tarkotus saada porukka käyttämään tuota premium account:a ?

Tank Silencer

Tank Silencer

[img]http://www.dansdata.com/images/danletters105/vapen280.jpg[/img]

BMW E46 M3 GTR kilpurin esittely !

Hieno esittelyvideo JJ Lehdon vanhasta työkalusta!

BMW M3 GTR Official statistics

Engine specifications
Cubic capacity: 4.0 litres, V8 cylinder
Bore/stroke: 94 mm X 72 mm
Power output: app. 500 bhp at 7,800 rpm
Maximum torque: 500 Nm at 6,500 rpm
Oil: Castrol TWS
Induction system: BMW ECU 12A-V8
Spark plugs: Champion


[link]http://www.7extrememotorsports.com/lemans/photos/bmw_m3gtr.htm[/link]
[link]http://www.7extrememotorsports.com/lemans/cars/gt-bmw-m3-gt-e46.htm[/link]

BMW E46 M3 GTR kilpurin esittely !

http://www.webbels-bmw-m-page.de/video/m3e46gtr.mpg

Richest People Of The Middle East

Richest People Of The Middle East video (race loving ones)

[link]http://video.google.com/videoplay?docid=-6312295472862851569&q=richest+people[/link]

Worth of watching! :D

Guy runs from cop, cop dies, biker get\'s 30yr.

[link]http://www.stuntlife.com/forums/showthread.php?t=147030[/link] Anything can happen in America!

Gumball 3000, 2005 kuvia ja videoita

Gumball 3000, 2005 kuvia ja videoita

Vuosittain ajettavassa urheiluautojen hurjastelusta on tullut maailmalla perinne. Tässä muutamia kuvagallerioita joista selviää mitä tämänvuoden 2005 \"kumipallo\" sessiossa tapahtui, tai lähinnä millaisia autoja osallistui:

http://rainbowdiablo.com/nuke/modules.php?set_albumName=album09&op=modload&name=gallery&file=index&include=view_album.php&page=1

http://xoomer.virgilio.it/terryliotta/Gumball_Taormina_1/

http://www.ffoto.wz.cz/3000.html

http://www.team144.com/

http://www.gt3000.com/

http://www.v-sol.co.uk/gumball3000/


Videot

http://www.tutelary.org/gb/

Venäläinen jakeluauton kuljettaja sekoaa

Paha päivä - sattuu sitä paremmissakin piireissä

Venäläinen jakeluautonkuljettaja sekoaa. Miehelle tulee mitta täyteen kun keikka kusee ja ihmiset vittuilee
http://www.blennus.com/index.php?option=content&task=view&id=785&Itemid=29

Läpimädän 240 zetan tarina

Uusi jakso http://www.voodoo-people.com/~daz/mull/wmv/mull@hugo17.wmv

Tuo Mull on pitkän linjan videoharrastaja, normaali ihminen tuskin tuohon lähtisi :) Itse olen nähnyt ekoja miehen street racing -videoita jo joskus yli 5 vuotta sitten. Kaverilla on melko taiteellinen tyyli ajopätkien editoinnissa.

Nettisivuillaan ainakin mainitsi kuvaavansa ihan harrastepohjalta. On vaan ilmeisesti investoinut kunnon laitteisiin.

Siinä on videokamera laulanut, ei ole kyllä vastaavaa tullut vastaan kenenkään muun projetista.

On siitä melkoinen härveli tulossa. Ihmettelen vaan, miksi Wiseco-Crower -linjan sisuskalut jos RB26 N1-lohkoonkin riittää oravannahkoja? Nuo nyt kuitenkin on minun mielestäni ns. budjettitakokamat.

Epäilisin että jonkun asteisesti tekee ammatikseen näitä koska esim porshe pätkässä oli vakaaja käytössä

..vaikkakin nuorelta poika vaikuttaa ja pätkät muutenkin erittäin korkea tasoisia

Vaikuttaa oikein hyvältä :)

http://www.voodoo-people.com/~daz/mull/wmv/

Läpimädän 240 zetan tarina videoina. Siinä on joutunut kuvaamaan monta tuntia materiaalia, että on saanut edes nuo kasaan.
Näihin jäi koukkuun, oli pakko katsoa kaikki pätkät. Viimeinen päivitys ollut näköjään muutama päivä sitten.

Tuolta voi lukea lisää ko projektista http://forums.voodoo-people.com/mull/edit. Löytyihän tuolta tuttukin video ;) http://www.voodoo-people.com/~daz/

Drifting linkkejä

Drifting linkkejä:

http://www.modified.com
http://www.drifting.com
http://www.driftclub.com
http://www.meggala.com
http://www.velocity.isfaster.com

Ricers at the dragstip

Not so hurry guys!!!

Ricers at the dragstip
[link]http://www.sm0k3.com/crap/videos/dumb_ricers.wmv[/link]

Motorweek review of F40 and various other videos.

Here is a website that has a review by Motorweek of the Ferrari F40 along with a variety of other videos.

[link]http://www.polarisuk.com/video/videos.htm[/link]

The real longest rally car jump record

I think a while back someone posted a video here of Ken Block, a US rally driver, making a pretty big jump on Discoveries Stunt Junkies and which they claimed was "further then anyone ever before" at 171 feet (52 meters).

Cool, but not true.

Here's Armin Shwarz doing a 241 feet jump (73.4 meters) at 180 km/h.

[link]http://www.youtube.com/watch?v=RsYYONOwzEs[/link]

I'm not sure if this is the longest anyone's ever jumped, but a lot more then Block did.

Russian streetracing?

Streetracing is maybe not a proper name for the video, but in the beginning there's some nice donuts
[link]http://www.bimmer.tv/DVDCDVHSvideo/SufleShowProvokacia.wmv[/link]

Device for the screen cleaning :)

http://mirrored.flabber.nl/boob.cursor/
[link]http://mirrored.flabber.nl/boob.cursor/ [/link]

filmed on a RUF CTR racing with a F355 on track

the camera is monted on the front side of a RUF CTR.

[link]http://cedric.larouziere.free.fr/CTR-F355.avi[/link]

Skoda RX7

[link]http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170080106461[/link] watch the vids

FF (Front wheel,Front engine )drifting video !!so sick

size:4 mb
[link]http://my.so-net.net.tw/s3sport323/cv4.wmv[/link]

only 1 word WOW (videos)

chech this out!!!
[link]http://forums.dieselstation.com/index.php?showtopic=1093[/link]

Vapaastihengittävän pakoputken rakentaminen

Vapaastihengittävän pakoputken rakentaminen

Jukka Kiijärven ohjeet

Paineaalto
Pakoputkeen syntyy paineaaltoja, joita käytetään hyväksi pakoputken mitoituksessa. Paineaalto etenee pakoputkessa nopeudella, joka riippuu lämpötilasta ja paineesta. Paineaallon nopeutta kutsutaan usein äänennopeudeksi. Koska paineaaltoilmiö on monimutkainen, sisältää seuraava juttu yksinkertaistuksia.

4-tahtinen moottori
Kun pakoventtiili aukeaa, lähtee pakoaukosta ylipaineaalto. Kun tämä paineaalto tulee pakoputken laajenevaan osaan, syntyy alipaineaalto, joka lähtee kohti pakoaukkoa. Alipaineaalto aiheuttaa pakoaukossa imun, joka imee tuoretta seosta sylinteriin (mikäli imuventtiili on auki) ja palanutta seosta sylinteristä.

2-tahtinen moottori
2-tahtisessa moottorissa ilmiö toimii samalla tavalla kuin 4-tahtisessakin. Koska 2-tahtisessa moottorissa ei ole sulkeutuvaa pakoventtiiliä, joudutaan estämään tuoreen seoksen virtaus sylinteristä pakoputkeen. Tämä saadaan aikaan pakoputken laajenevan osan jälkeisellä supistuvalla osalla, josta heijastuu ylipaineaalto pakoaukolle. Kun tämä ylipaineaalto saapuu oikeaan aikaan pakoaukolle, saadaan parhaassa tapauksessa lievää ahtamista vastaava vaikutus sylinterissä.

Mitoitus
Virtaus pakoputkessa lasketaan normaalisti yksiulotteisena ajasta riippuvana kaasuvirtauksena. Koska tällaisen virtauksen laskeminen on hankalaa, käytetään usein yksinkertaisia kaavoja pakoputken mitoituksessa. Jos pakoputki mitoitetaan näillä yksinkertaisilla kaavoilla, kannattaa käyttää maalaisjärkeä. Nämä laskentakaavat saattavat antaa esimerkiksi niin pieniä putken sisämittoja, ettei putkeen mahdu kunnolla pakokaasun tilavuusvirtaa.

Yksi tapa pakoputken mitoitukseen on kokeellinen, jossa tutkitaan moottorin tehoa pyörimisnopeuden funktiona. Tähän tarvitaan joko jarru tai dynamometri.

Paineaaltoja voidaan mitata pietsokideantureilla. 2-tahtipuolella Walter Kaaden oli ensimmäinen, joka käytti pietsokideantureita pakoputken paineaaltojen tutkimiseen. Yksi hänen saavutuksistaan on 2-tahtisen moottorin pakoputken supistusosan keksiminen.

Tehopakarit
Kun en ole nähnyt alkuperäistä juttua, niin oletan, että kyseessä on 4-tahtisten moottoripyörien tarvikepakoputkien testi. Useimmiten ainakaan japanilaisissa moottoripyörissä ei saada parannusta moottorin toimintaan tarvikeputkistolla. Tarvikeputkistoilla teho saattaa tulla kapeammalla alueella kuin alkuperäisellä putkistolla. Käytännössä tehoa saattaa kuitenkin olla vähemmän kuin alkuperäisellä putkistolla. Tarvikeputkiston käyttöä puolustaa kaiketi hinta, joka on usein halvempi kuin alkuperäisen pakoputkiston.

Eri asia on sitten kisakäyttöön tarkoitetut putkistot. Tällöin tehoa saadaan äänen kustannuksella. Kisapyörien ei tarvitse täyttää saastemääräyksiäkään.

[link]http://www.kolumbus.fi/jukka.kiijarvi/jukka/mpyora/harrastusmp.html#tehoputki1[/link]

Yleisesti, ei liity moottoripyöriin mitenkään erityisesti:
KLIP...
[quote]Tällöin tehoa saadaan äänen kustannuksella.[/quote]
Jos vaimennin toteutetaan absorptiotekniikalla, on sen virtaus käytännössä identtinen suoran putken kanssa. Myös äänet on saatavissa hyvinkin hiljaiselle tasolle sopivilla vaimentimen parametreilla.

M3 GTR ringillä

hyvä pätkä

Vanha herra Stuck vie Bemaria kovaa Nürburgringillä. 54 Mt

[link]http://gamelle71.free.fr/m3_gtr_nurburgring_fastdrive.org.wmv[/link]

täytyy myöntää et oli vauhti kohillaan!!!!! hyvät soundit.

Le Mans 2005

Täytyy nostaa hattua myös J.J.:n \"apuajajalle\" Tanskalaiselle Tom Kristensenille, joka otti jo uskomattomannen seitsemännen voittonsa kisassa.

Tämän vuoden voittaja on J.J. Lehto ja Audi R8.
Viralliset Le Mans sivut
[link]http://www.lemans.org/24heuresdumans/live/pages/accueil_gb.html[/link]
Infoa Audi R8:sta
[link]http://www.audi.com/audi/com/en1/experience/motorsport/customer_sport_r80/audi_r8.html[/link]

paljon prätkä videoita

Juu tuolla on kyllä kaikki mitä kuvitella saattaa

[link]http://www.uponone.com/videos.php[/link]

Mikä coolein auto saitti?

Käykääs katsomassa listauksessa mukana 192 autoaiheista web-sivustoa:

http://www.tuninglinx.com/tuninglinks/directory/cool.html

Popular välilehdelläkin näkyy olevan. Google osumien mukaanko nämä listaukset?

Olishan tuo pitänyt arvata. ;)

Olihan pimpanoskin sijalla 128.

[quote]Popular välilehdelläkin näkyy olevan. Google osumien mukaanko nämä listaukset?
[/quote]

Ei kun tuon, kuinka paljon uniikkeja käyttäjiä tulee per kuukaus kovaa.comista sinne. Tuolla on tekstilinkki tuningliksiin

Pulse Driver: On ihan hyvä fiilis

ei huonosti ollenkaan !!!
Onks Voittaja Fiilis :)

Classic - BMW CSL Alpina Vs. Mercedes AMG

Classic - BMW CSL Alpina Vs. Mercedes AMG

http://www.autoclips.net/video/download/5503

Gallardo Speed Bump Accident

The government of Dubai thought it would be a good idea to put a speed bump on a street where locals tended to speed. Problem is they didn’t tell anybody. This Gallardo hit it at over 60 MPH.


There’s actually a video of the accident. The back end of the Gallardo goes about 5 feet off the ground.

The gallardo is at the end of the video, so watch the whole thing.

[link]http://www.topspeed.com/car_news/lamborghini_galardo_-_wrecked_by_dubai_speed_bumper-ar3138.html[/link]

Renault Clio 2 V6 on fire

Renault Clio 2 V6 on fire

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991749_31_20juillet_20035_20web_20buznnet.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991765_31_20juillet_20038_20webb.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991777_31_20juillet_20041_20webb.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991792_31_20juillet_20042_20webb.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991806_31_20juillet_20046_20webb.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991821_31_20juillet_20059_20web_20buznet.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991962_31_20juillet_20083_20web_20buznet.jpg[/img]

[img]http://www.forum-auto.com/uploads/200508/veedub_1122991867_31_20juillet_20094_20web.jpg[/img]

Same kind of accidet (video)
http://www.radalle.com/galleria_video/20030614_RADALLE_COM_%5B45.0MB%5D_BMW_is_in_fire_ahvenisto.wmv

3000 gt Mitsu

[link]http://img4.photobucket.com/albums/v29/Heikki/3000GT_VR4/Purple_Beast.jpg[/link]
[link]http://img4.photobucket.com/albums/v29/Heikki/3000GT_VR4/Engine.jpg[/link]

CRAZZZZY Storm Video!

This is way crazy, Music goes good with it too

[link]http://www.extremeinstability.com/stormpics/04-6-13.wmv[/link]

Check his site out too

Ok Here is the fixed Link Right click save as

[link]http://www.movie-host.net/index.php?act=dl&file=Q3JhenkgU3Rvcm0ud212[/link]

90th Indy 500 five last laps

90th Indy 500 five last laps

Great race!!

http://rapidshare.de/files/21807295/Indy_500.avi.html

Zonda F advertisement

I don't see it posted here so...

[link]http://www.supercarfreak.net/Zonda_F.avi[/link]

Maailman oudoin hypnotisointi video

Maailman oudoin hypnotisointi video

(Ei lapsille) :D!

http://standup.ebaumsworld.com/richguzzi-video.html

Video of exotics cars running around

Size:31mb
[link]http://beyondthequarter.com/large.wmv[/link]

Nürburgring/Nordschleife 2005 pictures+2 track videos

new videos from the freaks

http://www.carfreaks.net/video/cf-m5-ring-2005-xvid.avi

125MB lap at the ring.

http://www.carfreaks.net/cf-films

Finnish Carfreaks Nürburgring/Nordschleife 2005 pictures+2 track videos

http://www.carfreaks.net/gallery/nurburgring05_2005

few pages full of pictures from the ring. There will be also video footage, can´t say about the timeline. Should be some really good videos, with 330ci, M5, STI and M3.
http://www.carfreaks.net/video/cf-m_coupe-nurburgring-xvid.avi

first of the videos to come. Filmed inside M3 coupe, following M coupe.

http://www.carfreaks.net/gallery/cfkemora060605?page=1

Some new pictures from most recent trackday last monday. Track was little wet, but there were some nice cars. There are plenty more in the URL, 3pages.


And video with Impreza on Kemora track:

http://www.carfreaks.net/video/cf-sti-kemora-xvid.avi

Nice really calmingly edited video, 3cams and nice music

More about this nice site:

http://www.carfreaks.net/

Lucky Girl

Check out the Zonda ...................


[link]http://community.webshots.com/album/59279308rByKDn[/link]

The greatest cars on video!!!!!!!!!!

Like the BMW M12! EB110GT! 288 GTO! F50! Diablo GTR! and much more, enjoy!!!!!
[link]http://membres.lycos.fr/supercarrally/SCRmovie/scrmovie.html[/link]
(take te first vid of 40MB...)

Gearbox which can withstand 1000hp/1000Nm

5-speed and preferably fifth gear as an overdrive, there may not be any available? The gearbox should be able to keep a gear engaged also when full drive is not on. The lightweight car would be used on a quarter mile using grip tyres.

Should I consider any of these gearboxes:
Jerico
Liberty
G-Force
Richmond?
Doug Nash?

Could these be good alternatives?:
[link]http://www.jericoperformance.com/4.html[/link]
[link]http://www.quaife.co.uk[/link]

Lenco might be a good choice in some situations? (How would this gearbox last in a streed drag vehicle, would there be excessive heating problems?)

Which gearboxes are used in Pro Mods and Pro Stockers?

Lamborghini vs. Pagani

[link]http://www.rateclips.com/Lamborghini-vs-Pagani.htm[/link]

Monster garagea ruotsalaisittain

[link]http://www.kanal5.se/templates/page.aspx?id=10246[/link]

Driftausta Slovenialaisittain

Lisää sudittelua Sloveniasta
http://tv.isg.si/site/ftpaccess/domzalcan/reklamca.mpg (28mb)
http://tv.isg.si/site/ftpaccess/domzalcan/drift.mpg (35mb)
http://www.mobisux.com/media/blue-gti/logatec06_04.mpg (81mb)

Hyvä kuva oli videossa ja paljon sladittavia BMW:itä, musiikki vähän hanurista Slovenialaisella sanoituksella

todella komean näköistä menoa! ja mitä tuon musiikin huonoudesta sanoit, niin uskallan olla eri mieltä.. vaikka olihan siellä mukana muutama aivan kauheakin rallatus.. xD

lisää driftausta slovenian pojilta...musiikki ei muutu juurkaan parempaan suuntaan ;)

http://www2.mobisux.com/tabla/files/mobikrog_the_movie.wmv (185mb)
http://www.si-gamer.net/the_drift_machines_trailer_imgdes.avi (95mb)

[link]http://www.mobisux.com/tabla/files/Mobikrog%20Part%20II.wmv[/link]
113mb

Integra type R making a serious crash !!!

[link]http://www.ravensblade-impreza.com/download/video/typer3.zip[/link]

Best sounding CGT

They took out some silencers from the original exhaust I think.. This sounds amazing..

[link]http://www.dpccars.com/car-movies/05-19-06pagePorscheCarreraGTstraightpipes.htm[/link]

Small CLK-GTR video

Well, don\'t know if it\'s worth to post it because the quality ain\'t so good and it is\'nt a real spectacular vid and it\'s only 9 sec\' long. but you can hear the cars sound

[link]http://www.schurm.de/CLR99/Clk981.mpg [/link]

Honda S2000 Chasing Subaru Impreza WRX STi on track

[link]http://www.dpccars.com/car-movies/08-17-06pageSubaruWRXSTichasedbyHondaS2000.htm[/link]
nice ! enjoy.

awsome video of cars crashing on icy road

[link]http://media.ebaumsworld.com/fun_on_ice.wmv[/link]

is pretty damn entertaining to watch

enjoy

Hi Res Racing Wallpapers

[link]http://www.racingdesktops.com/[/link]

Super Street Time Attack -kuvia

Voittaja-autot molemmista takavetoluokista olivat Porscheja:
[img]http://www.apartment107.com/assets/article/1612/photos/DSC00943.jpg[/img]

Hieno S2000:
[img]http://www.apartment107.com/assets/article/1612/photos/DSC00947.jpg[/img]

[img]http://www.apartment107.com/assets/article/1612/photos/DSC00886.jpg[/img]

Melko pinkki ja melko leveä Z33:
[img]http://www.apartment107.com/assets/article/1612/photos/DSC00906.jpg[/img]

Saman sukuinen Supra:
[img]http://www.apartment107.com/assets/article/1612/photos/DSC00858.jpg[/img]

Ja RX7:
[img]http://www.apartment107.com/assets/article/1612/photos/DSC00888.jpg[/img]

Hauska nähdä S15 muussa kuin drift-käytössä vaihteeksi:
[img]http://www.apartment107.com/assets/article/1612/photos/DSC00917.jpg[/img]

Evo:
[img]http://www.apartment107.com/assets/article/1612/photos/DSC00931.jpg[/img]

Loput täältä: http://www.apartment107.com/gallery.php?gallery_tot=1&viewpage=1&gallery_photo[0]=/assets/article/1612/photos/&gallery_photo[1]=/assets/article/1612/photos/&gallery_thumb[0]=/assets/article/1612/thumbnails/&gallery_thumb[1]=/assets/article/1612/thumbnails/&gallery_name[0]=Cars&gallery_name[1]=&count=39&display=1&viewpage=1

Tulokset

[img]http://www.apartment107.com/assets/article/1612/pic02.jpg[/img]

Paras moottori ahdettuna Gallub

Cherry olis ainakin hyvä sleeperin aihio

Hyvä linkki saattaa olla myös ebayn maakohtaiset versiot(ei tosin äkki vilkasulla löytynyt)
[link]http://www.ebay.com/[/link]

sekä mobile.de

[link]http://www.mobile.de[/link]

Ääh, unohtu sanoo et toi Manta oli Garretin GT-40 ahtimella.

Jatkakaa vaan samaa rataa ja kakistakaa kaikki tietonne ulos niin tehdään tästä sitten lopulta kirja jonka nimi voisi olla vaikka \"Ohjaus virityksen saloihin sekä oikean moottorin valinta \" tmv. :).

Tuo moottorikelkan kone näyttää ensivilkaisulla vajaatahtiselta. Turbottaminen noille mainituille tehoille voi olla haasteellista.

Vakuutan myös puhdasmielisyyttäni moderointiasian suhteen. En osannut aavistaa, että bemaroitseva kollegani oli samanaikaisesti asialla.

Sen sijaan henkilö, joka saapuu palstalle ja ensimmäisenä viestinään alkaa negatiiviseen ja tuomitsevaan sävyyn kritisoida keskusteluja, voi olettaa saavansa vastineeksi jotain tuon suuntaista. Monet kokevat sen vittuiluna, vaikka mitään henkilökohtaista ei toki tuntemattomalle ihmiselle osoitetussa viestissä ole.

Eihän sulla sattuisi olemaan kuvaa siitä Lindströmmin Petterin
S2 Audista vaikka Motoparkin Supersaloon kisan aikaan? Multa puuttuu siitä autosta kuva kokonaan tuolta kovaa.com kuvista. Samoiten Ahveniston kisan vanhemman tummansinisen BMW:n kuvat kiinnostaisivat kovasti. Kys auto näkyy kovaa.comin introssa

juu, samaa luokkaa..
Tuisku Urpialalla oli moottorina BMW-Motorsportin 1.5 litrainen turbo jollaista käytettiin mm. Brabhamin F1-autossa. Auto myytiin kauden 2001 jälkeen Helsingborgiin Jarls Bilservice AB:lle.

Tässä linkku Supersaloon kaluston esittely sivulle:
[link]http://www.geocities.com/supersaloon2000/autolista.html

[/link]
[quote]kaameata! onko Risto myynyt keltuaisen...:E on muuten suhteellisen hätäinen 2002. .Risto Virtala 8.740 / 257.49. en tiedä mikä ennätys on mutta tuossa joku aika minkä netistä löysin.. [/quote]

Tämä oli vain huhu.. Voi olla että meni vielä tuolla nopeammalla koneella. Saattaa olla että sekoitan johonkin toiseenkin vehkeeseen. 60% varmuudella kuitenkin :)

[quote]...oli siinä sitten vaikka kuinka kova mylly tai kestävä tekniikka tahansa. Jos meinaa, että joku Ferrari-, Mursu- tai Audi- mies katkeroituisi lopuksiikäänsä jäädessään vaikkapa liikennevaloista lähdettäessä tai että kyseisien autojen ajajat alkaisivat välittämättömästi haaveilemaan Nissanista, on väärässäjos tiedostaa kyseisen unelman sivuavan ennemminkin jotain nuoruuden haavetta maailman nopeimasta Cherrystä tai mielikuvaa paikasta A pisteeseen B kuljettavasta kansanautosta on luultavasti lähempänä totuutta. Vakiona ei R-äkään ole valmis rata- auto, mutta siitä ei ollutkaan kai kyse?
[/quote]

Äläs nyt hyvä mies ala provoamaan tuollaisilla päättömyyksillä... En ole lähdössä tuohon leikkiin mukaan. Ei kukaan itseään arvostava japsiautoilija hae tyydytystä minkään pappamersujen pieksemisestä. Laatu se on mikä ratkaisee, ja minun mielestäni Japanissa se osataan paremmin kuin Euroopassa. Audisteilla, Fiattimiehillä sekä Mersuökyilijöillä on kaikilla illuusio siitä, että he ajavat maailman parhaalla autolla. Ihan miten vaan, whatever u say, mate... =)

Jotkut lukee viestin kahdesti läpi ja miettii pari hetkeä reaktioita ennen Send-nappulan huitomista =) Kyllä mulla kärkeviä mielipiteitä riittää mutta jos toinen vertaa BCNR33 GT-R:ää Cherryyn, ei ole paras mahdollinen lähtökohta kumminkaan. Ihan kokemuksesta, seuraavana tulee se maailman viidenneksi tyhmin vertaus missä japsiauton maalin alta vedetään pelti pois... Mut voi laskea ulos niistä väittelyistä kokonaan. Faktaa pöytään niin aletaan juttelemaan!

Totta, tekstiä alkaa olemaan kumpienkin vastauksissa niin paljon, että aina löytyy jotain asiaa edelleen jalostamiselle

[link]http://www.kovaa.com/?page=gallery&psub=view&cat=kcp&view=new&thread=31[/link]

niin tota virtasen M1 meinasin, että eikös siinä ole ihan rehellinen 1.5l formula kone?


[quote]Omallakin keittiön pöydällä on ollut ihailtavana -86 BMW F-ykkösen kampiakseli. Muutaman kerran oli jo saanut siipeensä. Kampuran nähdessä en olisi heti kuvitellut sen kuuluvan 1,5 litraiseen moottoriin, sen verran massivinen laite... [/quote]

oh, vieläkö meni kiinni?

Super ja Special Salooneissa on vuosien varrella ollut vähintään kolme Bemarin F1-turbo konetta -ainakin jossain määrin:

1. Nicke Wiikin 320 Schnitzer Turbossa (\'78) oli 1,5 litrainen kone, jota voi kait pitää tuon F1-koneen edeltäjänä. Kun paukut eivät enää riittäneet Lappalaisen IMSA Camarolle, tilattiin Baijerista 2-litrainen turbokone. Näin ainakin MAT:n mukaan).

2. Tuisku Urpialan Z3:ssa oli tosiaan aito F1-moottori ja auton muu tekniikka taisi sitten olla Tuiskun M3-varaosista.

3. Olli Virtasen paljon kokeneessa Sauber replica-M1:ssä on sitten Megatronin F1-moottori -ainakin vielä osaltaan. Megatron yhtä BMW kuin Supertech oli Renault eli Megatron jatkoi BMW:n kilpailutoimintaa F1:ssä kuin BMW virallisesti vetäytyi.

Niiin ja vielä ahdettuna....resonanssi ja/tai turbo

[quote]hienoja kuvia bemarista Hiltun. En ole näitä ennen nähnytkään... Tuon BMW:n kyydissä olen saannut kovinta kyytiä sliksillisellä koppiautolla missä olen koskaan ollut kyydissä. jos ei omia ajeluita F1:sellä ja karting autoilla lasketa lukuun mukaan.

Tuo oli sillon täydellä super saloon varustuksella käsittääkseni... [/quote]

Kiitos, kiitos! Nuo on otettu Radalle.com tapahtumasta (varmaan tiedät ko tapahtuman) Motoparkista 22.5.2004.

Musta paras on datsun cherrystä löytyvä 1.2 litranen kone...
Turboahdettuna todellinen peto... :)

Belgiassa oli myytävänä palanut modena 50t€ koko modena ja moottorin apulaitteineen ja laatikkoineen olisi saannut siitä 20t€.

Tällä hetkellä suorana hakuna googlesta saa parempaa F1 moottoria on näköjään kohtuu hintaan sitäkin:
--------------------------------------------------------
ferrari 360 F1engine and drivetrain

[quote]Author: richard January 13, 2005 at 22:05:22 from 63.205.139.102

2001 ferrari 360 F1 engine & drivetrain complete with electronics
ready to ship in los angeles $25,000 323.228.3961
[/quote]


[link]http://www.race-cars.com/partbd/messages/11310.htm[/link]
----------------------------------------------------------------------

Tarpeen vaatiessa seuraamalla näitä foorumeita lötyy paljon halvemmallakin:
[link]http://www.ferrariforum.net/forum/[/link]

[link]http://www.ferrari-talk.com/cgi-bin/forum/discus.cgi[/link]

sekä

[link]http://bb.massppc.com/?t=ferrari%20part[/link]
alta löytyvistä lähteistä ja sieltä allaolevaa linkkiä

[link]http://www.actionsalvage.com/product.htm[/link]

Kylla RD26DETT on ahdetuista moottoreista lahes voittamaton. Ainakin hinta/laatusuhde on kohdallaan. Suhteellisen lahelle paasee Twin Turbo Supran pata IMHO.

Itsellani ei ole japanilaista kulkinetta, mutta kylla faktat pitaa tunnustaa. Moottoristahan tassa oli kyse alunperinkin...

Suorituskyky/ennätykset

* 0-402 m 8,399 s, loppunopeus 265,47 km/h, loppunopeus oli ajohetkellä 04.09.2004 Suomen ennätys
* 0-100 km/h noin 1,5 s
* 0-214 km/h 5,4 s
* Tehoa tarvitaan näihin 1000 hv tai yli 1150 kg painoisella autolla

Tuossa suoraan pastena virtalaracing sivuilta

PIzzonia crash with a stock Jaguar Video

This is the video from the inside of the crash where Pizzonia was offering a ride to some Jaguar bosses in Montmelo in a stock S-Type (I think). Enjoy!

[link]http://www.yonkis.com/media/pizzonia.wmv[/link]

Skiiled drifting

I don't know the history of this video, but rather bold stunt in a traffic.
[link]http://www.overtherules.com/ajolinja.mpg[/link]

Goatse a la Lego

[img]http://gizmodo.com/assets/resources/2007/05/legogoatse.jpg[/img]

Posted on Gizmodo as "Unintentional Lego Goatse"

Bugatti Veyron vs Carrera GT vs R1

[link]http://www.myvideo.de/watch/751055[/link]

pay attention at minute 03:50

sory, edited, this is the full vid!

Couple a good quality drag races at Le Mans !!!

[link]http://perso.wanadoo.fr/teamhurricane/videos/runslemans290804.wmv[/link]
Good quality and at daytime

Evo 7.

[link]http://www.norris-designs.co.uk/redline-topspeed.wmv[/link]

Nice 240z

SR20DET swap

[link]http://cgi.ebay.com/ebaymotors/71-Nissan-Datsun-240Z-SR20DET-turbo-240SX-Skyline_W0QQitemZ120117965405QQihZ002QQcategoryZ6392QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem[/link]

Wish I had a better job

The greatest cars on video!!!!!!!!!!

Like the BMW M12! EB110GT! 288 GTO! F50! Diablo GTR! and much more, enjoy!!!!!
[link]http://membres.lycos.fr/supercarrally/SCRmovie/scrmovie.html[/link]
(take te first vid of 40MB...)

KOVAA.com sponsored cars (videos)

Direct fast link to

Testing and Incar viedo. Over 700hp \"S2\" Audi. Lot´s of flames... (63Mb):
http://www.kovaa.com/temp/Audi_S2_4WD_over_700hp_KovaaComSponsored_year_2003.avi

Picture enclosed with to the Audi video topic

BMW (over 700hp) with same horsepower series, but unsponsored:

http://videos.streetfire.net/category/Audi/0/3e6f74c7-a59d-46c9-b3fd-988d010721dd.htm

[link]http://www.kovaa.com/temp/Kiihdytyspg.mpg[/link]

KOVAA.com sponsored cars (videos)

@Kimi
[img]http://www2.radalle.com/imanager/?kat=3&cmd=4&kuva_id=3062[/img]
Testing and Incar viedo. Over 700hp "S2" Audi. Lot´s of flames... (63Mb):
[link]http://www.kovaa.com/temp/Audi_S2_4WD_over_700hp_KovaaComSponsored_year_2003.avi[/link]Race Video. Kalle´s 600-800hp? Escort Cosworth and over 700hp Audi:
[link]http://www.radalle.com/galleria_video/20030614_RADALLE_COM_[135MB]_SuperSaloon_START_ahvenisto.wmv[/link]


Jorma Pulkinen is interviewing Race drivers (in Finnish!), you can see some details from cars also:
[link]http://www.radalle.com/galleria_video/20030614_RADALLE_COM_[176MB]_SuperSaloon_JPulkkinen_Interview.wmv[/link]


BMW M1 with Turbo Formula 1 engine:
[link]http://www.radalle.com/galleria_video/20030608_RADALLE_COM_[11.0MB]_BMW_M1_Turbo_F1_Engine.wmv[/link]

edit: audivideo

E30 3serien BMW with V12tt dyno and some rolling

You might want to try to read the old topics before posting... :D

[link]http://www.kovaa.com/?page=forum&psub=view&lan=eng&thread=4370[/link]

E30 3serien BMW with V12tt dyno and some rolling

http://www.kumitkatuun.net/downloads/e30v12.wmv

640hp and 803nm, not bad..

Kuolleiden talvi

Lataa elokuva
Koko: 300Mt Ihan ok suomalaiseksi amatööri zombi rymistelyksi.
[link]http://www.kapsi.fi/~vesuri/elokuvat/kuolleidentalvi_traileri.htm[/link]

Prelude BB4 race

[link]http://kh-joker.no-ip.com/room/car/gallery/video/video/pre-kenmin-01.wmv[/link]
Prelude racing on Nagasaki mountains uphill.

F1 History - onboard with Ricardo Patrese 1991 at Imola

one lap can be seen here

[link]http://www.riccardopatrese.com/video/Imola91.WMV[/link]

How to get your Econobox into the 14\'s on 1/4 mile

[link]http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=776885[/link]
from
[img]http://www.sportcompactcarweb.com/features/0208scc_scared26_zoom.jpg[/img]
to
[img]http://www.sportcompactcarweb.com/features/0208scc_scared20_zoom.jpg[/img]

Evo Drive F40 Vs Veyron

[link]http://www.youtube.com/watch?v=sx5NlVq24ME[/link]


Nice, which one would you take?

The sound of the F40 [img]images/smiles/drool.gif[/img]

A car hunter's dream

The German channel ZDF followed one of the greatest prototypes hunter : Andreas Conradt (Automedia).

I had already seen a video about him last year but wednesday they aired a new one
Unfortunately it's only in german but it gives you a little idea of their everyday life

I wouldn't mind waiting many hours for just one car ... a set of pictures is usually sold 2 000€ but for the pic with the two TTs at the end of the second video it's more than 10 000€ ...

Those two guys don't just work in winter but the whole year, Conradt said (there was an online chat with him just after the report) that there are currently about 7 germans who make a living with that job.

30.9mb, 12 minutes
[link]http://rapidshare.de/files/15168094/ZDF_Reporter_-_Erlkoenigjaeger.wmv.html[/link]

50.8mb, 14 min
[link]http://rapidshare.de/files/15101753/060308_rep_3_h.wmv.html[/link]

Hauskoja Jim Bamberin piirrustuksia

Hauskoja Jim Bamberin piirrustuksia

http://www.neilthompson.co.uk/iec5qz8twrqk/jimbamber/index.pl

Urheiluautoista kuvia

Urheiluautoista kuvia

http://www.ozcarsightings.com/homepage.html

Hyviä kuvia! kannattaa kattoo noiden kansioden sisällöt myös...

Hienoja pelejä.

Haluaisitko nähdä DTM autoja?

Haluaisitko nähdä DTM autoja:

Tässäpä sitä, melkein 5 minuuttia DTM kilpailutoimintaa. Aika pitkä video, mutta on silti downloudaamisen arvoinen!

168,3MB!

http://rds.yahoo.com/S=96781308/K=DTM/v=2/SID=w/l=VDI/SIG=11j6lse32/EXP=1111635178/*-http%3A//141.45.179.75/av/dtm.avi

omasta mielestä dtm on yksi parhaimmista rata-auto sarjoista...harm vaan kun urheilukanava ei saanutkaan oikeuksia...

Don't over-tighten your lug nuts...

or this may be the result.

[link]http://www.teamjamoto.com/dixeregionpage.htm#v8301600[/link]

Old School Mercedes Brabus

7.3 l V12 twin tirbo

[link]http://www.trendpimp.com/media/1815/Brabus_V12_Twin_Turbocharged_Mercedes.html[/link]

it's an old video, but I don't think I've seen it here.

How Car Engines Work

[link]http://auto.howstuffworks.com/engine5.htm[/link]

Siinä kaikille!! :)

Drag Race Accident

Drag Race Accident

That's why you have K walls at the track...ouch!

http://www.break.com/index/drag_race_in_turkey_goes_bad.html

Best Motoring Tsukuba Battle - Manual vs Semi-Auto

[link]http://auto.joins.com/upboard/pds/pdst/m3_lancer_modena_track.mpeg[/link]

0-340 km/h in 19 seconds

Ultima gtr twin turbo fucking fast
[link]http://www.youtube.com/watch?v=P3y7qbSCB44[/link]

Suzuki Liana 1.6 `04 5-door \"topspeed\"

Suzuki Liana 1.6 `04 5-door \"topspeed\"

Cant find a way to upload in that cool \"Members - topspeed - top100\" section, so here are a \"rather blurry\" shot of our Suzuki familycar

http://www.sitecenter.dk/urtossen/nss-folder/scrapbog/Suzuki%20Liana%201.6.JPG

TopGear Porsche Carrera Gt Video

Its now available to download at [link]http://www.sleepy-fish.com/sleepy/Top_Gear_Porsche_Carrera_GT_hi.wmv[/link] Sleepy Fish isn't a new site I know but I thought just to let you know and enjoy

A number of videos-known and unknown ones

It has a number of different vids but i only put a text about one of them:

"The Ultimate Scale Model - Ferrari 312PB. 15 Years in the making. This guy built an absolute scale replica of a Ferrari 312PB. When I say absolute scale, I mean it has a working flat 12 - 100cc engine that sounds like a Ferrari! It also has a working 6 speed transmission with reverse! The builder says it took him 3 years to make the drawings and 12 years to build the model from scratch."

You can dl and watch it on

[link]http://www.nmd.com.au/downloads_result.cfm?Type=Movies[/link]

Enjoy!

The proffesional

[link]http://www.youtube.com/watch?v=mim90zCi34Y[/link]

This is outstanding lol

C6 Convertible *Media*

[link]http://speed.supercars.net/Board?viewThread=y&fID=8&tID=106898[/link]

all images are around 2000x something...

downloaded them earlier on... i really like the look of this...it appears more cohesive then the coupe...

BMW M1 racing videos

BMW M1 racing videos

http://www.bmwm1.com/vid/Watkins%20Glen%20Practice%20-%20M1%20Procar%20+%20M3GTR.mpeg

http://www.bmwm1.com/vid/Procars_Mosport.mpg

http://www.bmwm1.com/vid/M1%20FV%20Race.wmv

http://www.bmwm1.com/vid/M1%20FV%20Test%20Day.wmv

Anyone here remembers the supercharged 540is i posted here

Here is the stage v engine first startup.
[link]http://540is.com/540is/540is.nsf/Files/m6tests/$file/M6-tests.wmv[/link]

Koneh. kuvia, Toyota turbo

[img]http://www.korjaamolle.fi/Engines/OpelKH11.JPG[/img]
[img]http://www.korjaamolle.fi/Engines/OpelKH12.JPG[/img]
[img]http://www.korjaamolle.fi/Engines/OpelKH13.JPG[/img]
[img]http://www.korjaamolle.fi/Engines/OpelKH14.JPG[/img]

Kiva Nissan mainos

Kiva Nissan mainos

http://www.mobisux.com/album/data/500/15921nissan_boobs.wmv

Super BMW drift


[link]http://www.funpedia.net/clips/drift/drift024.zip[/link]

2 todella hienoa JDM-style Civicciä (isoja kuvia)

Koneille vasta onkin tehty =) Hopeinen on revjdm-nimimerkillä tunnetun kaverin auto, ja se pysyy S2000 vauhdissa ilman ongelmia (vapari...). Keltainen on mulle tuntemattomampi laite. JDM-tyylissähän nimenomaan jätetään villit korisarjat nurkkaan ja pointtina on kliini ja tyylikäs look. Ajattelin laittaa nämä näytille, koska Suomessa kyseinen tyylisuunta on aika tuntematon. Jenkeissä tämä on nyt vissiin in.

Oisit vastannut niille takaisin tuohon, että \"triple, douple, triple x RICE RICE RICE\" ollaan käyty myös sleeperi vaihe läpi noin 50vuotta sitten \"we have been and done that also, We came back to ice -age\",noilta sleeperi ajoilta ja että suomalaiset ihmiset pitävät 99.9%:sti autonsa orginaalina edelleen \"kehdosta\" - \"hautaan\".

Juttua voisi vielä jatkaa monilla yli 300hp ahdetuilla katu-sleeper:llä ja muutamalla yli 600hp katu- sleeperillä

Ahaa, niin vähän on tuntematonta tämä.. Mikä verran noin suunnilleen noissa pitäisi olla tehoa? Veikkaa suunnilleen jos ei ole tietoa? 200hp? 220hp?

Ihan siistejä ja simppeleitä, onko koneille tehty mitään vai onko vakiot?

[quote]Ahaa, niin vähän on tuntematonta tämä.. Mikä verran noin suunnilleen noissa pitäisi olla tehoa? Veikkaa suunnilleen jos ei ole tietoa? 200hp? 220hp?[/quote]
Varmaan lähemmäs 220 kaakkia tuossa hopeisessa.
EDIT: Tosiaan, laitoin tuonne JDM-forumille kerran kuvia joistain meillä pyttyjä voittaneista japsiautoista ja ainoa kommentti oli RICE... Neonvalot RICE, villit korisarjat RICE, yli-isot vanteet RICE, lexusvalot RICE RICE RICE =D Eli menneen talven lumia... Old School...

[quote] JDM-tyylissähän nimenomaan jätetään villit korisarjat nurkkaan ja pointtina on kliini ja tyylikäs look. Ajattelin laittaa nämä näytille, koska Suomessa kyseinen tyylisuunta on aika tuntematon. Jenkeissä tämä on nyt vissiin in. [/quote]

Ihan kivan näkösiä laitteita muuten, mutta onko tossa joku pointti jättää lokareiden helmat noin kauas renkaista? Näyttää siltä, kun koppa olisi istutettu vahingossa väärän auton rungolle. En tiedä muista, mutta mun silmään pistää aika pahasti. Itse autot on muuten siistin näkösiä! Ei oo mitään mauttomuuksia, mitä Suomessa usein näkee...

Pari JDM-henkistä Civicciä jenkkilän maalta. Todella hyviä kuvia kaiken lisäksi. [Lupa kuvien käyttöön kysytty]
[img]http://img68.exs.cx/img68/6119/0116050147nk.jpg[/img]
[img]http://img159.exs.cx/img159/3578/0116050176it.jpg[/img]
[img]http://img159.exs.cx/img159/4530/0116050275lh.jpg[/img]
[img]http://img159.exs.cx/img159/7605/0116050424tu.jpg[/img]
[img]http://img159.exs.cx/img159/324/0116050474ni.jpg[/img]
[img]http://img75.exs.cx/img75/1913/0116050577wz.jpg[/img]

Lisää JDM-henkisiä autoja löytyy [link]http://www.jdmuniverse.com/forums/index.php?[/link]

Suht vakioita paitsi päällisinpuolin duunattu

Jep, nimenomaan omaankin silmään sopii ihmeen hyvin tuollaiset hyvällä maulla rakennetut härvelit. Öh, lokarin helma??? Jos katsoit tota hopeista, siinä on välitysten takia pienenetty rengaskokoa hieman (215-40-16) eli pyörä näyttää vähän pikkuruiselta. Tossa vanteessa on myös lippiä vähäsen, mikä vielä luo illuusiota pienemmästä vanteesta.
Laakso: En mä noista ala kinaamaan jenkkien kanssa, niitä on parikymmentä miljoonaa enemmän =D Omien empiiristen tutkimusten mukaan tälläkin alalla on muotivirtauksia, jotka tulee tavallaan sykleinä. Viime aikoihin asti esimerkiksi vannekoot ovat kasvaneet aivan tolkuttomasti, pieniin kotteroihin tungetaan tyyliin 20\" vanteita jne. Nyt tuntuu pikkuhiljaa suunta kääntyvän tässäkin ja sopusuhtainen vanne muuhun autoon nähden on se optimi, kuten nyt aivosoluja enempää rasittamatta ihan fiksua onkin... Suomessa tuntuu kestävän aina 3 vuotta ennen kuin mikään tämän alan muoti-ilmiö lyö tosissaan läpi. Otetaan esimerkiksi nämä surullisen kuuluisat alustaneonit, Jenkeissä ja briteissä ne olivat hirveätä huutoa vuonna 2001, Fast and the Furiousin myötä. Koskas niitä on alkanut näkymään meidän katukuvassa? Väittäisin ettei ennen kesää 2004 ollut kuin kourallisessa autoja mokomia kiinni. Kuitenkin sen verran harvassa ettei muoti-ilmiöstä voi puhua. En tiedä teistä, mutta mua ainakin vähän hävettää tuolla kansainvälisissä piireissä tämän takia. Ei auta kuin itse koittaa seurata aikaansa...

Volvon ja BMW:n törmäystesti

Ei jääny paljoa jäljelle kummastakaan.

http://crass.on.ru/bmw/video/Volvo_vs_BMW_crash.wmv

aika karun näköstä

Kaunis blondi ajaa Carrera GT:llä ja lujaa (Ruotsalainen?)

Huh, että oli nätti kuski. Tollanen kuski saisi tarjota kyydit ihan milloin vain ;) No oli se autokin ihan jees ;)

Kaunis blondi ajaa Carrera GT:llä ja lujaa (Ruotsalainen?)


mms://qstream-wm.qbrick.com/00607/2005/autobahn/a5_dromak_jenna.wmv

Yob Nob...Yee Chee Yob Nob

[link]http://youtube.com/watch?v=IN62wqBdbxA[/link]

Ewok Celebration Song Sung by Barbershop Quartet!

WARNING!

May Cause Excessive Drooling:

Techart GT2 Street S v Brabus SV12 v MTM RS6 v MTM Bimoto TT v Maser 4200

[link]http://www.vsocial.com/video/?d=45604[/link]

Ending may leave your sails without air...but still...

Mischief Invasion: Cannonball 2003 *video* trailer

heres the trailer for their upcomin DVD. crazy shit, look out for Lonman's GT2 [link]http://www.dtmpower.net/videos/mischiefinvasiontrailer1.mpg[/link]

Google talk, free ip-phone program between friends

Google talk, free ip-phone program between friends

http://www.google.com/talk/

Nissanistin taivas

Nissanistin taivas

http://www.sr20forum.com/

Mercedes CLK-DTM 6.3L AMG Drifting!

Nice small video of the promotion of the new V8 AMG 6.3 L engine in the
CLK-DTM platform.

Video Link:

Topless Speed Bandits

Topless Speed Bandits

Apparently Denmark has implemented a very peculiar idea of how to control its speeding problem, and it involves topless girls...

http://www.uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=318

Moskow motorcycle group

[link]http://www.galnedansken.com/ny_sida_19.htm[/link]

Bad accident!

FIAT 500 VS PORSCHE

[link]http://members.shaw.ca/RegimeLife/fiat-vs-porche.wmv[/link]

Home-made vehicles with tubular frames etc.

The link is in Finnish, but contains a lot of pictures of the devices.
[link]http://www.harvelit.com[/link]

If you find other similar web pages, you can share them with people from other language groups via the English topic: [link]http://www.kovaa.com/?page=search&query=homemadetubularframegadgets§ion=forum[/link]

This topic has been translated from the Finnish forum of Kovaa.com along with other best picks.

Destroying a Hyundai Terracan at MoonTV

[link]http://www.youtube.com/watch?v=W7Q9LdiFNhw&eurl=[/link]

Nothing new - Clarkson already did the same with the Hilux

Some crash\'s with bikes and cars

[link]http://www.compfused.com/directlink/839/[/link]

Rendezvous Revealed

One of the most storied automotive films ever, er, filmed, Claude
Lelouch's C'etait un Rendezvous has been cloaked in mystery since the
moment it was released. Was it one of Lelouch's F1 racing pals behind
the wheel of what often was assumed to be a Ferrari 275GTB? Was it
Lelouch himself? No, no and yes. No, it wasn't a racing driver, the
car was a Mercedes 6.9 that the director still owns (the Ferrari was
dubbed in to add to the thrill factor), and yes, it was Lelouch behind
the wheel.

What's more, the girl at the end is Claude's babymomma, and he did in
fact have one spotter, when he exits the second tunnel near the Louvre.
The spotter was supposed to radio the driver in case there was traffic
after a blind turn. Lelouch got no signal, so he hammered it. It turns
out later that the walkie-talkie was broken.

The Ferrari was dubbed in after the 6.9's own score was deemed to be
not-so-exciting (although, due to the Merc's air suspension, it made an
ideal camera car for the touchy gyroscopically-balanced camera), and as
Lelouch posits, the run really did happen, but the Ferrari noises make
it more exciting. What's more, as Herr Roy -- our tipster and
translator on this one -- points out, yes, there are a few glitches in
terms of shift timing in the film (he counts three), but the fact that
98% of them are right-on is frankly pretty amazing.

How'd they do it? Our guess is a chassis dyno on a soundstage, but
that's a card that Lelouch has yet to reveal.

=======================

And for those of you who STILL don't believe that it was a 6.9 Merc
instead of a Ferrari:

[link]http://www.youtube.com/watch?v=rwKhd_KzwHA[/link]