Kovaa.com

How long have you been riding a motorcycle?

This topic could be used for sharing with others, how long you have been riding a motorcycle?

GT4 pub

I captured this pub of GT4 in Portugal

[link]http://clientes.netvisao.pt/jmiguels/GrandTurismo4.wmv[/link]

Motorcycle Wreck

Looks like he was trying to pass on the outside...or possible, hit some dirt before he reached the car?

[link]http://www.break.com/index/biker_wipes_out_on_corner.html?playall=1[/link]

Roman Candle Wars

Roman Candle Wars

[quote]A bunch of kids film themselves having a huge Roman Candle War in the middle of the night. I got to admit I am friggin jealous and would love to do this. This looks awesome. Great clip guys[/quote]

[img]http://images.big-boys.com/images/candlewars.JPG[/img]
[link]http://www.big-boys.com/articles/candlewars.html[/link]

Adding to the list of dumbest ppl ever ...... I present to u

[link]http://www.bronkzilla.com/images/misc/snowtowcar.wmv[/link]

I hope this is not a repost.....if not, I hope u don't do this to ur car in a snow storm

sierra evolution

Miten noin muuten tuo megasquirtti on pelittänyt? Onko ollut helppo säädellä jne?

Hatunnoston arvoinen projekti. On duunattu auto sisältä, päältä ja konehuoneesta. Paljonkos meinasit ottaa tehoa tuosta OHC moottoristä?

Kannattaa näissä harrastepeleissä suosia noita isompia diiseli työkoneisiin tarkoitettuja ahtimia, jos ei ole varaa kuulalaakeri kilpaahtimiin. Isoilla ahtimilla pääsee lähes samaan lopputulokseen.

nyt on taas edetty.
tuli laitettua alle scorppion lukko perä kun vanha ei pitänyt, samalla alle laitettiin 5-lovinen laatikko ja jottei tekeminen lopu niin downpipe tehtiin uusiksi kun kolisteli välillä vakaajaan. sovitus ei ollu ihan helppo kun tilaa oli n.5mm joka puolella.

ongelmiakin välillä on, tossa pari viikkoa sitten räjähti lämppärin kenno ja se työnsi vedet pelkääjän jalkatilaan. kenno on jo vaihdettu mutta matto on aika tahmea nesteestä vaikka on kuivateltukkin.

kone tuli väännettyä vinoon vastakkaiselle puolelle mitä vedettäessä se vääntää kannakkeiden muutoksilla. uudet moottorin kumit on kohta valmiit kun oli yksi pari vanhoja ylimääräisenä niin porasin reiän ja päästin nesteet pihalle ja laitoin sinne kovaa silikoniliimaa tilalle.
myös tekeillä on koneelle vaimennin kaasujousesta saa vain nähdä auttaako paljonkin?

eteen tuli tehtyä uusi poikkituki, täytyy vaan maalata vielä niin voi laittaa paikoilleen.
koneen alle on aloitettu tekemään kehikkoa mikä tulee kiinni runko aisoihin ja siitä taakse päin etukelkkaan.

yhdet vanhat etutolpat tullaan pilkkomaan lähi aikoina jotta voidaan aloittaa suunnittelemaan uutta etutuentaa. tulee luultavasti saman tyylinen mcperson mitä vakionakin mutta korkeus säädettävä ja säädettävällä yläpäällä ja iskari tullaan tiputtamaan navan kohdalta melkein alatukivarteen kiinni jotta saadaan mahdollisimman pitkä joustovara ettei hieman pidemmätkään iskarit makaa pohjassa koko aikaa.

säätämisessä on keskitytty hakemaan sytkää kohdalleen koska aikaisemmin ei mennyt missään vaiheessa yli 20 ennakko joten tuolta puolelta tullaan varmasti löytämään taloudellisuutta polttoainekulutukseen

tuli tässä viikon aikana vaihdettua öljy pohjakin tohon vakio pohjaan kun miettisin asiaa niin konkurssi uhkaa jos 5000km välein lyön ton 9litraa shellin 10w-60 öljyä tonne koneeseen.

eteen hommasin jo camberin säätö kitin joka olis tarkotus kikkailla alatukivarteen sisäpäähän kiinni

Nii sullako on kuplan mahlet tossa? Paljonko on puristuksia? Ite oon pikkusen visioinu tommosen koneen vässämistä kanssa...Muistatkos ton ohc myllyn lohkon korkeutta? Ja mäntien puristuskorkeus kiinnostaa myös. Pääsis jo laskemalla tarkastamaan mitä toi nykynen alakerta on syöny kun puristus on tiedossa.

ei ihan vielä, koitan jos saan huomenna laitettua kuvia.

mutta kurkkikaa noita uusia nettisivuja mitkä juuri 5minsaa sitten sain tonne palvelimelle, on vielä hivenen kesken

se elää sittenkin:)

tänään tuli napattua vekotin ulos tallista ja pyöräytettyä käymään ja hyvin näyttäisi toimivan vaikka on kylmäkin(ihme että toimii niiden sähkötöiden jälkeen)

pitihän sillä siinä pihassa hiukan pyöritelläkkin kun sai ensin koneen lämpimäksi, aika hauskaa puuhaa suvikumeilla.

enään uupuu takavalot ja jotain pientä viimeistelyä.

ai niin kun laitoin käymään sen niin kuuntelin siinä sitä laturin iloista rallatusta ja kurlutusta joten sekin on jo pöydällä purettuna ja siihen tarttisi vaihtaa uudet laakerit ja liut

Kannattaa ajella sisään se moottori huolella ja olla nostamatta paineita yli kilon. Sulla taitaa olla ihan vakio välykset sylintereissä vai ootko porannut väljemmiksi?

lähtee se bitumi julmetun hyvin kun kuumentaa kuumailmapuhaltimella ja kaapii pois, ei tarvitse yhtään hikoilla.

laitan sinne akkukaapeliksi hitsaus maakaapelia joka ainakin pitäisi riittää on hienosäikeistä ja reilusti yli ton 25

joka kevät näköjään tulee samanlainen kiirus, tämäkin viikko(paitsi tänään) on tehty joka ehtoo tonne 10-11 asti ja viikonloppuna tuli tehtyä sellaisia 12-14 tunnin päiviä.

no kuitenkin nyt on kaikki siinä kunnossa että huomenna ajellaan katsastuksen yöhön ja muutoskatsastetaan sierra noille kuppijakkaroille ja vöille.

tänä vuonna päästään sentään radalle.comin avaukseen, mutta ajamaan en mene kun ei ole vielä sitä kardaanin rättiniveltä tullut korjailtua ja vanha pysyy enään vain hyvällä onnella kasassa.

viikonloppuna tuli räplättyä ton megasquirtin kanssa ja ajettua sinne uudet asteikot ilman lämpökorjaukselle ja lambda mittarin näytölle.

nyt kun tuli siirrettyä se imuilman lämpötunnistin siihen coolerin jälkeen ahtoputkeen niin näkee hyvin että cooleri taitaa ajaa asiansa ihan hyvin.
kun tuli käyteltyä autoa aika kauan ja suht kovilla kierroksilla(kyllä ajettiinkin hiukan mutta vain pihassa) niin imuilman lämmöt pyörii siellä 10 asteen paikkeilla kun ulkolämpötila on n 10 astetta

kyllä tarkotus olis että lisää sais.

tällä viikolla pitäis tulla toi säädettävä boksi malli megasquirt.

jos ajelis ensin rauhallisesti noilla mitä nyt on ja sitte jonkun ajan päästä nostaa paineet kiloon tai vähän ylemmäskin.

kuplan mahlet on sovitettu sinne koneeseen sovituksesta en sen enempää tiedä, mut nehän menee sinne ku hoonailee sopivasti.

koneistamossa lupailivat että 1.5 kiloa koko ajan ahtoja vaan ja enempi voi hetkellisesti vetää .

meinasin että ku sais ne ahdot tonne 0.5kilon paikkeille ni olis ihan riittävästi

tänään saatiin n.6kg painoa pois kun vaihdettiin vakio konepelti ja katto scooppi poistettiin.

huomenna jatketaan sisustasta ja takaspoilerista josta varmaan saadaan useampi kymmen kiloa pois

n.1,5km hämeenlinnaan päin

joo soitin tänään tonne pro turbolle, olen kuulemma ainoa ketä haluaa painetta alemmas kun muut kuulemma sanovat että säätö ei riitä ylöspäin.

mutta asiaan
portin voi avata ja vaihtaa sopivamman jousen, mutta tuli siinä puhelimessa juttua siitä hukkaportille menevästä paineputkesta että vois olla lähtö imusarjassa liian pientä 6mm ja hukkaportilla on sisääntulo 8mm

200€ ja pitäsi saada kaikki lasit polykarbonaatista, kun itse leikkaa. Jos ovet tekee lasikuidusta täytyy tehdä autoon turvakaaret, ei niiden tekemisessä silleen mitään ihmeellistä ole. Saan tehtyä valmiiksi lasikuitu oveksi 220€ jos et itse tee, pitäisin itse muotit. Malliin oltava molemmin puolin puhdas ja virheetön (ei kolhuja)

paljos tollasessa on vakiona kaakkia?

nyt on kuskin penkki pohjassa kiinni ja pelkääjänkin melkein, siitä virityksestä mitä ensin meinasin ei tullut yhtään mitään vaan nyt jakkarat on kiinni kiinteästi pohjassa ilman etäisyys säätöä.

kuvia laittelin muutaman lisää

[link]http://www.kolumbus.fi/huuhka.racing/[/link]

taas vierähti aikaa ennen kuin sa mitään aikaan, jarrujen jäähdytystä on paranneltu, ja kisanesteet laitetaan ens viikolla sisälle.
uudet aten power disc levyt ja ebc palat ei sitten ehdikään saapua ennen ens viikonlopun x-treme ratapäiviä joten koitetaan pärjätä radalla ilman niitä.

säätöäkin on tehty taas ja vielä on tekemistä viikon aikana, jotain ihmeellistä on siinä shellin v-power bensassa koska vanhalla 98:lla ahdot nousi kiloon ja nyt v-powerilla ilman mitään muutoksia ei nouse yli 0.7 ja tuntuu että kulkee silti saman lailla.

täytyy varmaan räjäyttää toi hukkis vielä enen radalle menoa ja kehitellä sinne jokin patentti millä jousen saa piukemmaksi.

täytyy ottaa toi viikonloppu moottoria säätelemällä ja koittamalla jos taidot riittää driftaamiseen(ehkä).

13.8 alastarolle ollaan tulossa trailerilla niin pääsee pois vaikka jotain hajoisikin.

kuvia
[link]http://www.kolumbus.fi/huuhka.racing/sierra%20jarrut/jarru.html[/link]

EDIT. korjasin linkin toimivaksi

Vaihtoehtoisista voimanlähteistä

Kukas luki Vauhdin Maailmaa vuonna yks ja kaks (90-l alussa ehkäpä). Oli juttua eräästä ameriikkalaisesta kehitelmästä ekoratakilpuriksi. Maakaasulla tai propaanilla toimivalla turbiinilla pyöritettiin vauhtipyörää ja generaattoria. Välissä oli vielä jonkinlainen voimanjako. Turbiini pääasiassa pyöritti vauhtipyörää, josta sitten otettiin voima auton vetäville pyörille. Oli vielä hiukan kehitettävää esim turvallisuudessa, 200 000 rpm pyörivä vauhtipyörä tuppaa olemaan kohtuullisen vaarallinen laite jos se irtoaa esim kolarin tai ulosajon seurauksena.

Erikoinen projekti tuo. :D Harmivaan kun kuvia ei löydy vaikka kuinka yritin googlettaa

Kaasuturbiinin hyötysuhde on aika lähellä nykyaikaista diesel-konetta, mutta vain kaasuturbiinille optimaalisillä kuormilla. Autoilulle ominaisissa erittäin vaihtelevissa kuormitustilanteissa sen hyötysuhde tippuu mäntämoottorin alapuolelle. Tähän kun tulee vielä lisäksi muunnokset likkeestä sähköksi ja takaisin, niin hyötysuhteen mainostamisen voi unohtaa. Toinen ongelma on hidas reagoiminen \"kaasuun\". Lentokoneissa ja voimaloissa hitaat kierrostenmuutokset ovat ok, mutta autoissa se ei käy päinsä.

Hahaa, löyty googleen oikeat hakusanat ja selvisi lisää infoa. Kyseessä on Chrysler Patriot vuodelta 1994. Aikoivat ajaa sillä jopa Le Mansissa

[link]http://www.findarticles.com/p/articles/mi_m3165/is_n7_v30/ai_15622593[/link]

Projekti hyllytettiin vuonna 1996

[link]http://www.theautochannel.com/news/date/19960612/news00953.html[/link]

[link]http://www.rqriley.com/sld010.htm[/link]


[img]http://www.rqriley.com/images-spech/img010.jpg[/img]

Google osaa varmasti kertoa vielä lisää aiheesta.

Ymmärsin kyllä tuon että se turbiini laitetaan jauhamaan sähköä. Silti sen turbiinin tulisi käydä huonon hyötysuhteen kuormituksella suurimman osan ajasta.

Onhan noita turbiinin perään laitettuja vaihteistoja olemassa. Esimerkikisi eräissä panssarivaunuissa. On muuten aikamoinen vaihdelaatikko, iso mutta monimutkainen.

Siis ei tuolla kaasuturbiinilla ole suoraan kai tarkoituskaan ajaa mitään. Se akusto ja sähkö on se juttu mistä laite saa sen välittömän voiman massojen siirtelyyn. Kaasuturbiinissa tulisi sellainen pieni etu että suurella pienen turbiininkierrosluvulla voisi kompensoida suuremman hitaastipyörivän moottorin massaa .

Miksei kaasuturbiinillakin voisi ajaa suoraan jollain planeetta- tyyppisellä -vaiheistolla, jossa jonkun planeetan akselin suhdetta muuttamalla voisi muuttaa välitettävää voimaa

Löytyisikö tuosta Melitoksen kilpurista jostain kuvia?

Turbosähkökoneisto (kaasuturbiini-sähkögeneraattori-sähkömoottori -aggregaatti) vaikuttaisi teknisesti kaikkein mielenkiintoisimmalta ja toimivimmalta ratkaisulta. Aggregaatti ei välttämättä vaadi akkuja (tai vain hyvin pienen akun), ja kaasuturbiini voidaan rakentaa keraamisista materiaaleista hyvin pieneksi ja silti suorituskykyiseksi. Samoin kaasuturbiinin polttoaineena voidaan käyttää vetyä, maakaasua, etanolia, metanolia, biodieseliä, suunnilleen ihan mitä tahansa. Kaasuturbiinin terminen hyötysuhde on merkittävästi parempi kuin mäntämoottorin, ja turbosähkökoneisto on toimivaa teknologiaa - joskin se yhdistetään laivoihin ja voimalaitoksiin.

Bioetanoli ja biodiesel ovat kuitenkin triviaaleimmat ratkaisut tämänhetkisellä teknologialla - ne eivät vaadi uutta teknologiaa - kuten ei maakaasukaan.

Jose Juan Torres in 635CSi rallying

old 6series is such a good looking beast

not a bad driver too
[link]http://www.youtube.com/watch?v=4D9rjOWEcWc[/link]

[link]http://www.youtube.com/watch?v=NpjouOZBRs0[/link]

LOL you can say they are excited
[link]http://www.youtube.com/watch?v=_jAJZ9XtsMk[/link]

Drifting from Slovenian

more drifting from slovenian

http://www2.mobisux.com/tabla/files/mobikrog_the_movie.wmv (185mb)
http://www.si-gamer.net/the_drift_machines_trailer_imgdes.avi (95mb)

More clips from Slovenija
http://tv.isg.si/site/ftpaccess/domzalcan/reklamca.mpg (28mb)
http://tv.isg.si/site/ftpaccess/domzalcan/drift.mpg (35mb)
http://www.mobisux.com/media/blue-gti/logatec06_04.mpg (81mb)

[link]http://www.mobisux.com/tabla/files/Mobikrog%20Part%20II.wmv[/link]
113mb

Bmw 316 Turbo

Bmw 316 had a turbo installed and its engine opened. Here are some pictures:

http://www.rhead.org/kuvia/bmwturbo

The builder writes to this forum as ”GSX1300R”, on the Finnish language area.

Very fast M5 ;)

http://www.gofastvideo.com/gallery/item/predownload/466/1/free-racing-videos/bmw-m5-commercial.html

two mini's at the dragstip

[link]http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=3UAAPLTUBMTKF2HSL7HUM4PB6O[/link]
FASSTTT

If U have A wife this is for her (another atomfilms vid)

[link]http://atomfilms.shockwave.com/af/content/ask_ebbe[/link]

Dragrace looking backwards...

[link]http://www.youtube.com/watch?v=EKIx4_0KsvA[/link]

This video is sick after 1m 30s...

Audi S3 "Glow Orange'

Audi S3 "Glow Orange'

I don't know why, but I think this color looks great on the new S3. Although it does remind you alot of the Focus ST

[img]http://www.dinside.no/km_bilde/6/2222096.jpg[/img]

Cool Mazda RX8 site - small video & GAME :o)

[link]http://www.mazdarx8.co.uk/downloads/default.asp[/link]

New Audi A8 film

[link]http://www.siabani.com/vid/s8.wmv[/link]

Best Motoring - M3 CSL vs Elise 111S vs SL55 AMG..

[link]http://joaoparaiso.home.sapo.pt/csl_1.avi[/link]
[link]http://joaoparaiso2.home.sapo.pt/csl_2.avi[/link]
[link]http://joaoparaiso3.home.sapo.pt/csl_3.avi[/link]
[link]http://joaoparaiso4.home.sapo.pt/csl_4.avi[/link]

Lighter than carbon fiber - nanotube as race car or bike materia

[img]http://cnt-net.tec-hh.net/conf2005/images/nanotube_big_70.gif[/img]

[link]http://cnt-net.tec-hh.net/conf2005/[/link]

For example, a racing bicycle weights 6.3 kg when made of carbon fiber, but only 1.2 kg if made of nanotube! After nanotubes were discovered in the NEC research laboratory in Japan in the year 1991, it soon created a rush to investigate the physics and chemistry of carbon. These tubes are called CNT (Carbon Nano Tubes), and in them carbon atoms have formed a hollow structure. The fascinating features of nanotubes: semi-conductivity, extremely high thermal conductivity and mechanical durability as well as exceptional dimensions (diameter 1-60 nanometers and length up to a few centimeters) make them viable ingredients of future components and devices of nanoeletronics and mechanics.


[link]http://www.nanocarbontechnology.com/[/link]

[img]http://www.nanocarbontechnology.com/images/nano-tubes.jpg[/img]

[link]http://www.organik.uni-erlangen.de/hirsch/nano_chem.html[/link]

[img]http://www.organik.uni-erlangen.de/hirsch/graphics/function.jpg[/img]


This would be a respectable material also for F1 cars:

[link]http://www.grandprix.com/ns/ns15454.html[/link]

Here you can shop for carbon-based materials:

[link]http://carbonsolution.com/products.htm[/link]

Here you can by tools to make nanotubes:

[link]http://www.rhetechinc.com/products/MEMS-Nano%20fabrication%20tools.asp?source=googleAW[/link]

I wonder, if durable connecting rods and even pistons could be made of this material? It has also been claimed, that a nanotube bearing could rotate without friction or wear. This would be a revolutionary product, if future engines could be built without oil circulation to their bearings!

If you have information or an interesting link on this subject, you can share it with people from other language groups via the English topic: [link]http://www.kovaa.com/?page=search&query=nanotubesolutionstopic§ion=forum[/link]

This topic has been translated from the Finnish forum of Kovaa.com along with other best picks.

Gumball 3000: The Movie

Gumball 3000: The Movie

A real life version of the famous 70's Cannonball Run movie called 'Gumball 3000'. Narrated by the legendary Burt Reynolds, watch the Jackass stars, mixing up their Dick Dastadley tricks with the Cuban Brothers, supermodel Jodie Kidd, Hip Hop and rock stars, Extreme Sports skateboard God Tony Hawk, World Moto X Champion Travis Pastrana, and numerous other eccentric characters as they race 3000 miles coast to coast in some of the world's most amazing and custom cars ever built. And be amazed at the Swedish Koenigsegg Supercar clocking up 242 MPH in Texas and talk his way out of a speeding ticket, as well as Ferrari's, Lamborghini's, Bentley's, and even a nitros-injected VW Campervan take to the streets for the ultimate 'road trip'!


[link]http://www.torquenstein.net/movies/Extreme-gumball-E1.mpg[/link]
[link]http://www.torquenstein.net/movies/Extreme-gumball-E2.avi[/link]
[link]http://www.torquenstein.net/movies/Extreme-gumball-E3.avi[/link]
[link]http://www.torquenstein.net/movies/Extreme-gumball-E4.avi[/link]
[link]http://www.torquenstein.net/movies/Extreme-gumball-E5.avi[/link]
[link]http://www.torquenstein.net/movies/Extreme-gumball-E6.avi[/link]


my bad if its already been posted, if not then

Ejoy!

Ferrari F430, Lamborghini Gallardo und Porsche 911 Turbo

[link]http://www.kabeleins.de/php-bin/scripts/cvideo/cvideo.php?Ferrari+F430%2C+Lamborghini+Gallardo+und+Porsche+911+Turbo,,3,,335,,NULL,,redirect.streaming.szm.de/redirect/redirect.php?type=vod&codec=wm&stream=K1/auto/aa030905/f430_lambo_911_mid.wmv,,3,,1[/link]

Russian Parkour

crazy boy again, this time from russia

[link]http://video.google.com/videoplay?docid=-604209047237432941&q=russian+parkour[/link]

[link]http://rapidshare.de/files/15027299/Russian_Parkour.avi.html[/link]

Official Military Technology Vids and Pics(any country)

Some F-14 vids:

[url=http://rds.yahoo.com/S=96781308/K=f-14/v=2/SID=w/l=VDI/SIG=12der5 ceo/EXP=1107310585/*-http%3A//yzordderrex.com/videos/airshow/flytogeth erboom.mpg]Bombing Run[/url]

[url=http://rds.yahoo.com/S=96781308/K=f-14/v=2/SID=w/l=VDI/SIG=11tt08 d65/EXP=1107310856/*-http%3A//www.ridiamocisu.com/video/F-14.WMV]Break ing Sound Barrier(sonic Boom)[/url]

[url=http://rds.yahoo.com/S=96781308/K=f-14/v=2/SID=w/l=VDI/SIG=11rktr fa2/EXP=1107310919/*-http%3A//www.kyle-scott.com/video/f14.wmv]Animate d Take off on Aircraft Carrier[/url]

[url=http://rds.yahoo.com/S=96781308/K=f-14/v=2/SID=w/l=VDI/SIG=123cfc f4q/EXP=1107311180/*-http%3A//www.rozhlas.cz/nato/_video/00092777.mpeg  ]ladning down on aircraft carrier[/url]

[url=http://rds.yahoo.com/S=96781308/K=f-14/v=2/SID=w/l=VDI/SIG=12i6du uqg/EXP=1107311308/*-http%3A//www.goldenzah.com/QTmoviesITG/USSVINSON/ F14_launch1.mov]taking off[/url]

you have to love this jet.

Mistä nimimerkkisi tulee?

Oma nick tulee etunimestäni, joillakin forumeilla joissa "aleksi" on jo käytössä saatan esiintyä nickillä "axu" tai "axu84"

[quote]Mutta eikös siitä tuu sähköpostiin aina ilmotus kun on laitettu pikaviestiä, näin ainaki minulla.. :s
[/quote]

Se on valittavissa profiilista, että tahtooko niitä notifikaatioita. Josko kaimalla sitten ei ole tuo päällä.

Rytmi tiikerit? Joku Bandi lähtökohtana?

Sukunimestä eräs sankari sen pikkuhumalassa väänsi, toiminut lempinimenä reaalielämässä jo melkein 10 vuotta. Alunperin oli vielä etuliite Los -> Los Melitos. Sitten tuli se yksi kesä ja Sonera mainosti Los Opasta ja etuliitteen hohto hävisi. Suunnilleen samoihin aikoihin nettijutut nousi pinnalle ja erään www-emailpalvelun tunnuksen max pituus oli 8 merkkiä joten etuliite jäi kokonaan pois. Sama nimimerkki on käytössä useammalla foorumilla.

Et olisi edes ensimmäinen, jonka nimimerkkiä on muutettu :)

http://www.kovaa.com/?page=forum&psub=view&lan=fin&thread=772

oma nick tulee iha lempinimestä:D

Mun nick ei kai ole vaikea arvata ITR tulee tietysti Integra Type-R ja 717 auton sarjanumero vai miksi sitä kutsutaan käsijarrun luona on sellainen laatta missä on nuo numerot. Näitä lyhenteitä on muitakin CTR kai tunnetuin ja sitten tietysti ATR.

Tämä nick ei ole käytössä muualla, mutta muutamilla foorumeilla löytyy allekirjoituksesta.

[quote]Tiimin nimestä[/quote]

Mistäs se sitten tulee? :)

Tämä onkin mielenkiintoinen aihe, muutaman käyttäjän nimmarien taustat kiinnostaa kyllä kuulla :)

silveR on lanseerattu kesä-heinäkuussa 2004 ja juontaa luonnollisesti Nissan Silviasta juurensa. Ensimmäisenä tuolla rekkauduin DNSF:n forumille juurikin noihin aikoihin.

Rinnakkaisnick on tuosta lähtien ollut silveR_S12, mikäli silver on ollut jo varattuna. S12 siis Silvian korimallimerkintä.

2000-luvun alkuvuosina, kun aloittelin nettiforum-kirjoittelua oli yleisesti käytössä Racer X, mutta se alkoi tuossa vaiheessa tuntua vähän hölmölle joten kehitin uuden :)

Toiselta foorumilta joskus tullut vastaan tälläinen kysely. Eli siis mistä nimemerkkisi tulee. Mulla se nyt selkeästi on johdettu nimestä. Mites teillä? Entä mitä nimimerkkejä on ollut ennen nykyistä? Koska nykyinen on otettu käyttöön?

Siinä nyt muutama kysymys, eli ei kun vastailemaan!

...juu sama homma K:sta lähtee mun ala-asteen setti. J:n Jassu tulee Janista/Tussun/Tossun yhdistelmästä ja on 5 vuoden takaa, salmelan alunperin kehittelemä. Nikille omistettu kaveri oli muka liikaa muijien ohjailtavana? Itseasiassa tuo mun nykyinen "jkorpi" nikki on kaikkien aikaisempien nikkieni postmoderni globalisaatio.

J=Jassu
K=kortsu
O=orpo (isotpojat)
R=Ruipelo (pahatpojat)
p=polo (Kateelliset)
I=ihana (nätittytöt)

[quote]näinpä:) izmo taisi olla ennen S4 lisällä? [/quote]
Juu, tosiaan alkuun olin täällä "IstoS4" -nimimerkillä, kun foorumin alkuaikoina piti olla vähintään kuusi merkkiä nimimerkissä.

Oma nicki on ihan suoraan sukunimestä ja pyrin käyttämään sitä muuallakin.

Ei kovin vaikea arvata,mutta kerronpa siitä huolimatta.Nykyisen bemarin konepellin alla lymyää m62b44 eli 4,4l V8

Siinäpä olisikin muuten ollut oiva tietovisa forumilaisille, en olisi muistanut mitä Iston nimen jatkeena alkuun oli. :)

Juu, ii meilatkaa hälle

Perustamani tiimin nimi

Kuinkahan pitkään menee että muistaa JTG:n olevan Janne

Tiimin nimestä

Oma nimimerkkini (yllätys, yllätys...) tulee etunimestä. :)
Sama nimimerkki käytössä FFp:n ja Audi klubin sivuilla.

Joillakin foorumeilla käytössä lempinimi eli Ipe ja jos se on varattu niin vaatimattomasti I:in tilalla numero yksi eli 1pe. :)

The x games 12 rally

The full rally part of the x games 2006
[link]http://www.youtube.com/watch?v=62o5UXb66RY[/link]

M3csl spinning around without keeping the car drifting :(

Why is it that a lot of people like a M3csl spinning around without control?

When a guy with an old e30 bmw (like me) shows some nice controlled drifting they say things like it's and old underpowered little car thingy and so... why?

[link]http://home.planet.nl/~sjaro/Bmw_M3csl_Prutser.wmv[/link]

Moto GP documentary

Moto GP documentary

http://www.slamdance.com/distribution/


Trailer:

http://www.slamdance.com/distribution/faster-trailer-high.asp

Site with many movies..

[link]http://analogue.net/carpron/[/link]

Not many new ones but for all of those who have some catching up to do it's good..

Best Motoring International: Fuji Battle

Tracks like the old Fuji Speedway shows some of the limitations of JDM sportscars....

911 GT3 vs 360 F1 vs F355 F1 vs EVO VIII vs Impreza STI vs Skyline GT-R R34:

[link]http://rapidshare.de/files/24352359/BMI_Fuji_Battle.wmv.html[/link]

The best of both worlds

Hi,


I found this image on dpreview, it's made at Photokina. The most prestigious photoshow (hardware) in Europe.

[link]http://www.dpreview.com/articles/photokina2006/Hasselblad/IMG_0692.jpg[/link]

Cheers

Man with a knife getting arrested..

Man with a knife getting arrested..

http://aqua.bassino.free.fr/knife.wmv

site with over 650 MB's of BMW videos !!!

[link]http://www.bmwstyle.tv/index.html[/link]
Looks very nice !!!

Kummelin uuden elokuvan Jackpot traileri

[link]http://www.kummelinjackpot.fi/traileri.html[/link]
Näyttää aika perus kummelilta, kaippa sitä on mentävä kahtomaan.

kyllä se on pakko mennä, että tulee trilogia täyteen :)

Marcos Hites Ferrari F40 Video (vs S2 ) Chile

As nurbrun

Import Dragracing(Nopi world finals)160 Mb

Import Dragracing(Nopi world finals)160 Mb

http://www.torquenstein.net/movies/imv/Nopi%20World%20Finals.wmv

good edit…

Playersrun LA Sunset Strip - couple days ago

Playersrun LA Sunset Strip - couple days ago


[img]http://www.pcars.us/albums/6950.jpg[/img]

[img]http://www.pcars.us/albums/6961.jpg[/img]

[img]http://www.pcars.us/albums/6970.jpg[/img]

[img]http://www.pcars.us/albums/6981.jpg[/img]

[img]http://www.pcars.us/albums/6990.jpg[/img]

Video:

http://videos.pcars.us/video/f2b9962c-4b3a-42d6-9db5-8939f24e21e8.htm

Hurjapäät 3 salakuvia

Ei kai sitä Signalin/Bain D1-autoa ainakaan ole maalattu, mun tietääkseni. Ja sen vieressä oleva sininen FD näyttää myös D1-kalustolta, mitä nyt 8 Richterin maanjäristykseltä kuvasta selvää saa...

Eipä sitä leffaa varten tarvikaan driftata oikeesti, laveteillahan ne noita koreja nykii... Valitettavasti se myös tavanomaisesti näkyy lopputuloksessa.

Signal Auton Strawberry-face 180SX vilahti yhdessä kuvassa (tai hyvä kopio), mitä se fastback-musse tekee drifting-leffassa?

Hyvän näköistä kalustoa

http://www.evolicious.com/spypics

Aika makeen näköstä kalustoa, jos vaan ovat tulevasta leffasta

Ohops. Lievä tarkkaavaisuushäiriö. Selvästi olin näkevinäni tuon rps13:sen olevan turkoosi :)
Oranssihan tuo oli. Niin kuin pitääkin. My bad, herr Ag.

Luulisi et tuollasta mussea ei o niin helppo driftata, varsinkaan jos siel on rb26 keulilla.. Tiedä sitten mitä alustaan on tehty.

Eikös, veli Hopea, tuo ollut juuri se musse mihin oli RB-sukuista tekniikkaa työnnetty? Muistaakseni näin jossain jenkkifoorumilla juoruttiin.. Olivat jo omistajaa syyttämässä pyhäinhäväistyksesta.

Eikös tuo Signalin strawberryface ole jo erivärinen?

Hineoja autoja, varsinkin rx7:t ja S13 silvia, jonka etukulma yhes kuvas vilahtaa.. +tietenkin ne skylinet, 350z:t, 180sx:x jne.. :D

Tom Cruise, Mission more than Impossible

[link]http://www.break.com/index/tommission.html[/link]

bentleys dont like burnouts


[link]http://www.youtube.com/watch?v=UeJeN3GA4Eg[/link]

[link]http://www.youtube.com/watch?v=9MWpSzCNCh4[/link]

Video: SEMA Show 2005

[link]http://www.automobilemag.com/video/sema/[/link]

Video links

Here is link on forum and on this forum is too link on Car Videos
[link]http://vtec2.webas.at/phpBB2/viewtopic.php?t=13&postdays=0&postorder=asc&start=10[/link]

AM DBR-1 ja Ferrari 246S Dino incar

AM DBR-1 ja Ferrari 246S Dino incar

Ferrarissa on 2.4-litre V6 ja Aston Martinissa 3.0-litrainen suora-6. Molemmat ovat varustettuja kolmella Weeberin tupla kaasuttimella. Senpä takia autoista lähtee mahtavat imu- saundit

http://www.timsamways.co.uk/videos/Lemans-DBR1_High.wmv


http://www.timsamways.co.uk/videos/Lemans-246S_High.wmv

Another video of Mr Ragnotti

Of course, once more he goes sideways

[link]http://www.youtube.com/watch?v=aZswN9FQr-E&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eforocoches%2Ecom%2Fforo%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D634132[/link]

Kovaa.com 1-vuotis synttärit

Onnea Kovaa.Com! Synttäribileitä tiedossa? :) Anyways, lokakuun puolesta välistä täällä pyörineenä voisin todeta, että sivusto on kasvanut monella tavalla todella paljon ensimmäisen vuotensa aikana, paljon hienoja topicceja, hyviä vääntöjä, mukavia käyttäjiä jne jne. Jo nyt ollaan todella hyvällä mallilla jopa useisiin monin verroin vanhempiin sivustoihin verrattuna. Ainakin itselleni Kovaa.Comista on tullut se \"kotiforum\" joka avataan joka kerta kun netissä pyöritään. Kiitos, Jani, sivuston synnyttämisestä, homma on ollut varmasti valtavampi kuin kukaan osaa kuvitella. Kiitokset myös kaikille aktiivisille käyttäjille. Kun Kovaa.Com juhlii 2-vuotissynttäreitään uskon, että ollaan kansainväliselläkin tasolla kova sana. Tässä on ainesta siihen. Keep up the good work!

juu, pipalot kehiin rohkeasti vaan

Onnea vaan minunkin puolesta... Ja toivottavasti kävijämäärä kasvaa samaa tahtia kuin tähänkin asti. Ja tosiaan on yksi seuratuimmista foorumeista, millä ylipäätään liikuskelen.

;D

Nyt kun kovaa.com on tasan vuoden ja muutamat tunninrippeet päälle vanha niin Suomenpuolen käyttäjästatistiikkalta tuli hyvä syntymäpäivälahja, tänään 3700 vierailua/kävijää

Eli kovaa.comin suomipuolen suurin kävijämäärä koskaan ja (luonnollisesti) harrastelistojen ykköseksi, ainakin täksipäiväksi:


http://www.webstats4u.com/s?tab=1&link=1&id=3469307


Tämä kävijäpiikki johtuu taas siitä, että kovaa.com on osunut hyvin GOOGLEn hakunoissa haaviin, kun ihmiset ovat hakeneet tietoa suuren bensanhinnan nousun ympäriltä

tsaipa..daipa..tsekko..geggo...kaunisilmatänään...hmm..nimilista...nimiä?

[quote]Hil-tun
Silver-R
Isto [/quote]

Missäs mun nimi on? häh? missä? eikös..onkos..hmmm.. unohtunut!!?!!?!prk!!?


[img]http://img220.imageshack.us/img220/5002/comp8ha.gif[/img]

Onnea (nyt vasta) 1-v. synttäreiden johdosta.
Kiitos hyvistä sivuista Janille ja muille käyttäjille.
Ei tullut kutsua synttärijuhlille, mutta kohtahan alkaa pikkujoulukausi. :)

Ajattelin kanssa että eikös se lokakuun alussa startannut mutta nythän sinä ehdit organisoimaan ne synttäripippalot sitten :D

Kuka/ketkä olivat ensimmäisiä \"virallisia\" käyttäjiä?

Onnea, itse olen asettanut kovaa.comin kotisivupainikkeen taakse.

Semmosta... Joskus kannattaa mennä ajoissa nukkumaan ;)

Jos tuolta käyttäjätiedoista katsoo niin ainakin Kuutsi ja jusu79 rekisteröityivät ennen allakirjoittanutta.

Onnea Kovaa.comille!

Kiitos vaan, toivottavasti tämänhetkinenkin porukka pysyy remmissä edelleen... Käytännössä homma olisi ollut paljon hankalampaa ilman muutamaa todella aktiivista käyttäjää, jotka eivä ole välittäneet sivuston lapsentaudeista ja hitaasta startista...

Ainiin joo ja pakko myöntää, että olin kuukauden etuajassa... Kovaa.com täyttää vuoden vasta 1.10.2005

Näköjää ja on siellä paljon muitakin, mutta on pikkasen hankala katsoa yksi kerrallaan. Täytyy tehdä tuohon jossain vaiheessa parannus

Hil-tun
Silver-R
Isto

Onnee.

Cool Site with Mountain road photos

Alpine Roads

[link]http://www.alpineroads.com/toproads.php[/link] - Favorite roads/Top of the ...
+ there is useful forum with topics like that [link]http://www.alpineroads.com/forum/viewtopic.php?t=443&postdays=0&postorder=asc&start=0[/link]

[img]http://www.alpineroads.com/images/photos/dachstein/postalm/postalm0001.jpg[/img]
[img]http://www.alpineroads.com/images/photos/maritimes/bonette/bonette9.jpg[/img]
[img]http://myweb.tiscali.co.uk/bournetoride/stella2006/images/bar%20ceniso_jpg.jpg[/img]

rally vids with patrick richard

A canadian imprezza rally driver websites
with good short vids [link]http://www.patrickrichard.com[/link]

Enjoy [/quote]

Spy pictures of the new 911

I found a site that shows some spy photos of the new 911. It looks to me like they are increasing the length of the front of the car. I just barely started to get use to the 996 compared to the 993. Here we go again.

[link]http://www.rapidcars.com/997.html[/link]

Uusi Honda Goldwing airbagillä -06

That looks like ass :/
[link]http://www.bikepics.com/pics/pics/honda-goldwing-06-bikepics-429710.jpg[/link]
And here is a second photo of it.
[link]http://www.bikepics.com/pics/pics/honda-goldwing-06-bikepics-429711.jpg[/link]

no joo... olishan se aika leuhka matka-ajossa.. mut kyllä silti mieluummin ajelisin pevalla pitkin soramonttua..

2005 San Marino Grand Prix viimeinen kierros

Mahtavan näköinen kamppailu

2005 San Marino Grand Prix viimeisestä kierroksesta video

http://www.asturianos.net/multime/videos/2005/sanmarino_ultlap.wmv

RedNeck Roof Rack

[link]http://sfbay.craigslist.org/eby/spo/195708858.html[/link]

Länkar

Under Kovaa.com:s ”Länkar” kategori, så kan du berätta roliga historier eller lägga in länkar till sidor på Internet som tillhandahåller historier, videon eller bilder rörande bilar eller motorcyklar.

Om du vill så kan du skriva samma meddelande på motsvarande plats under de engelskspråkiga sidorna. De engelskspråkiga diskussionerna syns för alla språk.

Om du inte själv behärskar engelska så kan du t.ex. be någon annan användare om hjälp för att göra den engelskspråkiga översättningen. För översättningen så kan du t.ex. erbjuda 10 GOD poäng. Poängen kan ges genom användarens informations fönster, förutsatt att du är inloggad på kovaa.com:s sidor. Det är endast möjligt att ge 10 GOD poäng per dygn.


[link]http://www.kovaa.com/?page=users&psub=view&sort=GOD&order=1&limit=100&id=1[/link]

Poika säikäyttää roskakuskin

mähän en säikähdä mitään :)

Poika säikäyttää roskakuskin

[quote]Hieno pätkä, kaveri menee odottamaan roskikseen saapuvaa roskankeräilijää ja pomppaa roskiksesta juuri oikealla hetkellä.[/quote]


[img]http://images.big-boys.com/images/garbage.JPG[/img]


[link]http://www.big-boys.com/articles/garbage.html[/link]

Ai et ite säikähtäis jos joku hyppäisi teidän roskiksesta kun oot viemässä roskia :D

pas*****n roskakuski housuunsa

mutta sitä vartenhan on olemassa \"isojen\" poikien vaipat...ei tartte ettiä lähintä pusikkoa kun hätä yllättää

Niin sitä ei välttämättä tarvitse kutsua säikähtämiseksi kun paskoo housuun :)

Hotrod with V16 700cui Chevy (V8 350+V8350)

[link]http://www.youtube.com/watch?v=EO2MDBi6uYs[/link]

nice sound.... shame he doesn't rev it up...

Caterham Documentary Video(600mb)

[link]http://domestic1.sjc.ox.ac.uk/~jn/caterham-bbc4-documentary.mpg[/link]

FERRARI UNLIMITED POWER

Best Motoring

Hy guys I hope you'll like the video I'm giving to you all!It comes from Best Motoring gang.
That's a race between Mazda RX - 8 A - Spec / Alfa Romeo 147 GTA / Volkswagen Golf R32 / Honda S2000 / Honda Integra Type R.
Let me know if you like it!!
Here's the link:
[link]http://www.pitstopcafe.it/s2k/video/BestMotoring_09.2003_RX-8_Mazdaspeed_A-spec_Tsukuba_Battle.avi[/link]

Videos of F50, Murciélago, M3 and others

This site is very very very good you do have too register too download but registration is free, plus theres some amazing wallpaper.

[link]http://www.carpassion.com[/link]

Hunters Get Attacked By Lion

Hunters Get Attacked By Lion

[quote]You got to feel for the lion. Although aware of the hunters he is minding his own business when these hunters all of a sudden shoot at him. The lion gets pissed off and runs towards one of them jumping and knocking the man over[/quote]

[img]http://images.big-boys.com/images/huntlion.JPG[/img]


[link]http://www.big-boys.com/articles/huntlion.html[/link]

Fireworks market explodes

Just happened yesterday in a little town only 30 minutes by car from my home
[link]http://www.esmas.com/NASApp/portal/vidnt.jsp?id=213555[/link]

I hope this link doesn't make your browser nuts
please don't hate me because the video is in real player. Can anyone put it in something else?

ahhnold_for_governor (new)

[link]http://atomfilms.shockwave.com/af/content/ahhnold_for_governor[/link]

Drifting links

Drifting links:

http://www.modified.com
http://www.drifting.com
http://www.driftclub.com
http://www.meggala.com
http://www.velocity.isfaster.com

Netti tuningia

tohon jää koukkuun

Kohtuu laaja Flash peli. Aika hyvin toteutettu

ihan siisti peli ku alkaa ajan kanssa testailemaan...

Parempi jos ei jäisi, on niitä parempiakin vastaavia pelejä \"paikallis asennuksina\", kuten Need for speed 2

[link]http://technetguru.net/host/183/[/link]

SL55 AMG vs BMW M3 and SS Camaro

SL55 AMG vs M3, awesome sound when the SL passes by
[link]http://mp3stang.home.comcast.net/m3_sl55.mpg[/link]

SL55 AMG vs SS Camaro,
[link]http://brokentool.home.comcast.net/SL55_SSCAM.mpg[/link]
enjoy

DMS Drift Team 2009http://vimeo.com/8529125


audi festival

All the classic audi's motorsport cars that ever competed.
[link]http://www.youtube.com/watch?v=MDZfEbLpxjA[/link]

Luuseri tippuu ikkunan läpi

Luuseri tippuu ikkunan läpi

http://www.break.com/articles/windowcave.html

Haastava seikkailupeli netissä

olen joskus koittanut tätä ja en päässyt pois huoneesta. täytiikin koittaa heti tänään uudestaan

Crimson Room:
http://www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php
Itse pääsin hirmuisen klikkailun jälkeen pakenemaan huoneesta, tämä ei todellakaan ole sieltä helpoimmasta päästä. :)

Tank rampage and police chase

Found this today. Old video it seems, but didn't find it posted here.

[link]http://play.rbn.com/?url=rbn/bill/g2demand/misc/armor/stolen_M60.rm&proto=rtsp[/link]
(opens in realplayer)

some info about it;
Does anyone remember the incident in California where an ex-marine (Shawn Nelson) with mental illness...actually STOLE a tank, and drove down the highway...smashing anything in his path? What's more, he was a former tank gunner...so he DID know how to operate the tank and its hardware. Fortunately, he did not employ the weapons. He was finally subdued by BRAVE police officers who climbed on top of the turret, and managed to open the hatch. After timeless requests for the suspect to stop the tank and surrender, the officers did what they had to do to protect the citizens.
Its also made a documentary about it called "Cul de Sac A Suburban War Story".

Strange and funny chinese car

Geely is a chinese manufacturer that make vehicles rather impossible to see in west world.Firstly, because of copyright...Doesnt its front remind you of something?))))))))))


[link]http://www.geely.com/english/aoto/haoqing_bz/haoqing1_800.htm[/link]


I suggest you take a look of other of them. lol

NEW AMV8 pics

NEW AMV8 pics

[link]http://www.exoticcarsite.com/pages/aston_martin_amv8_vantage.htm[/link]

650hp E30 \"M3\" vs Stock E46 M3 In Motopark, Finland

http://www.carfreaks.net/video/cf-turbo_vs_na-motopark04-xvid.avi

Nice looking turbo

No relation to the seller, I just think the color is pretty sweet:

[link]http://sacramento.craigslist.org/car/243011171.html[/link]

8705 Local Miles
6-Speed Manual
415 HP, 3.6L 6 cylinder

One of the rarest 2002 turbos in existence, this car is painted in metallic Minerva Blue, which was a special order color in the late 70's and early 80's. This car features polished burl walnut trim over a Graphite Grey, full leather interior. Everything is original on this flawless car and it has never seen a wet road since it left the factory. This car really turns heads whether it is parked or being driven and is ready to be shown at any concourse event.

This 996 turbo was a special factory order that took the factory nearly 6 months to assemble after a 18 month waiting list. Besides all of the standard turbo features, this car includes a list of options, such as DVD navigation, 6 CD changer, Bose sound system, supple leather front seats, full light wood interior, factory quad exhaust, etc. Car Cover is included...

Why bother with an ordinary, new Porsche 911S that is slower and will depreciate in value, when you can have a one-of-a-kind 996 turbo for less money.

Contact Dave 916-220-7701

[img]http://i10.tinypic.com/43qj78i.jpg[/img] [img]http://i17.tinypic.com/2j10r5u.jpg[/img] [img]http://i16.tinypic.com/47sj7nm.jpg[/img] [img]http://i12.tinypic.com/2qio1t1.jpg[/img]

MotoGP Clips

[link]http://media.putfile.com/MotogpLifessweetdrug[/link]

[link]http://media.putfile.com/MotoGP-Animals[/link]

Virtuaali tuunausta 3

hmm. Aika tyypillinen emailien keräysansa. Ihan kivasti saa auton rakenneltua, mutta voi sitä roskapostin määrää minkä saattaa tuosta saada

[link]http://tlc.discovery.com/fansites/overhaulin/game/game.html[/link]

toivottavasti kukaan tuttu ei pistä meikäläisen osoitetta jakoon sinne !!!

Truck on ice

Here we go

[link]http://www.youtube.com/watch?v=bn2Z-6xPmsI&mode=related&search[/link]

some bad ass driving.

Found this small vid of the pug 205 rally car some nice driving, and I am never stop being shocked about how saftey was in the 80`s

[link]http://digidownload.libero.it/jhonplayerspecial/peugeot/205/newfoto/205grb.zip[/link]

Mitsu Evo 8 vastaan Ferrari 360 Spider

Mitsu Evo 8 vastaan Ferrari 360 Spider
[link]http://videos.streetfire.net/Player.aspx?fileid=7E35F4DB-44A8-4DBB-BB52-1EB04F585051[/link]

Top Gear Wallpapers

Top Gear Wallpapers

http://www.topgear.com/content/fun_stuff/postcards/0/

Mustang vs. IS350

Mustang vs. IS350

http://videos.streetfire.net/video/8142F6F7-893D-4E4E-93D7-9A1D77F4A343.htm

Some M3 E30 drifting on gravel

This is a "slalom"... very usual in Catalonia as a absolutely cheap way to enter in the motorsport world. There're some BMW M3 E30 doing some pretty nice slides... and some other pathetic cars like a Corsa or a 205 ready to be trashed, jeje... but for the M3 E30... it's good...

[link]http://www.gasmes.net/2004/video/slalom/eslalom.avi[/link]

Aston martin n24 whit a racing exhaust

The aston martin n24 whit a racing exhaust.
[link]http://www.youtube.com/watch?v=azSJrFgRiK4[/link]

Privat Ferrari collection went to Cannes and Marbella (pics)

A well known business man from The Netherlands has a huge private collection of Ferrari's. For example he ownes the Enzo, F50, F40, F430 and so on.

He and a couple of mates drove to Marbella and Cannes with all these supercars. The took along a brand new Rolls-Royce Phantom for there luggage!

Here are some pictures and enjoy !!

[link]http://img244.imageshack.us/my.php?image=harrysuitje200019un.jpg[/link]


[link]http://img330.imageshack.us/my.php?image=harrysuitje200518gj.jpg[/link] [link]http://img244.imageshack.us/my.php?image=harrysuitje0227vh.jpg[/link] [link]http://img244.imageshack.us/my.php?image=harrysuitje0145fw.jpg[/link]

[link]http://img330.imageshack.us/my.php?image=harrysuitje0234nh.jpg[/link] [link]http://img244.imageshack.us/my.php?image=harrysuitje0094yh.jpg[/link] [link]http://img435.imageshack.us/my.php?image=harrysuitje200089cp.jpg[/link]


[link]http://img244.imageshack.us/my.php?image=harrysuitje0670ye.jpg[/link] [link]http://img244.imageshack.us/my.php?image=harrysuitje200039pv.jpg[/link] [link]http://img244.imageshack.us/my.php?image=harrysuitje0246pa.jpg[/link]Source: [link]http://www.petrolhead.nl/2006/07/de_ultieme_ferrari_challenge.php[/link]


BATMOBILES

[link]http://www.cybersteering.com/trimain/famous/bats.html[/link]
"Wealthy Bruce Wayne, upright citizen of Gotham City, is no ordinary man - beneath his rather dull millionaire facade is a masked hero, defender of justice, crime fighter extraordinaire. One flash of the bat signal or call on the bat phone and 'Wham Bam' he transforms into action as the Caped Crusader - BATMAN. The true story of Batman was derived from an obscure bat image in the novel 'The Bat' by Mary Roberts Rinehart. Writer and illustrator Bob Kane developed this image into the hugely successful comic book creation known today. From this format it was a natural progression to TV and film.
[img]http://members.aol.com/cotsmm/batmobiles.jpg[/img]
The original Batmobile was a creation of George Barris who modified the Lincoln Futura, a one-off styling exercise to produce one of the most famous custom cars ever produced. The films "Batman" and "Batman Returns" give rise to the magnificent Anton Furst Batmobile, a timeless brutal expression of a car as dark and secretive as is its hero. In the film "Batman Forever" the cars design returns to a more comic book appearance.

Cars of the Stars is proud to be the owner of one of each of these vehicles."
For the most part, Batmobiles numbers 2, 3 and 4 were constructed in an almost assembly line fashion, during the same period of time. The duplicate bodies were made from molds taken directly from the #1/Futura car and, thus, appear nearly identical to each other when first glanced at.
However, the intricate details of how these cars came to be have been twisted, hacked and butchered as much as the cars themselves! To summarize what I feel is the truth, I've read the articles available here, other articles found elsewhere, and I've sifted the many 'facts' offered to me by hundreds of Bat-fans that have visited this website...including a few of the owners of the real Batmobiles. Again, this is my own OPINION.

I believe that the #1 Batmobile is indeed the modified Lincoln Futura show car. Acquired by Barris thru his affiliations with Ford's 'Custom Cars Caravan' tour and his connections with 20th Century Fox.

Converted to Bat-use in about 3 weeks with the help of his own crew, and Bill Cushenbery, the car was 'marginal' in performance when at it's best. Repairs and rework were constant, but at NO time was another car built to stand in for #1 on film for the TV series or the Motion Picture. The additional THREE Batmobiles built by Barris Kustoms were built solely for national tours (i.e., money making). #2 and #3 did the regular 'show' circuit while #4 toured drag strips in exhibition competition with similar replicas of other famous cars, including the Green Hornet's 'Black Beauty'.

As the tours went on, the fiberglass bodies began to show stress cracks. At least two (#2 and #4, definately) were covered in black velvet 'BatFuzz' to conceal this damage, allowing them to continue touring.

And now the part that is most confusing. George Barris claims to have built the #5 car for use as a 'stunt car' in the 1966 film and then for the series before becoming a show car like it's sisters. However, another version I've heard says that while Barris was showing his 4 cars, another Batmobile was created by private owners and began being shown at events for a fee. The owners of the car had no permission to do so, and were sued by DC Comics and Barris. The resulting settlement meant the car would become the property of Barris, and was thereafter referred to as #5.

Eventually, Barris began selling the cars off thru auctions or privately arranged sales.

Currently-

The #1 car is still owned by Barris.
#2 is in Virginia, owned by Dr. David Anderson and displayed in his private garage for he and his family to enjoy, and has not been shown publicly since it's purchase.
#3 was sold in 1997 by the Branson, Missouri museum, 'Legends' (which has since closed) and is now owned and displayed by the Imperial Palace Hotel & Casino in Biloxi, Mississippi.
#4 is (as of 12/12/9 owned by Ralph Spencer, of Jacksonville, Florida. He is the vice president of a mulch manufacturing company. He bought it so he could "pick up his son from school in it."!

#5 is owned by Scott Chinery of Dover Township, New Jersey and is still found appearing at local events.
__________________________________________________ _
Here's a map of the USA showing the locations of the cars:
[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/batmap1.jpg[/link]
__________________________________________________ _
from: 'Barris TV and Movie Cars' Motorbook International, Osceola, Wisconsin
[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/batbook1.jpg[/link]

Chapter Two:
Action and Adventure TV Shows and Movies.
BATMAN
By George Barris and David Fetherston
Action/adventure movies and TV shows, Two black-and-white movie serials, fifteen episodes each in 1943 and 1949. Television series ran from 1964-66; William Dozier, producer; ABC. Full-length movie in 1966. TV series starred: Adam West as Batman, Burt Ward as Robin, Cesar Romero as the Joker and Frank Gorshin as the Riddler.

For imaginative children glued to their television screens during the mid-sixties, nothing captured their imaginations more than the Batmobile. When kids played with their Matchbox cars, they dreamed of this speeding black beauty as it exited the Batcave at top speed-complete with flames shooting from its exhaust nozzle and the turbine whine of its jet engine.

When the "caped-crusader" and his loyal sidekick, Robin, invaded the airwaves in 1964 [correction, early 1966], Batman became an instant success. Using a three- dimensional comic book style with tongue always in cheek, it was a high-camp hit that soon had kids all across the country strapping on utility belts and sliding down banisters. ABC Television arranged international distribution to Australia and England, and then licensed it for translation into Japanese, French, German, Italian, and other languages. In 1966, the first Batman motion picture was produced as a direct spin-off of the television show. It featured the Barris Batmobile.

The history of the Batmobile is a fun-filled and interesting story. Batman evolved from the forties' DC comic book cartoon character into a real life action TV hit of the sixties. In the comic book, Batman drove various automobiles--but mostly they were comically shaped and did not represent a production automobile. A befitting Batmobile was needed and Bob Kane, the originator and script writer of the TV show, had a big problem: time. ABC was starting production within twenty-one days! Bob called George Barris and presented him with the problem.

As the story goes, Barris had recently purchased the 1955 Lincoln Futura dream car from the Ford Motor Company after it had been used in the 1959 Glenn Ford, Debbie Reynolds movie 'It Started With a Kiss'. Designed by Lincoln-Mercury and built in Italy by the coachbuilder Ghia, the Futura was a great hit on the Ford show car circuit during the fifties. Barris came up with a concept using the Futura as the basis for the new Batmobile.

Unfortunately, Barris had less than three weeks to get the Batmobile designed, built and delivered. He spent an entire day at the drawing board refining his ideas and the following morning called Bob Kane to show him the sketches. Kane took the drawings to ABC Television and they gave the project the "thumbs up." With barely two weeks work time, Barris and his loyal crew of Bud Kunz and Les Tompkins began burning the midnight oil.

To create the Batmobile, the basic shape of the Futura was left as it was. However, the rest of the car received radical modifications. The nose and tail were completely reworked and the sides were changed so much that the original Futura was unrecognizable [to a blind person, maybe]. The nose was restyled with a bat theme: hooded headlights, a peaked nose, and nostril-like hood scoops. The hood was bubbled up as it pulled back from the twin nostril scoops. The "bat look" was continued in the design of the headlights, with "eyes" that pulled back into what appeared to be a pair of ears- bat ears! Following this theme, the twin-meshed grilles were crafted with round openings at the edges and a peaked tip in the center, joining to the lower edge of the opening like some kind of menacing animal's snout.

The radical refinements continued on the rear end: stock trim was either removed or molded in and a full-width, stamped mesh grille that matched the front treatment was installed. The fins were reshaped further and molded in for a cleaner look. On their leading edges, the upside down V-shaped air vents were closed off and the tips of the huge, 84in fins re- shaped with batwing tips. At the center an impressive exhaust nozzle for the turbine engine was mounted. Beside the gaping vent, a pair of 10ft diameter Deist "Batchutes" were mounted. When released, they shot back 25ft, popped open, and revealed a bold representation of the "bat signal" logo at their centers.

The fanciful features didn't end there: the Batmobile was designed to have an emergency turbine engine that exited in the middle of the rear bumper. This engine was supposed to give the Batmobile super powers, affording the ability to leap across chasms that might suddenly appear in the road while in hot pursuit of villains. In reality, Barris had installed a large, jet-styled exhaust that was more suitable for stunt work. The hollow tube allowed studio effects wizards to add sound effects and smoke bringing the jet turbine instantly to life.

The sides of the Lincoln were extensively reworked, too. The original featured semi- enclosed wheel wells with a broad molded panel running along the sides, Barris took a "gas ax" to the wheel openings and instantly changed the car's styling. He radiused each wheel and built in a flared 6in wide opening with a full-length side molding that gave the Batmobile a crisp straight edge. This edge was more of a ledge, providing a step for Batman and Robin to enter the car if they needed to leap in. The Plexiglas bubble top was retained but the center roof section was removed and replaced with an arched rollbar that carried a flashing light and twin antennae "for secure communications." Behind the cockpit were three rocket launchers that could fire smoking, explosive weapons at all villains in pursuit.

The interior was reconfigured with Batphones, antitheft devices, radios, a Batscope, escape tools, a Detect-a-scope, laser gun controls, and a remote camera with display screen. A pair of black Bat seats were installed along with Impact safety belts and a variety of flashing lights, as well as laser lights and weapons were installed and accessorized up front, in the rear, and on the interior of the vehicle. Finally, the exterior was painted a basic Bat black and trimmed with white and red pinstriping. To complete the look, a set of Rader cast-alloy five-spoke wheels capped with bright red bats were bolted on.

Ready for the premiere of the show and true to his word, Barris delivered the black beauty to ABC on time. The company was delighted with the results and production started immediately at Twentieth Century Fox studios in Burbank, California. Within a week of the vehicle's first appearance on the program, fan mail began pouring in and both ABC and Barris knew they had an immense hit on their hands. The Batmobile quickly rose to prominence to become the world's most famous and versatile custom car.

Over the next few years, the demand for exhibitions of the Batmobile dictated that Barris build five copies [actually three copies were made by Barris]. He drew a mold from the first car and built five [three] touring versions that have been seen by over ten million viewers throughout the years. Later, Barris created special finishes for the Batmobile for its cross- country tours. One car was completely flocked in black velvet and exhibited at the Petersen Publishing-sponsored "Motorama Cars of the Stars Museum" on Hollywood Boulevard.

In 1973, former Batman star Adam West toured the country with the Batmobile that became the centerpiece for a special showing at Chicago's Museum of Science and Industry. Since then, Batmobiles have traveled the world with exhibitions across Europe, Asia, Japan, Australia, and New Zealand. The original Barris Batmobile still shines like the super car hero it really is. Every time it is shown, the crowds of fans eager to take a look at the most recognized car in history are proof alone that the Barris magic is timeless.


"I drove the world's most famous car.
It did its tricks because of my pal, George Barris-
Thanks, George."
Adam West
[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/bkfut01.jpg[/link]
The Lincoln Futura was built in 1955 by Ghia in Italy to a design created by Lincoln-Mercury stylists in Dearborn, Michigan. The futuristic bubble-topped concept car was a big hit on the showcar circuit for several years after its release in 1955. Toward the latter part of the fifties, the car was used in the movie 'It Started with a Kiss', which was about an Air Force sergeant (Glenn Ford), his new bride (Debbie Reynolds), and a fabulous car, the Lincoln Futura.

[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/bc1-9001.jpg[/link]
The Batmobile was everything the TV show producers wanted. Gotham City would never be the same again! The Batmobile had all the working wiz-bang gizmos the producers had begged for. It looked like the car that Batman would drive, and had enough pep, with its Lincoln V-8 engine, to make it faster than a flying bat. The Batmobile was also an instant hit with viewers of the new show and over the next thirty years it was made into dozens of different toy and model kits for kids worldwide to enjoy. George has over fifty different toy Batmobiles in his own collection.
[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/bkbat01.jpg[/link]
Just before the show was released George was asked by TV GUIDE to do a publicly stunt with the Batmobile for the cover of the magazine. George drove the Batmobile down the Hollywood Freeway with the Batchutes fully opened into the wind behind the car, while the magazine photographer shot the photos from a freeway overpass. These days it would be an impossible task (except perhaps at 7A.M. on a Sunday morning) because of the traffic pressure on this freeway.
[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/bc4drag2.jpg[/link]
The Batmobile was featured In many different scenes in the show and performed a huge variety of stunts; drag racing was among its activities. Here, at the famed old Irwindale Raceway, the Batmobile smokes the track with a full-blown cloud of movie smoke from tires and jet turbine exhaust. Stunts like this were faked with many types of movie tricks as the producers did not want to endanger or break anything on the Batmobile that would stop production [While the tire smoke is fake, this is the actual #4 drag car, which was routinely pounded at drag strips nationwide].
[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/bc1-0001.jpg[/link]
The interior of the Batmobile was filled with crimefighting tools including a rocket launcher, Batphones, antitheft devices, radios, a Bat-scope, escape tools, a Detect- a-scope, laser gun controls, flashing lights, sound and weapon systems, and a remote TV camera and screen. The photo shows the interior of one of the second generation Batmobiles that George built as a back up for the show and to use on the show car circuit [Actually, it's the #4 drag car].
[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/bkbat02.jpg[/link]
Stored in the Batcave, the Batmobile was always ready for instant use by the Dynamic Duo. Here Batman steps aboard without using the door.
[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/bkbat03.jpg[/link]

The popularity of the show and the Batmobile necessitated George building a series of replicas to satisfy the growing requests from auto show promoter, museums, and movie events. From the original car he pulled a set of full body molds and made five show car versions. Here the crew works on finishing one of those cars in the back lot at the Barris shop. George can be seen working on the headlight. The remains of George's old X.P.A.K. 400 air car can be seen stacked up behind the Batmobile.
[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/bkbat04.jpg[/link]
The Batcycle, by Richard Korkes at Korky's Kustom Studios, was built to go with the Batmobile and followed the Batmobile theme, including the graphics and body shapes. Not only did it have a sidecar for Robin, but Robin rode in a go-kart that could be launched from the sidecar.
________________________________________________

Scott Chinery
is young, rich and drives the Batmobile.
By Jo Astrid Glading
[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/chintxt1.jpg[/link]

Scott Chinery stands beside the Batmobile at his Dover Township, N.J. home.
He bought the super-hero chariot, one of two used in the 1960s television series,
[just the #1 car appeared on film, no others] for $180,000 last year [1989].
DOVER TOWNSHIP, N.J. -- Never mind how Scott Chinery made his money. Consider instead that he claims the largest collection of pre-Castro Cuban cigars this side of Havana.

He counts between 11,000 to 12,000 of them, some 30 to 40 different brands.

Add to that about l00 guitars, dozens of valuable watches, 14 expensive cars, up to 3,500 comic books - including first editions of Batman and Superman - and a Batmobile and a Batcycle with sidecar from the 1960s television series. The latter two items cost him $240,000, but with Batmania revived by the new movie he says he's been offered $2 million for the car alone. He isn't selling.

In short, Scott Chinery, a multimillionaire by age 29, is larger the life. In fact, he stands 6-6 and weighs in at 275 pounds. Shaking his hand is like grabbing hold of a small ham.

He'd be smaller today, but as a kid he wanted to be bigger, and a college football coach told him steroids would do it. He quickly added 25 more pounds of muscle to an already impressive frame. That's how he made his money, selling what he calls a safe alternative to steroids to others who, like him, wanted to be bigger than nature intended. The Batmobile investment brought him fame faster than steroids put muscles on a 98-pound weakling.

"Want to go for a ride in the Batmobile?" he offers- "You cay be Robin." A visitor to his palatial garage has to step past the Bentley convertible, the Rolls-Royce, the Lamborghini Countach and the 1958 Thunderbird before getting to the sleek, black piece of television Americana.

Tne Bentley; incidentally, sports a $40,000 sound system, the floor strewn with compact discs, including his favorites, the Judds. "I'm in love with Naomi Judd." he confesses. The rest of his cars, a mint condition 1962 VW bug and a 1961 Corvette among them are warehoused.

Tne Batmobile, Chinery's prize possession, still bears its "Gotham City" license plates. It's sister vehicle, the only other in existence, remains impounded in Australia where it was involved in an accident.

[OK, this is true if you only count the STEEL cars as 'real' Batmobiles. I count Chinery's car as LESS 'real' than the 3 fiberglass cars due to this car NOT being made by Barris, but opinions vary. : ) ]

But at the risk of disappointing middle-age Bat fans, [this] Batmobile is a stretch[ed] Thunderbird (14 inches longer), laden with what are nothing more than Bat props.

The red Bat Phone is just a metal facsimile held to the holder by a magnet. The Bat Chute is just a red button. So be the Bat Ram, the Bat Ray, the Bat Scanner, the Bat Detect-A-Scope and the automatic tire repair.

It's a virtual Bat sham. Only the television works, and it's black-and-white. New York developer Donald Trump called one day to ask for a ride in the Batmobile and Chinery agreed to a three-block spin from the Plaza Hotel to the Trump Tower, providing Trump returned the favor with a ride in his helicopter. As they soared over Manhattan, Chinery recounts, "He said, 'I'll show you what I own'," promptly pointing out just about everything in sight.

Now Chinery is ready to roll, but the Batmobile is out of gas. He runs down the battery trying to start it.

Like a kid with lots of toys but a short attention span, he moves on to other pursuits and asks his aides to push it out of the garage, pump some gas and give it a jump-start from the Batcycle

As Robin looks on, TVs Batman talks on the Bat Phone,
one of many Bat devices in the Batmobile.
A ruthless practical joker, Chinery's home security system has one camera trained on the front door. To torment visitors, he can hit a button next to his desk and spray the unsuspecting callers with water.

For his daughter's first birthday, he ordered a full-fledged circus for the back yard.

At the end of a national television interview, Chinery, in the midst of a divorce, confessed that being young and rich can get lonely, and what he'd really like to collect is a kind and loving wife.

He received more than 24,000 calls on a toll-free line. Callers were asked to send letters and pictures, and 12,000 did. Chinery talked to 1,200 of them by phone and had dates with 34. He's dated three of them more than once. His office is cluttered with the guitars - one belonged to rock star Rick Derringer and another to Eric Clapton - and he collects antique carnival games. A wooden Uncle Sam invites: "Shake with Uncle Sam. Only one cent. He will tell you the strength of your grip."

But Chinery's penchant for adolescent pursuits ends when he talks about steroids.

He said he and others he knew often took massive doses, downing a half bottle of black market steroids at a time.

"They were being misused then more than now, even though they're more widely used now," he said.

Normally easygoing, he recalls bouts of "roid rage," an uncharacteristic urge to destroy that often strikes steroid users.

When a neighbor in his college dormitory refused to turn down his music, "I ripped the Sheetrock down but I couldn't fit between the rafters. I went around through the door and then I pushed him through the ceiling."

The steroids wreaked havoc on his body: He landed in the hospital, ended a promising football career and dropped out of college.

Chinery came back with a vengeance. After spending years researching safe alternatives to steroids, he marketed his product called Cybergenics and quickly built a multimillion-dollar business.

He started out as a shoestring mail-order operation. Now he markets his product through 2,000 retail outlets in several countries. He sells a sophisticated blend of amino acids and a protein supplement, along with a workout guide and video - sort of a Jane Fonda of bodybuilding.

He lists a litany of nasty side effects that steroids can cause; liver damage, kidney damage, hair loss, enlarged breasts, impotence, high blood pressure. And he campaigns actively against them.

A handful of bodybuilding authorities say Chinery's product is a useful alternative to steroids.

Dominic Certo, former vice president of the International Federation of Body Building and a former Mr. North America, said the results at gyms have been good.

"I couldn't say scientifically that they're as effective as steroids. I could say they're the best alternative to taking Drugs," Certo said.

Robert Kennedy, publisher of the Toronto-based Muscle Mag International, agrees.

"It doesn't work like steroids," Kennedy says, "steroids work like a kind of magic. They'll kill you, of course, but the steroids will give you immediate size within a day or two. The muscles just become rock hard, and people get hooked on them."

Chinery knows the market to which he is appealing is a vulnerable one. "These people out there are so impressionable and so motivated- motivated to the point of obsession," he says.

These days, Chinery is flexing his financial muscles in other ventures. He's taken up charitable causes, working with epileptics and terminally ill Children.

He couldn't find a decent car stereo store, so he opened his own and installed a $40,000 sound system in his Bentley.

He loves a good cigar, so he markets his own line.

As he pulls out of his house in the Bentley, some teen-age girls are parked out front.

"Hi Scott," they say in unison.

"They're not groupies," shrugs Chinery, "I've got lots of groupies, but unfortunately, they're all skinny guys who want to be big"

[link]http://www.javelinamx.com/Batmobile/fun.htm[/link]

[link]http://www.1966batmobile.com/side.htm[/link]

"In 1966 the 20th Century Fox studios would produce smash-hit TV series based on the 1940s comic book super hero "Batman". This show, staring Adam West in the title role and Burt Ward as "Robin", would go on to become the "must work" series for nearly every top performer in Hollywood. Wildly satirical, this series would also develop a devoted cult following as well. Well acted and well produced, "Batman" proved just how entertaining "camp" could be. Like the starship "Enterprise" in Star Trek, Batman's transport became almost as important a character in the show as any of the actors. Simply called "The Batmobile", this car became an instantly recognizable symbol of the series. If featured "atomic batteries", "turbine engines" and an endless supply of crime fighting tools, each one more incredible than the last. It could do almost everything but talk and never needed a tune-up.

The Car

The real story of the Batmobile begins in 1955 when the Ford Motor Co. took delivery of their latest "car of the future", aptly named "The Futura". It was a 19 foot long two-seat grand touring car which featured instruments housed in the steering wheel, push button transmission, exterior microphones to pick up and transmit the sounds of traffic to the occupants inside and a host of other innovative devices. It was described as a "rolling laboratory" from which Ford would learn about new technology to apply to their production automobiles. The body was hand crafted by the Ghia Body Works in Turin, Italy and shipped back to the states onboard the ill fated cruise ship Andrea Dorea which would later sink after colliding with another ship (with still another custom car onboard). After its usefulness at Ford had finally come to an end it was put into storage to await an uncertain fate. At one point the car was brought out and leased to a motion picture company for use in the 1956 Glenn Ford / Debbie Reynolds film "It started with a kiss" where its gleaming white body was covered in red paint. That might have been the last time it was seen by the public if not for custom car builder George Barris who found it and purchased it. Years later, when he heard that Fox was going to be doing a Batman TV series where they needed an exotic car, he sketched out a version of the Futura with suitable "Bat" alterations and presented it to the producers. They agreed that it was what they were looking for and signed a contract stating that it would be available on a certain date, in full running condition. After all, it had to be shown hurtling down the streets at fantastic speeds to stop crimes in progress! That was the theory anyway...

The Futura in the Cave

The car was delivered and filming was to begin with stock shots of the car in action, driving down the highway, arriving at City Hall, leaving the "Bat Cave" and of course, entering the Bat Cave. However things started going wrong almost immediately. The car did not run well and was hard to start. The suspension was so bad that high speed cornering had to be shot at lower speed then the film artificially speeded up because the body would roll so severely that its drivers feared losing control of it. Not to mention that it was no hot rod, the huge car could barely get out of its own way. A memorable moment came when series star Adam West had to drive the car into the Bat Cave, screech to a halt then jump from the car and run towards the "Bat Poles". It seemed simple enough but when Mr. West stepped on the brakes he got the thrill of his life, they didn't work! The huge car began to slow down but not before crashing through the rock wall at the back of the "cave". After it came to rest the crew rushed over to the stricken "Batmobile" to find its driver miraculously unhurt, however the same could not be said of his costume. Finally the "straw that broke the camels back" came when the Futura's back literally did break, causing its driver more than just a little excitement! Inspection revealed that the car didn't really have a "chassis", instead it had a poorly built, welded metal frame work which had weakened considerably over the years until it finally failed. Fortunately no one was hurt but that was only because of dumb luck. At this point it was realized that the Futura was no "rolling laboratory", it was really little more than a rolling mock-up. The studio demanded that Mr. Barris rectify the situation and this is when it received a real automobile chassis, custom stretched to fit the big car. Finally the studio had a car which could be driven wherever and whenever they needed. And brakes that worked too!

Other Batmobiles

The show became extremely popular and this is when the studio decided to put the car on tour. Custom car shows were very popular and the Batmobile had already been featured in several magazines devoted to the subject. The only problem was that it was also needed most of the time at the studio for filming because half of the time the main characters appeared on screen, they were either entering or exiting the car. The answer was to build replicas of it specifically for exhibition. George Barris was hired to build three fiberglass copies, one of which would be built as a high performance hot rod for exhibition racing, complete with working "Bat Chutes". This car would go on to be featured in many hot rod magazines where they would print pictures of it on a drag strip racing other hot rods. A forth copy of the car would enter the scene as well when Mr. Barris discovered that a man had built a copy of the Batmobile which he was taking to car shows. As sole owner of the original car, George Barris saw this as an infringement on a design which he had patented and therefore began legal proceedings against the builder. The final outcome was that Mr. Barris took procession of replica which later was also displayed at car shows. Ultimately this copy was sold to custom car collector Bob Butts of Fantasy Cars in El Cajon CA.

Identifying the cars

All of the above means that it is increasingly difficult to identify which car you are looking at in a given photo. It is not impossible, just difficult. Identifying the Futura can usually be done by looking at the interior dash board and steering wheel. Only the Futura has instruments in the steering wheel hub and a section missing from the wheel itself. From the outside it can be identified by looking at the window frames and the headlight covers. The frames around the windows are heavy metal castings on the Futura whereas the copies usually have painted-on frames with thin edge trimming. The headlights on the Futura were located in a slight channel cut into the upper surface of the front bumper. This cut out is visible in the close-ups of the nose of the car where it extendes slightly past the lower edge of the grillwork covering the light. This cut out is missing from the copies. The rotating beacon on top of the central roll bar is another method of identification as the copies had simplified versions of the cage and light."

Kids "ghost riding"

Kids "ghost riding"

http://www.leftlanenews.com/2006/08/16/ghost-riding-becomes-dangerous- teen-car-craze/

Stupid Street Racer/Show-off Nearly Kills Two People

Dumbass...

[link]http://www.erborrico.com/206raba.wmv[/link]

AMAZING videos of Supra's and Veilside Supra's !!!!!

[link]http://www.ultimatesupra.com/[/link]
this is the best supra site ever !!!!!!!
These videos are simply perfect !!!
enjoy

reminder: auto.cz coverage of Geneva (pics&vids)

For those who didn't knew this site already.

Auto.cz usually makes a good report form carshows, so bookmark this site

[link]http://www.auto.cz/prilohy/zeneva_2006/[/link]

many hundreds of pictures
~20 videos (LP640, GT3, .....)
and HI-RES babe pics + compilation video

Drifting reporter freaks out

[link]http://www.cartv.com/content/research/channels/index.cfm/channel/cartv_video/action/showvideo/vid/d_0135/vscat/DRIFTING/vcat/Motorsport/pagenum/1[/link]

It has two ads before the film playes, damn funny,

Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit

Etkös tarkoita juuri tuota Forumin pääsivua? Siinähän on viimeisimmät viestit näkyvillä kaikilta alueilta\"Viimeisimmät 10 viestiä\". Ainut, että uusimmat MP viestit ei näy jos sulla on valittuna auto aiheet. MP puolen kaikkien foorumien uusimmat viestit saa näkymään klikkaamalla pientä MP:n kuvaa, joka on foorumin pääsivun ylälaidassa pienen autonkuvan vieressä. No eipä niitä MP viestejä vielä oikein olekaan :)

Joo itse asiassa on täällä kova \"ruuhka\" siihen nähden kuinka vähän on rekisteröityneitä käyttäjiä. Viestejä ja kuvagallerioita on käynnyt selaamassa kolmenpäivän aikana 1700-2000 uniikkia käviää per päivä. Muutama palvelun esto hyökkäyskin on kestetty viimeisen kolmenpäivän aikana eli sellaisia juttuja. Porukka on ottanut aika varauksella uutta foorumia käyttöön, muutta eiköhän se siitä..

Mutta jokos asia on hoidettu............

(Malttamaton)

onkos tähän tullut ideoita meyeriltä?

nytkin kun en käynyt perjantai-illan ja sunnuntai-illan aikana sivustolla niin laaksohan oli tykittänyt oikein urakalla linkkejä ja kuvia, niin olisipa säästynyt edes muutama minuutti jos olisin vain painanut \"sitä\" nappia!

\"Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit\"

Olisko tommosta nappia mahdollista lisätä jonnekin tonne kirjautumisen jälkeiselle sivulle, kuten monilla yleisimmillä forumeilla on.

Tämä helpottaisi paljon, ei tarvitsisi selata kaikkia läpi ja katsella onko joku uusi viesti saapunut johonkin osioon

Otsikon osoittamaan asiaan palaten, niin jos nyt olen vaikka muutaman päivän käymättä sivustolla (just joo) niin sinä aikana on voinut tulla yli 10 uutta viestiä tai sitten yli 7 uutta galleriajuttua, joten toi olis kyllä hyvä idis pistää, että näkyis edellisen käymiskerran jälkeen saapuneet uudet viestit kokonaisuudessaan. Vai?

[quote]Otsikon osoittamaan asiaan palaten, niin jos nyt olen vaikka muutaman päivän käymättä sivustolla (just joo) niin sinä aikana on voinut tulla yli 10 uutta viestiä tai sitten yli 7 uutta galleriajuttua, joten toi olis kyllä hyvä idis pistää, että näkyis edellisen käymiskerran jälkeen saapuneet uudet viestit kokonaisuudessaan. Vai?[/quote]
Hyvä idea.


Nyt kun tarkemmin kokeilin niin vika ei ilmene jos en kirjaudu sisään, mutta heti kun olen kirjoutunut niin tulee se ko. warning teksti... Näin joka selaimella

noi tietokannat ja muu sivustosta hoituu palvelimen puolella, joten selaimen ei pitäis vaikuttaa siihen. outoa jos se sen tekee.

saatko usein virheilmoituksia? siis paitsi ne foorumin 10 viimeisimpiin viesteihin liittyviä. :)

Yleensä noi mysql-errorit ja interal server error-viestit kaatuu palvelimen puolelle, en tiedä paljon siihen voidaan meidän puolelta vaikuttaa. tietenkin koodi-/tietokantapuolta voi aina optimoida mutta ei siinä voi paljoa tehdä jos haluaa samalla säilyttää kaikki sivuston toiminnot.

Ok... Tuo olisi hyvä

kumma juttu. foorumin koodipuoli on pysynyt samana julkaisusta asti, joten vika oli varmaan tietokannan tilapäinen kaatuminen. random bugi.

Se lukee siellä 10 viimeisintä viestiä alla aina kun vain kirjaudun sisään, mutta ongelmaa ei ilmene kun en ole kirjautuneena sisään. Joten onko vika minussa vai...

Mullakin paukutti tuota samaa MySql-viestiä... Mutta pikkuvikoja. Samaa tekee joskus huuto.netti. Voisko se jotenkin johtua ruuhkasta?

Mikä selain sulla on? (Ei pitäisi vaikuttaa, mutta jostain pitäisi lähteä etsimään syytä tuolle)

Tämä juttu on enemmän minusta kuin Meyeristä kiinni katsotaan tätä myöhemmin :)

Voishan toi onnistua, pitää sopia parista yksityskohdasta janin kanssa eka.

Jaha, minulla kun tulee tämmönen teksti näkyviin eikä mitään uusimpia viestejä... Liekkö minun yhteyksissä tai käyttäjäntaidoissa tai minussa itsessäni jotain vikaa.Viimeisimmät 10 viestiä

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/int2000/12503/html/forum/index.php on line 169
Last 10 posts

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/int2000/12503/html/forum/index.php on line 231

Ruuhkasta?

Ei täällä ainakaan viestien määrän perusteella ihan mahdoton ruuhka ole...

Ja onhan muillakin forumeilla isompikin ruuhka, mutta ei ne valita mitään.

Internet explorer. Sillä ei toimi mutta netscapella ja mozilla näköjään toimii

500hp nopea BMW E30 Ruotsista (jälleen)

[link]http://www.kovaa.com/?page=forum&psub=view&lan=fin&thread=1430[/link]

sama tuolla

500hp nopea BMW E30 Ruotsista (jälleen)

[link]http://www.ticco.com/film/Ticco_BMW_Turbo.mpg[/link]

Kart with 115ps !!!

damn this must be brutal to drive.

135kg with 110ps I have
1350kg and 115ps

use one of these links:
[link]http://foto.renn.tv/web/video/gixxerkart_video.wmv[/link]
[link]http://www.localhost.nl/stuff/movies/motor/gixxerkart_video.wmv[/link]

0-100 under 3seconds
topspeed 170kmh (in a kart!)

edit:
13,4 mb 4:25 min

Maailman nopein koulubussi?

http://www.danerd.com/videoconferencing.php?vid=234

Videos of the week

Hi. Can somebody give me another link for the vid of the week (Pagani, SLR, Carrera GT) cause I can t open it... Thanks.

Review Of The BMW E46 M3 GTR Race Car !!

[link]http://www.webbels-bmw-m-page.de/video/m3e46gtr.mpg[/link]
Enjoy

Nürburgring/Nordschleife 2005 pictures+2 track videos

Finnish Carfreaks Nürburgring/Nordschleife 2005 pictures+2 track videos

http://www.carfreaks.net/gallery/nurburgring05_2005

few pages full of pictures from the ring. There will be also video footage, can´t say about the timeline. Should be some really good videos, with 330ci, M5, STI and M3.
http://www.carfreaks.net/video/cf-m_coupe-nurburgring-xvid.avi

first of the videos to come. Filmed inside M3 coupe, following M coupe.

http://www.carfreaks.net/gallery/cfkemora060605?page=1

Some new pictures from most recent trackday last monday. Track was little wet, but there were some nice cars. There are plenty more in the URL, 3pages.


And video with Impreza on Kemora track:

http://www.carfreaks.net/video/cf-sti-kemora-xvid.avi

Nice really calmingly edited video, 3cams and nice music

More about this nice site:

http://www.carfreaks.net/

new videos from the freaks

http://www.carfreaks.net/video/cf-m5-ring-2005-xvid.avi

125MB lap at the ring.

http://www.carfreaks.net/cf-films

Drift competition video in Norway

Size:200mb
[link]http://www.nope.no/Driftekonkurranse-Vaaler-2004-divx.avi[/link]

VILLAGE COFFEE ROASTER Calabasas, CA (01/29/06)

[link]http://www.exoticcarsite.com/gallery/view_album.php?set_albumName=album369&page=1[/link]

Shuttle launch captured from Space, amazing

astronaut #1: " they launched"
astronaut #2:" yupeee, the new playboy magazines and more beer is on the way !!! "


[img]http://serv2.imagehigh.com/imgss/4496996_shuttlelaunch01.jpg[/img]

[img]http://serv2.imagehigh.com/imgss/4496997_shuttlelaunch02.jpg[/img]


they are supposed to be taken from the ISS, would be a conicident to fly over Florida at the exact time (or perfect timing )
or a very high flying airplane and some PS to show the dark,deep space LOL

Laser ohjattu hyökkäys

Olihan rätinää, tovottavasti ketään ei loukkaantunut.. Eli toi rapid share toimii niin, että kun klikkaat videolinkkiä niin sitten kun ensimmäinen ruutu on latautunut painat FREE nappulaa ja odotat 20 sec niin video on ladattavista ja löytyy siitä alapuolelta omalla nimellään missä free nappikin oli \" Download: UH60_in_Mosul.wmv\"

Laser Ohjaus, UH60 hyökkää Mosulissa

http://rapidshare.de/files/4226311/UH60_in_Mosul.wmv.html
[img]http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/uh60-002.jpg[/img]

Golf 4 vs Supra TT at 400 m dragstip

Golf 4 vs Supra TT at 400 m dragstip

[link]http://www.vwvids.co.uk/vids/todd2.0TvssupraTT.WMV[/link]

I wonder how low is the drag co-efficient is?

I wonder how low is the drag co-efficient is?

http://www.sexyandfunny.com/WindTunnelBoobs.shtml

hey! Check that guys in my city eh eh eh

[link]http://www.youtube.com/watch?v=RqdkyzQJx3M[/link]

Sportscars sounds

Enjoy:

Gallardo:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/gallardo.mp3[/link]

Cayman S:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/porschecayman.mp3[/link]

Clio Sport 197:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/renaultclio197.mp3[/link]

MX-5 2.0:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/mazdamx5.mp3[/link]

RS4:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/audirs4.mp3[/link]

335 Ci:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/bmw335ci.mp3[/link]

911 Turbo:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/porsche911turbo.mp3[/link]

Focus ST:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/fordfocus.mp3[/link]

Golf GTI:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/golfgti.mp3[/link]

Caterham CSR 260:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/caterhamcsr.mp3[/link]

Exige S:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/lotusexige.mp3[/link]

Cooper S JCW GP:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/minicoopers.mp3[/link]

TT 3.2 Quattro:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/auditt.mp3[/link]

EVO IX FQ-360:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/mitsubishilancer.mp3[/link]

XKR:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/jaguarxkr.mp3[/link]

Mazda 6 MPS:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/mazda6mps.mp3[/link]

Brooke 260 Double R:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/brookedouble.mp3[/link]

Z4M Coupé:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/bmwmcoupe.mp3[/link]

CLK63 AMG:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/mercedesclk.mp3[/link]

Brera 3.2 Q4:

[link]http://movies.autoexpress.co.uk/autoexpress/greatestdrives/breraq4.mp3[/link]

IAA Frankfurt 2005

IAA Frankfurt 2005

IAA Frankfurt_2005 from italian tv you can download 50mb video here:
http://rapidshare.de/files/5273958/IAA_05_Frankfurt_Tg2_Motori_ITA_18.09.2005_.avi.html

or better quality vid via torrent here:
http://www.mininova.org/tor/112973
-+150mb

Vetoomus savuttomien ravintoloiden puolesta

Sitten on vielä sellanen homma, et jos baarissa ei saa polttaa niin tupakoivat käyvät välillä ulkona tupakalla ja se takia mahdollisesti baari joutuu lisäämään työvoimaa, että kontrolli säilyy. Eli suomeksi talvella patio auki.

Ku menis vaan läpi, niin säästys rahaa ku ei tarvi enää käydä kapakassa.

ei hyvä, jos täytyy olla savuttomia, niin niitä voisi olla erikseen. Saman tien vois alkoholinkin kieltää...

Kyllä se jano vie tupakkimiehenkin kupin äärelle, sai siinä sitten polttaa vai ei. Hyvin näyttää Norjassakin baarin asiakkaat pääsevän pihalle sauhuttelemaan silloin kun keho huutaa lisää nikotiinia. Kokemukset muista maista osoittavat sen, että baareissa käynti ei vähene. Ne muutamat periaatteellisimmat tervakeuhkot jotka saattavat jäädä kotiin tinaamaan tulevat korvatuksi niillä jotka eivät käy savun takia baareissa.

Vetoomus savuttomien ravintoloiden puolesta

http://muumilaakso.org/~jristani/savuton/

Kaikki kun tuohon lähtisivät niin en usko että tuo asiakaspula mikään ongelma tulisi olemaan. Tuolla periaatteella tupakoivat dissaisivat kavereitaan, jotka eivät polta. Jos on joku hyvä paikka niin kyllä sitä jaksaa vetää savukkeen vaikka jossain sivummalla ja tulla jatkamaan hauskanpitoa, jos paikka on haitarista niin ei sitä tulisi varmaan mentyä, vaikka saisi kartsan ilmaiseksi

Tälläiset pikkukylän bubit ja muut räkälät kärsivät kyllä roimasti. Niissä tunnetusti istuskelee pitkän linjan ryyppymiehet, yleensäi tupakki suussa.

Myös räkälä bubin läheisyydessä asuvat ihmiset kärsivät tästä koska tupakoivat, suuren märän alkoholia nauttineet jyskyt tulevat talojen nurkille kuseskelemaan ja polttamaan vielä pikkutunneillakin. Tottakai työntekijöiden terveys on etusijalla, mutta kaikilla asioilla on kaksi puolta.

Itse asun lähellä pikkuista kapakkaa ja meteli on nyttenkin jo aika kova. Ei se ainakaan siitä hiljene jos tupakointi sisällä kielletään.

tämä on vain minun mielipiteeni.

Onkos noista asiakaskunnan mahdollisista suppenemisista olemassa tutkimuksia maista, joissa tupakointi ravintoloissa on kielletty?

Niiden työntekijöiden terveysasiat tuossa savuttomuudessa kaiketi suurimpana argumenttina on olleet, mulla ei ole mitään savuttomia ravintoloita vastaan, koska en itse polta. Toisaalta on ajateltava asiaa myös siltä kantilta, altistuuko tarjoilija mielummin karsinogeeniselle savulle vai on työtön, juurikin Rymstigerin kaltaisten ihmisten ravintolassa rymyämisen loppumisen takia. Alkoholin kieltämistä en kannata, roimaa lisäverotusta kylläkin ;)

Paris Hilton, boyfriend and Continental GT

Paris Hilton, boyfriend and Continental GT (4 mb wmv)

http://www.celebrities.com/sample_clips/stavroswrecks_promo.wmv

Toyota Supra photo shooting

If you'll see a Supra in the vid, there is something wrong in you LOL

[link]http://www.puddingvideos.com/redirect.php?fileid=57[/link] (23 MB)

Bug drifting video

[link]http://www.volksworld.com/content/down/kreiskuke.wmv[/link]

Official video - Aston Martin DB9

Official video - Aston Martin DB9

http://www.auto.cz/media/?video=oficial/am_db9/am_db9_hi.avi

1967 camaro muscle car inboard night race

wanna know how a good old muscle car sounds and perfoms???

here it is

[link]http://www.classic-fbody.com/~gwarren/incar-night.mpg[/link]

......also some other videos there

enjoy

Kestävin uusi auto

[quote]miks lada ei ole listalla, vai hajosiko se testien aikana?[/quote] Jokaisesta olemassa olesta ladasta jossa on moottori ja vaihdelaatikko paikoillaan, saa aina vähintään 50€. Arabit kuljettaa suomesta takaveto Ladojen varaosia saudiarabiaan ja ladan osat ovat siellä kovissa hinnoissaan. Purkavat kuulema suomessa autot. Myin tuon oman rikkinäisen Ladan sellaiselle kaverille, joka kyseistä rahtausta harjoittaa ja sanoit,että jos vain tiedän muita ladoja jotka ovat kaupan pyysi ottamaan yhteyttä

Saksan laajalevikkisin autolehti Auto Bild on koonnut kattavan laaturaportin 20 merkistä. Mazda osoittautui vertailussa kaikkein laadukkaimmaksi ennen Toyotaa ja Hondaa.

Auto Bildin laaturaportti on erittäin laaja ja sen tulokset perustuvat useaan eri osa-alueeseen. Tutkimukseen kerättiin muun muassa lähes 25 000 autonkäyttäjän vastaukset. Lisäksi raportissa huomioitiin kuusi muuta osa-aluetta:

1.Korjauskehotusten määrä, niistä tiedottaminen ja korjaamopalvelu.
2.Saksalaisen TüV-katsastusraportin tulokset.
3.Auto Bildin 100 000 kilometrin kestotestien kokemukset.
4.Auto Bildin saamat lukijapalautteet autojen ongelmista (vuosittain yli 8000 viestiä).
5.Auto Bildin korjaamotestien tulokset.
6.Takuuehdot.

Japanilaiset automerkit valtasivat jälleen tutkimuksen kärkisijat. Mazda nousi tämänvuotisessa tutkimuksessa kärkeen ohi Toyotan ja valittiin Saksan laadukkaimmaksi autoksi. Mazda on määrätietoisesti pyrkinyt valmistamaan autoja, jotka antavat erinomaisen vastineen rahalle, ovat tyylikkäitä, luotettavia, laadukkaita ja joita on hauska ajaa. Lukuisat testimenestykset ja laaturaportit sekä ennen kaikkea asiakkailta saatu palaute todistavat, että Mazda on myös onnistunut tavoitteessaan.

Auto Bildin laatututkimuksen tulokset:

1.Mazda
2.Toyota
3.Honda
4.Hyundai
5.Nissan
6.Mitsubishi
7.Opel
8.Volvo
9.smart
10.Ford
11.Citroën
12.Mercedes-Benz
13.Seat
14.Audi
15.BMW
16.Peugeot
17.Renault
18.Skoda
19.Volkswagen
20.Fiat

Eivät ole tohtineet laittaa Ladaa tuohon listaan, ku se ois pessy noi kaikki.

Tieto korvaa hyvänolon tunteen

Kyllä Audi kuskin kelpaa hymyillä. :)

kovaa kilpailua romurallin kanssa? Siellähän Lada on yks kestävimmistä. Niitä pari metriä lyhennettyjä Ladoja tuskin saa kaupaksi vaikka kone ja laatikko paikoillaan oliskin =)

miks lada ei ole listalla, vai hajosiko se testien aikana?

[kröhöm] joku täälläkin on koittanut japsien korkeata laatuosaamista julistaa [/kröhöm]

;)

Mazdan nousu Toyotan ohi kyllä yllätti, Hondan laatupolitiikka on ainakin Soichiron elämänkerran lukeneille varmaan selkeä... Opel onkin yllättävän korkealla, paras Euro sentään.

Varsin uskalias veto tehdä sellainen johtopäätös, että matukka olisi kestävin auto. Arvostelukohdat ovat nimittäin seuraavat:
1. Korjauskehotusten määrä, niistä tiedottaminen ja korjaamopalvelu.
2. Saksalaisen TüV-katsastusraportin tulokset.
3. Auto Bildin 100 000 kilometrin kestotestien kokemukset.
4. Auto Bildin saamat lukijapalautteet autojen ongelmista (vuosittain yli 8000 viestiä).
5. Auto Bildin korjaamotestien tulokset.
6. Takuuehdot

Mun mielestä ainoastaa toinen arvostelukohta kertaa auton kestävyydestä.

ADAC:n ja TÜV:n tilastot kertoo mun mielestä aika paljon autojen kestävyydestä. Nykyisin saksalaiset ja japsit ovat tasoissa noissa listoissa.

Olen ÄnHooBee kanssa samaa mieltä. Tässä joku ADAC tilasto

[link]http://www.oeamtc.at/netautor/pages/resshp/anwendg/1098302.html#[/link]

Heh mitäs noi ooppeli ja fiiu on päässy top 20?

Lamborghinis & Ferraris

[link]http://beyondthequarter.com/rampageforall.wmv[/link]

BMW E46 V8 GTR

hope its not a repost!
enjoy

[link]http://www.8200rpm.com/stuffvids/DSC/dsc_race4_2004_nurburgring_vdbos.wmv[/link]

AMS: Audi R8 vs Porsche 911 Carrera 4S

Very nice comparison, they even drive both cars at the Green Hell:

[link]http://www.autoclips.net/video/play/6288[/link]

start of the bathurst 1000 1992

Awesome racing the ford rs 500 of dick johnson vs the nissan skyline gtr's
[link]http://www.youtube.com/watch?v=JE4T0YWI8_A[/link]

Events area

In the Kovaa.comin Events area you can add information about local car or motorcycle events and their dates. If the event has a website, add a link to it to the topic. The country in which the event takes place should also be included. For example, Spanish is spoken in many countries.

You can also write your message in English on the corresponding English language discussion area. The English discussion areas are visible to all language groups.

You can ask another user to translate your message into English. You can, for example, offer 10 GOD points for a translation. Points are awarded in the user information window when you are logged in Kovaa.com. You can award 10 points once a day.

http://www.kovaa.com/?page=users&psub=view&sort=GOD&order=1&limit=100&id=1

Clever dude LOL

[link]http://www.mojoflix.com/Video/Irresistible-Breasts.html[/link] haha really smart!

Best Motoring International-Hot Hatches Videot

Best Motoring International-Hot Hatches Videot

Golf GTI (manuaali ja DSG)
Megane RS
Opel Astra 2.0turbo
Honda Integra Type-R
146 GTA
Fiesta ST

http://unreal.planetaclix.pt/part1.rar

http://unreal.planetaclix.pt/part2.rar

2886 hv

no no mutta pojiltahan puuttuu cooleri... vai onkohan tossa hoidettu jäähdytys jollain muulla opilla

7,58bar=110psi

Ohoh mainas jäädä huomaamatta :D

Mitenkähän 1000 kg painava auto tolla moottorilla ja nelivetotekniikalla liikahtas.. .

Heeei! Siinähän on Haltech moottorin ohjaus lisäsuuttimille. Asiaa! Ja bensan paineet vaivaset 11baaria.

[link]http://www.highperformancepontiac.com/tech/0410pon_butler/[/link]

noh tollasen kun tempasis vaikka omaan autoon niin saattas hymy hyytyä

[quote]no tossahan näyttäis olevan \"metanoli jäähdytys\"[/quote]

Saako siitä paljon hyötyä? Siis tarkoitatko pelkästään methanolilla käyvää moottoria vai metanolia imusarjaan bensan sekaan?

Varmaan ihan kivasti, mutta ongelma olisi saada kestävä nelivetotekniikka kyseiselle moottorille

Tässä moottorista kuva:

[img]http://highperformancepontiac.com/tech/0410pon_butler_01_z.jpg[/img]


[img]http://highperformancepontiac.com/tech/0410pon_butler_03_z.jpg[/img]

[img]http://highperformancepontiac.com/tech/0410pon_butler_04_z.jpg[/img]


Erikoinen on kyllä tää läppärunkokin:

[img]http://highperformancepontiac.com/tech/0410pon_butler_05_z.jpg[/img]

no tossahan näyttäis olevan \"metanoli jäähdytys\"

Paljon on tuokin :)

toiha tais olla metanoolikäyttönen moottori,elikkä siinä toi polttoaine itessään toimii \"coolerina\"

Pitkä video - BMW M3 E30 Wallonie rallissa

Pitkä video - BMW M3 E30 Wallonie rallissa, Ranskassa

http://www.pro-pulsion-team.com/videos/2005/wal05_lo.wmv

Tire Blow at High Speed

Tire Blow Out at High Speed

http://www.prewitt.net/Images/DaytonaTireBlowGT3RSweblarge.wmv

Dragrace - 10.-11.06.2006 Alastaro, Kamasa Tools Nationals

Alastaron radalla ajetaan kauden toinen Dragrace SM-kisa, mukana mp-luokista on n. 50 kuskia.

Alastarolta tullaan tekemään \"live\"-raporttia [link]http://www.dragrace.fi[/link] -sivustolle.

Tulokset ja tapahtumaraportointi niin reaaliaikaisesti kuin se paikanpäällä tapahtuvan tulosten julkaisun puitteissa on mahdollista. Autopuolen raportointi osoitteessa [link]http://www.fhra.fi[/link].

Pitää toki muistaa, että \"Drag Race on parasta paikanpäällä\", eli kaikki kykenevät Alastarolle katsomaan kisaa.

Jokohan Janne kokeilee top fuel kyytiä tänä vkl?

[link]http://www.visualsports.tv/pages/1[/link]
Sivuilta löytyis video pätkää mm Jannen top fuel autoon tutustumis reissulta, vaan en saa näkymään. Onko vinkkejä mitä koneeltani puuttuu...

jep Toyota ylivoimaa !!!;)

Eipä ollut Jannen nitroputki vielä saapunut Suomen niemelle, joten EM-kisoissa sitten ensi kuun vaihteessa.

No niin, kisan tulokset ja päivitetyt SM-pisteet löytyvät [link]http://www.dragrace.fi/tulokset.html[/link] sivulta. Käykää katsomassa!

Autopuolen tulokset: [link]http://www.fhra.fi[/link]

Lauantain lajittelu on nyt sitten ajettu, tulokset [link]http://www.dragrace.fi[/link] (MP:t) ja [link]http://www.fhra.fi[/link] (Autot).

DTM-On board lap

J.Green drives a MB C-Class:

[link]http://rapidshare.de/files/22142021/DTM_AMG_Lap.avi.html[/link]

BMW 325 E30 with Turbo - 550hp

Nice video of a BMW 325 E30 with Turbo

http://www.ticco.com/film/Ticco_BMW_Turbo.mpg

More info\'s, pics and other videos here:

http://www.ticco.com

Audi LeMans Video

Video showing the new Audi LeMans Quattro

[link]http://auto.joins.com/upboard/pds/pdst/20031023256198_audi_leman.wmv[/link]

TT in car track laps (38mb)

lots of cars in the video. it's a long video. lots of old 911s and a sweet old 240z as well.

and it's always nice to see a TT riding a Corvette's ass during laps

the TT isn't mine...it's another TT forum member's. The car is STOCK except for an APR Chip. it's a 225 version.

[link]http://www.shost.org/beaverun.avi[/link]

wow!

Looks Narley too me, Chupacabra?? I have showed this to a lot of people Diff opinions From everyone, Go ahead and speak Your Opinion

Crazy Shit!Scary SHit! Weird! and crazy!


[link]http://www.earthfiles.com/news/news.cfm?ID=808&category=Environment[/link]

BMW 7 Sarjalaisesta e38 huoltoopas - video

juu kiitos tosta voi olla hyötyä tohon munki koslaan

BMW 7 Sarjalaisesta e38 huoltoopas - video

http://crass.on.ru/bmw/video/7series.WMV

BestMotoring Video 130mb :-)

Best Motoring Hot Version : Yashio Factory Vitz vs Spoon Fit vs DC5R vs AE86

[link]http://www.planetspeedy.com/sp33dy/video_music/Vitz_SC3.MPG[/link]

Enjoy

FERRARI Unlimited Power

impressive E46 M3 CSL drifting vid

[link]http://users.pandora.be/deuxcvke/Adje_Bmw-E46M3_afrit_drift.wmv[/link]

A lot of videos , must check !!!

Hey try [link]http://www.dragteam.cl[/link] , has some good videos in the multimedia section , almost 50 !!! , most of them u might have see it , but others are rare

enjoy !!!

Vids: 420 BHP Impreza WRX + Crazy driving with ZX10 R !!

[link]http://p.lacoste.free.fr/Galerie_perso/Toefftour_Ausserorts.WMV[/link]
A ZX10 R driving fast at the mountains. Pretty cool but only 1 : 26 minutes long.

[link]http://b.alves.free.fr/video/Subaru_WRX-420BHP%20-%20Drifting.mpeg[/link]
420 BHP Subaru Impreza WRX unfortunetly no racing or driving with it but still a very cool and long video !

Enjoy

Nice E30 318is action vid from poland

[link]http://www.rallypl.com/movies/kjs_bmw_318is_team.avi[/link] theres also nice M3E30 action inthere

BMW Z4 läheltäpiti tilanne (23 mb mpg)

BMW Z4 läheltäpiti tilanne (23 mb mpg)

http://www.jokin.de/z4/most-ausritt.mpg

A few spy pics of the '06 Civic

[link]http://www.channel4.com/4car/gallery/spy-shots-2004/H/honda-civic.html[/link]

I still can't imagine how the actual body will look like but I can say that I am hating the back lights.

Ferrari F50 - äänien ja auton ystäville!!!

Niin on, pientä kumitusta rajoittajaan jäi vielä kaipaamaan

hyvin soi!

Ferrari F50 - äänien ja auton ystäville!!!

Kuule mahtava mekaanin F50 ääni!

(2.4MB) Sisäkuvaa kun kiihdyttää
http://vidalsmonami.hypermart.net/cars/f50_panelb.wmv

(5MB) Pakoäänien kanssa leikkimistä
http://vidalsmonami.hypermart.net/cars/f50_road3b.wmv


(11MB) hauskanpitoa tienpäällä
http://vidalsmonami.hypermart.net/cars/f50_bylake.wmv

Sehän ois ollukki piste iin päälle.

On kyllä mukavat murinat. ;)

Albuquerque Drag Strip ?

Found this on Google Earth, South to the Airport. Could it be a drag strip?

[link]http://img135.imageshack.us/my.php?image=01qy6.jpg[/link][link]http://img86.imageshack.us/my.php?image=02ry0.jpg[/link]

Some my short video...!;-)

Hi!
Some my short video...!:
My travel on a Pagani Zonda F Clubsport :
[link]http://www.caldicarphoto.com/my_travel_on_a_pagani_zonda_f_clubsport.html[/link]
A Black Ferrari Enzo to Monte Carlo:
[link]http://www.caldicarphoto.com/black_enzo.html[/link]
The FXX!:
[link]http://www.caldicarphoto.com/fxx.html[/link]
The Murcièlago sound:
[link]http://www.caldicarphoto.com/murcielagos_sound.html[/link]
Other videos to:
[link]http://www.caldicarphoto.com/video.html[/link]

Fuel consumption

Let’s list the fuel consumption of our vehicles here.

2004 Northeast Exotic Car Show

[link]http://www.anything-auto.net/EVENTS/AUTO_SHOWS/Northeast_Exotic_Car_Show_2004/1.html[/link]

NICE BMW 6 Series Cabrio pictures

Hi, If you want some nice pictures of NEW BMW 6 Series Cabrio try this address:

[link]http://www.bmwboard.com/articles/[/link]

a new HERBIE MOVIE!

a new HERBIE MOVIE!

http://www.apple.com/trailers/disney/herbie_fully_loaded/large.html

Le Mans 2005

Täytyy nostaa hattua myös J.J.:n \"apuajajalle\" Tanskalaiselle Tom Kristensenille, joka otti jo uskomattomannen seitsemännen voittonsa kisassa.

Tämän vuoden voittaja on J.J. Lehto ja Audi R8.
Viralliset Le Mans sivut
[link]http://www.lemans.org/24heuresdumans/live/pages/accueil_gb.html[/link]
Infoa Audi R8:sta
[link]http://www.audi.com/audi/com/en1/experience/motorsport/customer_sport_r80/audi_r8.html[/link]

Testaa nettiyhteytesi nopeus

koululla:
Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.06 sekuntia, nopeuden ollessa 17661 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.05 sekuntia, nopeuden ollessa 39481 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.11 sekuntia, nopeuden ollessa 38434 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 0.30 sekuntia, nopeuden ollessa 27218 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 0.86 sekuntia, nopeuden ollessa 19137 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 0.88 sekuntia, nopeuden ollessa 18711 kbit/s
Testi 7: 2048 KB ladattiin ajassa 1.29 sekuntia, nopeuden ollessa 12731 kbit/s
Testi 8: 2048 KB ladattiin ajassa 1.86 sekuntia, nopeuden ollessa 8830 kbit/s
Testi 9: 2048 KB ladattiin ajassa 1.80 sekuntia, nopeuden ollessa 9083 kbit/s
Testi 10: 2048 KB ladattiin ajassa 1.88 sekuntia, nopeuden ollessa 8733 kbit/s
Testi 11: 2048 KB ladattiin ajassa 2.88 sekuntia, nopeuden ollessa 5681 kbit/s

Keskiarvo: 16256 KB ladattiin ajassa 11.96 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 10878 kbit/s

Kivasti kulkee pitäs olla 2meganen

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.10 sekuntia, nopeuden ollessa 10019 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.28 sekuntia, nopeuden ollessa 7199 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.56 sekuntia, nopeuden ollessa 7253 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 1.39 sekuntia, nopeuden ollessa 5903 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 2.37 sekuntia, nopeuden ollessa 6901 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 2.38 sekuntia, nopeuden ollessa 6876 kbit/s
Testi 7: 2048 KB ladattiin ajassa 2.37 sekuntia, nopeuden ollessa 6899 kbit/s
Testi 8: 2048 KB ladattiin ajassa 2.38 sekuntia, nopeuden ollessa 6892 kbit/s

Keskiarvo: 10112 KB ladattiin ajassa 11.85 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 6828 kbit/s

Koululla piuha on paksua =)

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.09 sekuntia, nopeuden ollessa 11039 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.23 sekuntia, nopeuden ollessa 9005 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.63 sekuntia, nopeuden ollessa 6525 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 2.17 sekuntia, nopeuden ollessa 3771 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 2.45 sekuntia, nopeuden ollessa 6700 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 8.03 sekuntia, nopeuden ollessa 2040 kbit/s

Keskiarvo: 6016 KB ladattiin ajassa 13.60 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 3540 kbit/s

Sivuhuomautuksena mainittakoon että yhtäaikaa samassa luokassa oli 30 konetta netissä... Koko koulussa koneita lienee noin 500 tms

Koululla kulkee ihan hyvin :)
Keskiarvo: 32640 KB ladattiin ajassa 10.38, siirtonopeuden ollessa 25164 kbit/s.

851,85 kbit/s

738,84 kbit/s näyttäis olevan nimellisnopeudeltaan puolen megan yhteydellä. Saas nähdä mitä tuolla epsoon kämpällä näyttää kun sinne joskus eksyn...

Himassa repäsin

Siirtonopeustesti

Tällä sivulla voit testata modeemisi siirtonopeuden Welhon sisäisessä verkossa.

Testataan...
Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.20 sekuntia, nopeuden ollessa 5174 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.51 sekuntia, nopeuden ollessa 4000 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 1.22 sekuntia, nopeuden ollessa 3367 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 2.31 sekuntia, nopeuden ollessa 3544 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 4.76 sekuntia, nopeuden ollessa 3442 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 4.76 sekuntia, nopeuden ollessa 3442 kbit/s

Keskiarvo: 6016 KB ladattiin ajassa 13.76 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 3498 kbit/s
Mon Jun 18, 2007 20:23:13

Ihan kivasti liikahtaa....

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.60 sekuntia, nopeuden ollessa 1715 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 1.07 sekuntia, nopeuden ollessa 1915 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 2.14 sekuntia, nopeuden ollessa 1911 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 4.41 sekuntia, nopeuden ollessa 1858 kbit/s
Testi 5: 1024 KB ladattiin ajassa 4.59 sekuntia, nopeuden ollessa 1784 kbit/s

Keskiarvo: 2944 KB ladattiin ajassa 12.81 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 1839 kbit/s

Koululla tuntuu kulkevan. Ilmeisesti testiservu aika lähellä...

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.47 sekuntia, nopeuden ollessa 2198 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.02 sekuntia, nopeuden ollessa 118436 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.04 sekuntia, nopeuden ollessa 92972 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 0.11 sekuntia, nopeuden ollessa 72951 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 0.18 sekuntia, nopeuden ollessa 93181 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 0.18 sekuntia, nopeuden ollessa 91682 kbit/s


Keskiarvo: 96128 KB ladattiin ajassa 9.03 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 85185 kbit/s

htvssa suht sama .Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.58 sekuntia, nopeuden ollessa 1777 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 1.18 sekuntia, nopeuden ollessa 1742 kbit/s

752Kbit/s (tuli taas kokeiltua)

6459.31 kbit/s

ja

Siirtonopeustesti

Tällä sivulla voit testata modeemisi siirtonopeuden Welhon sisäisessä verkossa.

Testataan...
Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.08 sekuntia, nopeuden ollessa 12748 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.32 sekuntia, nopeuden ollessa 6358 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.61 sekuntia, nopeuden ollessa 6680 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 1.19 sekuntia, nopeuden ollessa 6888 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 2.38 sekuntia, nopeuden ollessa 6898 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 2.61 sekuntia, nopeuden ollessa 6273 kbit/s
Testi 7: 2048 KB ladattiin ajassa 2.49 sekuntia, nopeuden ollessa 6574 kbit/s
Testi 8: 2048 KB ladattiin ajassa 2.53 sekuntia, nopeuden ollessa 6481 kbit/s

Keskiarvo: 10112 KB ladattiin ajassa 12.21 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 6624 kbit/s
Wed Sep 19, 2007 20:38:25

874.31 kbit/s

tuolla toinen testi. antaa erilaisia tuloksia.
http://kuivuri.pp.htv.fi/speed/

itse sain:
Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 1.04 sekuntia, nopeuden ollessa 982 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 2.27 sekuntia, nopeuden ollessa 904 kbit/s

mitäs ton pitäs vastata. ainakin minulta laskutetaan megasesta liittymästä. esim kovaa.comista imettäessä noita videopätkiä niin näyttäs tulevan n100-130kb/s luokkaa.

Aikalailla samat tulokset molemmista.

Ekasta testistä: 8235,46 kbit/s

Ja toisen tulos:
Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.14 sekuntia, nopeuden ollessa 7343 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.31 sekuntia, nopeuden ollessa 6641 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.45 sekuntia, nopeuden ollessa 9135 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 1.11 sekuntia, nopeuden ollessa 7401 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 2.38 sekuntia, nopeuden ollessa 6881 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 2.34 sekuntia, nopeuden ollessa 6992 kbit/s
Testi 7: 2048 KB ladattiin ajassa 2.28 sekuntia, nopeuden ollessa 7193 kbit/s
Testi 8: 2048 KB ladattiin ajassa 2.36 sekuntia, nopeuden ollessa 6955 kbit/s

Keskiarvo: 10112 KB ladattiin ajassa 11.36 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 7121 kbit/s

Pitihän se kotonakin koittaa:

10/2 Laajakaista Plus

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.05 sekuntia, nopeuden ollessa 20577 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.24 sekuntia, nopeuden ollessa 8697 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 0.51 sekuntia, nopeuden ollessa 8108 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 0.94 sekuntia, nopeuden ollessa 8717 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 1.92 sekuntia, nopeuden ollessa 8548 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 1.92 sekuntia, nopeuden ollessa 8555 kbit/s
Testi 7: 2048 KB ladattiin ajassa 1.91 sekuntia, nopeuden ollessa 8558 kbit/s
Testi 8: 2048 KB ladattiin ajassa 1.92 sekuntia, nopeuden ollessa 8549 kbit/s
Testi 9: 2048 KB ladattiin ajassa 1.95 sekuntia, nopeuden ollessa 8410 kbit/s

Keskiarvo: 12160 KB ladattiin ajassa 11.34 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 8578 kbit/s

Tollasta tarjottiin.. vissiin ihan ok jos olen aikoinani ostanut megasen yhteyden.

Testi 1: 128 KB ladattiin ajassa 0.14 sekuntia, nopeuden ollessa 7230 kbit/s
Testi 2: 256 KB ladattiin ajassa 0.52 sekuntia, nopeuden ollessa 3940 kbit/s
Testi 3: 512 KB ladattiin ajassa 1.03 sekuntia, nopeuden ollessa 3993 kbit/s
Testi 4: 1024 KB ladattiin ajassa 2.13 sekuntia, nopeuden ollessa 3848 kbit/s
Testi 5: 2048 KB ladattiin ajassa 4.32 sekuntia, nopeuden ollessa 3792 kbit/s
Testi 6: 2048 KB ladattiin ajassa 4.35 sekuntia, nopeuden ollessa 3767 kbit/s

Keskiarvo: 6016 KB ladattiin ajassa 12.49 sekuntia, siirtonopeuden ollessa 3854 kbit/s

Aihe siirretty englanninkieliseltä puolelta

Tässä keino millä testata nettiyhteyden nopeus:

http://www.msoynet.fi/speed.htm


itse sain tulokseksi 548.81 kbit/s

tht
1762,21


Rymstiger
774.22 kbit/s

BIG, WET, FAST Porsche Boxster Drift

BIG, WET, FAST Porsche Boxster Drift

http://video.google.com/videoplay?docid=-4941119947503242097

In circuit Vasco Sameiro, in Braga-Portugal!!

Men stuck in mud

Men stuck with their cars in mud, water, snow and ice;

[link]http://www.truckworld.com/Stuck-Of-The-Month/stuck-trucks.html[/link]

Ron Paul for President

Seems Moderate to me - What a concept

[link]http://www.youtube.com/watch?v=e1Y37CgnwF8&NR=1[/link]

Alfa 75 tyre blowing

Alfa 75 tyre blowing

This was taken at the Hungarian Alfa Romeo Club drag race day

http://www.okossag.hu/alfa/DSCF3916.wmv

Elise Working Through Traffic

[link]http://media.putfile.com/Elise72[/link]

TopGear Evo VIII MR FQ-320 v. Impreza STi WRX WR1 video

I looked around and seems no one has posted it til now...

[link]http://www.norcalevo.net/gallery/albums/album06/EVOvScoobyLow.mpeg[/link]

Drift Battle

[link]http://www.driftingvideoclips.com/driftbattle.wmv[/link]

Small ad for Drift Battle (10Mb)

NFS 1 intro

[link]http://rapidshare.de/files/13071410/Need_For_Speed_1_-_apresenta__o_1.avi.html[/link]

Saab turbo club of sweden at knutsdorp ring

Cool videoclip of some very cool and fast saabs.
Has anyone info on yellow saab whit the grey tribal grapics??
It's looks very fast to me any info on that saab??

[link]http://www.pottsork.nu/stcs/Mopack@Ring.Knutstorp.STCS.2005.avi[/link]

BMW E30 M3 Pakoputki testi

BMW E30 M3 Pakoputki testi

http://www.s14.net/exhaust/video.html

bikes: Berzerktrailer (moto-x)

backflip with no hand landing

[link]http://film.motox.no/Berzerktrailer_512.wmv[/link]

3:58min 14,9mb

Martin schanche testing a 900 hp ford escort cosworth wrc

Mr rallycross is back for the gatebil bil grand prix as always in ford
It's 900 hp ford escort cosworth wrc this time.
[link]http://www.gatebil.no/include/gatebiltv.php?vid=72[/link]
+Martin schanche and per eklund in the same car
[link]http://www.youtube.com/watch?v=jhX9tIJE5rw[/link]

Good amount of videos

Good amount of videos

Site has a nice amount of video including some topgear stuff in the Andere section. A couple of nice vids I haven\'t seen before either.

http://www.racingteambirkenfeld.net/videos.htm

Nissan blubird gets blown up!

Tried to upload this video but i don't think it worked so...
[link]http://privat.bluezone.no/to-rf/spreng_prosjekt_bluebird.wmv[/link]

Hope this works, it's really funny... It's shot at night so it's a little dark.

F1 car fireup

This must be old video, but it was new to me. Is it Arrows car?
Exhaust running little hot
[link]http://users.zoominternet.net/~jonlauer/f1fireup.mpeg[/link]

Remote control car

[link]http://home.comcast.net/~broncojim/rccar.wmv[/link]

Drifting on Japanese mountain roads (trailer)

[link]http://www.apartment107.com/assets/videos/jdmoption0005.wmv[/link]
Option\'s trailer. They sure are crazy!

Tuning and babes

[link]http://tuningnews.net/autoshows/autoexotica2004/1/[/link]

fighting over a parking spot

[link]http://www.break.com/index/fight_over_parking_spot.html[/link]

Swiss Hillclimb Crashes[link]http://www.alpenshop.ch/0002.mpg[/link]2,39Mt
[link]http://www.alpenshop.ch/0001.mpg [/link] 1,36Mt

Audi Centre Perth - White RS6 Avant

I work at the audi centre and this came in a little while ago and i thought i would share them with you...

they are reasonable quality at 1600x1200...

[link]http://speed.supercars.net/Board?viewThread=y&fID=8&tID=100496[/link]

Outo URL

RomutRadalle: Juu hienosti päätelty noin se varmaan onkin, mitähän hyötyä moisesta softasta voisi olla?

Muutamissa softissa sen saa ite määritellä, vaihtoehtoina juurikin tuo välilyöntikorvaus-

Eikös %20 ole välilyönti? Mistä ihmeestä tuollainen lienee kotoisin..?

[quote]RomutRadalle: Juu hienosti päätelty noin se varmaan onkin, mitähän hyötyä moisesta softasta voisi olla? [/quote]

Jotkut eivät vaan halua jättää mitään jälkiä, miten surffailevat...

Aika monesta \"internet security\" -softasta tuollainen toiminto löytyy, yleensä vaan poistavat referrer tiedon kokonaan tai korvaavat sen tekstillä tyyliin: \"referrer blocked by xxx-software\". Tuollaista välilyönneillä korvausta en ole aiemmin nähnyt.

kovaa.com Statistiikasta...

Osaako joku sanoa, että mitä oikeasti tapahtuu kun tämän lainausmerkkien sisäpuolella olevan copypasteaa selaimen url kenttään ja laittaa haun päälle?? Elä kokeile sillä selain jää jumiin.. Lähinnä mitä tuo %20 meinaa url kentässä ja miksi tuossa on piste välissä?


\"http://%20%20%20%20%20%20.%20%20%20%20%20%20.com/imgres\"

%20 on välilyönti.

Googlen kuvahakua käytettäessä kuvien osoite alkaa \"http://images.google.fi/imgres?\"

Veikkaisin, että jollain käyttäjällä käytössä jokin softa, joka blokkaa referrer -tiedon korvaamalla osoitteessa kirjaimet välilyönnillä. Merkkien määräkin täsmäisi tuohon googlen osoitteeseen. Tultu siis googlen kuvahaun kautta tänne.

The truth of iraq war, and what is going on

[link]http://www.rainews24.rai.it/ran24/inchiesta/en/video.asp[/link]
it basicaly talking about how us use chemical weapon and stuff in iraq

i think is a must see,, but not sure how true teh documentry is


but deifntily check it out. is around 30 mins

Rollin' wit Bob Saget FOO!

Hilarious! Not sure if he's known outside the US, but:

[link]http://www.break.com/index/rollinwsaget.html[/link]

Insane Sand Sculptures

These must have taken a lot of time and lots of skill

[link]http://www.ebaumsworld.com/sand-sculptures.html[/link]

Countless Motorsport videos...

at [link]http://www.ukf1.net[/link]

Njoy ppl!

Two tough guys try to mess with a BMW owner[link]http://badjojo.com/daily/video.php?var=6.08.16/01.wmv[/link]

Legends car make some tricks

Legends car make some tricks

http://rapidshare.de/files/4792171/car.wmv.html

R&T Battlewagons: S4 Avant vs Magnum SRT8 vs E55 AMG SW

R&T Battlewagons: S4 Avant vs Magnum SRT8 vs E55 AMG SW

Video:
http://rapidshare.de/files/7747681/R_D__Battlewagons.asf.html

Article:
http://www.roadandtrack.com/article.asp?section_id=31&article_id=2857

Aerodynamik

Under kovaa.com:s Aerodynamik-del så kan du skriva in meddelanden som berör aerodynamik. Om du vill så kan du skriva samma meddelande på motsvarande plats under de engelskspråkiga sidorna. De engelskspråkiga diskussionerna syns för alla språk.

Om du inte själv behärskar engelska så kan du t.ex. be någon annan användare om hjälp för att göra den engelskspråkiga översättningen. För översättningen så kan du t.ex. erbjuda 10 GOD poäng. Poängen kan ges genom användarens informations fönster, förutsatt att du är inloggad på kovaa.com:s sidor. Det är endast möjligt att ge 10 GOD poäng per dygn.

bmw e36 328i projekti

Päiviä!

Ideana olisi jossain vaiheessa lisätä hieman tehoa koneeseen porauttamalla(ja ehkä stroukkaamalla) ja turbottamalla.

Nyt tarvittaisiin tietoa että minkä osien laatuun pitäisi erityisesti panostaa jos meinataan ahtaa 20-25psi:llä? Kestääkö esim. venttiilikoneisto? Männät, kampiakseli, kiertokanget ja nokat nyt ainakin menee vaihtoon mutta mitä muita pitäisi ottaa huomioon.

Ja jos tietoa löytyy niin laittakaa mitä vaan ko. bemun virittämiseen liittyviä neuvoja/ohjeita/vinkkejä.

PS. arvioita paljonko tilavuutta saa nostettua a)poraamalla b)poraus+stroukkaus niin ettei vielä ihan rajoille vedetä.

no jos tota meinaat ahtaa 1,7barilla ni tuskin sitä kauheesti kannattaa porata/stroukata kun tossa mainitsit että tarkotus oli lisätä hieman tehoa koneeseen

Kuulostaa siltä, että \"hieman\" on vähän enemmän kuin hieman tässä projektissa :) En lähtisi porailemaan, jos tuohon koneeseen on turbokäyttöön tarkoitettuja stroker-kittejä saatavilla niin toki voi harkita. Tuskin ihan halpoja kumminkaan. Tilavuus auttaa kyllä kun haetaan viimeisiä löylyjä, riippuu aivan miten extremeen olet tähtäämässä. Miksi vaihdat kampiakselin? Vai tarkoitatko juuri strokeria? Minkä osien laatuun panostaa.. Tietysti kaikkien vaihdettavien osien laatuun kannattaa panostaa, se halvin tulee lähes poikkeuksetta kalliimmaksi loppupeleissä. Ahtimen valintaan kannattaa myös uhrata aikaa, ja opiskella hieman juttuja pintaa syvemmältä. Bemun koneista en erikoistietoja omaa enempää kuin avaruussukkuloistakaan. Kannattaa tutkia maailmalla ahdettuja buimureita, eiköhän jokainen rikki menossa oleva osa ole jossain jo rikottu :)

Underground Racing Pite - Unleashed 2004

Cars,bikes and snowmobiles
[link]http://ugrpite.any.se/Underground%20Racing%20Pite%20-%20Unleashed%202004(DivX).avi[/link]
354Mt

Animaatio Paka 3

Armeija aiheinen animaatio Paka 3

http://video.google.com/videoplay?docid=8907975848337448910

Crash on a bike meet

Oh that's hurt.

[link]http://www.galnedansken.com/ny_sida_19.htm[/link]

Repost?

NASCAR IMAX 3D

[link]http://www.apple.com/trailers/wb/stock_car_imax/[/link]

Discovery Channel: Extreme Machines Million Dollar Motors

[link]http://video.google.com/videoplay?docid=4382931953247936883&pl=true[/link]

Super Duper thanks to Mihal for ripping it for Dload:

first 3 files are 100MB each, the last one is 17MB
[link]http://rapidshare.de/files/16922563/Extreme_Machines_Million_Dollar_Mo[/link] tors.part1.rar.html
[link]http://rapidshare.de/files/16922697/Extreme_Machines_Million_Dollar_Mo[/link] tors.part2.rar.html
[link]http://rapidshare.de/files/16922754/Extreme_Machines_Million_Dollar_Mo[/link] tors.part3.rar.html
[link]http://rapidshare.de/files/16916605/Extreme_Machines_Million_Dollar_Mo[/link] tors.part4.rar.html

Speedo view video: Subaru WRX doing 0 - 150 km/h !!

[link]http://stellae.mystica.free.fr/subaru/multimedia/WRX%200150.avi[/link]
Enjoy !!

Frontwheel drive turbo Power

Frontwheel drive turbo Power

http://www.qsrproductions.com/videos/tineonfeux.wmv

Rip-Saw, wicked bandwagon

[link]http://www.howeandhowe.com/videos/SPONSOR.wmv[/link]


I'm not quite sure what it's good for (more than having fun) but it's so much cooler than the bandwagons we had when I was in the military service.

(7.4Mb)

200 Mph Radio Controlled Model Jet

200 Mph Radio Controlled Model Jet

http://video.google.com/videoplay?docid=-8206040318719606251&q=sukhoi

Jos sinulla on virus koneessa

On tullut muutamia kysymyksiä kuinka saa viiruksia pois koneesta jos ne ei lähde viruscleanerillä tai nortonin viruskannerilla. Tässä ohje

Laita googleen hakusanaksi \"Backdoor.Haxdoor.H remove\" (ilman noita lainausmerkkejä), josta tuo ensimmäinen \"Backdoor.Haxdoor.H\" on hankalasti poistuvan viruksen nimi ja \"remove\" se asia joka halutaa sille tehdä

google antaa listan löytyvistä osumista, sieltä linkkiin:

http://www.precisesecurity.com/computer-virus/avbhh-mar015.htm

ja sieltä ohjeeseen jossa kerrotaan kuinka viruksen tai madon saa manuaalisesti poistettua. Tässä esimerkki. Tarvitset kohdekoneen admin oikeudet jotta pääset editoimaan rekistereitä:

[quote]

MANUAL REMOVAL (Backdoor.Haxdoor.H):

1. Restart the computer using the Windows Recovery Console [how to]
2. Disable System Restore (Windows Me/XP). [how to]
3. Update the virus definitions.
4. Run a full system scan and delete all the files detected.
5. Delete any values added to the registry. [how to edit registry]

Navigate to and delete the subkeys:
HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\xmsk32
HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\xmsk64

Navigate to the subkey and delete values:
HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows NT\\CurrentVersion\\Winlogon\\Notify\\xmsk32
Values:
\"secureUID\" = \"[RANDOM NUMBER]\"
\"secureTIME\" = \"[DAY:MONTH]\"
\"DllName\" = \"xmsk32.dll\"
\"Startup\" = \"KeLoadData\"
\"Impersonate\" = \"1\"
\"Asynchronous\" = \"1\"
\"MaxWait\" = \"1\"

Navigate to the subkey and delete values:
HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Control\\MPRServices\\TestService
Values:
\"DllName\" = \"xmsk32.dll\"
\"EntryPoint\" = \"KeLoadData\"
\"StackSize\" = \"0\"
\"SecureID\" = \"[RANDOM NUMBER]\"
\"SecureTIME\" = \"[DAY:MONTH]\"

Navigate to the subkeys and delete value:
HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Control\\SafeBoot\\Minimal\\xmsk32.sys
HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Control\\SafeBoot\\Minimal\\xmsk64.sys
HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Control\\SafeBoot\\Network\\xmsk32.sys
HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Control\\SafeBoot\\Network\\xmsk64.sys
Value: \"Default\" = \"Driver\"

Navigate to the subkey and delete value:
HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Control\\Session Manager\\Memory Management
Value: \"EnforceWriteProtection\" = \"0\"

6. In order to make sure that Backdoor.Haxdoor.H is completely eliminated from your computer, carry out a full scan of your computer using AntiVirus and Antispyware Software. Another way to delete the virus using various Antivirus Program without the need to install can be done with Online Virus Scanner.

[/quote]


Normaalit virustutkat ja spyware -työkalut eivät välttämättä havaitse kaikkea epämääräistä, jos on käytetty rootkit tekniikkaa. Tässä on hyvä työkalu, jos epäilet koneella olevan rootkit. Ohjelma ei ikävä kyllä poista pöpöjä mutta sen käyttö antaa tiettyä varmuutta.

Rootkit Revealer:

http://www.filehippo.com/download_rootkit_revealer/

edit: Linkki

Audi B5 S4 on the Nordschleife.

[img]http://img60.imageshack.us/img60/6483/s46iq.jpg[/img]

This is a cool S4 video at the ring. [img]http://www.cirena.com/rs6/smilies/s4addict.gif[/img]

[link]http://www.filefactory.com/get/f.php?f=c1aa3f74b76e927d3053af5b[/link]

Or this one:

[link]http://rapidshare.de/files/7739890/The_ring.wmv.html[/link]

Nice Database

[link]http://www.seriouswheels.com[/link]

this site have a great database of car from almost every manufacturer past and present, great picture and wallpaper ( some of them are over 1600x1200 in resolution )

Camcorder mounting kit

Camcorder mounting kit:

[link]http://www.b-hague.co.uk/camera_suction_pads_vacuum_mounts.htm[/link]

Stopped engine Acrobatics, WOW!

[link]http://www.youtube.com/watch?v=9ZBcapxGHjE[/link]

just found a link to this, and well, see it for yourself, this pilot has some unique skills, and talents!

Crashed Exotic Cars

kyllä itkettäis ...

Hurjastellessa kaikki on mahdollista

[link]http://www.wreckedexotics.com/newphotos/exotics/[/link]

Kivoja pelejä..

Ainahan noilla voi sattua kaikenlaista, kun on nopea urheiluauto alla... Taitaa olla, että turvallisuus ei enää kulje käsikädessä suorituskyvynkanssa, mitä nyt noita palaneita lasikuitukasoja tuossa selaili

Näillä sivuilla saa aikaa helposti vierähtämään tunnin jos toisenkin.. Kyseisen linkin päässä on muumuassa muutamia tuhoutuneita ferrareita ja superautoja.

Want to know EVERYTHING about Ferrari ???

here is the great link:
[link]http://www.geocities.com/fgto288/index.html[/link]
sorry if posted

SC Viper vs SC Z06

[link]http://www.illicitintentions.com/Vette&Viper.wmv[/link]

WC pöntön tuunausta

WC pöntön tuunausta. Eli tälläisä sarjoja saa 500 dollariin jenkeistä


http://www.magicjohn.com/magic-clean.htm
[img]http://www.magicjohn.com/mc.jpg[/img]

[img]http://www.magicjohn.com/SB400big.jpg[/img]

Katso video:

http://www.subtv.fi/e/

Kukkaa ei oo niin viisas ku insinööri (Japanilainen).

Toi video oli hyvä.
Täytyykin heti tilata ittelle tällänen :)

Kaikkea ne japsit keksiikin.

[quote]Kukkaa ei oo niin viisas ku insinööri (Japanilainen).[/quote]Paitsi majava, joka sukeltaa sateelta suojaan. :)

Suomalaisia rataajo videoita

onko tämä harrasteajoneuvoluokkaa vai endurancea?

Endurance Saloon-luokkaa taitavat ajella

Siellä käy kädet, kuin tynnyrinpesiällä

[quote]Endurance Saloon-luokkaa taitavat ajella[/quote]

jep!

Tuosta Röyhkiön linkistäkin löytyy jotain kuvagalleriaa rallitouhusta. Hyvin otettuja kuvia kannattaa katsoa (menossa mukana bannerin alta)

Suomalaisia rataajo videoita

http://www.106racing.com/106/videot.html

Hyvä on ainakin videoiden tekstiselosteet


edit: kirjoitusvirheitä

Kovaa vääntö on siinäkin luokassa

joskus kattelin noi videot läpite ja voin sanoa, että aivan hullunäköistä touhua...
ja vilahtelee siellä oman paikkakunnan poikien 325 bmw:kin muutamaan otteeseen...ovat tainneet jo ikävä kyllä laittaa hanskat tiskiin???

How scared would you be??

[link]http://content.collegehumor.com/media/movies/regis_fait_du_kayak1.mpeg[/link]

Hope this is not a repost, new to me atleast.

Chernobyl Stories (warning! shocking!)

Chernobyl stories by photos and commentary.

[link]http://inmotion.magnumphotos.com/essays/chernobyl.aspx[/link]

Warning! Some people can find this shocking

Drifts und Sounds 2004 (MotorVision) video

Drifts und Sounds 2004 (MotorVision) video

One of the best video compilation I have ever seen!!
This video is all about drifting with the best cars around in the world! It has Mercedes-Brabus-Carlsson-SLR,BMW M5,Lotus,Aston Martin,Ferraris,Lamborgini,Porshce
and they pressing every car to the limit.

Size:39,4mb

Drifts und Sounds 2004 (MotorVision)
[link]http://www.audirs6.ch/videos/sounds_drifts_2004.zip[/link]

Video M5 E60 vs. 360 Modena vs. 575 Maranello vs. 911 turbo

Video M5 E60 vs. 360 Modena vs. 575 Maranello vs. 911 turbo
http://rapidshare.de/files/3996851/porsche_turbo-ferrari_575m-m5-550_m.mpg.html

Video 2 M5 E60 vs 360 Modena
http://rapidshare.de/files/3999457/M5-Modena-dururken_kalk__.mpg.html

997 turbo video

I wasn't registered and it worked, so hopefully the same for you.

[link]http://www.autoexpress.co.uk/?video_gallery/video_gallery_story.php?id=39014[/link]

Mercedes CLK AMG DTM on a wet track

[link]http://www.autocar.co.uk/popups/video.asp?ar=216451[/link]

Pretty small video but nice to hear that thing rumble!

PORSCHE 997 S VS 977

[link]http://www.fastdrive.org/request.php?359[/link]

Alfa Romeo 159

Gorgeous 159 short clip

[link]http://www.italiaspeed.com/forum/forum_images/alfa_romeo/159tvc.wmv[/link]

Phone Salesman Amazes Crowd

Phone Salesman Amazes Crowd

[quote]A great story from the show Britains Got Talent. The audience has little expectation for this cell phone salesman until he brings them to their feet with an incredible performance of an extremely difficult son[/quote]

http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=311560

9 sec\' Mitsubishi Evo at the dragstip

9 sec\' Mitsubishi Evo at the dragstip
http://05-evo-viii-gsr-gt35r-powered-4g63.com/Videos/AMSshort.MPG

RUF 911 turbo vs CL65 Kleeman

RUF 911 turbo vs CL65 Kleeman

550hp vs 739hp and 1300 nm

http://www.maffs.org/2005CL65/RturbovCL65.mpg

http://www.6speedonline.com/forums/showthread.php?s=&threadid=37449

Collection of car and motorcycle sites

Collection of car and motorcycle sites (with ranking):

http://www.super-cars.net/action.asp?site=3804&action=in

[quote]Modified Cars | Performance 100 | Super Cars | Super Trucks | Super Bikes
Top Car Sites | Top Truck Sites | Top Bikes Sites | Performance GTI | Cars \'n\' Babes
Top Cruise Sites | Top Lowrider Sites | Top Marques | MOTORPIX
Exotic Car Sites | Top Import Sites | Fast Car Sites | Top UK Car Sites[/quote]

Formula 1 season 2006

Let’s start speculating about the coming season in time :) The rules are changing, the era of V10 engines ended in China and the teams must now use 2.4 liter V8 engines. What will happen to the balance of power between different teams? Williams may be in good shape, if their cooperation with Cosworth begins smoothly. Their drivers are Webber and Rosberg Jr. Same familiar drivers continue with McLaren. Is Mercedes going to build the new engines entirely without Ilmor? If they are, it leaves their competitiveness a mystery. What about Renault: Alonso continues in the team, but is Fisichella 100% sure to continue? Massa steps in as the teammate for Schumacher at Ferrari. He is supposedly a fast guy but hasn’t really impressed me with exceptional speed. I guess a supporting driver doesn’t have to… Lot of changes happening for the next season, Minardi and Jordan will change their names because of new owners. It should become an interesting season :)

This topic has been translated from the Finnish forum of Kovaa.com along with other best picks. The other language versions can be found from: [link]http://www.kovaa.com/?page=search&query=formulaoneseason06topic§ion=forum[/link]

500kV Line Opened Under Load

O... M... G...

[link]http://students.mcad.edu/~jgrundman/500kV_line_opened_under_load.mpeg[/link]

(Hopefully not a repost.)

don't even try.

[link]http://www.metacafe.com/watch/128659/taekwondo_vs_shaolin_kung_fu/[/link]

no words can describe. wow.

Trucks can drift too =)[link]http://www.framipell.com/camioning.wmv[/link]

right click, save as...

GRANTURISMO skyline gtr

did you know GRANTURISMO TOKYO CONCEPT PS2 GAME??

[link]http://auto.joins.com/upboard/pds/pdst/20031210124494_Gran%20Turismo%20Nismo%20GT-R.WMV[/link]

F1 exhaust running white hot...


[link]http://users.zoominternet.net/~jonlauer/f1fireup.mpeg[/link]
Holy crap!

Why Wearing Seatbelts is Good

[link]http://www.youtube.com/watch?v=kjr952zMbeE[/link]

the best wet lap in F1 - history onboard w. Patr. Depailler

......maybe some know already the vids.

for those who don't - see some of the best laps in F1 History

A very wet day in car with Patrick Depailler in a Tyrrell-Cosworth 008
[link]http://www.green-flag.com/Videos/Montrealwet.zip[/link]

This video is a whole lap in car with Rene Arnoux in a Renault RE30B
[link]http://www.green-flag.com/Videos/MontrealDry.zip[/link]

Here is the battle between Villeneuve and Arnoux. They bang their cars together for 3/4 of the lap! This is the whole of the last lap.
[link]http://www.green-flag.com/Videos/Dijon.zip[/link]

nice movie of drifting E60 M5 in snow!!!

[link]http://analogue.net/carpron/E60M5_video.mpg[/link]

Films,programs and (Much)More

[link]http://www.sogratis.kit.net/1paginas/filmes/filmes.htm[/link]

SC Viper vs SC Z06

[link]http://www.illicitintentions.com/Vette&Viper.wmv[/link]

Street Cars Fest Finals, Ruotsi

Kuvia

[link]http://gallery.henriluoma.net/SCFF06/[/link]

Luontokuvia suomesta

Parhaita luontokuvia iso setti mitä olen nähnyt suomessa otettuja

http://web.mac.com/lsippu/iWeb/Photo%20Gallery/My%20Profile.html

Kuvaaja: Lauri Sippu


Lyrebird video!, Lintu matkii kaikkea kameran laukaisijasta moottorisahaan. Kannattaa katsoa jos ei ole aikaisemmin nähnyt:

http://video.google.com/videoplay?docid=-4680269528301603439&q=Lyrebird+video

Siinä on pikkusen siivissä liikettä. 8)

...eikun "When too Much is NOT enough", lintulaudalla


[img]http://homepage.mac.com/lsippu/.Pictures/Photo%20Album%20Pictures/2004-02-17%2005.21.31%20-0800/Image-4ADDD547614B11D8.jpg[/img]

Kovaa.com- kun ei enää riitä hömötiainen lintulaudallasi. =)

sweet BM battle, best of Japanese sports cars

[link]http://stream.jexoticar.com/jexoticar/dbestmotoring_05_99-1.wmv[/link]


now someone please post it as a mpeg file

Plasmaa omalla mikro-aalto-uunilla ja parillta tulitikulla

ylempi linkki ei toimi

Tuossa vähän mikroaalto kikkailua.. Plasmaa omalla "mikro-aalto-uunilla ja parillta tulitikulla":

http://www.apache.airnet.com.au/~fastinfo/microwave/ball...

Ja tuossa ihan hyvä lähdesivusto:

http://www.everist.org/special/mw_oven/

Vuokraa BDA-Escortti

[link]http://www.saxspeed.fi/tuotteet_bdaescort.php[/link]

Juu tuosta pääsee galleriaan:

http://www.saxspeed.fi/galleria.php

onhan se näköjään joskus kipatukin. Kivasti tuntuisi kehräävän tuo BDA patti

Kattokaa esittely-video

RIP My Old Car

The owner called me and told me he had an accident in my old car...at the latest drift event. He tinkered with the suspension and it was off. Apparently...waaaay off. It's totaled and is going to be parted out.

[img]http://img322.imageshack.us/img322/4430/alex16mt.jpg[/img]

[img]http://img96.imageshack.us/img96/1581/alex29xy.jpg[/img]

Read the whole history on my car:

[link]http://www.geocities.com/MotorCity/Downs/7128/PROJECTX.html[/link]

And please observe a moment of silence...

maybe the best street racing video i have ever seen

[link]http://www.1320video.com/vids/houstonIIbig.wmv[/link]

it is on the [link]http://www.1320video.com[/link] website and i know most of you are aware of that page but i had to point this one out because it is really well done. races on the highway and from a dig. awesome quality, great music and a lot of action. tons of different cars too (no exotics though sorry). its a big file (114 mb) but if you like street racing videos, this is one of the best out there right now.

enjoy

True Steve Irwin Tribute!

Truly a great guy RIP Crocodile hunter

[link]http://video.google.com/videoplay?docid=8240942649409892640[/link]

Sateinen Action Meetingi Mantorpin radalla 06.08.2005

Paljon hyvin rakennettuja autoja.

Sateinen Action Meetingi Mantorpin radalla 06.08.2005

http://v6.hexpower.se/mantorp/index.php?view=pics

Olihan tuolla näköjään suomalaista osaamistakin näytillä

BMW E30 M3 pictures

Nice BMW E30 M3 pictures

[img]http://www4.ncsu.edu/~mjjackso/Pics/pics22.jpg[/img]

more:

http://www4.ncsu.edu/~mjjackso/pics.html

Bill Clinton-My Life.E-book

A_ClockWork_Orange.pdf 27-May-2004 16:19 867K
A_ClockWork_Orange.txt 27-May-2004 16:20 295K
Ann_Coulter_-_Slande..> 27-May-2004 16:13 675K
Ann_Coulter_-_Treaso..> 27-May-2004 16:14 701K
Ayn_Rand_-_The_Fount..> 27-May-2004 16:18 1.7M
Bill_Clinton_-_My_Li..> 30-Jun-2004 00:30 7.3M
Daniel_Quinn_-_Ishma..> 27-May-2004 16:11 351K
John_Milton_-_Paradi..> 27-May-2004 16:21 471K
download to read.
by Left Click "Save as".

Video Incredible Duel McLaren SLR vs Truck Mercedes

Video Incredible Duel McLaren SLR vs Truck Mercedes

http://www.need4speed.ws/McLarenSLR.html

522ci TT Big Block Chevy

Listen to this beast! Wait until about 1:45 in and listen to the 2000hp monster.

[link]http://videos.streetfire.net/video/6024e70a-9390-4ae9-8470-980a00f132ff.htm[/link]

Hope its not a repost

RedBull \"Pilots\", nice website

\"Pilots\" nice website

http://www.redbullcopilot.com/

This is a 52min 152 Mb streaming video!

World \"trick plane\" champpionship 2005

http://a500.m.akastream.net/7/500/12532/v0001/redbullgmb.download.akamai.com/9472/airrace/07_san-francisco_2005/webtv52.wmv


Red Arrows

http://www.wimp.com/pilots/

BATMAN BEGINS - new trailer


http://www.apple.com/trailers/wb/batman_begins/trailer4/

Bruce Like the LB

NeedForSpeed 1 intro

NeedForSpeed 1 intro

[link]http://rapidshare.de/files/13071410/Need_For_Speed_1_-_apresenta__o_1.avi.html[/link]

Enzo crashes and burns

Here are some vidoes of it, the quality is not that great and the car is only ther for a split second, but I bet you the guy is really kicking himself in the ass.

[link]http://www.hostdub.com/albums/micvin/Mov03051.mpg[/link]
[link]http://www.hostdub.com/albums/micvin/Mov03052.mpg[/link]
[link]http://www.hostdub.com/albums/micvin/Mov03050.mpg[/link]

Audi RS4 reviewed by Auto Live (+ 6 min\' vid)

Audi RS4 reviewed by Auto Live (+ 6 min\' vid)

[link]http://www.rs4-video.com/Video/zAuto_Live-Audi%20RS4.mpeg[/link]

Javier Salmones

Hei!
I don't usualy write a lot here! I don't have too much time and my english sucks! But ... i found the web site of this spanish guy, Javier Salmones. He is a photografer. So as you guess in this web site you can find a lot of pictures and ... some vids. I only like about 10% of the topics that i read here, and if i saw this here ... this it belongs to those 10%. Visit this web site, and the vids section it is a must to see. I only gonna give a clue ... rally
I don't know if it is a repost so ... if it is i'm sorry for the repo... i mean .. sorry for the stan.
Stay well

Asiallinen ajosimulaattori

[link]http://www.force-dynamics.com/video/force-dynamics_301-rbr-rallyschool.wmv[/link]
8.19Mt

Tästä on ollut jo juttua:
[link]http://www.kovaa.com/?page=forum&psub=view&lan=fin&thread=2597&#end[/link]

A few skyline video\'s

A few skyline video\'s

A few videos of nissan skylines:
[link]http://www.fhmotorsport.com/downloads/Over300km.wmv[/link]
[link]http://www.fhmotorsport.com/downloads/skyline.wmv[/link]
[link]http://www.fhmotorsport.com/downloads/beetle.wmv[/link]
[link]http://www.fhmotorsport.com/downloads/Skyline_vs_Supra.wmv[/link]
[link]http://www.fhmotorsport.com/gallery.asp[/link]

LOL: Now That's What I Call a Lens !

Couldn't believe my eyes

This baby weighs 250 kilograms, it's a Karl Zeiss lens, a 1700 f/4. Wonder what the price is ... lol

[link]http://www.dpreview.com/articles/photokina2006/Misc/IMG_0919.jpg[/link]


Cheers

Porsche 924 'GTS'

projekti sarjaa jatkaa 924 vm.82

Tarkoitus olisi tehdä GTS lookkeri,
ei ole tulossa siis mikään tarkka replica,
ulkopelleiltään 951/S2 keula, 944 takalasi, ja taakse GTS levikkeet.
Sisustaan, hieman erikoisempaa penkkiä,rattia + muuta pientä.

Ja vanteiksi, ei vielä tarkkaa tietoa, jarrut vaihtuvat 944 vakioiksi, joten jaoksi tulee 5x130.

tässä motivaatio
[link]http://www.aijaa.com/v.php?i=2422198.jpg[/link]

ja tässä lähtökohta..
[img]http://www.aijaa.com/img/t/00310/2378788.t.jpg[/img]
[img]http://www.aijaa.com/img/t/00068/2378793.t.jpg[/img]

ja update tänään;

ehjääntyy..
uudet iskarit ostettu jokanurkkaan+ letkuja ja suodattimia jne.. keulaan tulee itse suunniteltu jäykkyys säätö, weitechin jousilla, Ja vanteiksi bbsn Lemansit 8,5 leveät. Kohta rupeaa olemaan maalauskunnossa, kunhan saisi vielä levikkeet suomeen niin avot. :)
[img]http://www.aijaa.com/img/t/00982/2421820.t.jpg[/img]
[img]http://www.aijaa.com/img/t/00350/2422068.t.jpg[/img]
[img]http://www.aijaa.com/img/t/00364/2421836.t.jpg[/img]

täytyyki katsastaa kyseinen pulju, edistyyhän se ,,,,,tosin aika verkkaiseentahtiin ,kone ,laatikko,kardaani,perä,tukivarret,takaiskarit/paikat ,turvakaaret,tulipellinsiirto,lattianpellitys olis niinku suurinpiirtein paikallaan. mutta kyllä siinä vielä hommaa riittää ,ei sulla etu/takapuskuria löytyis ?

kaveri, lupasi tuoda [link]http://www.americaninternationalracing.com/custom.asp?id=259246&page=25[/link]
tollasesta paikasta, mites THTn porge edistyy?

Jaaha..

Taka-levikkeet tulivat amerikasta, mutta jo tutuksi tulleella tavalla, projektit muuttuvat:/

THT:n kanssa hierottiin kauppoja, itselleni tuli koriin 924 vakio lokarit, ja Turkuun lähti (lähtee..) 944 lokarit kuvista.

joten tästä yksilöstä tuli kapeakylkinen, vanteiksi löysin mad'in 14" 3-osaiset vanteet, ehjääntyy ensiviikolle ajoon.


[link]www.simon-auto.de/alpine/bilder/npro_madin.jpg[/link]

hehe,, joo.. pysy samana vielä..:/

tarkoitus että liikahtaisi viikonloppuun mennessa, maalasin lokarit, mutta maalimiehet möivät prkle väärän sävyn! :( nooh, THTlle muuten lokarit viimeinkin matkahuoltoon..

0ho, sehän o pitkällä jo.. yhtään täysin ehjää puskinta ei ole kuin autossa, mutta aihioita löytyy 924seen, pistpriv tai soita jos tulee tarve, kyllä joltain aina löytyy osat!

jokos liikahtaa ?

mistä hommaat niitä levikkeitä?/ lokasuojia

[quote]Jaaha..

Taka-levikkeet tulivat amerikasta, mutta jo tutuksi tulleella tavalla, projektit muuttuvat:/
[/quote]

Sentään auto tälläkertaa pysyi samana :)

COOL 630hp Porsche GT2 vid!

I´ve found this 29mb vid. Very nice Very good quality and the car itself looks great. Really fast too

[link]http://www.t-t-p.de/downloads/ttp_porsche_gt2.mpg[/link]

Stephen Wiltshire - The Autistic Human Camera

This is amazing, my jaw dropped while watching this guy work:

[link]http://www.infectiousvideos.com/index.php?p=showvid&a=playvid&sid=1487&cr=hotplay[/link]

crazy street drifting

Crazy bastard with a 5 series

[link]http://kingec.medvedek.org/drift/MOV01205.mpeg[/link]

[link]http://kingec.medvedek.org/drift/MOV01209.mpeg[/link]

näin käy kun lähtee poliiseja karkuun

mopopoika lähtee poliiseja karkuun ja vetää mutkan pitkäksi videomateriaali poliisin kamerasta.
koko n 158mt ja kesto 13.48
on vaan harvinaisen hidas serveri

http://koti.mbnet.fi/devili/Isompi.avi

taishan tuo eloon jäädä. oli vaan harvinaisen tymä kuski. poliisit näki jo rekkarin niin silti lähti karkuun...

paitsi jos ajaa mutkat suoriksi ;)

Ihme hidastelija oli.. Ei ihan normaalia oo että autolla ottaa mopon kiinni..

Coupe Volga V12

Lähes kaikki aiheet, jotka tulevat FFP:nkin linkki osioon tulee jostain muusta, isommasta foorumista ja nimen omaan copy pastena jonkun jäsenen toimesta ;), sama homma tämänkin foorumin kanssa. Ihan vaan huomioksi ettei FFP ole se ainoa tai ensimmäinen paikka maailmassa mihin uudet matskut tulee.

Täällä käy tietty porukka ja jos ovat törmänneet johonkin heitä kiinnostavaan aiheeseen niin miksi ei sitä muillekin esittäisi oli se alunpitäen löydetty ihan mistä vain. Näin sivustolle kertyy matskua, jotka ovat tuottaneet sivuston käyttäjät ja sivusto jatkossa näyttä ehkäpä enemmän siltä miltä sen käyttäjien toimesta halutaan näyttävän

Tämän topicin Coupe Volga V12 on hieno aihelöytö ja sopii aiheena loistavasti myös kovaa.com Slouganin alle, vaikka se ei mikään aiheen tuottamiskriteeri olisikaan.

Aikas komee (kromi kiiltää).


[img]http://www.a-r.ru/new_site/year2001/n08/volga/800/volga-07.jpg[/img]

[img]http://www.a-r.ru/new_site/year2001/n08/volga/800/volga-20.jpg[/img]

[img]http://www.autoreview.ru/new_site/year2001/n08/volga/800/volga-52.jpg[/img]
[link]http://forums.beyond.ca/showthread/t-6928.html[/link]

Hmm... Muuten, maksais vähemmän vaivaa kun laittais tänne linkit osioon Stickyksi linkin FFp:n Verkosta Bongattua osioon, kun näyttää kaikki aiheet tulevan aina sieltä.
Ei tartteis yksitellen pastee niitä.

found some cool videos on another forum..... check them out

redneck talking bout his car... (i couldnt understand shit)

[link]http://www.blkaustinstang.com/Movies%20and%20Sound/Misc%20vids/Humor/Corvette%20Racing%20LS1.wmv[/link]

Triumph the insult dog.. (conan obrian is classic)

[link]http://www.blkaustinstang.com/Movies%20and%20Sound/Misc%20vids/Humor/Triumph%20-%20Starwars%20Return%20of%20the%20Dorks.wmv[/link]

thats what you get for racing a crapy ass car

[link]http://www.blkaustinstang.com/Movies%20and%20Sound/Misc%20vids/Humor/almighty%20VtEk.wmv[/link]

'03 cobra vs evo
[link]http://www.blkaustinstang.com/Movies%20and%20Sound/Misc%20vids/Racing%20Vids/Street/03%20cobra%20v.%20evo8.mpeg[/link]

A longer video of a gatebil event.

Here is longer video of the 2006 gatebil event at kristiansand.
[link]http://klipps.no/gatebil_kristiansand_2006/[/link]

VisionBoy Videos

Some really nicely produced movies can be found here..

[link]http://www.visionboy.com/videos.htm[/link]

Mtm audi s1 diffrent footage old and newer.

Some diffrent footage of the mtm audi s1 old and newer footage.
[link]http://www.mtm-online.de/en/index.php?nav=9&subnav=3&id=31[/link]

This is what traffic is like in my dreams...

[link]http://www.youtube.com/watch?v=v6Fem5rbLNk&eurl=[/link]

concorde of the seas

small story here when i was 6/7 my mums friend brought me home a postcard of the ferry she was on when coming back from ireland and on it was the seacat.it was just out of this world compared to even ferrys nowadays and i always promised myself one day,one day ill see that boat in the metal and maybe even have a go on it.,and then a year later stena brought out the hss which looked even more strange!back in 2001 when they started sailing the seacat from troon i first seen one! stunning boat and it didnt have shift! well on monday i just happened to be on the stena site and they had return tickets on the hss for just 15gbp return! just couldnt turn the chance down.first got a look at it through the hills and my god this boat is HUGE! i thought the seacat was big but this is something else.reason for calling it the concorde of the sea is imo something this big shouldnt go this fast it seems to be against the laws of physics.
some specs:has 2 jet engines from a saab fighter jet and another 2 from a 747 making 100,000bhp ,0-20 knts in 12 seconds,can do 50knts but it has been said they have been going over this and it was the fastest ferry in the world up untill this year and it only uses 20,000 litres of fuel per hour
[link]http://img464.imageshack.us/my.php?image=dscf0739ws4.jpg[/link][link]http://img393.imageshack.us/my.php?image=dscf0751vp7.jpg[/link][link]http://img393.imageshack.us/my.php?image=dscf0599co2.jpg[/link][link]http://img393.imageshack.us/my.php?image=dscf0610pe7.jpg[/link]
[link]http://img363.imageshack.us/my.php?image=dscf0663up6.jpg[/link][link]http://img456.imageshack.us/my.php?image=dscf0658fv6.jpg[/link][link]http://img387.imageshack.us/my.php?image=dscf0713hq9.jpg[/link][link]http://img486.imageshack.us/my.php?image=dscf0707gs4.jpg[/link]
[link]http://img441.imageshack.us/my.php?image=dscf0625kv0.jpg[/link][link]http://img292.imageshack.us/my.php?image=dscf0613ks9.jpg[/link]

[link]http://youtube.com/watch?v=ufFYaX6howU[/link]

oh and i also seen the seacat
[link]http://img411.imageshack.us/my.php?image=dscf0692cr6.jpg[/link]

Crazy parachute pyramid

Crazy parachute pyramid
http://www.lemonzoo.com/funny_videos/1027/crazy_parachute_pyramid.html#mtop

http://www.lemonzoo.com/funny_videos/1044/crazy_base_jumping_video.html#mtop

500kV Line Opened Under Load

O... M... G...

[link]http://students.mcad.edu/~jgrundman/500kV_line_opened_under_load.mpeg[/link]

(Hopefully not a repost.)

Hemi.

[link]http://www.chello.nl/~c.vandetillaart/videos/jimmywhitevideo.wmv[/link]

Rise to Grimstad - more mad MC driving from south of Norway

Another video from the same district as "Arendal to Grimstad": [link]http://www.baneviken.com/filmer/Grisekjoring2.wmv[/link]

It is to bikes racing from Rise to Grimstad with speeds up to around 300 km/h. Much more narrow and twisty roads than the other video which is on the main road in the district (the same as in the latter stages of this video).

Maybe it is time to build some racetracks around here

Hail storm

Hail storm

It must be one of those days when you\'re happy if your car is in the garage or under the shelter. This was shot in Eastern Finland on Monday. Hails of that size are extremely rare here.

http://personal.inet.fi/koti/vsaar2/Raekuuro_060710.mpg

F430 Spider from drive.com.au - Motoring video & reviews

yes, it's the F430 Spider

[link]http://rapidshare.de/files/7872874/F430_Spider.wmv.html[/link]

see ya!

Ongelmia käyttäjäkuvan vaihdossa.

Oho, olinpas kömpelö. Nyt on hieno kuva. ;-)

[quote]Lisäsin itselleni käyttäprofiiliin kuvan, johon en ollut täysin tyytyväinen, joten poistin sen. Ongelma tuli kun yritin pistää uutta kuvaa niin se laittaa alkuperäisen kuvan takaisin?[/quote]

Refreshaa ruutu. Jos profiilisi kuva on tallentunut serverille samannimisena selain saattaa hakea sinun omalla kiintolevyllä olevan vanhan kuvan historia cachesta..

Lisäsin itselleni käyttäprofiiliin kuvan, johon en ollut täysin tyytyväinen, joten poistin sen. Ongelma tuli kun yritin pistää uutta kuvaa niin se laittaa alkuperäisen kuvan takaisin?

water corvette

[link]http://outdoorsbest.zeroforum.com/zerothread?id=114542[/link]

Nissan Skyline GT/R Story

No not the vid sadly

[link]http://sportgear.sportse.org/?p=173[/link]

Calsonic Skyline incar-video

R32 GT-R:n alkuaikojen vakioautokisoja Japanista, Fujin radalta.

http://video.google.com/videoplay?docid=-4179432809383159580&q=gtr

Kesto noin 19min, googlen stream. Kannattaa katsoa :)

SRT-4(449whp 457ft-lbs) vs. ZO6(438 whp)

Didn't put this in American Muscle forum since the SRT-4 isn't really muscle, but move it if you have to.
[link]http://aftermath-gaming.net/cgi-bin/webapp/cgi-bin/index.cgi?action=redirectd&cat=videos&id=1[/link]

2004 SRT-4
AGP T3/T4 50 trim .63 A/R turbo kit
Big Spearco FMIC
BDJ's 3" CAI
JLM 3" DP with cutout
Rage Ported Intake manifold
Full Fuel system with 750cc injectors
E-manage / E-01
449whp 457ft-lbs
1/4mi: 12.05 @ 120.05mph

2002 Z-06
Cartek Stage 2 Heads/Cam
Cartek ported intake manifold
Haltech Intake
TPI Headers
B&B exhaust - no cats
4.10 gears
Tuned by Cartek

The famous e36 bmw m3 of dado turbo powered

The legend that is dado's e36 bmw m3 turbo.
[link]http://www.youtube.com/watch?v=9mXAVzxUITQ[/link]
[link]http://www.youtube.com/watch?v=CiMSR35LVx8[/link]
[link]http://www.youtube.com/watch?v=Tc3PqiiQDjc[/link]

Respecting the speed limit protest

Respecting the speed limit protest

http://video.google.com/videoplay?docid=-5366552067462745475&q=speed

Many (official) VDs for downloads

[link]http://www.autorevue.cz/video/Default.asp?NFIACTION=best&NFIOS=3&NFICAT=0[/link]

Diesel Performance area

In the Kovaa.com Diesel Performance area you can write messages about tuning diesel engines. You can also write your message in English on the corresponding English language discussion area. The English discussion areas are visible to all language groups.

You can ask another user to translate your message into English. You can, for example, offer 10 GOD points for a translation. Points are awarded in the user information window when you are logged in Kovaa.com. You can award 10 points once a day.

http://www.kovaa.com/?page=users&psub=view&sort=GOD&order=1&limit=100&id=1

SLR and CGT still faster than the 599 GTB!!

[link]http://www.youtube.com/watch?v=4GSXZqXU43k[/link]

... straight line only

*edit*

CGT is also faster

[link]http://www.youtube.com/watch?v=z43iEkfWir0&mode=related&search=[/link]

Tiff Needell Driving Teqniques

The coolest Tiff drifts and what not EVER!

Front-wheel drive
[link]http://www.youtube.com/watch?v=QBPH94cYKO0&mode=related&search=[/link]

Rear-wheel drive
[link]http://www.youtube.com/watch?v=n7JQvCEOHXo&mode=related&search=[/link]

Three and two-wheel drive
[link]http://www.youtube.com/watch?v=nrN4ciLsGoQ&mode=related&search=[/link]

4x4
[link]http://www.youtube.com/watch?v=nrN4ciLsGoQ&mode=related&search=[/link]
[link]http://www.youtube.com/watch?v=QcIqn8tNRhc&mode=related&search=[/link]


The funny part for me is that myself and a couple of friends went out to the middle of no-where about a year ago and learned how to do some of this stuff in a few cars. It was awesome to watch Tiff explain how to do this. One was a Honda Accord 4-door, but dont make fun of it, because it was the most fun because of the handbrake that would instantly lock the rear wheels. We also had two Mazda Miatas, which were tons of fun to slide in the dirt and on the wet roads. And we also had my 944 out there, which I'm sure TT can vouch for how much fun those cars are.

BMW M5 vs E55 vs jne. + Ruf R Spyder

BMW M5 vs E55 vs jne. + Ruf R Spyder

2 videota vanhalta saitilta
http://people.freenet.de/heise-online/videos.html

BMW M5, Alpina B5, Mercedes-Benz
E 55 AMG & Brabus E V 12
http://rapidshare.de/files/5921033/BVMW_M5_Alpina_B5_Mercedes-Benz_E_55_AMG_Brabus_E_V12_Abenteuer_Auto_Kabel_1.mp4.htmlRuf R Spyder
http://rapidshare.de/files/5843648/Porsche_Boxster_-_Ruf_R_Spyder_auto_motor_und_sport_tv_VOX.mp4.html

Car Run: West LA to Malibu

From PCar website:

[link]http://videos.pcars.us/video/D1933F00-2F15-44F2-8B13-4CDD83FAC1B6.htm[/link]

Destroying a Hyundai Terracan at MoonTV

[link]http://www.youtube.com/watch?v=W7Q9LdiFNhw&eurl=[/link]

Nothing new - Clarkson already did the same with the Hilux

Maailman hienoimmat jouluvalot!

mahtavaa!!

Hieno pätkä, siinä oli nähty vaivaa. Saa aika paljon tapahtua, ennenkuin itse rupeen väsäämään vastaavia valoja. :)

Ei jumaliste.

Maailman hienoimmat jouluvalot! Katso loppuun saakka, et voi olla hymyilemättä. On jonkin verran joutunut näkemään vaivaa kun katsoo mihinkä kaikkeen nuo pystyy!

Olisiko tässä kiva naapuri ehdokas?

http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=14019

Noista valoista voisi olla jo ylpeä

Aikamoista touhua noilla jenkki patukoilla :/

onhan noita jo suomessakin, ei ehkä noin extremeä vielä, mutta hirmusia valoshow juttuja jo

Toi on niin sairasta, mitä ne taloihinsa Jenkeissä kytkee... Joskus tuli dokkari noiden kilpavarustelusta, viereiset perheet kilpaa tekivät taloistaan toinen toistaan mahtavampia vilkkuvalohelvettejä. Toivottavasti tuo kulttuuri ei ikinä leviä tänne.

Olipas komee show.

Tuollainen suuntaus on jo olemassa. Suomessakin alkaa olemaan ja tulemaan sellaisia Jenkkilässä olevia vastaavia 200 neliön omakotintalo \"minipiha\" taajamia, joissa lähekkäin asuminen voi aiheuttaa kaikenlaista hulluutta. Suomalaisilla on ainakin hulluus geenit jo valmiina. Esimerkiksi missään nimessä (jos auto harrastuksista puhutaan) saa olla samanlaista, kuin jollakin muulla.

Stunt Babes

Olipas nättejä tyttöjä. :)

[link]http://www.stuntkingz.com/vidz/mototrix_old_photoshoot.wmv[/link]

tollasia tyttöjä sitä pitäs saada omaan penkitysvideoonkin!

Mitsubishi EVO IX (Video)

Mitsubishi EVO IX (Video)

[link]http://www.rbrally.com/Download/EVO9_Nurb.wmv[/link]

Oikea hiiren näppäin ja \"Save As\".

Kinoshita-san repäsi aika hyvän ajan vanhalla Nürburgringillä, taitaa olla seuraavakin Evo ihan kelpo peli =) Siihenhän oli haettu pientä diffuusorintynkääkin takapuskuriin.

Tokyo Auto Salon 2006 thread

Hey fellas
Bunch of cool Cars/Parts/Chicks pix.Only top stuff From Japan Tokyo Auto Salon 2006. Jan 13-15d.
[img]http://www.carview.co.jp/tas/2006/images/common/header_main.jpg[/img]
[img]http://www.hipertekspeed.com/images/events/tas06first/images/IMG_6589.jpg[/img][img]http://www.auto-g.jp/special/2006_0113/gallery/booth05/images/042.jpg[/img]
[img]http://www.hipertekspeed.com/images/events/tas06first/images/IMG_6889.jpg[/img][img]http://www.hipertekspeed.com/images/events/tas06first/images/IMG_6801.jpg[/img]
Here you are few links to enjoy:
[link]http://www.hipertekspeed.com/features/tas06first.htm[/link]
[link]http://www.boomplustoys.net/bptmedia/tokyoautosalon2006/index.html[/link]
[link]http://autos.goo.ne.jp/tas2006/index.html[/link]
[link]http://www.carview.co.jp/tas/2006/list.asp[/link]
[link]http://www.auto-g.jp/special/2006_0113/index.html[/link]
[link]http://www.sromagazine.com/home.php?op=go&id=323324[/link]

too bad the photos are toooo small
If you got new Coverage/Gallery link post them here
Thanx to all photographers from TAS2006

Good Wood Festival of Speed (70 MB)

Bunch of old cars that mostly I don't recognize and then some exotics.
[link]http://www.sleepy-fish.com/Goodwood2005.htm[/link]
Here you will find pics of the event and the link to the vid.

I mainly posted this just to know what is the fist car that appears on the vid?... is it a Gairaya (or something like that)??

Walter Röhrl Audi S1 video

Jep, siellä on pienen kylän verran porukkaa tiellä ja viimeiset loikkii sivuun vasta ihan viimetipassa... Ihme kyllä ettei tuohon aikaan ollut pahoja onnettomuuksia, joissa katsojia kuoli, enempää.

Vaikka tämän on nähnyt miten monta kertaa, niin aina tulee mieleen etten itse lähtis vetämään tuollaisten yleisömuurien väliin yhtään millään rallipelillä. Aivan sekopäistä toimintaa.

Oliko tämä se video, missä tie avautuu max 50m auton edessä, kun katsojat väistävät? Kovassa vauhdissa ei tarvi tulla suurtakaan virhearviointia, kun sattuu pahasti.

Walter Röhrl Audi S1 video

http://rapidshare.de/files/6581280/s1inside.asf.html

Traktori rallipätkällä

No niinpä olikin, pistäkää lukkoon?
[link]http://www.kovaa.com/?page=forum&psub=view&lan=fin&thread=2952[/link]

Kiva yllätys kuskille, kun mutkaan tullessa näkyy traktori.
[link]http://www.rallyclips.com/clips/tractor-crash-rally-car-heavy-clip-sic.htm[/link]

Tää on ollu jo täällä...

Saattaa äkikseltään pulssi nousta.=)

Hi wheel

Hi wheel

http://rapidshare.de/files/7128023/bad-parking-spo_331.wmv.html

Nut Shot Japanese Show

[link]http://www.youtube.com/watch?v=bmuxljOvBdU&mode=related&search[/link]

2005 Scarsdale Concours Kuva -albumi

2005 Scarsdale Concours Kuva -albumi

Todella hieno auto-kokoelma

http://www.scarsdaleconcours.com/2005gallery/index.html

Oli kyllä hienoja menopelejä.

Toihan on kuva mun takapihalta. :)

Tässä mallia korin muutokselle

Hieno oli.. Täytyy sanoa että työvoitto :)

SilverR: Missä foorumeilla oot nänyt tän aikaisemmin? Ihmettelin siksi kun en ole itse siihen tömännyt? Voisi käydä katsomassa mitä muut on kommentoinnut. Aattelehan SilverR kaveria, joka leipoisi Ferrari F50:stä NSX:n. Se se vasta hullua olisikin :)

[quote]Aattelehan SilverR kaveria, joka leipoisi Ferrari F50:stä NSX:n. Se se vasta hullua olisikin :)
[/quote]
Niin, se voisi myydä fiatin jollekin miljunäärille ja ostaa uuden NSX-R:n sillä rahalla.

aika velho kaveri joka ton rakensi! saattanu muutama ilta mennä tallilla;D näky muuten kuvissa pihalla olevan aikas komeita kaaroja:)

[quote]Missä foorumeilla oot nänyt tän aikaisemmin?[/quote]
Myös: [link]http://ffp-motorsport.com/bb/viewtopic.php?t=26592&highlight=f50[/link]

[quote]Kiitos linkeistä, niitähän oli paljon... :)[/quote]
Noi nyt oli ne mitä minuutissa löytyi... Etköhän sä löydä tuon melkein kaikilta maailman japsiautoforumeilta =)

En nyt ole ihan varma missä kaikissa, mut dynamiitti.com -forumilla toi on postattu ainakin kolmesti, lisäksi JDMUniverse.com -forumilla ainakin kerran, ellei pari. Myös muualla olen kyllä kyseiseen pyhäinhäväistykseen törmännyt...

EDIT: tossa sivuja:
[link]http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=14004.msg141358#msg141358[/link]
[link]http://forum.dynamiitti.com/viewtopic.php?t=20703&highlight=nsx+ferrari[/link]
[link]http://forum.dynamiitti.com/viewtopic.php?t=19817[/link]
[link]http://forum.dynamiitti.com/viewtopic.php?t=20170[/link]

JDMU:sta en keksinyt tota linkkiä

Kuinka rakennetaan Ferrari look tyhjästä

[link]http://www.j-body.org/forums/read.php?f=6&i=54674&t=54674[/link]

siitähä tuli saaperin siisti !

Eiks, tullu ja suhteessa kuinka vaikea on tehdä hyväksyttävänkään näköinen omasta customoituna autosta, joka kohde mielletään täydelliseksi

Tämä on nähty miljuuna kertaa joka forumilla, ja edelleenkin ajan mielummin Hondalla kuin Fiatilla... =) NSX on mulle sen verran pyhä etten kyllä ymmärrä näiden ihmisten järjenjuoksua tippaakaan =( Aivan tajuttomastihan tossa on työtä ollut, ja varmasti taitavia ihmisiä jne. Mulle vaan tulee surku kun on pitänyt tuhota komea NSX... Tästä ei tarvitse kenenkään ottaa itseensä vaikka olis ferrarifani numero uno, ihan hienoja autojahan nekin on.

Kiitos linkeistä, niitähän oli paljon... :)

Would you drive this bug

[link]http://83.226.171.32/gallery/strange_cars/00001036_G[/link]

Suomen oloissa voi tulla hiukan kylmä :)

Todellakin :).. Onpa tuossa ollut kova taivuttaminen

Some crash\'s with bikes and cars

[link]http://www.compfused.com/directlink/839/[/link]

Drift Dreams

[link]http://www.vigvoodoo.com/Videos/DriftDreams.wmv[/link]

4min of drifting from Japan. Pretty nice edited..

(14Mb)

Suihkuturbiini videoita

Tehokkaitapa ovat

Suihkuturbiini \"dragsteri\" varttimaililla

[link]http://www.swissrocketman.com/films/waterthunder3%20high.wmv[/link]

[link]http://www.swissrocketman.com/films/waterthunder%20I.wmv[/link]

Full Finland rally stage incar with petter solberg

Full Finland rally stage incar with petter solberg

Video of Petter Solberg trying to beat Colin Mcraes stage record time in finland all onboard. Quality isnt the best but its still a good video.

http://video.google.com/videoplay?docid=-4489207786167781542&q=rally

Koenigsegg Vid

[link]http://www.garthman.com/images/koenigsegg2.wmv[/link]
Notting really special, most of time just walkarounds, at the end it shows how difficult it is to start a Koenigsegg reliable cars

Sneaky Animals

Sneaky Animals
[img]http://www.humorhour.com/pictures/h70.jpg[/img]

Funny vid of animals stealing:

http://www.davesdaily.com/videoclips/386-sneaky-animals.htm

Honda videos

this link to a few honda videos and many others...mainly ITR...

[link]http://www.panekmechanik.com/video_main.html[/link]

Upcoming Mercedes SLK new pictures

[link]http://www.hadel.net/autos/html/d_pkw_mercedes_slk_erlkonig_02.html[/link]

Still in Camo but you get the idea

french SLR video

[link]http://turbo.m6.fr/html/magazine/essais/auto/307/arret.php[/link]
click on "videos" (top right), i also upload it to JW but I am not sure it will be added in the video Vault.

Crazy MK2 Golf turbo !

This MK2 Golf turbo is even faster than the powerful SKN Audi RS4 (440bhp) !

[link]http://sh-edv-support.de/Tribut_an_den_Renner_-_Ole_s_Golf_2_-_1.11.2004.wmv[/link]

Kubican Kanadan GP:n pahannäköinen ulosajo

Tosiaan pahan näköinen tälli mutta onneksi ei pysähtynyt valliin vaan kimposi siitä nurmelle.

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2007/06/534677

Kubica koki Kanadan GP:ssä pahannäköisen ulosajon, jossa hän ajautui kovalla vauhdilla päin ratavallia. Kubica siirrettiin helikopterilla sairaalaan tutkimuksiin. Kuljettajaa hoitaneen lääkärin mukaan puolalainen halusi palata tositoimiin jo tulevana viikonloppuna USA:n GP:ssä.

Aika vähällä selvisi kun vain nilkka nyrjähti...onneksi

Toyota Celica 1600 sti pakenee poliiseja

Toyota Celica 1600 sti pöljä kuski pakenee poliiseja (Portugalilainen video)

http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=0DXZ6UICC99QE2G0J6V83PT5EG

2004 GTO commercial and 1988 Mustang gt commercial.

1988 ford mustang gt commercial [link]http://movie-host.net/upload/index.php?act=dl&file=MTk4OG11c3RhbmdfZ3Qud212[/link]

2004 gto rosebowl commercial.
[link]http://movie-host.net/upload/?act=dl&file=Z3RvX2FkLndtdg==[/link]

Super Crash - 1000 Crashs - Car - Moto - Truck - Dragster -

[link]http://video.google.com/videoplay?docid=327259275440271909[/link]

Some crashes, oohhhh

Luuseri tippuu ikkunan läpi

Luuseri tippuu ikkunan läpi

http://www.break.com/articles/windowcave.html

Best Motoring: Fuji Battle (1999)

Nice battle:

[link]http://rapidshare.de/files/27679576/BM_Fuji.avi.html[/link]

EVO V, Skyline GT-R, RX-7, NSX, Impreza STI, Z3M Coupé and F355

King Of Europe 2006

King Of Europe 2006

From the King Of Europe 2006, Chimay.

http://darkmatt88.free.fr/_autres_/K-O-E(part1).wmv

&

http://darkmatt88.free.fr/_autres_/K-O-E(part2).wmv

Geneva Auto Show 2004

[link]http://www.supercarfrance.com/geneve-04-1.htm[/link]

Honda VTR 1000 Firestorm?

Does anyone have positive/negative opinions about this bike? I am possibly going to buy one.

Keiichi Tsuchiya oldschool drifting footage

The first video shows the young driftking more than 20 years ago.
http://www.youtube.com/watch?v=D5kAV_5oAkg

And the second video show some of his best driving in the toyota levin ae86
http://www.youtube.com/watch?v=isjkLtuTCmQ

tsuchiya drifting with 997 turbo

He makes it look sooooo easy, i love what he can do behind the wheel

http://www.youtube.com/watch?v=xQgirVg5mfA

Röyhkiö motorsportin video

hyvin sai starba kyytiä

Toyota Starlet incar
Talvikooste nyt ladattavissa videona. koko 7min.44Mb mpeg.. Kannattaa katsoa, vauhdikasta menoa
http://www.royhkiomotorsport.fi/images/videot/talvikooste05.mpg

Rata-auton rakentaminen = Ihanan kallista

http://areena.yle.fi/toista?id=1400732
Aihe alkaa 15:36 kohdalla.
Muutamissa kohdissa tuntuu hinnat hieman tuulesta temmatuilta ;) On tainnut J.V. hieman pistää tv-kerrointa hintoihin.

Huh yli 100 000 euroa 1.20 rata-autosta. Eikös porshe mene vakiona katuslikseillä tuon ahveniston 1.26min, slikseillä paljon vähemmän

..mutta itse auto on hieno, itsellä vaan ei olisi varaa siihen

Porche doing 190

A pretty sweet video of a techart porche doing 190 mph on an open strech of road.

[link]http://videos.sideways-into-third.com/porsche190mph.avi[/link]

Tokyo Auto Salon 2004

[link]http://www.boomplustoys.net/tokyoautosalon/[/link]

I hope it isn't a repost

Alonsoo helmet camera - onboard lap

[link]http://www.youtube.com/watch?v=-C_W_12EilM[/link]

Pretty cool onboard camera, attached to Alonsoo's helmet

-

Mark Blundell at Spa 94 - helmet camera again!

[link]http://www.youtube.com/watch?v=c6okxGC3M64&NR[/link]

Porsche 911 Best Motoring Int'l "Carrera Invasion"

Hi All...
I recently put together the chapters of BMI's "Carrera Invasion" on my site. The 6th chapter races a 997, 997S, 996TT, Modena, NSX and a modded Z against each other...the translated track chatter is priceless!
ENJOY
-d
[link]http://coochas.com/porsche/coochas-911videos.html[/link]

Ronnie Peterson\'s accident in Monza 1978.

[link]http://koti.mbnet.fi/sasu75/perterson_monza78.mpg[/link]

MegaWorld Germany - Nurburgring

Nurburgring Race Track

Boxer Design - The Site

[link]http://www.boxer-design.com[/link]

Audi S3 "Glow Orange'

Audi S3 "Glow Orange'

I don't know why, but I think this color looks great on the new S3. Although it does remind you alot of the Focus ST

[img]http://www.dinside.no/km_bilde/6/2222096.jpg[/img]

Maailman nopein offchore vene 320+ km/h(200+ mph)

Maailman nopein offchore vene 320+ km/h(200+ mph)


[img]http://www.callanmarine.com/wallpaper/PT17_out_wall.jpg[/img]

[img]http://www.callanmarine.com/wallpaper/C_43_Wall_2.jpg[/img]

[img]http://www.grand-performance.com/albums/album20/Callan_001.sized.jpg[/img]

[img]http://www.grand-performance.com/albums/album20/Callan_001.sized.jpg[/img]

[img]http://www.grand-performance.com/albums/album20/Callan_001.sized.jpg[/img]


[img]http://www.grand-performance.com/albums/album20/IW4I2136_8x10.sized.jpg[/img]

[img]http://www.grand-performance.com/albums/album20/IW4I2141_8x10.sized.jpg[/img]

[img]http://www.grand-performance.com/albums/album20/IMG_0378_8x10.sized.jpg[/img]

[img]http://www.grand-performance.com/albums/album20/IW4I2141_8x10.sized.jpg[/img]

Tässä pari videota:
[link]http://www.marineperformance.com/videos/CallanC43-1.wmv[/link]
[link]http://www.marineperformance.com/videos/air.wmv[/link]

Projektin virallinen web sivu:
[link]http://www.callanmarine.com/[/link]

Maailman korkeimmailla oleva tenniskenttä

Maailman rikkaimpien autojaharratavien öljy-sheikkejen kilpurileluja:

http://video.google.com/videoplay?docid=-6312295472862851569&q=richest+people

Kannattaa olla kärsivällinen video tulee todella hitaasti. Katsomisen arvoinen, todellakin! :D

ei se kyl aidolta näyttäny, mut eihän sitä koskaan tiedä...

jotenkin ei näyttänyt kovinkaan aidolta

Maailman korkeimmailla oleva tenniskenttähttp://img98.echo.cx/my.php?image=agassi16ow.jpg
http://img98.echo.cx/my.php?image=agassi29fk.jpg
http://img98.echo.cx/my.php?image=agassi36zx.jpg
http://img98.echo.cx/my.php?image=agassi49gc.jpg
http://img98.echo.cx/my.php?image=agassi62pm.jpg

on se aito, muistaakseni jonkun arabi sheikin

[link]http://www.burj-al-arab.com/[/link]

kyseessä on toi hotelli... kenttä on rakennettu helikopterin laskeutmisalustalle.

Halvimmillaan tonne saa lennot ja majoituksen pariks yöksi hintaan: n.1400e... halpaa ku saippua.

03 cobra test drive Owned Vid!

This Is great, Click Link To watch

[link]http://www.heavy.com/index.php?videoPath=/current/importNights/carabuse[/link]

SL65 Drag Racing video

right click savet target as...

[link]http://www.treynor.com/Scott-SL65.wmv[/link]

ALFA Brera

[link]http://www.alfabrera.de/brera.zip[/link]

very nice presentation vid

Superautovideo Taivanista

Superautovideo Taivanista, Taipein kaupungista

http://www.zippyvideos.com/62969428270505.html

Site link with some pretty good videos.

[link]http://perso.wanadoo.fr/teamhurricane/videos.htm[/link]
Hope u like it.

Gallardo vs Porsche Turbo vs BMW M6

[link]http://rapidshare.de/files/26750754/Gallardo_-_M6_-_997_Turbo_-_23.07.06_AMS_TV.mpg.html[/link]

Vierailu Ruffin pajalla - Kuvia!

olikos se laakso ite nimilappu kaulassa siellä :)

Ihanan halvan näköistä xD

Hyvän näköisiä klassikkojakin kuvissa.

Ai tunnistit :D

Vierailu Ruffin pajalla - Kuvia!

Näe ne ensimmäisten joukossa :D!
http://gruppeb.org/forum2/viewtopic.php?t=1804&postdays=0&postorder=asc&start=0

New Nurburgring pictures; gifted photographer !!!

[link]http://www.soete.com/ring/[/link]

Enjoy the site and don't forget to check the video section

Nice work Mr. Soete!!!

Cheers

paljonko voimaa voi saada hiaceen?

[link]http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1633753&show=inline&id_vehicle_type=18&id_make=79&id_model=903&id_car_type=&id_fuel_type=&id_gear_type=&pfrom=&pto=&yfrom=&yto=&engineFrom=&engineTo=&mileageFrom=&mileageTo=&id_domicile=&search=Hae+%3E%3E&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?show=inline@id_vehicle_type=18@id_make=79@id_model=903@id_car_type=@id_fuel_type=@id_gear_type=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@engineFrom=@engineTo=@mileageFrom=@mileageTo=@id_domicile=@search=Hae+%3E%3E[/link]
[link]http://http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1601580&page=2&sortCol=&ord=&id_vehicle_type=18&id_make=79&id_model=903&id_car_type=&id_fuel_type=&id_gear_type=&id_drive_type=&pfrom=&pto=&yfrom=&yto=&engine_size=&show=inline&id_four_wheel=&engineFrom=&engineTo=&mileageFrom=&mileageTo=&id_acc_air=&id_acc_leather=&id_acc_traction=&id_domicile=&id_town=&posted_by=&new=&update=&PN%5B0%5D=simp_search&PL%5B0%5D=simpleSearch.php%3Fshow%3Dinline%40id_vehicle_type%3D18%40id_make%3D79%40id_model%3D903%40id_car_type%3D%40id_fuel_type%3D%40id_gear_type%3D%40pfrom%3D%40pto%3D%40yfrom%3D%40yto%3D%40engineFrom%3D%40engineTo%3D%40mileageFrom%3D%40mileageTo%3D%40id_domicile%3D%40search%3DHae%2B%253E%253E&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?page=2@sortCol=@ord=@id_vehicle_type=18@id_make=79@id_model=903@id_car_type=@id_fuel_type=@id_gear_type=@id_drive_type=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@engine_size=@show=inline@id_four_wheel=@engineFrom=@engineTo=@mileageFrom=@mileageTo=@id_acc_air=@id_acc_leather=@id_acc_traction=@id_domicile=@id_town=@posted_by=@new=@update=[/link]

Elikkä tuskin saa 200 rikki tai sitten saa myös koneen rikki näin ainakin itse uskoisin.

Joo elikkäs sitä tossa poikain kanssa ruvettiin pohtimaan että kuinkahan paljon kehtais kiusata -92 vuosimallin hiacea. Siis jospa laittais kunnon coolerin,puhaltimen ja kattos et mihin asti piisaa syöttö pumpussa.

Eli siis vakio 2,4 litranen diesel moottori.....sen jos ahtais ni meniskö 200 voimayksikköä rikki??

Ei taida vakio pumpulla päästä 200 hevoseen vaikka kuinka vääntäisi syöttöä. Vaatii isomman nestepään eli nestettä pumppaavan männän sinne pumpun sisään.

Älyttömän paljon asiaa tojotien ja muidenkin dieseleiden piristämisestä löytyy:

[link]http://turbodiesel.no-ip.com/mercuryboard/index.php[/link]

ja

[link]http://www.holysmoke.fi/forum/[/link]

M3 E36 and Z4 having fun

[link]http://bmw-exclusiv-cars.de/Z4_und_e36..wmv[/link]

\"Melkein kolari\" varttimaililla

[link]http://www.putfile.com/media.php?n=camp%20dans%20sa%20trac[/link]

ei vaan tämä!

Ehkä yksi sunnuntain hesari

Tässä, tämäköhän:

[link]http://www.putfile.com/media.php?n=Bike-Dumbass[/link]

\"Melkein kolari\" varttimaililla (ainakin oli todella lähellä):

[link]http://x1.putfile.com/videos/c8-1620232875.mpg[/link]

Mitä ihmettä tossa oikein tapahtui? Ihan läheltä meni kyllä...

Ihan kuin raidetanko olisi vasemmasta etu -pyörästä revennyt irti..

[quote]You tried to access a movie file directly (hotlink) rather than via our media page, this is forbidden. The ads on our media page help pay for the large costs of bandwidth used by media, your cooperation will help ensure the survival of the services provided by Putfile.[/quote]

tommosen vikailmon heitti. eli ei anna tehdä niitä hotlinkkejä!...
mutta siinä ton ilmon yläpuolelta löytyy linkki siihen pätkään

ja asiaan. aikasta läheltä liippas joo!

Olipa tosiaan lähellä

Ei olisi kovin montaa sanomalehteä mahtunut väliin.

Funny Lotto Commercial

[link]http://www.lemonzoo.com/funny_videos/814/its_hard_work_being_rich.html[/link]

Mercedes CLK-DTM 6.3L AMG Drifting!

Nice small video of the promotion of the new V8 AMG 6.3 L engine in the
CLK-DTM platform.

Video Link:

Intercoolers for tractors

Intercoolers for tractors:

[link]http://www.intercooler.fi/?p=intercooler_images&l=en[/link]

Gallerian kuvat autoista

Jatkossa kun laitatte kuvia galleriaan niin pyrkikää pistämään siihen tarkennus kenttään linkki siihen nettiosoiteeseen mistä mahdolliset speksit on kuvateksteihin poimittu. Joku on nähnyt vaivaa niiden keräämiseen ja luultavasti ne on osa jonkun muun sivuston sisältöä


esimerkki spekseistä:
[link]http://www.kovaa.com/?page=gallery&psub=view&cat=msc&view=new&thread=442[/link]

Fuel price deductions with bonus cards?

Does anybody know what kind of deductions you can get using different fuel station bonus cards? I don’t have any cards now but may be considering getting one in the future.

F16 - hävittäjästä iso video

F16 - hävittäjästä iso video
http://www.hvkk.tsk.mil.tr/public/videolar/F%2016/ORJINAL%20GORUNTU%20DOWNLOAD%20ICIN/F16%20ORJINAL%20MOVIE.mpg

Girl needs help undressing

[link]http://www.metacafe.com/watch/232524/jeans_removal_101/[/link]

This is weird. How did she get them on in the first place?

Franfurt 2003 pics!

check out these pics. has bimmers up da ass!! theres like a thousand pics also gallardo, murcielago, BentleyGT..more..

[link]http://www.m5board.com/articles/iaa2003/IAA/FrameSet.htm[/link]

Walter Rohrl ajaa Audi Quattroa

Yrititkö joskus etsiä googlesta ja et löytänyt mitää? Ei se haittaa tässä nimittän olisi tarjolla kyseistä pätkää:

[link]http://www.touringgas.com/Videos/Supercars3parte.zip[/link]

Walter Rohrl ajaa Audi Quattron Ralli- autoa :)

näyttävän näköistä menoa. yleisöllä ei juurikaan näyttänyt olevan järkeä päässä, ihan älyttömiin paikkoihin sijoittuneet.

Vähän suttuinen pätkä, mutta ihan kivaa katseltavaa silti. 11 megan paketti...

Skyline Videos

just slyline driving around
hope it isn't a repost


[link]http://exvitermini.com/movies/wngn0.mpg[/link]
[link]http://exvitermini.com/movies/wngn1.mpg[/link]

Keskiyön katukiihdytysajot Ruotsissa

Keskiyön katukiihdytysajot Ruotsissa 050607

Tässä vähän streetrsinkia ruotsista...

* Toyota Supra MKIV yhdellä Turbolla, BMW:itä turbotettuina, Mitsu 3000GT Lancer Evoja, Subaru Imprezoita, Audi S2 TT RS4, , Nissan Skyline GTS-25T R33 350Z, Ford Sierra/Escort Cosworth Mustang, , Volvoja jne *


8:59 min - 93 MB - 512x288 - WideDivX

Tallenna video koneellesei älä striimaa (tallenna nimellä)...

http://racemovie.mine.nu/movies/sundis/midnight_050607_bysundis_widedivx.avi (Hidas)

http://megageekboy.ramnet.se/filmer/midnight_050607_bysundis_widedivx.avi (Nopea)

Great touring car racing from 1971(real racing)

Awesome touring car racing whit the late gerry marshall proper racing.
[link]http://www.youtube.com/watch?v=kY5zdnGvT0c[/link]
[link]http://www.youtube.com/watch?v=kDAK4jBKmow[/link]

Viritysosia radioohjattaviin

[quote]Varmaa sähköautoja tuohonhintaan?[/quote]

Juu, sähköautoja taitaa sopia aloittelijalle paremmin, mutta ei kumminkaan mitään Nikkoja.

tai sitten tästä, wankkelista

http://www.osengines.com/engines/osmg1400.jpg

Koskakohan ne rakentaa tollasen rc-autoa varten, olisin varmaan ekana ostamas jos löytyis.

[quote]
Ja RC-auton turbokittiin:
http://www.personal.inet.fi/luonto/kala/[/quote]

Onko tollasta turbo ihan myynnissä jossakin??

kyllä rc-autoilu on vakava harrastus harrastajille. iso osa ratkaisuista on peräisin oikeista ralli- ja rata-autoista. ei muuten ole edes mitään ihan halpaa hupia lähteä tilailemaan titaanisia akseleita ja hiilikuituisia pohjalevyjä..

Eikun nyt ostat kuule multa Tamiyan Ford Focus, sähkömoottorilla! ;)

Jep, olen joskus kanssa ihmetellyt noiden kyytiä. Mietin aikoinaan sellaistakin systeemiä että olisi tälläisellä kiertävällä koneella pyörittänyt keskipakoahtimen kompressoripuolta (tai turbiinipuolta niin, että se turbiinin tuottama ilma olisi jäähdyttänyt pientä moottoria) ja kompressorin tuottamalla ilmalla ahtanut henkilöauton raatoja joihin ei viitsi rakentaa parempia ahdinsysteemeitä, sekä tuollaisesta mahdollista suihkuturbiinin startteria.

Täältä löytyy hyvät valikoimat erilaisia osia noihin radioohjattaviin:

http://www.osengines.com

Sekä kaikki lopun tiedon, mitä ikinä tästä radiohjattava aiheesta voit kuvitella, täältä:

http://www.rcuniverse.com/forum/default.asp?fh=1

Täältä löytyy erilaisia todella edullisia öljyn ja ilmanpaine ohjaimia jotka on suunniteltu pienoislennokkejen laskutelineisiin, mutta voi soveltaen käyttää muussakin yhteydessä

http://eurokit.us/pdf/Eurokit_2004_Landing_Gears.pdf

-------------------------------------------------

Tässä on yksi mielenkiintoinen moottori:

http://www.osengines.com/engines/osmg1847.html[img]http://www.osengines.com/engines/osmg1847.jpg[/img]

[quote]SPECIFICATIONS
Stock Number: OSMG1847
Displacement: 0.455 cu in (7.45 cc)
Bore: 0.866 in (22.0 mm)
Stroke: 0.772 in (19.6 mm)
Practical rpm: 2,500-28,000
Output: 2.5 hp @ 23,000 rpm
Weight: 16.6 oz (470 g)[/quote]

puhumattakaan sitten tästä

[img]http://www.osengines.com/engines/osmg1320.jpg[/img]

tai sitten tästä, wankkelista

[img]http://www.osengines.com/engines/osmg1400.jpg[/img]

ja tästä

[img]http://www.osengines.com/engines/osmg1300.jpg[/img]

tai sitten tästä, nelitahtikoneesta

[img]http://www.osengines.com/engines/osmg0876-tn.jpg[/img]

jne...

Paljonkos te pyydätte noista teidän käytetyistä, kun on ollut tarkoitus ostaa vastaava? Kiinnostaa myös miten tuollainen sähkömoottorinen kulkee ja miten pitkään akku riittää. Varmaan molemmat on sillä rattiohjaimella.

Tuli TAAS sellanen kutina että pakko saada tollanen!! kyllä noi niin hienoja vempaimia on että kyllä kelpaa!!

Viritysosia radioohjattaviin

Näilla osilla on saavutettu radioohjattavissa kilpa-autoissa parempaa suorituskykyä:

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/KPD093%20on%20car.JPG[/img]


[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/IMGP0252.JPG[/img]

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/IMGP0254.JPG[/img]

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/KPD089%20on%20car%201.JPG[/img]

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/KPD086%20assembled.JPG[/img]

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/F1%20wishbones.JPG[/img]

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/IMGP0652.jpg[/img]

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/IMGP0651.jpg[/img]

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/IMGP0649.jpg[/img]

Lukkoperiä: :)
[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/kpd010.jpg[/img]

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/differential_inc_cups.jpg[/img]


[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/KPD083offroad.jpg[/img]

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/KPD031_unit.JPG[/img]

Kaikki osat ovat suunniteltu ja tehty tämän kaltaiseen miniautoon. Oletko koskaan nähnyt näin korkeaa koneistus ja suunnittelu osaamista näin pienessä autossa?:

[img]http://www.kp-designs.co.uk/images/IMGP0021.JPG[/img]

suoraan sivustolle jossa kaupataan näitä osia (ja josta kuvat on kaapattu):

http://www.kp-designs.co.uk

Tässä olisi linkki itse tehtyyn RC-dynoon:
http://kotisivu.mtv3.fi/nitrodyno/

Ja RC-auton turbokittiin:
http://www.personal.inet.fi/luonto/kala/

Katsokaas tämä suihkuturbiinit radioohjattaviin:

True 35lb Thrust, State-of-the-Art Turbine
[img]http://www.rcuniverse.com/art/leading_edge/374_photo_2.jpg[/img]
[img]http://dreamworksrc.com/catalog/images/Merlinweb1.jpg[/img]

[img]http://www.rcuniverse.com/art/leading_edge/374_photo_1.jpg[/img]

[quote]Specifications:

Nominal thrust: 35lb @ 116.000 RPM
Max. RPM: 120,000
Idle: 30,000
Diameter: 110mm
Weight: 3.18lbs
Installed weight: 3.96lbs including ecu, pump, valves and starter.
Fuel: Kerosene + 3% turbine oil or synthetic two cycle
Fuel comsumption @ max power: 14.81 oz/min
Pressure ratio: 3.2 to 1
EGT max: 650ºC
Massflow: 380g/s

Engine Key features:

Engine design optimised using CAD and CFD (Computational fluid dynamics) software that allows each part to be optimised for best performance.
Full 160N at moderate rotor speed.
Low EGT due to high efficient design. Typically below 650ºC
Low rotor speed, longer bearing life.
Low weight and size. True 35lbs in a Kj66/RAM750/P120 size and weight.
New bearing system that allows the use of 2 Cycle motorcycle oil.
Outstanding acceleration time. Less than 3sec from idle to full power, less than 1sec from half throttle to full.
Thrust Chart .

Price: $3695.00
[/quote]

..mutta takaisin maan pinnalle. Täältä löytyy kaikkea uutuusosaa sähkömoottorillisiin ohjattaviin:

http://www.rcuniverse.com/product_guide/newProductsList.cfm

Katselin noita kaupanlinkkejä noihin läpi ja siellähän olisi lähes mitä vaan palikkaa polttomoottori aiheeseen. Mistä noita sähköversioita löyttää parhaiten? Onko jotain edullista kauppapaikkaa ulkomailla

Varmaa sähköautoja tuohonhintaan?

Osta Janne multa tollanen sähkömoottorinen Kyosho-Impreza pois... Jääny hyllyyn pölyttymään kun ei ole aikaa eikä innostusta enää. Ei se polttiksen tasonen ole kylläkään.

olin tänään ajamassa liikkeessä radalla sellaisella n. 15 cm pitkällä 4wd autolla. Yllättävän hyvin kulki niinkin pieneksi. Ohjaus oli hankalampaa kun isoilla autoilla, koska ohjaus oli moninkertaisesti herkempi kuin missään ajamissani autoissa. Hintaa niillä oli 100€-150€ riippuen vetotavasta.

[quote]olin tänään ajamassa liikkeessä radalla sellaisella n. 15 cm pitkällä 4wd autolla. Yllättävän hyvin kulki niinkin pieneksi. Ohjaus oli hankalampaa kun isoilla autoilla, koska ohjaus oli moninkertaisesti herkempi kuin missään ajamissani autoissa. Hintaa niillä oli 100€-150€ riippuen vetotavasta.[/quote]

Ajattelin vähän isompaa autoa 1:10 ois aika hyvä koko ne on kai n. 45-50cm. Uusien hinta tuntui alkavan n. 200-250€, kun katselin parista nettikaupasta siis oli siellä kyllä paljon kalliimpiakin.

Eipä tuo todellakaan halvalta harrastukselta näytä :). Voisi ottaa oikeasti syvälle pattiin, jos hullu naapurin setä tai täti hermostuksissaan heittäisi tuollaisen ohjattavan seinään tai puolivitsinä potkaisisi liikkuvaa maalia

Koenigsegg CC

[link]http://www.autorevue.cz/video/Go.asp?NFIID=-95&NFIURL=http://www.autorevue.cz/files/video2/Koenigsegg_hq.avi[/link] - 42MB

BMW M6 on Nürburgring

[link]http://bilder.autobild.de/video/200412_bmw_m6_l.avi[/link]
Hope it ain't a repost, i've searched for "M6" and "BMW M6" and didn't find this vid as result.

enjoy. nice sound: 5,2 MB vid !!

Muistipeli (NWS)

Ottaa wunterbaumin niin se riittää tuoksus ;)

vain tuoksu puuttuu

[quote]vain tuoksu puuttuu[/quote]


No sehän hoituu, kun käyt kaupasta ostamassa silliä! Ja pistät siihen tietokoneen eteen. Niin johan haisee \"sille\"!

Aika jees!

Just joo :)

Niin ja ei siis turvallinen töistä pelattavaksi :)

[link]http://www.mangl.at/p.html[/link]

Kandee olla tarkkana, ettei osta esim. sinappisilliä.

Paras muistipeli, jota olen pelannut. :)

[quote]No sehän hoituu, kun käyt kaupasta ostamassa silliä! Ja pistät siihen tietokoneen eteen. Niin johan haisee \"sille\"! [/quote]

Teilläpäs päin on ollut siistejä juttuja... :) Sitten voi liottaa vasemman käden sormia siinä samasessa silli -kulhossa ja vettynein sormin brassailla kavilassa kavereille. \"Ai ette usko vai?, Haistakaa vaikka\" ja sitten \"Voi juma, kaverilla on käynnyt flaksi, haisee ihan sille, kuka se oli? Kerro nyt. Oliko naapurin Kerttu? Heei älä oo tommonen..Kerro?... Ainakin tuoksuu ihan Kertulle..? \"

Hakkaa Monopolit mennen tullen :)

Jep. Kyllä aika kuluu kuin siivillä, kun pelaa tuota muistipeliä!

Japanese getting arreted in britain for doing 300km

[link]http://www.youtube.com/watch?v=lXIJkJlt1ss&mode=related&search=[/link]

West Mclaren Videoita

West Mclaren Videoita

http://www.formula-one.net/video/


Klikkaa oikeaa hiirennäppäintä ja tallenna tiedosto nimellä

McLaren F1 Super -car pictures

McLaren F1 Super -car pictures

[link]http://community.webshots.com/album/257941958fhmVok[/link]

Droooool....:)

Fusion suomessa!!!!! :D

Car Entertainment Finland Oy on aloittanut FUSION-autoäänentoistotuotteiden maahantuonnin.

Suomeen tuotavaan tuotteistoon kuuluu mm. autoäänentoiston MP3/CD-soittimet , DVD-soittimet, näytöt, kaiuttimet, bassoelementit ja päätevahvistimet sekä asennustarvikkeet.
Ensimmäiset tuotteet ehtivät jälleenmyyjille syyskuun puoliväliin mennessä.


Toistaiseksi: http://www.fusioncaraudio.com

Lisätiedot:
Mikko Niemelä
044-7273910
mikko.niemela@cefoy.com

Muutn tuon linkin toimivaksi

insane and sad

insane and sad

http://www.thatvideosite.com/video/3574

live your life before it ends.

Onnistuu se auton raadon kuskaus myös tällälailla

Jep

Näiden päätelmien jälkeen voisin olla tuon 28 stongan kautta ympäri voltin kannalla

Siis onko tää kuva todellinen? En kyllä usko vaikka hyvinkin se kuvallisesti näyttää siltä. Toi pappa olisi varmaan heittänyt oikeesti 28 kertaa voltin stongan ympäri..On joskus tullut siirreltyä noira auton runkoja ja ne painaa monta sataa kiloa. Sitä paitsi tuolta vihreen aurinkovarjon takaa tulee oikealta vasemmalla varjo joka ei mielestäni sovi muiden varjojen kanssa kuvaan ollenkaan..

[quote]vaikuttaa aidolta[/quote]

Edelleen toi möhkäle painaa ainakin sen 250-400kg eikä renkaat ole edes yhtään lytyssä. Samoten auton raadosta lähtevän auringon varjo ei mun mielestä edes täsmää jonottavien autojen varjojen kanssa.. Raadon varjon pitäisi olla taaempana tai autojen varjojen edempänä? Sitten edelleen tuolta oikealta tulee jonkun pystypilarin varjo joka sekoitaa taas koko baletin.. Voihan se olla että pyöräilijä on polkemassa varjoja imevään mustaanaukkoon... Tai sitten mun kannattaisi lopettaa/aloittaa ajattelu tältä päivältä..

vaikuttaa aidolta;
1) varjot ja valaistus täsmää
2) auton kallistus on oikea nähden pyörän telineeseen
3) miehen vasen käsi on oikeassa kulmassa

jos on photoshopattu niin pirun hyvää jälkeä. tosin noi jpg-pakkaukset voi auttaa peittämään pienemmät mokat.

Totta, hmm.. umpikumia tai puuta? Kestäisikö lytistymättä?


[img]http://83.226.169.37/albums/strange_cars/bike.jpg[/img]

Kysymyksiä herättävä mielenkiintoinen kuva jokatapauksessa

Hyviä huomioita itseasiassa. Toinen mikä alkoi hämäämään on painopiste. Se on yleensä ilman moottoria paljon taaempana, kuin tuossa oven kohdalla

Onhan noi varjotkin kyllä toisia vastaan kun tarkemmin kattoo, mene ja tiedä.

eihän tuo ihan mahdolliselta kyllä vaikuta

On kyllä aika hyvät paineet renkaissa...

Nii, ja on se painopiste kyllä fillarissakin aika edessä jos sillä kuskaa autoa tossa sarvien edessä.

hmm :) Rankka päivä?

No osaahan ne tehdä elokuviinkin niin aidon näköisiä kohtauksia, joten miksi ei myös tämä voisi olla photoshopattu...

Tai toisaaltaan saattaahan tuon maan kulttuuriin kuulua auton kuskaus pyörän päällä eikä trailerilla

Uutta ovi muotia?

[link]http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=25[/link]

This is what the WRC should be like

This is what the WRC should be like

[link]http://www.rallye-magazin.de/duez.wmv[/link]

Hienoja videoita...911, M3, STi.. ja muita!

Hienoja videoita...911, M3, STi.. ja muita!

http://66.79.189.210/~movie/files/MP_005%20-%20OneQuarterMile.avi

http://195.117.150.136/files/movies/MP_005%20-%20OneQuarterMile.avi

http://windestam.com/~greg/Movie-Projects/files/movies/MP_004%20-%20M3.avi
Vasenta hiirennäppäintä ja save as.

Nurburgring: Yet another crash with Marc Basseng

Nurburgring: Yet another crash with Marc Basseng

It's once again Marc Basseng who trashes the land-motorsport Porsche. Reason for the crash; one of the rear tyres exploded and the car lost control over the car.


http://www.youtube.com/watch?v=jPrkc6KhGSI

UK Tubi Exhausts..... heaven in a web page

[link]http://www.scuderiasystems.com/M-Media.htm[/link]

i don't think you'll be dissapointed

Most are short.... but very sweet

Kansainvälisen osienvalmistuskisan voittajatuotteet

Kansainvälisen osienvalmistuskisan voittajatuotteita. Jonkin verran autoiluun liittyvää tavaraa. Kannattaa vilkaista osassa erikoisia ratkaisuja

http://www.amada.com/partsfair/17th/page20.asp

Auto & Motorshow Turussa 21-22.4

Paikalla. Bongata voi vastaheitto.com osastolta. Saa ja pitää tulla morjestamaan :)

Meidän kerholta mennyt koko turun näyttely aivan ohi. No itse satun juuri tulemaan tuolloin turkuun sukuloimaan ja samalla sitten käväsen messuilla.

Onkos ketään tulossa katselemaan messumeininkejä Turkuun viikonloppuna? Näyttelyssä mm. Vastaheitto.comin osasto, jossa 6 kivenkovaa kilpatason drifting-autoa, osa ennennäkemättömiä laitteita kaudelle 2007. ;) Lauantaina tapahtuman yhteydessä myös Kotamestarit-sarjan asvalttisprint, joka ajetaan messuhallin piha-alueella ja välittömässä läheisyydessä.

Dubbla förgasare

Alla typer av erfarenheter och information när det gäller dubbla förgasare intresserar. Finns det bilder så lägg gärna ut dem på nätet även.

Golfin matka katkeaa

Meleko karua jälkeä ja aika nopeaa levis toi tuli.

Rumaa jälkeä tuollainen tulipalo aiheuttaa. :(

Olis varmaan kannattanut akun kenkä irroittaa ennen kun
puhaltelee. [link]http://media.putfile.com/SRgtiFIRE[/link]

Funny Assed picture folder

Funny Assed picture folder

http://www.redcoat.net/pics/

Example picture, BombSquadJoke:
[img]http://www.redcoat.net/pics/BombSquadJoke.jpg[/img]

DIESEL dragster 402m 7.98sec and 167.43 MPH

DIESEL dragster 402m 7.98sec and 167.43 MPH

[link]http://cumminsracing.com/ [/link]

[img]http://cumminsracing.com/images/wf_mid_run.jpg[/img]

[img]http://cumminsracing.com/images/back_end_560.jpg[/img]

F1, vs Superbike vs Boalt

[link]http://rapidshare.de/files/11331012/2685118_300.asf.html[/link]

Mandy Amano - Mac Chick of The Month

[img]images/smiles/drool.gif[/img]

[link]http://macenstein.com/default/archives/636[/link]

[link]http://img518.imageshack.us/my.php?image=mgjun20071yk2.jpg[/link]

Vibrator shuts down airport

[link]http://www.news.com.au/common/story_page/0,4057,10966002%255E26462,00.html[/link]

Awesome car dealership

[link]http://www.autoblog.com/2006/06/16/bugatti-veyrons-invade-connecticut/[/link]

Look at this car dealership: at has the most outrageous car line-up for sale I've ever seen!

PS: Look at the picture of the white/silver Veyron outside, it's parked on a 'disabled only' spot

And btw: the rare red Aston Martin (as seen in the Foto of the month contest)? Got it for sale over here!

Ricers from Russia :)

take this :
[link]http://www.zubil.net/modules.php?name=News&file=article&sid=72[/link]

one more :
[link]http://www.zubil.net/modules.php?name=News&file=article&sid=67[/link]

M3 doing 0-160 kph (speedoview shot)

[link]http://livestory.sunsetstars.com/M3.MPG[/link]
to bad it took of at around 1000 rpm

Beattle Spider, sure believe in me, spyder!

[img]http://www.auto-motor-und-sport.de/sixcms/media.php/145/spinnen_450.jpg[/img]

The lazy drinker. Who needs a bartender anyway?

Because my time is far too important to bother with making my own drinks.

Seriously though, this thing is kinda cool. Holds 16 bottles in a cooler and dispenses perfectly mixed drinks via a laptop. Use the software to monitor what liquors are in there, how much and it will tell you what it can make. Press enter, and viola!

[link]http://www.lazydrinker.com[/link]

[img]http://scrippsnetworkimages.gabriels.net/SCRHGTV/hiwt-411_lazydrinker_Preview~1.jpg[/img]
[img]http://scrippsnetworkimages.gabriels.net/SCRHGTV/hiwt-411_lazydrinker_FullSize.jpg[/img]
[img]http://scrippsnetworkimages.gabriels.net/SCRHGTV/hiwt-411_lazydrinker2_FullSize.jpg[/img]

ECIEC RM 680 -avokypärä

Löytyykö kokemuksia kyseisestä kypärästä? Hinnaltaa halvimmasta päästä ainakin, mutta löytyykö mitään hyvää syytä jättää ostamatta.
Urhon ajoissa ilmeisesti mennään roadsportin säännöillä tulevaisuudessa, joten täytyy hiljalleen alkaa hankkimaan ao varusteita.

[link]http://www.moposport.fi/sivut/autokyp.html[/link]

Salaa kuvattu video Bugatti Veyron vm 2006:sta

Salaa kuvattu video Bugatti Veyron vm 2006:sta

http://www.edmunds.com/insideline/do/Features/articleId=106995

Olympialaiset - Meitä on loukattu!

Seuraavissa olympialaisissa Ruotsi voittaa kultaa myös seuraavanlaisessa lajissa ;) http://ukko.fi/ruotsi/

Pitäisikö meidän mennä viimeistään nyt ja polttaa tuo Ruotsin suurlähetystö, koska meitä on loukattu pahemmin kuin Muslimeita ikinä. Kaikki ruotsia puhuvat (sorry finska swerjerna) pitäis pahoinpidellä tavattaessa ja kaikki kelta sininen polttaa :)


http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,784762,00.html

Kyllä muutama ruotsin lippu pitäisi polttaa.

Voivoi niitä hurreja, kai ne kierii ihan onneessaan kun saavat morkata Suomea, mutta kyllä me vielä näytetään...

Tänään kuulin radiosta, että Ruotsi saattaa menettää mitalinsa jonkun ihmeen sponsorihommien takia. Ihme touhua.
No meitä se ei haittaa ainakaan. Voidaan pistää Ruottin pojille postissa menemään muutama kultainen mitali. Tosin tehty niistä ananaksista ja lakunauhoista ;)

edit http://www.yle.fi/urheilu/looppi/id32429.html

Ehhehehee :D Pitikin katsoa täällä koulussa kesken atk-harjoitusta, repesin ihan kympillä tota...

Ei oikein tuosta tekstistä tajunnu, mutta asia taisi tulla selväksi. =)

Audi S6 by Turbo.fr..

Audi S6 by Turbo.fr

[img]http://turbo.m6.fr/cms/upload/docs/image/jpeg/01_2006_04_04__12_01_55_90.jpg[/img]
[img]http://turbo.m6.fr/cms/upload/docs/image/jpeg/05_2006_04_04__12_03_47_670.jpg[/img]

http://rapidshare.de/files/17362440/Audi_S6_by_Turbo.fr.wmv.html

Falken tm '09

nice falken babe and loads of smoke

http://vimeo.com/8401268

Uk fastest awd dragcar.

New record the uk fastest awd car.
It's dragspec r33 gtr imported from japan tuned in the uk.
Max boost on the runs was 1,8 bar.
Duke R33 GT-R 9.159 @ 161mph
[link]http://www.youtube.com/watch?v=jyzRkP9F86Q[/link]
Duke R33 GT-R 9.170 @ 159mph
[link]http://www.youtube.com/watch?v=jyzRkP9F86Q[/link]
Duke R33 GT-R 8.808 @ 162mph
[link]http://www.youtube.com/watch?v=KWXY5pnBtKo[/link]

Gatebil 2004 videoclips

Some very cool fast cars.
[link]http://www.maniac-racers.com/images/HafsengenWRC.mpg[/link]
[link]http://www.puddingvideos.com/bilvideo/Rudskogen_Gatebil_September_2004-DivX.avi[/link]
[link]http://www.maniac-racers.com/images/GatebilVaalerbanen04.mpg[/link]

Neuroottiset naapurit flash -animaatio

noh itse asustelen kerrostalossa ja ja ja. no onneksi ei nyt ihan noin kauheata ole ainakaan täällä savon sydämmessä...toistaiseksi? tiedä sitten mitä naapurin mummelit ovat mieltä asiasta?

[link]http://www.bozzetto.com/neuro.htm[/link]

Tervetuloa kerrostaloon asumaan :)

Ludacris test driving the SLR

[link]http://www.virgeweb.com/rage2/slr/ludacris_slr.wmv[/link]

Idiot on moped popping wheelies and speeding (125km/h)!

[link]http://www.heavymotor.com/attentionpolice.wmv[/link]

very stupid driving in public but the driver i pretty skilled.

Alfa with Ferrari V8(rally action)

Here is Andy's Burton Alfa Sud with a V8 Ferrari engine!!

[link]http://video.google.com/videoplay?docid=-2568435112491525803&q=alfa+romeo[/link]

Chocobo Robovoice

[link]http://www.ugoplayer.com/music/chocoborobovoice.html[/link]

Interesting old animation. I first saw this way back in 2002 and I knew pretty much all the words, which was quite disturbing. I had never played Final Fantasy and have never ever played it and probably never will.

Maailman nopeimmat refleksit

Maailman nopeimmat refleksit

[quote]Jos olisi kilpailu jossa kilpailtaisiin maailman nopemmista reflekseistä niin luulisin, että tämä kaveri olisi vahvoilla.[/quote]

[img]http://images.big-boys.com/images/quasar.JPG[/img]

[link]http://www.big-boys.com/articles/quasar.html[/link]

voihan topi olla mahdollistakin, mutta jotenkin vaikutti \"tehdyltä\"

Dynamite surfing

Dynamite surfing

http://5x5m.com/files/dynamitesurfing/(45d01725a6e60-6)/

152db Train horn on a car...lol

lmao...

anyways i was bored at work the other day and i was searching for bloopers...and i came across this site...

[link]http://www.hornblasters.com/video.php[/link]

Anyways some crazy bastard attrached a 152db train horn to his Ford Crown (??)... ...he goes around with his mate (who has a camera btw) and honks at unsuspecting people, animals etc....their reactions are a must see!

Personal fav would have to be "Terror on the streets 6"....

Superautot Driftaa

Superautot Driftaa! Paljon hienoja vähän tyyriimpiä pirssejä

http://www.putfile.com/media.php?n=eurodriiift

ihan komean näköistä menoa.... tykkäsköhän opeliksin alusta kovinkaan paljoa tuosta hypystä?..... : )

have any of you tried this kind of tube after boat?

It's called a "flyer" and you can fly after boats with it.

This is a commercial film from a shop called Europris
Watch at the end..... looks soooooo much fun!

[link]http://www.europris.no/stream_file.asp?iEntityId=484[/link]

2003 Mercedes CL600 vs Bentley GT video(Motor Vision)

SIze:7,89mb
[link]http://video.sport1.de/pub/Video/msmedia/de/Motorvision/Motorvision/mv77-vergleich_wmt_adsl.asf[/link]

Now the BMW 525i that accel's up to 230 kph (speedoview)

[link]http://blouki.free.fr/vid%e9os%20perso/525i%20%e0%20230.WMV[/link]
I posted earlier this day a vid of a 520i accelerating, this time it's the nice 525i his turn

Enjoy

Bunnypoker.

[link]http://www.bunnypoker.com/[/link]

Artur Deutgen - BMW M3 DTM Nordschleife

[link]http://www.rennfotos.de/videos/dolate-bmw_m3_dtm_deutgen.mpg[/link] crazy sound

some more vids here - [link]http://www.rennfotos.de/videos/[/link]

Best Motoring: New Honda S2000 (2.200cc) Touge Test

Best Motoring: New Honda S2000 (2.200cc) Touge Test

Nice driving footage:

http://rapidshare.de/files/29290167/New_S2000_Touge.avi.html

Three Rotor AE86

Three Rotor AE86

http://www.nightracer.com/3rotorae86.asx

Hence, the RX7\'s engine was a 13B (1.3L). The 20B (2.0L) was available in the Eunos Cosmo in Japan in the \'80\'s and early \'90\'s. Each rotary chamber is a bit under 700cc, so if you think about it when you have a two-rotor you get around 1.3L, for a 3 rotor, you get about 2.0L, and for a 4-rotor (which as yet has only been available in the Mazda LM cars, or as an aftermarket concoction) would be a 2.6L.

Honda videos

this link to a few honda videos and many others...mainly ITR...

[link]http://www.panekmechanik.com/video_main.html[/link]

Simpsonit

[link]http://www.pureesoiree.be/Post/?P_ID=7165[/link]

repesin ihan täysillä muutaman kerran...

Hyvin vetävät tuon live imitaationkin läpi :).. Taitavat olla kaikki jokin sortin näyttelijälahjakkuuksia äänen ohella

Aika hyvä =)

12 Hours of Sebring

12 Hours of Sebring

This video features cars like the Porsche 911 GT3 RSR, Corvette C6R, Aston Martin DBR9, Maserati MC12

http://www.svpweb.com/sebringmovies/Turn%2010_1.mov

Virtual bastender.

[link]http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm[/link]

Try these:

change, sing, show ass, show boobs, drink beer, fight, get naked, are you mad, shake ass, play balls, call me, hummer, banana,sleep, fight, lap dance
fuck me, pushup,laugh,cartwheel, jiggle, pillow fight, tickle.

my neighbours car pics .. he need you advise

hi allllll ...

look at these pics for this car with 22 in ..

[img]http://www.w6w.net/upload2/25-11-2005/w6w_2005112506253623750bb6.jpg[/img]

[img]http://www.w6w.net/upload2/25-11-2005/w6w_20051125062736997f60c2.jpg[/img]

[img]http://www.w6w.net/upload2/25-11-2005/w6w_200511250628542a232fce.jpg[/img]

and this the other car on 27 in wheels...

[img]http://memimage.cardomain.net/member_images/7/web/799000-799999/799782_1_full.jpg[/img]

[img]http://memimage.cardomain.net/member_images/7/web/799000-799999/799782_2_full.jpg[/img]

[img]http://memimage.cardomain.net/member_images/7/web/799000-799999/799782_3_full.jpg[/img]

[img]http://memimage.cardomain.net/member_images/7/web/799000-799999/799782_4_full.jpg[/img]

[img]http://memimage.cardomain.net/member_images/7/web/799000-799999/799782_7_full.jpg[/img]

[img]http://memimage.cardomain.net/member_images/7/web/799000-799999/799782_8_full.jpg[/img]

[img]http://memimage.cardomain.net/member_images/7/web/799000-799999/799782_9_full.jpg[/img]

[img]http://memimage.cardomain.net/member_images/7/web/799000-799999/799782_5_full.jpg[/img]

[img]http://memimage.cardomain.net/member_images/7/web/799000-799999/799782_6_full.jpg[/img]majidz

Tässä mallia korin muutokselle

Hieno oli.. Täytyy sanoa että työvoitto :)

SilverR: Missä foorumeilla oot nänyt tän aikaisemmin? Ihmettelin siksi kun en ole itse siihen tömännyt? Voisi käydä katsomassa mitä muut on kommentoinnut. Aattelehan SilverR kaveria, joka leipoisi Ferrari F50:stä NSX:n. Se se vasta hullua olisikin :)

siitähä tuli saaperin siisti !

[quote]Aattelehan SilverR kaveria, joka leipoisi Ferrari F50:stä NSX:n. Se se vasta hullua olisikin :)
[/quote]
Niin, se voisi myydä fiatin jollekin miljunäärille ja ostaa uuden NSX-R:n sillä rahalla.

Kiitos linkeistä, niitähän oli paljon... :)

Kuinka rakennetaan Ferrari look tyhjästä

[link]http://www.j-body.org/forums/read.php?f=6&i=54674&t=54674[/link]

Tämä on nähty miljuuna kertaa joka forumilla, ja edelleenkin ajan mielummin Hondalla kuin Fiatilla... =) NSX on mulle sen verran pyhä etten kyllä ymmärrä näiden ihmisten järjenjuoksua tippaakaan =( Aivan tajuttomastihan tossa on työtä ollut, ja varmasti taitavia ihmisiä jne. Mulle vaan tulee surku kun on pitänyt tuhota komea NSX... Tästä ei tarvitse kenenkään ottaa itseensä vaikka olis ferrarifani numero uno, ihan hienoja autojahan nekin on.

Eiks, tullu ja suhteessa kuinka vaikea on tehdä hyväksyttävänkään näköinen omasta customoituna autosta, joka kohde mielletään täydelliseksi

aika velho kaveri joka ton rakensi! saattanu muutama ilta mennä tallilla;D näky muuten kuvissa pihalla olevan aikas komeita kaaroja:)

En nyt ole ihan varma missä kaikissa, mut dynamiitti.com -forumilla toi on postattu ainakin kolmesti, lisäksi JDMUniverse.com -forumilla ainakin kerran, ellei pari. Myös muualla olen kyllä kyseiseen pyhäinhäväistykseen törmännyt...

EDIT: tossa sivuja:
[link]http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=14004.msg141358#msg141358[/link]
[link]http://forum.dynamiitti.com/viewtopic.php?t=20703&highlight=nsx+ferrari[/link]
[link]http://forum.dynamiitti.com/viewtopic.php?t=19817[/link]
[link]http://forum.dynamiitti.com/viewtopic.php?t=20170[/link]

JDMU:sta en keksinyt tota linkkiä

[quote]Kiitos linkeistä, niitähän oli paljon... :)[/quote]
Noi nyt oli ne mitä minuutissa löytyi... Etköhän sä löydä tuon melkein kaikilta maailman japsiautoforumeilta =)

[quote]Missä foorumeilla oot nänyt tän aikaisemmin?[/quote]
Myös: [link]http://ffp-motorsport.com/bb/viewtopic.php?t=26592&highlight=f50[/link]

In japan with Mazda.

[link]http://users.utu.fi/kkheik/Racing%20Beat%20RX-7%20crash@215%20mph.avi[/link]

Really nice s2.

[img]http://www.day2day-uk.com/paulpalmer/Audi%20S2%20front.JPG[/img]

[img]http://www.day2day-uk.com/paulpalmer/Huge%20breaks%20on%20audi.JPG[/img]

[img]http://www.day2day-uk.com/paulpalmer/Audi%20S2%20rear.JPG[/img]

2080hp Engine!

[link]http://www.protruck.se/index_en.html[/link]


ProTruck Turbo engine Dyno pull 2080hp / 2150Nm - 7300rpm 28psi on methanol, 1950hp on VP CSP... More info at [link]http://www.protruck.se[/link]


[link]http://videos.streetfire.net/category/Dyno+Pulls/3/0166ecec-01f4-4451-9bf0-983d00aca26d.htm[/link]


[img]http://www.protruck.se/photo/blackfolder1/b_front_02.jpg[/img]

Hot Version - Tuner battle Royale [Full Video]

[img]http://www.bestmotoringvideo.com/package/img/vol25.jpg[/img]

Link: [link]http://video.google.com/videoplay?docid=-8069129338953366096&q=best+motoring[/link]

Caterham RST-V8

Caterham\'s new RST-V8 some video footage!

You will notice that the RST-V8 doesn\'t sound as high-pitched as the Radical SR8 but it has a much louder induction roar, coming from those individual throttle bodies. Just listen to how it roars!

[link]http://www.c7mle.co.uk/v8/rstv8_large.wmv[/link]
[link]http://www.c7mle.co.uk/v8/rst-v8.wmv[/link]
[link]http://www.c7mle.co.uk/v8/andy-run-3.wmv[/link]
[link]http://www.c7mle.co.uk/v8/rst-v8-bedford2.wmv[/link]

Engine specs:
Capacity - 2 Litre
Cylinders - 8
Number of Valves per cylinder - 5 (Total of 40)
Bore - 75mm
Stroke - 56mm

Additional Information:
4 x 40mm twin injector throttle bodies
Wide open throttle torque - 104lbs/ft at 1500 rpm
Max torque - 190lbs/ft at 7800 rpm
Rev\'s up to (road setup) 10,200 rpm
Rev’s up to (race setup) 12,500 rpm[img]http://www.evansm.plus.com/v8/html/image/d2040-04_copy.jpg[/img]

[img]http://www.evansm.plus.com/v8/html/image/d2040-12_copy.jpg[/img][img]http://www.evansm.plus.com/v8/html/image/img_7508.jpg[/img]


[img]http://www.evansm.plus.com/v8/html/image/v8_cat_card_1_088.jpg[/img]

Quote from their website [link]http://www.rst-v8.com[/link]
\"The RST-V8 is to be fitted in a Lotus Elise, work is currently underway to combine the easy handling of the Lotus Elise with the awesome power of the RST-V8.\"

Caterham Documentary Video(600mb)

http://domestic1.sjc.ox.ac.uk/~jn/caterham-bbc4-documentary.mpg